Premijer liga BiH - aktuelno
- luckystrike
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Radnik se danas razišao sa Đurićem, a prema natpisima medija i Milošević je na izlaznim vratima Igmana.
Navodno bi na klupu Radnika mogao Vranešević a Igmana bi trebao preuzeti Zaimović.
Navodno bi na klupu Radnika mogao Vranešević a Igmana bi trebao preuzeti Zaimović.
Vezano za izbor presednika NSHansestadt je napisao/la: ↑01 apr 2025, 16:37nisu ti strumfovi krivi sto je sarajevo postalo prije svega jedan poslovni projekat. eno cak i zekic spominje da je mirvic zasluzio vecu podrsku.
Zekić je kazao da nikada nije tražio alibi, te da je čak i često prekritičan i preiskren. Poručio je da ne razmišlja o tome šta će se desiti ukoliko Sarajevo ispadne od Borca, uz poruku da predsjednik Ismir Mirvić zaslužuje veću podršku zbog onoga što daje klubu.
Zekić se osvrnuo i na kampanju članstva FK Sarajevo, iskazavši čuđenje zašto klub ima malo članova u odnosu na armiju navijača.
"Možda je to takvo društvo, ali mislim da klub s ovakvom tradicijom zaslužuje veću i pozitivniju podršku. Svi skupa moramo biti bliži i iskreniji, jer nogomet se igra zbog navijača
Hvala brate
Sretno i Sarajevo, pa da se vidimo u finalu
Ipak derbi je najveca utakmica uz duzno postovanje Sirokom i Borcu

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Da mi ligu klepimo, ne bi bilo sekinde žao kupa. 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Vico vs Beus
Pred nama je da vidimo ko ima jaci utjecaj kod sudija u plbih
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ono sto sam vidio Borac Gosk je sramota
Sve sudije s te utakmice treba suspendovati za sva vremena
2025 godina i toliko smo zatrovani da ni fudbal posteno ne igramo
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nema se sta gledati,gico je glavni19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 21:54Vico vs Beus
Pred nama je da vidimo ko ima jaci utjecaj kod sudija u plbih
Kad se klubovi, tzv probosanski ne bune, što bi mi.
Ako Mirvić, uprava Želje, uprava Veleža, Slobode trče Vici u zagrljaj, što bi ga mi izbjegavali
Ako Mirvić, uprava Želje, uprava Veleža, Slobode trče Vici u zagrljaj, što bi ga mi izbjegavali

[/quote]
[/quote]
- Riquelme1921
- Kontakt:
U ovoj ligi postoji samo jedna istina a to je da nikog ne zanimaju tuđe muke.
Kao da bi se neko od nas bunio da je na mjestu predsjednika navijač našeg kluba i da radi kao što Vico radi za Borac. Realno niko.
Koliko se sjećam mislim da je pomoć ostalih prva tražila Tuzla City, pa Velež, pa Sarajevo. Imao je i Željo objavu na proljeće 2021. jer su nas klali prvih 5 kola po jednu kardinalnu grešku sjećam se, ali tada je Vico tek došao pa da kažem da nije odgovoran.
Ali tada kada su klali Želju je li zanimalo ostale? Ne.
Kada au klali Tuzlu je li zanimalo ostale? Ne.
Kada su klali Velež je li zanimalo ostale? Ne.
Sada kada kolju Sarajevo zanima li ostale? Ne.
I to je tako.
Jbg treba biti realan i sjetiti se i nekih kardinalnih grešaka koje je Sarajevo imalo u svoju korist (Imale su ih sve ekipe ova je samo primjer).
Kada štoper Sarajeva vraća loptu golmanu presjeca je napadač Tuzla Citya a sudija svira ofsajd. Nije Sarajevo tada objavilo neki glup meme kao sada na fb, ili kada je Iliev 2 penala odbranio i izašao metar ispred linije. I to je normalno, jer ko bi se žalio. Ali poenta je u tome da niko od naših klubova ne plače dok njega ne dirnu.
Kao da bi se neko od nas bunio da je na mjestu predsjednika navijač našeg kluba i da radi kao što Vico radi za Borac. Realno niko.
Koliko se sjećam mislim da je pomoć ostalih prva tražila Tuzla City, pa Velež, pa Sarajevo. Imao je i Željo objavu na proljeće 2021. jer su nas klali prvih 5 kola po jednu kardinalnu grešku sjećam se, ali tada je Vico tek došao pa da kažem da nije odgovoran.
I to je tako.
Jbg treba biti realan i sjetiti se i nekih kardinalnih grešaka koje je Sarajevo imalo u svoju korist (Imale su ih sve ekipe ova je samo primjer).
Kada štoper Sarajeva vraća loptu golmanu presjeca je napadač Tuzla Citya a sudija svira ofsajd. Nije Sarajevo tada objavilo neki glup meme kao sada na fb, ili kada je Iliev 2 penala odbranio i izašao metar ispred linije. I to je normalno, jer ko bi se žalio. Ali poenta je u tome da niko od naših klubova ne plače dok njega ne dirnu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ako bude finale sa pitarima jel se igra u Nicaze ili 2 tekme.
Pitari veceras kaznjavaju za promašaje.2-0 a mi 1-1 na Pecari.
2 utakmice se igraju u finalu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Combattente87
- Kontakt:
To ti se Rikelme jarane zove licemjerstvo, a oni su deklarisani odavno kao reprezentativni primjerciRiquelme1921 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 06:01U ovoj ligi postoji samo jedna istina a to je da nikog ne zanimaju tuđe muke.
I to je tako.

