To je inace ozbiljnija agencija, a cijena je relativna, zavisi od smjestaja, koje su ulaznice i naravno placas uslugu da ne razmisljas ni o cemu.DjaniTarik je napisao/la: ↑29 mar 2025, 00:53Ima li se neko misljenje o ovoj agencij koja nudi angazman za turnir? https://****/462199-uz-zmajeve-na-eurobasketu-agencija-iz-sarajeva-vec-nudi-aranzman-za-kipar
Jel ovo nesto realno? Jel valja nevalja?
Vidim neradi link svakom slucaju je reprezentacija ba postavila
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2025
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
3.500 maraka aranzman, doduse to ti je 10ak dana boravka, carter let, transfer od Larnake do Limasola, 3-4 zvijezdice hotel i kombo-karte za bar svih 5 utakmica. Sve je to super i kao ne boli te glava, ali kad se ide o svojoj organizaciji, izadje te sve ukupno u pola cijene. Ja ne bi nikad placao koje kakve aranzmane jer agencije vole pljackati. Ovako imas low-cost letove, booking ili expediu za kombinacije. Transfer svakako mozes naci uvijek povoljan, a najpovoljnije ispadne rent-a-car. Smjestaj je manje bitan, samo nek se sova moze priklati. Jesti mozes uvijek vani negdje polovno nego da ti tamo serviraju bespotrebne bijesne obroke. No ko voli nek izvoli, ja bi prije po svom...Madal je napisao/la: ↑29 mar 2025, 01:38To je inace ozbiljnija agencija, a cijena je relativna, zavisi od smjestaja, koje su ulaznice i naravno placas uslugu da ne razmisljas ni o cemu.DjaniTarik je napisao/la: ↑29 mar 2025, 00:53Ima li se neko misljenje o ovoj agencij koja nudi angazman za turnir? https://****/462199-uz-zmajeve-na-eurobasketu-agencija-iz-sarajeva-vec-nudi-aranzman-za-kipar
Jel ovo nesto realno? Jel valja nevalja?
Vidim neradi link svakom slucaju je reprezentacija ba postavila
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
ali kako su nas onako u cosak strpali? Za ove 290 eura mjesta uzas
Ma nije cosak ,dobro je mjestoDjaniTarik je napisao/la: ↑29 mar 2025, 17:50ali kako su nas onako u cosak strpali? Za ove 290 eura mjesta uzas

-
- Kontakt:
I meni se nesto ide gledati BiH na Kipru. Vidim da kosta 40 € gledati jednu utakmicu. Da li se moze kupiti ulaznica za svi 5 utakmica?
Moze, ako nije rasprodano. 290 eura.GoldenLilies je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:24I meni se nesto ide gledati BiH na Kipru. Vidim da kosta 40 € gledati jednu utakmicu. Da li se moze kupiti ulaznica za svi 5 utakmica?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Hvala. Pogledat cu.DamirT je napisao/la: ↑29 mar 2025, 21:03Moze, ako nije rasprodano. 290 eura.GoldenLilies je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:24I meni se nesto ide gledati BiH na Kipru. Vidim da kosta 40 € gledati jednu utakmicu. Da li se moze kupiti ulaznica za svi 5 utakmica?

Imas jos 100ak mjesta za ove od 5. Ove pojedinacne se bolje prodaju, ali ide to dobro za sad.GoldenLilies je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:24I meni se nesto ide gledati BiH na Kipru. Vidim da kosta 40 € gledati jednu utakmicu. Da li se moze kupiti ulaznica za svi 5 utakmica?
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Uzeo ja dvije pojedinačne pa cu ih prodatiMow je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:17Imas jos 100ak mjesta za ove od 5. Ove pojedinacne se bolje prodaju, ali ide to dobro za sad.GoldenLilies je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:24I meni se nesto ide gledati BiH na Kipru. Vidim da kosta 40 € gledati jednu utakmicu. Da li se moze kupiti ulaznica za svi 5 utakmica?

