Koliko god. Barem/makar malo.231983 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 23:54Ahbabu, u svakom tvom postu postoji jedna riječ: prikolko.
Heh, ne znam s kojeg kraja naše lijepe si i gdje se ova riječ koristi, ali s obzirom da nije standardizovana, de nam je rastabiri živ bio![]()
Amar Dedić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Amar Dedić
Rijec 'prikolko' se koristi u ruralnim sredinama i u slobodnom prevodu znaci 'i nekako' ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Hvala 
Posudjen je tamo.
Hah. Rijec se koristi u Krajini, njenom sirem podrucju. Manje vise, od Velike Kladuse i sve do BL.DaVinci je napisao/la: ↑31 mar 2025, 00:35Rijec 'prikolko' se koristi u ruralnim sredinama i u slobodnom prevodu znaci 'i nekako' ...![]()
Cuj, ruralnim sredinama ...
rekoti lik neofirno dasi seljakDrum je napisao/la: ↑31 mar 2025, 18:14Hah. Rijec se koristi u Krajini, njenom sirem podrucju. Manje vise, od Velike Kladuse i sve do BL.
Cuj, ruralnim sredinama ...
menstrual
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vidim niko nije spominjao, naletio sam na informaciju iz francuskih medija da je de zerbi poslije zadnje utakmice zakljucao igrace u trening centru citavu noc i tu su ostali do jutra 
da se tamo zakuhalo opasno potvrdjuje informacija da se u ponedjeljak nije odradio trening jer de zerbi se nije htio pojaviti a igraci nisu zeljeli bez njega trenirati
ja sam jos iz dana brightona vidio da je ovo manijak al ovo su neki novi leveli covjek je u otvorenom ratu sa ekipom
"ja ne vidjam svoju porodicu e pa necete ni vi svoju"

da se tamo zakuhalo opasno potvrdjuje informacija da se u ponedjeljak nije odradio trening jer de zerbi se nije htio pojaviti a igraci nisu zeljeli bez njega trenirati

ja sam jos iz dana brightona vidio da je ovo manijak al ovo su neki novi leveli covjek je u otvorenom ratu sa ekipom
"ja ne vidjam svoju porodicu e pa necete ni vi svoju"

-
- Kontakt:
Vidio sam ovo, i meni ovaj lik ima luđački pogled.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 apr 2025, 01:20vidim niko nije spominjao, naletio sam na informaciju iz francuskih medija da je de zerbi poslije zadnje utakmice zakljucao igrace u trening centru citavu noc i tu su ostali do jutra
da se tamo zakuhalo opasno potvrdjuje informacija da se u ponedjeljak nije odradio trening jer de zerbi se nije htio pojaviti a igraci nisu zeljeli bez njega trenirati![]()
"ja ne vidjam svoju porodicu e pa necete ni vi svoju"![]()

Još je to za Bajram bilo, nije im dao da idu kući tu nedjelju. Juče držao press konferenciju, ništa nije opovrgnuo. Kaže mama ga nazvala da pita šta se to dešava, predstavili ga kao da je delikvent.

