Bubanja jedini zatvara koliko toliko u sredini, njega bi bilo samoubistvo na stopera, puno bi izgubili u sredini, jer nemas drugog igraca u sredini tog profila a ni kvalitetePosejdon je napisao/la: ↑29 mar 2025, 12:52Nastaviti sa tri štopera, evo vratio se Jović, desno Paskalev, u centar odbrane bi mogao Bubanja, samim tim oslobodili bi mjestu nekom nižem i kreativnijem u vezi. Rogić-Paskalev-Bubanja-Jović-Kyeremeh-Krdžalić-Pavičić-Lulić-Kuprešak-Guliashvili-Butić. Mislim da je slabo ko pisao, ali Bubanja izuzev golova što je zabio nakon prekida ( a to može uvijek bez obzira na kojoj poziciji igrao ) dosta koči fluidnost same igre. Neka do kraja sezone igra na štoperu, pa da se malo navikne, svakako mu je i lakše s obzirom da igramo sa tri nazad, pa može i krenuti naprijed sa loptom bez nekog pretjeranog rizika da će ostati velika rupa nazad. Ali opet najrealnije je očekivati ovaj sastav barem za danas : Rogić-Paskalev-Soldo-Mujkić-Unušić-Bubanja-Pavičić-Lulić-Kuprešak-Guliashvili-Butić
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re:
Re: Re:
A po meni je nekako besmisleno igrati sa klasičnim zadnjim veznim ako već igraš sa tri štopera ( to je jednostavno puno defanzivno orjentisanih igrača), da se vratimo sa dva nazad onda podržavam Bubanju u vezi. Mislim kada se sagleda to na ovaj način da imamo golmana, tri štopera, dva beka koja ne doprinose napadu, jednog zadnjeg veznog, ostajemo na tome da 16m punimo sa jednim krilom, jednim napadačem ( koji se često mijenjao, Turkeš koji nije ništa pokazao, Kyeremeh koji ima jako lošu završnicu i stvoren je za desnog wing beka za kojim vapimo i sada Butić za kojeg čisto sumnjam da može isporučiti više od 7 golova po sezoni ) i jednom polušpicom u vidu Lulića što je zaista premalo. To su ukupno 3 igrača u 16m. Sada će neki reći, ali prošlu polusezonu smo bili efikasniji....istina, ali treba pogledati opet i vidjeti da smo većinu ekipa otključavali sa prekidom ili penalom, pa je i bilo lakše igrati, a za te prekide je ključ bio Đorđević kojeg nema od onog meča sa Zrinjskim ( 0-1 ) i gledaj čuda baš od tog meča izuzev Radnika ( 2-3 ) efikasnost pred golom je naš daleko najveći problem.boki86 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 13:13Bubanja jedini zatvara koliko toliko u sredini, njega bi bilo samoubistvo na stopera, puno bi izgubili u sredini, jer nemas drugog igraca u sredini tog profila a ni kvalitetePosejdon je napisao/la: ↑29 mar 2025, 12:52Nastaviti sa tri štopera, evo vratio se Jović, desno Paskalev, u centar odbrane bi mogao Bubanja, samim tim oslobodili bi mjestu nekom nižem i kreativnijem u vezi. Rogić-Paskalev-Bubanja-Jović-Kyeremeh-Krdžalić-Pavičić-Lulić-Kuprešak-Guliashvili-Butić. Mislim da je slabo ko pisao, ali Bubanja izuzev golova što je zabio nakon prekida ( a to može uvijek bez obzira na kojoj poziciji igrao ) dosta koči fluidnost same igre. Neka do kraja sezone igra na štoperu, pa da se malo navikne, svakako mu je i lakše s obzirom da igramo sa tri nazad, pa može i krenuti naprijed sa loptom bez nekog pretjeranog rizika da će ostati velika rupa nazad. Ali opet najrealnije je očekivati ovaj sastav barem za danas : Rogić-Paskalev-Soldo-Mujkić-Unušić-Bubanja-Pavičić-Lulić-Kuprešak-Guliashvili-Butić
Are you not entertained ?!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Malo se izrotirao sastav za danas. Turkeš bi trebao krenuti od prve min, kao i Mujkić, Krdžalić..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Šta je sa Amarom? Kakva je njegova povreda? Valja opet Turkeša gledati kako skakuće po terenu. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:
Nema izgovora!
Svi na Koševo!
Svi na Koševo!
I sta onda? Opet isto, 10 raskida, novi trener, kasna pojacanja, jedno pretkolo, nafur do zime, razocarenje za titulu i opet u krug tako? Jel nam to sve sto hocemo?Lecler je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:54Vala i nek digne ruke ako mu se dižu,previše mi nešta strepimo od toga. Nije Ferguson.plisek je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:40Svi sto su bili dobri zavrsili su u povredama.. Samo se nadat da stignemo Gulija prodat prije nego neka nesreca i njega stigne. Mozda i najnesretnija sezona u zadnjih 10 godina… Djordjevic, Jovic, Renato sa tezim povredama, sitne za Butica Kyeremeha Beganovica. Steta, nadam se samo da Zekic nece dici ruke na kraju sezone, valja onda opet 10 raskida ugovora i sve ispocetka..