Smijesno kako su jeftine karte.lumani je napisao/la: ↑29 mar 2025, 23:32Uzeo ja dvije pojedinačne pa cu ih prodatiMow je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:17Imas jos 100ak mjesta za ove od 5. Ove pojedinacne se bolje prodaju, ali ide to dobro za sad.GoldenLilies je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:24I meni se nesto ide gledati BiH na Kipru. Vidim da kosta 40 € gledati jednu utakmicu. Da li se moze kupiti ulaznica za svi 5 utakmica?![]()

Uzete karte za sve utakmice.
Ako ko ima kakvih savjeta kako najlakše tamo otići, koje kombinacije, neka napiše. Dobro će doći svakako. Može i pp.

Ako ko ima kakvih savjeta kako najlakše tamo otići, koje kombinacije, neka napiše. Dobro će doći svakako. Može i pp.
Procitah postove u vezi agencija i aranzmana preko istih. A tek cifra od 3500 KM, koja se spominje. Kukulele.
Ko je kupio karte jer ima namjeru ici, moze i ostalo za dzabana.
Garantujem, mimo agencija najgora solucija bice u pola cijene.
Ko je kupio karte jer ima namjeru ici, moze i ostalo za dzabana.
Garantujem, mimo agencija najgora solucija bice u pola cijene.
Ništa agencije, kombinacije, sopstveni aranžman ti je najisplatniji.
Sredi prvo kartu za tekme zatim avionsku kartu, što ranije to jeftinije i onda potraži hotel negdje na periferiji.
Što budeš duže,čekao više će te koštati.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Istina, vec sam naveo na prethodnoj temi. Ako je Sol Azurov aranzman 3500 maraka, moze se proci bar u pola jeftinije. A i to momentalno poskupljenje koje kakvih cijena (let, smjestaj) je tacno. Evo npr. let iz Beca za Larnaku ili Paphos je vec skocio preko noci za bar 20 eura (173 eura povratna).
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Mow je napisao/la: ↑30 mar 2025, 22:04Istina, vec sam naveo na prethodnoj temi. Ako je Sol Azurov aranzman 3500 maraka, moze se proci bar u pola jeftinije. A i to momentalno poskupljenje koje kakvih cijena (let, smjestaj) je tacno. Evo npr. let iz Beca za Larnaku ili Paphos je vec skocio preko noci za bar 20 eura (173 eura povratna).
smjestaj je 40 -50 € ....
Sve zavisi ko šta voli i ko šta hoće i očkuje odlaskom na Eurobasket. Ako neko hoće da prođe što jeftinije, onda to može fino svesti u vlastitom aranžmanu. Isto tako, ako neko ima milion zahtjeva, onda mu opet agencija ne odgovara i ne nudi sve. Ko hoće da ne misli ni o čemu, agencija je ok.
Plus odlaska s agencijom je upravo što ne misliš ni o čemu, ni o hotelu, ni o kartama, a najvažnije o prevozu tamo. Imaš čarter, nema zezancije.
Agencija nudi plaho fine hotele, 4 zvjezdice, bazeni, saune, čuda, pravo ljetovanje
Recimo, ako hoćeš u vlastitoj režiji, noć po osobi u ovim hotelima je 230KM
Po meni, ako hoćeš da uštediš, ovo su neki minimumi iz ove perspektive sada:
- Avionska karta iz Sarajeva, s jednim presjedanjem 700KM. Alternativa je odlazak na neki aerodrom direktno uvezan sa Larnakom (npr. Beč) autobusom/autom, što je neka ušteda.
- Pretpostavljam da će biti dobro organizovan prijevoz Larnaka-Limasol, ali mora iziskivati barem 50KM dodatnih troškova.
- Kretanje po gradu (na utakmice) isto iziskuje neke troškove.
- Bez da se ide na neku ultra bezveze varijantu, za 10 dana za smještaj po osobi treba barem 600KM. I to je vjerovatno nerealno, ako se imaju bilo kakvi dodatni zahtjevi.
Kada se na ovo dodaju karte za utakmice, vjerovatno minimum svih minimuma za cjelokupnu grupnu fazu prelazi blago 2000KM. Na to dodati troškove hrane i ostalih zezancija koje se svakako imaju.
Helem, ne mislim ja da je toliko strašno visoka ova ponuda agencije koju je neko postavio. Čarter puno znači, nema neke zezancije s letovima, odgodama, ganjanjem. Hotel koji nude je vrlo dobar, sadržaj unutra prava uživancija, bukvalno možeš planirati da ti sve to dole bude i odmor. Stavit ćeš prst u uho i nećeš misliti o prevozu, transferima i ostalo.
S druge strane, za mladu raju je svakako uglavnom bolje avanturisati, bolje uštediti svaku marku, a okupat će se već negdje
I biće i povoljnijih ponuda agencija, sigurno.
Plus odlaska s agencijom je upravo što ne misliš ni o čemu, ni o hotelu, ni o kartama, a najvažnije o prevozu tamo. Imaš čarter, nema zezancije.
Agencija nudi plaho fine hotele, 4 zvjezdice, bazeni, saune, čuda, pravo ljetovanje

