Premijer liga BiH - aktuelno

ErosViverosViv
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ErosViverosViv » 02 apr 2025, 11:17

Riziko je napisao/la:
02 apr 2025, 05:40
Kad se klubovi, tzv probosanski ne bune, što bi mi.
Ako Mirvić, uprava Želje, uprava Veleža, Slobode trče Vici u zagrljaj, što bi ga mi izbjegavali :bih:
u vezi cega da se bunis, trener izjavi da nije zadovoljan sudjenjem i dobije 5 utakmica suspenzije. Predsjednik kluba objavi rat savezu - godina suspenzije. Drugi predsjednik kluba dobije godinu suspenzije jer je sudiji auto zapaljeno.
Mi 15 baklji zapalimo 25000 kazna. Vi skandirate ratnim zlocincima - nikad nista. Vase bakljade - 3000 kazna.
Dok dignes svoj glas protiv sudijskog genocida u reziji vicka, vec si donji za 300,000KM, dvogodisnje suspenzije i sudijsko mesetarenje.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 02 apr 2025, 11:45

VivaLaLiberta je napisao/la:
02 apr 2025, 11:06
Zeko87 je napisao/la:
02 apr 2025, 10:57
To se Rikelme zove relativiziranje. Nikada niko u postratnoj BIH nije imao ovoliku sistemsku podršku kao Velikan iz Platonove. 15 penala za 23 kola, 10 crvenih protivniku, nula penala protiv njih. Omjer prekršaja kao da se igra pod Čaušeskim.

Tebi argumentacija neki ofsajd i to u utakmici kad nam je poništen čist gol par minuta poslije te situacije (koja jeste sudijska greška ali na objes trane).

Sudije prave greške, samo se Borac gura namjerom, silom i znanjem, da nije tako desila bi se i neka greška kojom su oni zakinuti. Posljednje dvije sezone nisu za aut zakinuti, kamoli nešto više.

Čak je ofirno i ovo sviranje penala Sarajevu nakon što su ispali iz utrke za titulu, kako bi se isfrizirale brojke na kraju sezone i reklo: pa evo i vama se sviralo.
Bit njegovog posta je da kada bi sve sudijske greske isle u korist nasih klubova,klubova za koje mi navijamo da većina to ne bi nikad osudila i da bi se naslađivali isto kao i Borac sad.Nemoj mi samo reći da bi svi navijaci Sarajeva se okrenuli od svog kluba da ovo sve ide u njihovu koristi, kad i ti i ja kao i svi ostali znamo da ne bi, a nije da u proslosti nije bilo sudijskih gresaka koje su isle u vašu korist pa da “predviđamo” da bi tako bilo.
Upravo! Ovaj post je suština svega, ne samo fudbala nego cjelokupnog stanja u BIH zadnjih 30 godina...
Svi vi da se nađete u našoj situaciji, ali doslovno SVI VI bi bili gori od nas iz BL, i vaše naslađivanje bi bilo brutalno bahato...Ovo ne govorim nagađajući, nego naučen prijašnjim iskustvima...Nikada ne osuđuj i ne komentariši nekoga ako se nisi našao u takvoj situaciji, jer ima ona zaebana stvar, ime joj je karma, stigne te kad se najmanje nadaš!
Na kraju krajeva, mi smo do sada 4 puta ispali, što zbog 100k ispod stola u Žepču, pa do nedobijanja licence zbog dugova koji su bili manje nego dugovi klubova koji su dobili licencu...sad, da li je ta karma neke već sustigla, zapitajte se!? I za kraj, ponovit ću, za sve vas koji osporavate sportske uspjehe imena Borac, žao mi vas je :)
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 02 apr 2025, 11:56

GoskGabela je napisao/la:
02 apr 2025, 11:49
ErosViverosViv je napisao/la:
02 apr 2025, 11:17
Riziko je napisao/la:
02 apr 2025, 05:40
Kad se klubovi, tzv probosanski ne bune, što bi mi.
Ako Mirvić, uprava Želje, uprava Veleža, Slobode trče Vici u zagrljaj, što bi ga mi izbjegavali :bih:
u vezi cega da se bunis, trener izjavi da nije zadovoljan sudjenjem i dobije 5 utakmica suspenzije. Predsjednik kluba objavi rat savezu - godina suspenzije. Drugi predsjednik kluba dobije godinu suspenzije jer je sudiji auto zapaljeno.
Mi 15 baklji zapalimo 25000 kazna. Vi skandirate ratnim zlocincima - nikad nista. Vase bakljade - 3000 kazna.
Dok dignes svoj glas protiv sudijskog genocida u reziji vicka, vec si donji za 300,000KM, dvogodisnje suspenzije i sudijsko mesetarenje.
I vi dajete podršku ratnim zločincima, kako to lijepo zaboravis
Ja ne mogu da vjerujem da tebe još uvijek nisu banovali.
admin je napisao/la:
01 apr 2025, 14:08
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 02 apr 2025, 12:01

