FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valja sad citat kako smo jaki ko Barcelona. 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
evo, kad si navalioKosevoZove je napisao/la: ↑29 mar 2025, 17:30Evo o ovome pricam guli sam na golmana i fula, ja ne mogu da vjerujem moj guli lutko draga….
U konjicu im tricu uvalimo sada se patimo u cemu je stos?
Pyro is not a crime !
Bravo ekipa ! Pojedincima bih poručio da sačekaju kraj utakmice pa daju komentare. Utakmica se igra 90 minuta.
Nikad poraz, samo lekcija.
- jurisicduska
- Kontakt:
Vise bih volio da smo ga iz igre zabili. Nego iz penala jer će to maskirati ovako lošu partiju i necemo ništa naučiti. Kratkoročno ok, zabili go, dugoročno ćemo zaboravit da je Igman bio bliže pobjedi 70 minuta. Jel tako tako je.
A ako mislite da sam bolesnik i retard jer gledam malo drugačije od vas na situaciju, jer želim na duge staze da ovaj klub bude beton, ok.
Hvala vam.
Guli je zabio 16 golova a fulio je bruku sansi i jos par penala.Kakva zvjer.Traziti 10 miliona na ljeto 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Šta znači jedan penal, iz ničega do ubjedljive pobjede. Butić za Turkeša Leao.
Ako je bio penal nema razloga da se nesvira, igman nije bio bolji 70 minuta vec 45 minuta, tacnije dok su igrali odpisanijurisicduska je napisao/la: ↑29 mar 2025, 17:39Vise bih volio da smo ga iz igre zabili. Nego iz penala jer će to maskirati ovako lošu partiju i necemo ništa naučiti. Kratkoročno ok, zabili go, dugoročno ćemo zaboravit da je Igman bio bliže pobjedi 70 minuta. Jel tako tako je.
A ako mislite da sam bolesnik i retard jer gledam malo drugačije od vas na situaciju, jer želim na duge staze da ovaj klub bude beton, ok.
Hvala vam.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sve mu je oprosteno nije mi jasno kad god zabijemo prvi, onda navalimo do tada sve nesto mlitavo, ali sada je sve puno bolje ….THEC je napisao/la: ↑29 mar 2025, 17:39evo, kad si navalioKosevoZove je napisao/la: ↑29 mar 2025, 17:30Evo o ovome pricam guli sam na golmana i fula, ja ne mogu da vjerujem moj guli lutko draga….
U konjicu im tricu uvalimo sada se patimo u cemu je stos?![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
@duška već oštri tastaturu. 10 0 0 do kraja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da ima takvu efikasnost igrao bi u Arsenalu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bolji od Guliše nije trčao Koševom decenijama
Butic pravi igrač...
Zadnja izmjena: brojjedan, dana/u 29 mar 2025, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nije problem u napadacima,problem je vezni red koji ni na jednoj tekmi ne kreira sansu za napadaca.
Kakavi moroncici allahamijurisicduska je napisao/la: ↑29 mar 2025, 17:20Zao mi je sto ga je svirnuo vjeruj eto
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
3 minutr SAMOO
Gulasvilije morao pucat ovaj penal
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Vrban nikad nije ni trebao biti uvrsten u momcad,a kamoli dobiti priliku ili pucati penal,ima toliko momaka iz akademije koji bi trebali dobiti sansu da bi ja volio znati na osnovu cega ovo djete ugurase?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.