Slabo doticni kolega poznaje maternji jezik dalje od rodne grude.
Dedicu bolje da se pokupi sto prije iz Marseja. Njima je sa Tudorom kao trenerom fino islo, al se i njemu tada desila ama bas ista prica.Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 14:40Vidio sam ovo, i meni ovaj lik ima luđački pogled.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 apr 2025, 01:20vidim niko nije spominjao, naletio sam na informaciju iz francuskih medija da je de zerbi poslije zadnje utakmice zakljucao igrace u trening centru citavu noc i tu su ostali do jutra
da se tamo zakuhalo opasno potvrdjuje informacija da se u ponedjeljak nije odradio trening jer de zerbi se nije htio pojaviti a igraci nisu zeljeli bez njega trenirati![]()
![]()
Još je to za Bajram bilo, nije im dao da idu kući tu nedjelju. Juče držao press konferenciju, ništa nije opovrgnuo. Kaže mama ga nazvala da pita šta se to dešava, predstavili ga kao da je delikvent.![]()
Napulj je u svakom pogledu ideal kulturnog za Marsej. A daleko od toga da je na jugu Italije lako.
-
- Kontakt:
Ne znam šta bih pametno rekao. Da sam zadovoljan situacijom u kojoj je trenutno, nisam. Pogotovo što se ispostavlja da je od starta njemu rečeno da će biti na lijevoj strani i to je i prihvatio, vjerovatno u cilju samo da se makne iz Salzburga. Već je dva mjeseca tu, ne vidim da se nametnuo. Međutim, vidim da se uveliko piše da ovaj Brazilac Luis Henrique ode na ljeto, navodno Inter zainteresovan, to bi moglo biti dobro dobro za Amara pa da od početka nove sezone zauzme desnu stranu.Drum je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:00Dedicu bolje da se pokupi sto prije iz Marseja. Njima je sa Tudorom kao trenerom fino islo, al se i njemu tada desila ama bas ista prica.Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 14:40Vidio sam ovo, i meni ovaj lik ima luđački pogled.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 apr 2025, 01:20vidim niko nije spominjao, naletio sam na informaciju iz francuskih medija da je de zerbi poslije zadnje utakmice zakljucao igrace u trening centru citavu noc i tu su ostali do jutra
![]()
Još je to za Bajram bilo, nije im dao da idu kući tu nedjelju. Juče držao press konferenciju, ništa nije opovrgnuo. Kaže mama ga nazvala da pita šta se to dešava, predstavili ga kao da je delikvent.![]()
Napulj je u svakom pogledu ideal kulturnog za Marsej. A daleko od toga da je na jugu Italije lako.
Gledajuci tabelu i na zadnja desavanja, vrlo lako mogu ostati bez LP. A bez plasmana u LP, problemi u Marseju mogu biti samo veci.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 16:32Ne znam šta bih pametno rekao. Da sam zadovoljan situacijom u kojoj je trenutno, nisam. Pogotovo što se ispostavlja da je od starta njemu rečeno da će biti na lijevoj strani i to je i prihvatio, vjerovatno u cilju samo da se makne iz Salzburga. Već je dva mjeseca tu, ne vidim da se nametnuo. Međutim, vidim da se uveliko piše da ovaj Brazilac Luis Henrique ode na ljeto, navodno Inter zainteresovan, to bi moglo biti dobro dobro za Amara pa da od početka nove sezone zauzme desnu stranu.Drum je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:00Dedicu bolje da se pokupi sto prije iz Marseja. Njima je sa Tudorom kao trenerom fino islo, al se i njemu tada desila ama bas ista prica.Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 14:40
Vidio sam ovo, i meni ovaj lik ima luđački pogled.![]()
Ne znam zasto se odlucio na transfer u pola sezone i bas u nakaradni Marsej. Morao se istrpiti do kraja sezone i ganjati klub iz Bundes lige, pa da je fenjeras u pitanju.
Znamo kako se Ahmedhodzic proveo u Bordou ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sljedeca destinacija ako bude ekipa koja se bori za opstanak u Serie A, bit ce premija!
-
- Kontakt:
Nije negativno, nego trola morončina raspala.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Na lijevoj strani ispred njega, s klupe, dobio priliku Garcia.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Biće da je u prošloj utakmici De Zerbi skontao da nije za lijeve strane. Vjerovatno će od sada biti zamjena Henriqueu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:23Na lijevoj strani ispred njega, s klupe, dobio priliku Garcia.
Odgledah utakmicu cijelu u nadi da će ga uvesti, međutim biće haman večeras bez minute.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 06 apr 2025, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neće se on plaho naigrati ako bude isključivo zamjena Henriqueu, bar ne dok ovaj ne (i ako uopšte) napravi transfer.Coolpanda24 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:27Biće da je u prošloj utakmici De Zerbi skontao da nije za lijeve strane. Vjerovatno će od sada biti zamjena Henriqueu.
Odgledah utakmicu cijelu u nadi da će ga uvesti, međutim biće haman večeras bez minute.
Mada ruku na srce kriminalan je bio od ulaska prošlu utakmicu i direktni krivac za gol, možda ga i kažnjava ovako.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 6 gostiju.