Aj **** te

Može li ban za ovakve.......? Ne znam kako da ih nazovem, a da ne dobijem ban.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 02 apr 2025, 12:02

Zeko87 je napisao/la:
To se Rikelme zove relativiziranje. Nikada niko u postratnoj BIH nije imao ovoliku sistemsku podršku kao Velikan iz Platonove. 15 penala za 23 kola, 10 crvenih protivniku, nula penala protiv njih. Omjer prekršaja kao da se igra pod Čaušeskim.

Tebi argumentacija neki ofsajd i to u utakmici kad nam je poništen čist gol par minuta poslije te situacije (koja jeste sudijska greška ali na objes trane).

Sudije prave greške, samo se Borac gura namjerom, silom i znanjem, da nije tako desila bi se i neka greška kojom su oni zakinuti. Posljednje dvije sezone nisu za aut zakinuti, kamoli nešto više.

Čak je ofirno i ovo sviranje penala Sarajevu nakon što su ispali iz utrke za titulu, kako bi se isfrizirale brojke na kraju sezone i reklo: pa evo i vama se sviralo.
Bit njegovog posta je da kada bi sve sudijske greske isle u korist nasih klubova,klubova za koje mi navijamo da većina to ne bi nikad osudila i da bi se naslađivali isto kao i Borac sad.Nemoj mi samo reći da bi svi navijaci Sarajeva se okrenuli od svog kluba da ovo sve ide u njihovu koristi, kad i ti i ja kao i svi ostali znamo da ne bi, a nije da u proslosti nije bilo sudijskih gresaka koje su isle u vašu korist pa da “predviđamo” da bi tako bilo.
Ne mogu vjerovati, da sam ovo pročitao na ovom forumu. Svaka ti čast. Svi se prave lijepi i pošteni, a svi šuplji na sve strane. Zaboravljamo li vrijeme vladavine porodice Osim? Naravno, sad ćete reći, "pa nismo u tolikoj mjeri kao vi, vi ste najgori". U tom periodu apsolutno nijednu utakmicu nisam propuštao, bilo je i gostovanja kada smo se sa igračima vraćali zbog izvrsnog stanja buseva. Žao mi je što tada nisam bio "tehnološki potkovan" pa da i dan danas imam dokumentovano kakvi su se igrači vraćali sa Grbavice, izgrebani, krvavi, poderani.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 02 apr 2025, 12:06

Miran Avanti, miran. Vi ste prekucali vrijeme vladavine porodice Osim.

PRAVILA se mijenjaju radi vas, PRAVILA.
Malo utakmica u kojoj protivnička ekipa NIJE dobila crveni karton.
Ima naravno ovog još.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 02 apr 2025, 12:07

Kladim se da je Prdulum bio najveca tuzibaba u razredu, sve je prijavljivao uciteljici.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 02 apr 2025, 12:11

Pretpostavljam da jadnik misli na Rasima Delića koji je na osnovu odgovornosti nadređenog, proglašen krivim samo po jednoj tačci optužnice, za zločine koje su počinili pripadnici odreda “El Mudžahid”. Suci pri tome zaključili, da Delić nije znao niti mogao znati za ubojstva zarobljenika, te ih nije mogao ni spriječiti, ali je ipak neko morao podnijeti odgovornost. Vjerovatno bi u postupku žalbe bio i oslobođen ali nije dočekao.

Kakogod, nije isto braniti domovinu pa čak i biti osuđen u tome za okrutno postupanje, i osmisliti, organizovati i sprovoditi UZP, progon, istrebljenje, teror civilnog stanovništva i genocid.

