prosto za ne vjerovati da će sve biti na deset kanala arene
Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sport i TV
ide, i to je samo jos jedan od kanala United Medie, isto kao SKVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:14Onda Moto GP ne ide na Arenu ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 10:57Gledao sam, i to radi prijenos sa lica mjesta iz Texasa
jedini nacin da Erceg nastavi komentarisati MotoGP je da predje u Hrvatsku i da radi na njihovom SK koji nastavlja po istom
ne vidim kako ce na Arenu s obzirom koliko otvoreno podrzava proteste i studente
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
E svašta , sve vijesti lošije od lošijih ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:27ide, i to je samo jos jedan od kanala United Medie, isto kao SKVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:14Onda Moto GP ne ide na Arenu ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 10:57
Gledao sam, i to radi prijenos sa lica mjesta iz Texasa
jedini nacin da Erceg nastavi komentarisati MotoGP je da predje u Hrvatsku i da radi na njihovom SK koji nastavlja po istom
ne vidim kako ce na Arenu s obzirom koliko otvoreno podrzava proteste i studente
Šta će sada Telemach , hoće li biti hrvatskih Sportklub-ova ?
Za Partizan mi i je i OK , jer će ga prenositi Radojević koji doduše na Areni je nekako "prigušen" kada prenosi Partizan , Vlahović je za kratko vrijeme zablistao ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
vidim iptv kao rjesenje svih vasih briga 
pod uslovom da ne koristite telekomov net iz 2009. godine

pod uslovom da ne koristite telekomov net iz 2009. godine

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa u Srbiji imaš više, ova tri premium + deset običnih.
SK je toliko gluposti uzeo da će Arena vjerovatno ispoštovati samo minimum i kasnije neće produživati prava. Aj, realno, kome se gleda bugarska liga, poljska odbojka, odbojka na pjesku, golf...
A MOTO GP trka ide danas, a ovo je sve od aprila na Areni. Nadam se da će staviti poseban kanal za tenis, da mi ga maknu sa očiju i vjerovatno će dodati par novih kanala.
Ne znam da li i jedna TV kuća ima ovakav monopol, ali iskreno, bolje i to nego kao i Britaniji gdje je Premijerliga na tri različite platforme.
Raspored na stranici Arene pokazuje samo za Srbiju, dok naš i hrvatski raspored još ne pokazuje niti 31.03.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nece kralju nijedan SK biti vise kod nasVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:37Šta će sada Telemach , hoće li biti hrvatskih Sportklub-ova ?
dobit ces arene
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- VensanKasel
- Kontakt:
Kada dolaze Arene na Telemach ?harden je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:53nece kralju nijedan SK biti vise kod nasVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:37Šta će sada Telemach , hoće li biti hrvatskih Sportklub-ova ?
dobit ces arene
Ako će za mjesec , da kupim onu raspalu MojaTv na mjesec dana , da malo oči krvare šta fali ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
mislio sam na to da će sve što je do sad bilo i na SK i na Arenama sada biti samo na Arenama. Pošto ja samo pratim košarku, sada bi valjda eurolioga,eurokup, španska, njemačka,grčka, francuska, litvanska australijska, NCAA košarka trebala biti na arenama, plus NBA,ABA koje su do sad na ArenamaOtelo je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:48Pa u Srbiji imaš više, ova tri premium + deset običnih.
SK je toliko gluposti uzeo da će Arena vjerovatno ispoštovati samo minimum i kasnije neće produživati prava. Aj, realno, kome se gleda bugarska liga, poljska odbojka, odbojka na pjesku, golf...
A MOTO GP trka ide danas, a ovo je sve od aprila na Areni. Nadam se da će staviti poseban kanal za tenis, da mi ga maknu sa očiju i vjerovatno će dodati par novih kanala.
Ne znam da li i jedna TV kuća ima ovakav monopol, ali iskreno, bolje i to nego kao i Britaniji gdje je Premijerliga na tri različite platforme.
Raspored na stranici Arene pokazuje samo za Srbiju, dok naš i hrvatski raspored još ne pokazuje niti 31.03.
Uzmi moju webtv za sad ili jos bolje iptv dok ih ne ubace za mjesec ili viseVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 12:02Kada dolaze Arene na Telemach ?harden je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:53nece kralju nijedan SK biti vise kod nasVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:37Šta će sada Telemach , hoće li biti hrvatskih Sportklub-ova ?
dobit ces arene
Ako će za mjesec , da kupim onu raspalu MojaTv na mjesec dana , da malo oči krvare šta fali ...
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Minimalno mjesec al vjerovatno viseVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 12:02Kada dolaze Arene na Telemach ?harden je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:53nece kralju nijedan SK biti vise kod nasVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:37Šta će sada Telemach , hoće li biti hrvatskih Sportklub-ova ?
dobit ces arene
- Maroon1946
- Kontakt:
Sumnjam da bi Telemach toliko puta ponovio da korisnici nece biti uskraceni i da ce uskoro biti jos viseg sportskog sadrzaja bezveze. Ocigledno znaju nesto sto mi ne znamo.harden je napisao/la: ↑29 mar 2025, 12:59Minimalno mjesec al vjerovatno viseVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 12:02Kada dolaze Arene na Telemach ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Navjerovatnije Uroš Pavlović i Božidar Popović. Ima još vremena da se stvari poslože i u BiH, polako.
Valjda onda budemo gledali završnicu NCAA sa Edinom?
- akisarajevo92
- Kontakt:
neka dovedu Edisa Jasarevica, uz njega se odrastalo dok su prenosi isli na HayatFKSzuti je napisao/la: ↑30 mar 2025, 12:25Navjerovatnije Uroš Pavlović i Božidar Popović. Ima još vremena da se stvari poslože i u BiH, polako.

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.