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Ispali smo već 4 puta pa se vraćali...
[/quote]
[/quote]
To se Rikelme zove relativiziranje. Nikada niko u postratnoj BIH nije imao ovoliku sistemsku podršku kao Velikan iz Platonove. 15 penala za 23 kola, 10 crvenih protivniku, nula penala protiv njih. Omjer prekršaja kao da se igra pod Čaušeskim.
Tebi argumentacija neki ofsajd i to u utakmici kad nam je poništen čist gol par minuta poslije te situacije (koja jeste sudijska greška ali na objes trane).
Sudije prave greške, samo se Borac gura namjerom, silom i znanjem, da nije tako desila bi se i neka greška kojom su oni zakinuti. Posljednje dvije sezone nisu za aut zakinuti, kamoli nešto više.
Čak je ofirno i ovo sviranje penala Sarajevu nakon što su ispali iz utrke za titulu, kako bi se isfrizirale brojke na kraju sezone i reklo: pa evo i vama se sviralo.
Tebi argumentacija neki ofsajd i to u utakmici kad nam je poništen čist gol par minuta poslije te situacije (koja jeste sudijska greška ali na objes trane).
Sudije prave greške, samo se Borac gura namjerom, silom i znanjem, da nije tako desila bi se i neka greška kojom su oni zakinuti. Posljednje dvije sezone nisu za aut zakinuti, kamoli nešto više.
Čak je ofirno i ovo sviranje penala Sarajevu nakon što su ispali iz utrke za titulu, kako bi se isfrizirale brojke na kraju sezone i reklo: pa evo i vama se sviralo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Bit njegovog posta je da kada bi sve sudijske greske isle u korist nasih klubova,klubova za koje mi navijamo da većina to ne bi nikad osudila i da bi se naslađivali isto kao i Borac sad.Nemoj mi samo reći da bi svi navijaci Sarajeva se okrenuli od svog kluba da ovo sve ide u njihovu koristi, kad i ti i ja kao i svi ostali znamo da ne bi, a nije da u proslosti nije bilo sudijskih gresaka koje su isle u vašu korist pa da “predviđamo” da bi tako bilo.Zeko87 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 10:57To se Rikelme zove relativiziranje. Nikada niko u postratnoj BIH nije imao ovoliku sistemsku podršku kao Velikan iz Platonove. 15 penala za 23 kola, 10 crvenih protivniku, nula penala protiv njih. Omjer prekršaja kao da se igra pod Čaušeskim.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”