Po meni, ako hoćeš da uštediš, ovo su neki minimumi iz ove perspektive sada:
- Avionska karta iz Sarajeva, s jednim presjedanjem 700KM. Alternativa je odlazak na neki aerodrom direktno uvezan sa Larnakom (npr. Beč) autobusom/autom, što je neka ušteda.
- Pretpostavljam da će biti dobro organizovan prijevoz Larnaka-Limasol, ali mora iziskivati barem 50KM dodatnih troškova.
- Kretanje po gradu (na utakmice) isto iziskuje neke troškove.
- Bez da se ide na neku ultra bezveze varijantu, za 10 dana za smještaj po osobi treba barem 600KM. I to je vjerovatno nerealno, ako se imaju bilo kakvi dodatni zahtjevi.
Kada se na ovo dodaju karte za utakmice, vjerovatno minimum svih minimuma za cjelokupnu grupnu fazu prelazi blago 2000KM. Na to dodati troškove hrane i ostalih zezancija koje se svakako imaju.
Helem, ne mislim ja da je toliko strašno visoka ova ponuda agencije koju je neko postavio. Čarter puno znači, nema neke zezancije s letovima, odgodama, ganjanjem. Hotel koji nude je vrlo dobar, sadržaj unutra prava uživancija, bukvalno možeš planirati da ti sve to dole bude i odmor. Stavit ćeš prst u uho i nećeš misliti o prevozu, transferima i ostalo.
S druge strane, za mladu raju je svakako uglavnom bolje avanturisati, bolje uštediti svaku marku, a okupat će se već negdje

I biće i povoljnijih ponuda agencija, sigurno.
Djeluje kao teska grupa...
Svejedno, imam veliko povjerenje u ovu nasu ekipu i vjerujem u prolazak grupe pod uslovom da budemo kompletni na EP.
Svejedno, imam veliko povjerenje u ovu nasu ekipu i vjerujem u prolazak grupe pod uslovom da budemo kompletni na EP.
Na EB nema lakih grupa. Mogli smo i gore proci.
Ovako tucemo Kipar i Gruziju sto bi moralo biti dovoljno za prolazak dalje. Na proslom EB smo bili totalni autsajderi u grupi pa smo pobjedili Madjare, Slovence i sasvim korektno se nosili sa Francuzima i Njemcima. Jedini koji su nas bas nabili momacki su bili Litvanci tad.
Kad smo u toj grupi upisali 2 pobjede, mislim da možemo ovdje i vise. Ali samo ako budemo kompletni i jos da Garzi skinu zvjezdicu mogla bi ova ekipa svasta toga uraditi.
Ovako tucemo Kipar i Gruziju sto bi moralo biti dovoljno za prolazak dalje. Na proslom EB smo bili totalni autsajderi u grupi pa smo pobjedili Madjare, Slovence i sasvim korektno se nosili sa Francuzima i Njemcima. Jedini koji su nas bas nabili momacki su bili Litvanci tad.
Kad smo u toj grupi upisali 2 pobjede, mislim da možemo ovdje i vise. Ali samo ako budemo kompletni i jos da Garzi skinu zvjezdicu mogla bi ova ekipa svasta toga uraditi.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.