San Antonio Spurs

Raul_64
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Raul_64 » 13 apr 2011, 14:02

Kobe Bryant je napisao/la:Ako Oklahoma zavrsi kao #4 , onda vi nemate sanse ;)
4-2 za Oklahomu , jedino vam Denver moze pomoci ako ih kojim slucajem izbaci tricama :lol:

Par "tips" sa navijace San Antonia :

Ko ce cuvati Duranta ? :roll:

Parekra ce ustopati Westbrok, Ginobilia Selvalosha i Duncana Perkins :roll:
uhh jadna nam majka onda kad ce nam ustopati svakog igraca...
jest da ova Oklahoma nije pobijedila SAS u zadnje dvije godine(mozda jednom,ove 3:0) i da Durant ima jedne od najgorih prosjeka protiv mamuza...

jedan "tip" za Lakers fan...
muci svoje mi cemo vec nekako izgurati do finala...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 apr 2011, 14:15

YaSSaL je napisao/la:
Ljudi, boji li se neko Lakersa nakon ovoga? Ja sigurno ne! Ovo nije nikakav poraz, ovo je za mene pobjeda...

Naravno da se ne treba ekipa poput Spursa nekog bojati ali ne vidim kako mozes izvlaciti zakljucke iz ove utakmice sinoc? Dobili smo vas i sa kompletnim timom na vasem terenu i to bez ikakvih problema ali sve je to jedan od meceva u nizu i ne vidim neku vezu sa play off-om koji dolazi...

Sto se tice vaseg eventualnog duela sa Oklahomom to ce biti veoma tezak duel jer po meni je Oklahoma top 3 na zapadu i njih jedino vidim u finalu lige ako to vec ne budu Spursi i Lakersi(posebno ako ne bude Bynuma)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 apr 2011, 14:18

adnan24 je napisao/la:Sto se tice vaseg eventualnog duela sa Oklahomom to ce biti veoma tezak duel jer po meni je Oklahoma top 3 na zapadu i njih jedino vidim u finalu lige ako to vec ne budu Spursi i Lakersi(posebno ako ne bude Bynuma)
Oklahoma je mnogo tezi matchup za Lakerse nego sto je za Spurse...
kao sto je Dallas mnogo tezi matcup za Spurse nego za Lakerse...
Ne vidim da mogu odvesti seriju u 7 utakmica a kamoli pobijediti a normalno da nece biti lahko ipak je to polufinale zapada tbh...ali nam jednostavno leze,ako vec dodje do toga..

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 13 apr 2011, 22:04

Kobe Bryant je napisao/la:Ako Oklahoma zavrsi kao #4 , onda vi nemate sanse ;)
4-2 za Oklahomu , jedino vam Denver moze pomoci ako ih kojim slucajem izbaci tricama :lol:

Par "tips" sa navijace San Antonia :

Ko ce cuvati Duranta ? :roll:

Parekra ce ustopati Westbrok, Ginobilia Selvalosha i Duncana Perkins :roll:
nemoj ti vise pratit nba perkins da ustopa duncana a tek selvalosha manua hahahahah :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 apr 2011, 22:07

$eLLa je napisao/la:
nemoj ti vise pratit nba perkins da ustopa duncana a tek selvalosha manua hahahahah :D

Ako nisi znao, Sefelosha je jedan od boljih odbrambenih igraca u nba ligi.
Po tome je bio poznat jos dok je igrao u Bullsima i znao zaustavljati mnogo vece igracke velicine od Manua,
kao npr. Kobija, Wadea, i sl.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 13 apr 2011, 22:12

Titova-Juga je napisao/la:
$eLLa je napisao/la:

Po tome je bio poznat jos dok je igrao u Bullsima i znao zaustavljati mnogo vece igracke velicine od Manua,

a ako manu zabije oko 25 koseva jel to zaustavljanje '?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 apr 2011, 22:13

$eLLa je napisao/la:
$eLLa je napisao/la:

a ako manu zabije oko 25 koseva jel to zaustavljanje '?
Ne znam zasto si stavio granicu 25, kad Manu ne daje vise od 20 u prosjeku.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 13 apr 2011, 22:18

kao npr. Kobija, Wadea, i sl.[/quote]

a ako manu zabije oko 25 koseva jel to zaustavljanje '?[/quote]

Ne znam zasto si stavio granicu 25, kad Manu ne daje vise od 20 u prosjeku.[/quote]

ma znam prosjek mu je 17.6 al on je ipak nmg rec klasa al je bolji od sefoloshe

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 apr 2011, 22:23

$eLLa je napisao/la:

Niko nije rekao da nije, Sefelosha je sto je nekada bio Bowen, sto je sada u Bullsima K.Bogans, znaci od njega ne ocekuju poene vec da zaustavi najbolje igrace u drugim ekipama tako da nije potrebno usporedjivati jednog i drugog jer se zna da je Manu bolji igrac.

Smrt nacionalizmu !!

