Ja sam to na prethodnoj stranici spomenuo. Pored Lulića i Bubanje, naš najbolji strijelac je Turkeš, isto sa 4 gola.
Problem, veliki reklo bi se.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam to na prethodnoj stranici spomenuo. Pored Lulića i Bubanje, naš najbolji strijelac je Turkeš, isto sa 4 gola.
Pošteno. Halalolsun. Naredni put zovi kad dođeš.Sazg je napisao/la: ↑01 apr 2025, 15:57Halalite, samo dva dana bio. U ponedjeljak morao nazad a mislio sam sviju mi da kahvenišemo ali isto na ringišpilu haj tamo haj ovamo i gas nazad. Idući put aBd obavezno.tabba77 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 14:19luckystrike je napisao/la: ↑01 apr 2025, 13:51
fotka dobra za wallpaper-a, međutim nedovoljno dobra da ti oprostimo
![]()
Nikakva "mudrost" kako nas učiniti bezopasnim. Zbog ovog je jako važno da još neko pored Gulia "proradi" inače smo donji.Mi se ne prilagođavamo nikome. Gledamo da izaberemo ono što nama najviše odgovara i da izaberemo najbolje igrače za taj izazov. Kao što sam već rekao, nema nepoznanica između nas. Naš glavni zadatak je da zaustavimo njihovog najboljeg igrača Guliashvilija koji je u vrlo dobroj formi i ukoliko to uradimo, smatram da smo veći dio posla učinili - rekao je Žižović.
Na istoku bi bio duplo veci kop i glasnije navijanje ali nije vise ni bitno jer su se odlucili za zapad. Vazno je jedino da ostvarimo pozitivan rezultatleo1946 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 00:00Sta ce se ljudi svako malo saltati sa tribine na tribinu i cirkus praviti, isto bi bilo i na istoku, ne bi niko doso u kop. Uostalom, kop na zapadu ima svoju draz zbog nekih ranijih vremenaTatamata1946 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 22:42Mislim da bi i horde trebale ovu utakmicu radi bolje podrske preci na istok. Blize smo terenu a i bilo bi nas vise. Na zapadu se nekako raspemo na sve strane, kao da je tamo sramota biti u kopu, svi se negdje razbjeze po onako velikoj tribini
Turkes gruzijani butic gulas keremeh catakovic od prilike imaju 30 golova i asistencija. U 23 kola.
Purgera si pošteno prozv'o, izrada, nema potrebe za mojim komentarom.
Uz malo srece i muda Butic ce im zabiti tri komada zbog ove izjave i taktike cuvanja jednog igraca.Pendulum je napisao/la: ↑01 apr 2025, 19:54Nikakva "mudrost" kako nas učiniti bezopasnim. Zbog ovog je jako važno da još neko pored Gulia "proradi" inače smo donji.Mi se ne prilagođavamo nikome. Gledamo da izaberemo ono što nama najviše odgovara i da izaberemo najbolje igrače za taj izazov. Kao što sam već rekao, nema nepoznanica između nas. Naš glavni zadatak je da zaustavimo njihovog najboljeg igrača Guliashvilija koji je u vrlo dobroj formi i ukoliko to uradimo, smatram da smo veći dio posla učinili - rekao je Žižović.
Nema ko drugi, eventualno Jović ako se dovoljno oporavio, ako ne moze on mozes Mujkica staviti lijevo ali nemas onda 3ceg stopera, koliko je pametno izaci u 4-3-3 onda a nismo odavno igrali sa dva stopera.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Chony533, Ferrante071, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hamagara, keli, mercurial, NazorUso, nedimmmm1337, pitar, Posejdon, riki46, Rule_hz i 171 gost.