FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvi bi komentari bili da se i pored svih poguranaca koje pogan ima, mi mučimo s Goškom… da ne kažem da me strah i pomisliti…
-
- Kontakt:
Ma ljudi dragi svi su u pet deka u ovoj ligi, nema niko da odudara niti ce ikad iko odudarat. Moze imat neki period da je dobar ali onda idu kiksevi. Drugo je sto zrinjski i borac u ovom periodu dobijaju penale izmisljenje i faulove da pobjede, smijesna liga
Sad mi je palo na pamet, koji je igrac bio kod nas prije mozda i 10ak godina. Po desnoj strani igrao ja msm broj 99 ako se ne varam. Duga kosa kovrdjava ili tako nesto
Valjalo bi da Borac dobije Gosk, jer onda poslije nas imaju zrinjski, gdje ce se u srijedu sigurno cuvati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ušao na temu da upravo ovo napišem, ukrao si mi misao.
Ući sa mud*ma u srijedu, nisu Real. Samo da ne bude neka ogromna lakrdija, ma da je teško predvidjeti..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- luckystrike
- Kontakt:
Po običaju prelistam ispisano od svog posljednjeg posta, i reakcije na post @jurisicduska oko penala su razočaravajuće.
Razumio sam napisano i bez njegovog obrazlaganja da bi više volio gol iz igre nego iz penala. Unatoč silnim, svima nama dobro poznatim poguranacima drugima na koje skrećemo pažnju.
Nije uredu da jedni druge, barem ovaj dio ekipe koja baš redovno piše, nazivamo pogrdnim imenima usprkos razlikama u mišljenju.
Razumio sam napisano i bez njegovog obrazlaganja da bi više volio gol iz igre nego iz penala. Unatoč silnim, svima nama dobro poznatim poguranacima drugima na koje skrećemo pažnju.
Nije uredu da jedni druge, barem ovaj dio ekipe koja baš redovno piše, nazivamo pogrdnim imenima usprkos razlikama u mišljenju.
Amin Ja Rabbi, svima nama!luckystrike je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:32Po običaju prelistam ispisano od svog posljednjeg posta, i reakcije na post @jurisicduska oko penala su razočaravajuće.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mamic bi ovog Guliashvilija prodao za 10 nekome garantujemmnon46 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:107-8 miliona eura možeš dobit ako prodaš Guliashvilija i još jedno 7-8 igrača istovremeno. Mustafić danas sasvim ok odigrao.Imamkarbarum je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:06Gulija ako pustimo ispod jedno 7 8 mil eura budale smo... kakav trk s loptom covjek ima ono je strasno,dugo nisam vidio nekog igraca da je ovako napredovao sjecam se kada je tek dosao i odigrao par onih utakmica,haman da je posudba u Velezu uradila svoje.Soldo protiv Borca i danas očaj nesiguran do bola,Bugar ima dobru dugu loptu i treba to koristit cesto pogotovo trazit Gulija.Pratim nas klub 26 godina ne znam da sam gledao goru desetku i sa pozicijom i brojem na dresu od Mustafica neka me neko ispravi ako grijesim.Srce za sve horde kojima ni kisa ne moze nista![]()
Pa eto neka ga proda i neka sebi ostavi milion.Imamkarbarum je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:41Mamic bi ovog Guliashvilija prodao za 10 nekome garantujemmnon46 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:107-8 miliona eura možeš dobit ako prodaš Guliashvilija i još jedno 7-8 igrača istovremeno. Mustafić danas sasvim ok odigrao.Imamkarbarum je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:06Gulija ako pustimo ispod jedno 7 8 mil eura budale smo... kakav trk s loptom covjek ima ono je strasno,dugo nisam vidio nekog igraca da je ovako napredovao sjecam se kada je tek dosao i odigrao par onih utakmica,haman da je posudba u Velezu uradila svoje.Soldo protiv Borca i danas očaj nesiguran do bola,Bugar ima dobru dugu loptu i treba to koristit cesto pogotovo trazit Gulija.Pratim nas klub 26 godina ne znam da sam gledao goru desetku i sa pozicijom i brojem na dresu od Mustafica neka me neko ispravi ako grijesim.Srce za sve horde kojima ni kisa ne moze nista![]()