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 13 apr 2011, 22:24

$eLLa je napisao/la:

Niko nije rekao da nije, Sefelosha je sto je nekada bio Bowen, sto je sada u Bullsima K.Bogans, znaci od njega ne ocekuju poene vec da zaustavi najbolje igrace u drugim ekipama tako da nije potrebno usporedjivati jednog i drugog jer se zna da je Manu bolji igrac.
aj vidjecemo ;) ako uopste budu igrali

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2011, 22:51

$eLLa je napisao/la:

Wtf mislim Thabo jeste odličan odbrambeni trenutno možda i najbolji u ligi na toj SG/SF poziciji,ali čuj veće igračke veličine od Manua :roll: :mrgreen:
Manu nije ništa lošiji od tih navedenih
Ja mislim da je Oklahoma najjača ekipa na zapadu bolji su i od nas no jbg moraju se i najbolji dobit puno više bi volio da u drugoj rundi idemo na Mavse ili Lakerse.Iako mnogi kažu da Lakersi igraju s rezervom ja veću rezervu vidim i kod nas,a pogotovo kod Thundera.Russel i Kevin mogu biti najbolji duo još od KAJ i Magic(niko drugi mi ne pada na pamet) samo da im mozak proradi,a to se može desit u PO.
Mada je kod Westbrooka diskutabilno to dal ima mozak :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dejo
Kontakt:

Post Postao/la Dejo » 13 apr 2011, 23:40

Hoce li Spursi pobijediti vcs Phoenixa ??

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 01:29

LBJ MVP je napisao/la:
$eLLa je napisao/la:

Wtf mislim Thabo jeste odličan odbrambeni trenutno možda i najbolji u ligi na toj SG/SF poziciji,ali čuj veće igračke veličine od Manua :roll: :mrgreen:
Manu jeste losiji i od Wade-a i od Kobe-a, i od Jamesa, Rose-a, itd, itd....
All star ? Jeste! Ali ne bolji od navedenih. Da ne nabrajam dalje jer ih je u Nba-u mnogo.

Smrt nacionalizmu !!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2011, 05:39

LBJ MVP je napisao/la:
$eLLa je napisao/la:

Ja mislim da je Oklahoma najjača ekipa na zapadu bolji su i od nas no jbg moraju se i najbolji dobit puno više bi volio da u drugoj rundi idemo na Mavse ili Lakerse.Iako mnogi kažu da Lakersi igraju s rezervom ja veću rezervu vidim i kod nas,a pogotovo kod Thundera.Russel i Kevin mogu biti najbolji duo još od KAJ i Magic(niko drugi mi ne pada na pamet) samo da im mozak proradi,a to se može desit u PO.
Mada je kod Westbrooka diskutabilno to dal ima mozak :mrgreen:
Slazem se sa boldiranim !

Oklohoma ima najvise talenta u NBA , samo je pitanje jel znaju to iskoristiti , lakersi i spursi ih mogu dobiti samo na iskustvo (lakesi su ih prosle godine dobili tesko na visinu).

Iskustvo je cudo u NBA od posljedinih 12 titula u NBA , lakersi i spursi su osvojili 9 ;)

"dark horse" ekipe na zapadu su Portland i Denver , one mogu sviju pobjediti , playoff na zapadu NIKAD neprevidljiviji male su nijanse izmedju ekipa , niko nije bez sansi ;)

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 14 apr 2011, 07:54

E ne znam sto je morao koristiti "trojku" u ovoj utakmici, fakat mi nije jasno to. Eto Ginobili povrijedio ruku, mozda nije nista strasno, ali sto nam to treba uopste...

Let the playoffs begin and bring on Memphis!

61-21

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2011, 14:51

Kobe Bryant je napisao/la:
Slazem se sa boldiranim !

Oklohoma ima najvise talenta u NBA , samo je pitanje jel znaju to iskoristiti , lakersi i spursi ih mogu dobiti samo na iskustvo (lakesi su ih prosle godine dobili tesko na visinu).

Iskustvo je cudo u NBA od posljedinih 12 titula u NBA , lakersi i spursi su osvojili 9 ;)

"dark horse" ekipe na zapadu su Portland i Denver , one mogu sviju pobjediti , playoff na zapadu NIKAD neprevidljiviji male su nijanse izmedju ekipa , niko nije bez sansi ;)
Vjerovatno će opet titula ili Spursima ili Lakersima.Bullsi i Heat mi još nisu šampionske ekipe,a Celticsi teško mogu napravit uspjeh kao prošle godine.
Ja ne mogu da vjerujem da Denver ima 50 pobjeda :lol: Sigurno su opasna ekipa dok od Portlanda očekujem da izbace Mavse
Boldano ovo je sigurno istina dalo se primijetit to i prošle godine u PO.Od svih ekipa sa zapada najbolji su otpor pružili Lakersima jedna lopta ih je dijelila od 7. utakmice,a tamo ko zna šta bi bilo ;)
Durant,Westbrook,Ibaka,Perkins,Thabo,Cook,Nate,Mohammed odlično posložena ekipa sada je sve na njima kako odluče da igraju.
Sada malo o Grizzliesima :roll:Draže bi mi bilo da je NOLA tu lošija je ekipa od Grizzliesa iako i sa jednim i sa drugim imamo 2-2 u regularnom dijelu,ali proćemo sad kako to je druga stvar očekujem 4:1
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 15 apr 2011, 09:45

Manu upitan za Game 1... :|

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 apr 2011, 02:46

YaSSaL je napisao/la:Manu upitan za Game 1... :|

Šta je reć, o čemu je riječ

Smrt nacionalizmu !!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 apr 2011, 11:24

YaSSaL je napisao/la:Manu upitan za Game 1... :|

Šta je reć, o čemu je riječ

Manu Tweet
MRI showed an elbow sprain (Ulnar collateral ligament). I'm doubtful 4 sunday. Hope to make it. The pain is almost gone.
Bit ce spreman...

Most Underrated Team in History starta u nedjelju...

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 16 apr 2011, 14:52

Mislim da ce te pobijediti Grizzlies

Ali 2. Round protivThunder-a.. No way... Durant will kill the Spurs. 30+ points svaka tekma
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.