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Imao sam osjecaj da ce skroz zarotirati vezni red.Lulic i Pavicic jedva cekaju da zavrse sa posudbom.
Zanimljiva promjena na golu.
Eto ti Aldine od prve minute,da vidimo sta ces uraditi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To nam slijedi svakako i sa njim i bez njega.plisek je napisao/la: ↑29 mar 2025, 14:38I sta onda? Opet isto, 10 raskida, novi trener, kasna pojacanja, jedno pretkolo, nafur do zime, razocarenje za titulu i opet u krug tako? Jel nam to sve sto hocemo?Lecler je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:54Vala i nek digne ruke ako mu se dižu,previše mi nešta strepimo od toga. Nije Ferguson.plisek je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:40Svi sto su bili dobri zavrsili su u povredama.. Samo se nadat da stignemo Gulija prodat prije nego neka nesreca i njega stigne. Mozda i najnesretnija sezona u zadnjih 10 godina… Djordjevic, Jovic, Renato sa tezim povredama, sitne za Butica Kyeremeha Beganovica. Steta, nadam se samo da Zekic nece dici ruke na kraju sezone, valja onda opet 10 raskida ugovora i sve ispocetka..
Brate klub nema nikakvog pravca čudi me da to ne vidiš.
ISTINA ZA VEDRANA!
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Lulic na onom podcastu kaze da bi volio da ostane josNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 mar 2025, 14:40Imao sam osjecaj da ce skroz zarotirati vezni red.Lulic i Pavicic jedva cekaju da zavrse sa posudbom.
-
- Kontakt:
Hamza prosle godine nekad ovako u martu protiv Igmana proradio do kraja nije stao,sad ce se isto desiti sa Aldinom aBd
Kada ćemo mi dočekati da dobijemo 5 utakmica u nizu...?
Sretno SARAJEVO danas

Sretno SARAJEVO danas
Vidim ja to pasa moj, samo kontam ako ostane Zekic preko ljeta ce se taj ciklus razbiti malo. Sve neko nadanje, a napretka slabo..Lecler je napisao/la: ↑29 mar 2025, 14:48To nam slijedi svakako i sa njim i bez njega.
Brate klub nema nikakvog pravca čudi me da to ne vidiš.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Rogic je sa svoim glupim nepotrebnim potezima, driblanje napucavanje igraca u ledja sebe kostao da ostane na goli i da moze nac solidan angazman u junu, nazalost Rockiv ce nsm upropastit sasvim ok sezonu dosad.
Neznam zasto je odjednom sve ove drugorazredne igrace odlucio od prve minute da igraju. Igmanu gori pod nogama nisu ekipa koja se raspala vec naprotiv nista nisu slabi od zelje i sloge i mogu napravit mnogim ekipama problem.
Sretno
Imal ko LINK
Neznam zasto je odjednom sve ove drugorazredne igrace odlucio od prve minute da igraju. Igmanu gori pod nogama nisu ekipa koja se raspala vec naprotiv nista nisu slabi od zelje i sloge i mogu napravit mnogim ekipama problem.
Sretno
Imal ko LINK
Dajemo danas bodove Igmanu za opstanak zbog toga je ova postava sigurno svakako smo se oprostili od titule 
-
- Kontakt:
Jesu li ovo provjerene informacije za Lulica i Pavicica ? Ako jesu, zasto ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 mar 2025, 14:40Imao sam osjecaj da ce skroz zarotirati vezni red.Lulic i Pavicic jedva cekaju da zavrse sa posudbom.
Brate nemamo ambicije za titulu od toga su se oprostili i danas dajemo bodove Igmanu za opstanak i zbog toga je ova postavaPitar6785 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 15:35Rogic je sa svoim glupim nepotrebnim potezima, driblanje napucavanje igraca u ledja sebe kostao da ostane na goli i da moze nac solidan angazman u junu, nazalost Rockiv ce nsm upropastit sasvim ok sezonu dosad.
Sretno
Imal ko LINK
Evo link https://wwwtvbosnacom.****/?m=1
Trebalo bi da bude tu na Bosna tv
Evo ti za Lulica 4:05miguelramos je napisao/la: ↑29 mar 2025, 15:38Jesu li ovo provjerene informacije za Lulica i Pavicica ? Ako jesu, zasto ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 mar 2025, 14:40Imao sam osjecaj da ce skroz zarotirati vezni red.Lulic i Pavicic jedva cekaju da zavrse sa posudbom.
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 29 mar 2025, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ekipa za danas je kriminalno losa i kao takva bi trebala opet hladno dobit Igmana , mislim da je pojedinim igračima ova utakmica hoce li u budućnosti nositi dres Sarajeva ili neće.
A razmišlja se i o kupu.
A razmišlja se i o kupu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, huntingseason, MostarReds22, supervizor, vedinjo98, zagorski i 54 gosta.