-
- Kontakt:
Nek dva uzme opet nam dosta hahafks74 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:43Pa eto neka ga proda i neka sebi ostavi milion.Imamkarbarum je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:41Mamic bi ovog Guliashvilija prodao za 10 nekome garantujem![]()
Gdje su ona telad i slicni njemu sto po nama paljbe sipaju. Imaju li oci? Kada smo mi nesto slicno dozivili u protekle 3-4 godine i onda pisete vjeciti treci. Nismo vjeciti treci, mi smo vjecito prvi u realnom svijetu ali u svijetu prodanih balija, smecara i lopova sto ovom Drzavom vladaju da onda smo treci
F.K. SARAJEVO
-
- Kontakt:
Nema veceg cetnika od bosnjackog cetnika,vecina je ovdje pametna skontat ce sta sam htio reci,kako se smradovi provukose vcrs protiv jednog Goska,da sjednes 48 sati i razmisljas sta uciniti uvjek ces doc do samo jednog zakljucka da ova bagra samo razumije silu,i samo silom ova **** mozes istjerat iz saveza i ove sudije treba ih malo gepekovat,otudjit u noci gdje nema ni Vice ni Dodika ni Ceferina ni pm,gdje postoji samo glavni stabsenad82 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:52Gdje su ona telad i slicni njemu sto po nama paljbe sipaju. Imaju li oci? Kada smo mi nesto slicno dozivili u protekle 3-4 godine i onda pisete vjeciti treci. Nismo vjeciti treci, mi smo vjecito prvi u realnom svijetu ali u svijetu prodanih balija, smecara i lopova sto ovom Drzavom vladaju da onda smo treci

Odgledah ovu nazovimo utakmicu Borca i goška i jasno mi je k'o dan. Koliko god da mi govana izaseremo po našem treneru i igračima činjenica je da mi u ovoj ligi nemamo šta tražit dok su ova dva politička projekta u zamahu taman da sad Mirvić dovede Kloppa, 20 igrača i napravi nam Bordo arenu sa 75.000 natkrivenih mjesta.
Strah me i pomisliti šta će se desiti ako bude ovako suđenje u srijedu u polufinalu kupa, na Koševu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sta vi mislite otprilike kada ce ovome doci kraj? Je li se mora cekati 2029-2030 ili ce nam pustiti jednu titulu do tad?
A i ako budu pustali pitanje je hoce li nama jer gurbeti suruju s njima godinama, a mi rat vodimo. Jebbenih 5-6 godina ispred nas, a valja placati sve ove igrace bez uspjeha u evropi.
Ne bi me cudilo za 2 godine da utakmice ne gleda ni 500 ljudi. Neka nas bog sacuva.
A i ako budu pustali pitanje je hoce li nama jer gurbeti suruju s njima godinama, a mi rat vodimo. Jebbenih 5-6 godina ispred nas, a valja placati sve ove igrace bez uspjeha u evropi.
Ne bi me cudilo za 2 godine da utakmice ne gleda ni 500 ljudi. Neka nas bog sacuva.
-
- Kontakt:
Jos dugo dugo cemo ovo gledati nazalost ovo je produkt dejtonskog potpisa.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 mar 2025, 23:03Sta vi mislite otprilike kada ce ovome doci kraj? Je li se mora cekati 2029-2030 ili ce nam pustiti jednu titulu do tad?
Šta je s Đorđevićem, taj momak nam previše fali, ima li nekih detaljnijih info?
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amcho1, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, boki86, bordobijeli, Bosanac1991, broj6, budzak, bvsic, EastMadness, fks74, Fudo, insimadop, kogmagie46, Lecler, misstianopenaldo, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, Posejdon, ristagrad, Riziko, SHZ82, strucnjak9, USB, WeekendOffender i 221 gost.