Bilo bi poželjno da @admin malo zavede reda, od goška do suvorova, da ostatak normalne raje može nastaviti sa sportskim temama.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 02 apr 2025, 12:15

Zeko87 je napisao/la:

Što bi se okrenuli, oni su taj recept već probali!? Ona sezona sa Benkom, golovi iz ofsajda, penali... Afera punac, kupovanje utakmica itd
Realno samo su se naslađivali i smijali ovdje svima. Njihov čovjek bio gl karika sudacke komisije itd itd

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 02 apr 2025, 12:16

Morpheus je napisao/la:
02 apr 2025, 12:06
Miran Avanti, miran. Vi ste prekucali vrijeme vladavine porodice Osim.

PRAVILA se mijenjaju radi vas, PRAVILA.
Malo utakmica u kojoj protivnička ekipa NIJE dobila crveni karton.
Ima naravno ovog još.
Kao što sam i očekivao. Ništa se drugo i ne očekuje. Šteta je što nije bilo tehničke mogućnosti da se to proprati, kao što je danas situacija.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 02 apr 2025, 12:18

brig je napisao/la:
02 apr 2025, 12:15
Zeko87 je napisao/la:

Što bi se okrenuli, oni su taj recept već probali!? Ona sezona sa Benkom, golovi iz ofsajda, penali... Afera punac, kupovanje utakmica itd
Realno samo su se naslađivali i smijali ovdje svima. Njihov čovjek bio gl karika sudacke komisije itd itd
Ma nemoj tako, pa oni su poštenjačine, njima kad bi se ovo dešavalo oni bi prestali navijati za svoj klub... Da, da, kako da ne...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2025, 12:18

Udari jedan morfiji ckapi pitrska
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 02 apr 2025, 12:19

GoskGabela je napisao/la:
02 apr 2025, 12:18
Pendulum je napisao/la:
02 apr 2025, 12:15
Vorovus je napisao/la:
02 apr 2025, 12:07
Kladim se da je Prdulum bio najveca tuzibaba u razredu, sve je prijavljivao uciteljici.
Kada je neko četnik, prijavljivao sam ga učiteljici. Naravno. :bih:
Netko je bas ljut, mama nije dala jutros dzeparac za škole?
I ti si prijavljen, samo da znaš. :yawn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 02 apr 2025, 12:26

Nije 'jedan od', već jedini presuđeni general ARBiH pred Međunarodnim sudom u Haagu.

Napisao sam već i za šta je presuđen, presuda stala na 2 stranice dok su presude hrvatskim zločincima ne u knjigama već u tomovima.

Baš zato što se istina mora znati, zato i pišem.

Jadan si.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 apr 2025, 12:29

Come on Sarajevo :bih:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 02 apr 2025, 12:46

U vezi mog opusa, 24.3. sam ti napisao:
Budi ljubazan, pronađi mi jedan moj post s izljevom radikalnog nacionalizma i otići ću sam.
Pa eto izvoli.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 02 apr 2025, 12:56

Gabela se jos nije oporavio od one cestitke GOSK-a za Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Love to see it. :urnebes:
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 02 apr 2025, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 02 apr 2025, 14:58

Jedna zanimljiva anegdota vezana uz njegovu odluku da dođe u Zrinjski dogodila se dok je bio u Berlinu, gdje je bio na utakmici Hrvatska–Španjolska.

"Stojim u redu za WC i neki pijani tip se pokušava progurati i meni zalijepi naljepnicu Zrinjskog. Usred Berlina! Pogledam ga i kažem: ‘Ako ovo nije znak...’ Naravno, pustio sam ga na WC, a to mi je bila još jedna potvrda da je Zrinjski moj idući korak," kroz smijeh se prisjeća Topić u razgovoru za portal The Nobles.

:mrgreen:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 02 apr 2025, 15:10

tutankamon1905 je napisao/la:
02 apr 2025, 14:58
Jedna zanimljiva anegdota vezana uz njegovu odluku da dođe u Zrinjski dogodila se dok je bio u Berlinu, gdje je bio na utakmici Hrvatska–Španjolska.

"Stojim u redu za WC i neki pijani tip se pokušava progurati i meni zalijepi naljepnicu Zrinjskog. Usred Berlina! Pogledam ga i kažem: ‘Ako ovo nije znak...’ Naravno, pustio sam ga na WC, a to mi je bila još jedna potvrda da je Zrinjski moj idući korak," kroz smijeh se prisjeća Topić u razgovoru za portal The Nobles.

ta nece niko zdravog razuma navijat za taj klub

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 02 apr 2025, 16:04

tutankamon1905 je napisao/la:
02 apr 2025, 14:58

I sta kaze pustio ga je niz WC. Fino od njega

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”