Kobe Bryant je napisao/la:
Slazem se sa boldiranim !
Oklohoma ima najvise talenta u NBA , samo je pitanje jel znaju to iskoristiti , lakersi i spursi ih mogu dobiti samo na iskustvo (lakesi su ih prosle godine dobili tesko na visinu).
Iskustvo je cudo u NBA od posljedinih 12 titula u NBA , lakersi i spursi su osvojili 9
"dark horse" ekipe na zapadu su Portland i Denver , one mogu sviju pobjediti , playoff na zapadu NIKAD neprevidljiviji male su nijanse izmedju ekipa , niko nije bez sansi

Vjerovatno će opet titula ili Spursima ili Lakersima.Bullsi i Heat mi još nisu šampionske ekipe,a Celticsi teško mogu napravit uspjeh kao prošle godine.
Ja ne mogu da vjerujem da Denver ima 50 pobjeda

Sigurno su opasna ekipa dok od Portlanda očekujem da izbace Mavse
Boldano ovo je sigurno istina dalo se primijetit to i prošle godine u PO.Od svih ekipa sa zapada najbolji su otpor pružili Lakersima jedna lopta ih je dijelila od 7. utakmice,a tamo ko zna šta bi bilo
Durant,Westbrook,Ibaka,Perkins,Thabo,Cook,Nate,Mohammed odlično posložena ekipa sada je sve na njima kako odluče da igraju.
Sada malo o Grizzliesima :roll:Draže bi mi bilo da je NOLA tu lošija je ekipa od Grizzliesa iako i sa jednim i sa drugim imamo 2-2 u regularnom dijelu,ali proćemo sad kako to je druga stvar očekujem 4:1
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.