Vico vs Beus
Pred nama je da vidimo ko ima jaci utjecaj kod sudija u plbih
Vico vs Beus
Ono sto sam vidio Borac Gosk je sramota
Nema se sta gledati,gico je glavni19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 21:54Vico vs Beus
Pred nama je da vidimo ko ima jaci utjecaj kod sudija u plbih
2 utakmice se igraju u finalu.
To ti se Rikelme jarane zove licemjerstvo, a oni su deklarisani odavno kao reprezentativni primjerciRiquelme1921 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 06:01U ovoj ligi postoji samo jedna istina a to je da nikog ne zanimaju tuđe muke.
Kao da bi se neko od nas bunio da je na mjestu predsjednika navijač našeg kluba i da radi kao što Vico radi za Borac. Realno niko.
Koliko se sjećam mislim da je pomoć ostalih prva tražila Tuzla City, pa Velež, pa Sarajevo. Imao je i Željo objavu na proljeće 2021. jer su nas klali prvih 5 kola po jednu kardinalnu grešku sjećam se, ali tada je Vico tek došao pa da kažem da nije odgovoran.
Ali tada kada su klali Želju je li zanimalo ostale? Ne.
Kada au klali Tuzlu je li zanimalo ostale? Ne.
Kada su klali Velež je li zanimalo ostale? Ne.
Sada kada kolju Sarajevo zanima li ostale? Ne.
I to je tako.
Jbg treba biti realan i sjetiti se i nekih kardinalnih grešaka koje je Sarajevo imalo u svoju korist (Imale su ih sve ekipe ova je samo primjer).
Kada štoper Sarajeva vraća loptu golmanu presjeca je napadač Tuzla Citya a sudija svira ofsajd. Nije Sarajevo tada objavilo neki glup meme kao sada na fb, ili kada je Iliev 2 penala odbranio i izašao metar ispred linije. I to je normalno, jer ko bi se žalio. Ali poenta je u tome da niko od naših klubova ne plače dok njega ne dirnu.
Bit njegovog posta je da kada bi sve sudijske greske isle u korist nasih klubova,klubova za koje mi navijamo da većina to ne bi nikad osudila i da bi se naslađivali isto kao i Borac sad.Nemoj mi samo reći da bi svi navijaci Sarajeva se okrenuli od svog kluba da ovo sve ide u njihovu koristi, kad i ti i ja kao i svi ostali znamo da ne bi, a nije da u proslosti nije bilo sudijskih gresaka koje su isle u vašu korist pa da “predviđamo” da bi tako bilo.Zeko87 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 10:57To se Rikelme zove relativiziranje. Nikada niko u postratnoj BIH nije imao ovoliku sistemsku podršku kao Velikan iz Platonove. 15 penala za 23 kola, 10 crvenih protivniku, nula penala protiv njih. Omjer prekršaja kao da se igra pod Čaušeskim.
Tebi argumentacija neki ofsajd i to u utakmici kad nam je poništen čist gol par minuta poslije te situacije (koja jeste sudijska greška ali na objes trane).
Sudije prave greške, samo se Borac gura namjerom, silom i znanjem, da nije tako desila bi se i neka greška kojom su oni zakinuti. Posljednje dvije sezone nisu za aut zakinuti, kamoli nešto više.
Čak je ofirno i ovo sviranje penala Sarajevu nakon što su ispali iz utrke za titulu, kako bi se isfrizirale brojke na kraju sezone i reklo: pa evo i vama se sviralo.
u vezi cega da se bunis, trener izjavi da nije zadovoljan sudjenjem i dobije 5 utakmica suspenzije. Predsjednik kluba objavi rat savezu - godina suspenzije. Drugi predsjednik kluba dobije godinu suspenzije jer je sudiji auto zapaljeno.
Upravo! Ovaj post je suština svega, ne samo fudbala nego cjelokupnog stanja u BIH zadnjih 30 godina...VivaLaLiberta je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:06Bit njegovog posta je da kada bi sve sudijske greske isle u korist nasih klubova,klubova za koje mi navijamo da većina to ne bi nikad osudila i da bi se naslađivali isto kao i Borac sad.Nemoj mi samo reći da bi svi navijaci Sarajeva se okrenuli od svog kluba da ovo sve ide u njihovu koristi, kad i ti i ja kao i svi ostali znamo da ne bi, a nije da u proslosti nije bilo sudijskih gresaka koje su isle u vašu korist pa da “predviđamo” da bi tako bilo.Zeko87 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 10:57To se Rikelme zove relativiziranje. Nikada niko u postratnoj BIH nije imao ovoliku sistemsku podršku kao Velikan iz Platonove. 15 penala za 23 kola, 10 crvenih protivniku, nula penala protiv njih. Omjer prekršaja kao da se igra pod Čaušeskim.
Tebi argumentacija neki ofsajd i to u utakmici kad nam je poništen čist gol par minuta poslije te situacije (koja jeste sudijska greška ali na objes trane).
Sudije prave greške, samo se Borac gura namjerom, silom i znanjem, da nije tako desila bi se i neka greška kojom su oni zakinuti. Posljednje dvije sezone nisu za aut zakinuti, kamoli nešto više.
Čak je ofirno i ovo sviranje penala Sarajevu nakon što su ispali iz utrke za titulu, kako bi se isfrizirale brojke na kraju sezone i reklo: pa evo i vama se sviralo.
Ja ne mogu da vjerujem da tebe još uvijek nisu banovali.GoskGabela je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:49I vi dajete podršku ratnim zločincima, kako to lijepo zaboravisErosViverosViv je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:17u vezi cega da se bunis, trener izjavi da nije zadovoljan sudjenjem i dobije 5 utakmica suspenzije. Predsjednik kluba objavi rat savezu - godina suspenzije. Drugi predsjednik kluba dobije godinu suspenzije jer je sudiji auto zapaljeno.
Mi 15 baklji zapalimo 25000 kazna. Vi skandirate ratnim zlocincima - nikad nista. Vase bakljade - 3000 kazna.
Dok dignes svoj glas protiv sudijskog genocida u reziji vicka, vec si donji za 300,000KM, dvogodisnje suspenzije i sudijsko mesetarenje.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Uprava i 14 gostiju.