Otkud znaš nisi ni vidio momka kako igra
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da si upravu. Uživao bih u tome, nenormalno.Medjed je napisao/la: ↑01 apr 2025, 21:18Uz malo srece i muda Butic ce im zabiti tri komada zbog ove izjave i taktike cuvanja jednog igraca.Pendulum je napisao/la: ↑01 apr 2025, 19:54Nikakva "mudrost" kako nas učiniti bezopasnim. Zbog ovog je jako važno da još neko pored Gulia "proradi" inače smo donji.Mi se ne prilagođavamo nikome. Gledamo da izaberemo ono što nama najviše odgovara i da izaberemo najbolje igrače za taj izazov. Kao što sam već rekao, nema nepoznanica između nas. Naš glavni zadatak je da zaustavimo njihovog najboljeg igrača Guliashvilija koji je u vrlo dobroj formi i ukoliko to uradimo, smatram da smo veći dio posla učinili - rekao je Žižović.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
To bi tebi trebalo vise da govori o igracu.
Ko prati rad akademije, zna da u istoj imas ako nista istog ako ne i boljih igraca.
Neka rade kako misle da treba, sigurno ne gledamo na isto. Bolje znaju od nas sigurno, al eto imamo pravo komentarisati ako smatramo da grijese. Opet kazem, daj boze da budu najbolji na svijetu.
To kup Italije?luckystrike je napisao/la: ↑01 apr 2025, 19:10Juniori Trabzonspora koji su izbacili naše u omladinskoj ligi prvaka su nakon Juventusa i Atalante izbacili upravo i Inter, a u polufinalu će igrati sa juniorima Salzburga.

- luckystrike
- Kontakt:

5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- luckystrike
- Kontakt:
Gojko je potpisao s nama do 31.5.2026. Pa od momenta izjave misli da ima još cirka godinu. Daj Bože da se vrati s početka iduće sezone, tj. barem nekad u oktobru, pa da vidimo do zimske pauze na čemu smo, ako bude na dosadašnjem nivou ponuditi mu produženje ugovora barem još godinu.
Kod Lulića je u startu dogovorena opcija kupovine nakon isteka posudbe, dok kod Pavičića mislim da nije ali nije nemoguće ni otkupiti ga. Nisam pametan, ali po do sad viđenom ja ne bih otkupljivao Domagoja, a ako se Karlo malo dozove do kraja zadržao bih ga. Imao je finu seriju kad je postizao golove Veležu, Igmanu i Slobodi (2) te upisao i asistenciju protiv Goška ali ga je potom stalo. Doduše i Zekić ga je znao gurnuti, valjda poveden ovim golovima, na poziciju lažnog napadača ili krila a mislim da je on najbolji na 8. Osim toga,
u dobrim je igračkim godinama i nedavno je i sam rekao u nekom podcastu da bi volio ostati u Sarajevu.
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:

I kao što reče drug prije, ko ne dođe večeras ne mora više do kraja sezone

-
- Kontakt:
Povedite i pozovite sve,bolji poziv od polufinaka ne treba!
Svi na Kosevo!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Možeš li zalijepiti (slika) ovdje te univerzalne karte da vidimo? Prvi put čujem za taj termin.Objektivac1946 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:19Otac od djevojke dobio 2 univerzalne karte za Koševo, da li važe i za večerašnju s obzirom da je kup?

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Arhitekt, Bejker, boki86, Bordo10, bordobijeli, bosnas_, budzak, Dave, fera, gh0stHZ, Giuseppe1, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, J1897, Jadnimi, JuricaSpindl, keli, kupus army, Kyle88, Lecler, Lokomotifa, macahz, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, Pablo11, Posejdon, relativizam, rimljanin90, Rodman, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Seipronto, Serha, SHZ82, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, UltraSa46, USB, WeekendOffender, zagorski i 685 gostiju.