FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam nikad vidio da sudija ne dozvoli korner da se izvede.
Jedina dva igrača koja bi meni igrala u Sarajevu od ovih 11 su Mujkic i Guli i Kupresak ali da uhvati kontinuitet današnje partije ovo se ostalo se može pronaći i u Igmanu , Gosku, Slogi nikakvu razliku ne prave. Sramotna predstava. Užasna.
Igman bliži pobjedi.
Jedina dva igrača koja bi meni igrala u Sarajevu od ovih 11 su Mujkic i Guli i Kupresak ali da uhvati kontinuitet današnje partije ovo se ostalo se može pronaći i u Igmanu , Gosku, Slogi nikakvu razliku ne prave. Sramotna predstava. Užasna.
Igman bliži pobjedi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MokraKifla
- Kontakt:
Napad katastrofalan igramo na beka i cekamo sta ce on uradit nema nas nidje svi stoje ne krecu se sramota
Turkes je imao 1 dodir s loptom…. Koga mi placamo 20 milja mjesecno, jel realno ovo ba?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ovo nije do igraca ovo je do trenera ne prihvatljivo i neibjasnjivo zasto je izasao sa drugom postavom..
OVA IGRA I OVO JE SMJESNO
OVA IGRA I OVO JE SMJESNO
Njemu je jadno cim nema Usrivoja !Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:04Nesto ne vjerujem da ovo pises prvi put, cini mi se da si i za vrijeme Rozmana pisao ovako, i za vrijeme svih drugih trenera. Nesto ne vjerujem da ti je svejedno toliko![]()
Nesto ne vjerujem ni da nikad jadnije Sarajevo nisi gledao.
Dva poraza u sezoni imas i to od oba tima koja su bodovno ispred tebe. Jedan do nedavno igrao KL, drugi posljednjih nekoliko godina su jedan od najjacih timova u PLBiH. Nisam ni ja zadovoljan, ali da to nazovem jadom mi je malo previse…
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pokusavaju li ovi nekada natreninzima uciti sutanje lopte prema golu? Jedina taktika je pribliziti se golu pa traziti Gulasa. Ovako se ne uzimaju trofeji.
Sreca pa su ostali toliko losi da smo obezbjedili Evropu inace bi bilo guravo.
Da je nekako izbaciti Borca ali kako sa ovom igrom.
Da je nekako izbaciti Borca ali kako sa ovom igrom.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
44:35 min ako nista imamo gol sezone
-
- Kontakt:
Tata ti je glupan sine.johntravolta123 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:46Hahahahhahahahaha koji si ti glupanSamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:41Rockov,Unušić,Kuprešak,Krđalić,Bugar...sve menađerski igrači
Turkes cuva nogice , za razliku od njega Butic je na svakoj lopti
Kupresak danas dobar ne bi li procepio vise
I Turkeš uvaljen glupanu Mirviću ko i svi ostali jer se u fudbal razumije ko mara u kriv ****.
Butića nisam spomenuo nigdje,ali da i on je **** 3 gola u tri godine.Dobar igrač za Veleža za tranzicije.
10 fosni i jedna nafaka da je Guli očepio inače smo tu negdje sa Širokim po kvaliteti.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 29 mar 2025, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Gordi i Kerim odmah od početka drugog moraju ući da se ne gleda ova patnja više.
-
- Kontakt:
Ovo je drug moj vise od cirkusa ovdje je dublji problem,a ogleda se u tome da nas lazu godinama unazad sa parolama europsko Sarajevo ove godine bla bla bla i tako unazad 10 12 godina,i gdje smo nigdje ja ti garantujem da ona ekipa sa Stojcevom,Benkom Cimirotom i ostalima bi ovu nasu sad ekipu presla ko plitak potok sa 5 razlike.Svake ali svake godine nada da ces u europi neki iskorak napraviti i nista.Evo nek neko navede jedan samo progres od 2014 godine na ovamo mislim na igru.Soldo kao amater kao da dana nema staza na terenu,Turkes kao na godisnjem,Mustafic ekzebicionist,prvo poluvrijeme Kupresak trudi se i Guli se malo pojavio sa Mujkicem ostalo taraba.KosevoZove je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:45O kakvoj vi vise tituli mastate, jeste li realni imalo pa vidis da ti se klima i 3 mjesto vidite li vi??
Igmanu ne mozemo gola zabiti jos cu i oni imali cistu priliku , bjezi ovo je cirkus majkemi bar ovo sto vidim za sada!
- napoleon72
- Kontakt:
Turkes je najgori napadac koji je nosio bordo dres. Jbt Melunovic naspram njega izgleda ko Rooney.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
ISMIR MIRVIC - OUT
-
- Kontakt:
Nista ti nisi obezbijedio.
Nije uopste sigurno da će četvrta ekipa u Europu.
Sloga igra bolje i od nas i od kona
Mi imamo ultra težak raspored nakon Goska kao i Željezničar
Ništa nije ni blizu osigurano
Sezona ova se mora uzet trofej , sve ispod je neuspjeh
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
ih Melun je za njeg dr.scinapoleon72 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:52Turkes je najgori napadac koji je nosio bordo dres. Jbt Melunovic naspram njega izgleda ko Rooney.
Al gdje se sjeti Melunovica haha svaka ti cast

Fali sredina, fali jedan dobar vezni igrac ili box to box igrac.. sve preko krila ide. Mislio sam da ce biti nesto od onog Mehmedovica al grdno sam profulijo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sa ovako limitiranim igracima, ne funkcionisu ovi neki sistemi igre sto forsiraju Rozman, Zekic. Samo 4231 i da ti najbolji igrac igra desetku.
Drugo poluvrijeme mora biti bolje
Rockov-Paskalev-Soldo-Jović-Kyeremeh-Bubanja-Pavičić-Krdžalić-Kuprešak-Butić-Guliashvili mora biti sastav u drugom. Odmah 4 izmjene pravi ZZ, ne gubi vrijeme.
Ili Mujkić umjesto Solde, onda Lulic umjesto Krdžalića.
Rockov-Paskalev-Soldo-Jović-Kyeremeh-Bubanja-Pavičić-Krdžalić-Kuprešak-Butić-Guliashvili mora biti sastav u drugom. Odmah 4 izmjene pravi ZZ, ne gubi vrijeme.
Ili Mujkić umjesto Solde, onda Lulic umjesto Krdžalića.
Zadnja izmjena: Posejdon, dana/u 29 mar 2025, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Are you not entertained ?!
-
- Kontakt:
Samo ko dovede ovo drvo od napadaca turkesa **** ga on, frajer cirkus ocm u napadu cccc
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, johntravolta123, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sinfoc1986, zagorski i 70 gostiju.