Svaka utakmica, neki sudijski skandal u vezi kastiljske cerge.
Skontali i cergasi da se ne mogu odbraniti oni sudijski cirkusi, pa okrenuli na zayebanciju
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Svaka utakmica, neki sudijski skandal u vezi kastiljske cerge.
Jeftha, moron si.TonySosa je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:45Ovo sve govori o mentalnom sklopu sakupljaca sekundarnih sirovina.SetoKaiba je napisao/la: ↑02 apr 2025, 12:03Šteta što odvratnom favelaškom gubičaru nije nogu slomio ovim startom. Onda bi plakao da je rasizam, jer mu je protivnik nogu slomio.luckystrike je napisao/la: ↑02 apr 2025, 08:03Sosijedad nije ništa posebno napravio, dobro su se borili i igrali pametno iz tranzicije a golovima su im dobrano kumovale greške pojedinaca iz odbrane Reala, od Vaskeza preko čije strane je Real primio većinu svojih golova do Alabe koji dva puta iz bloka daje autogolove.
Da ih je Anćeloti blagovremeno mjenjao i eventualno Kamavingu, kao što je @godrina vidio s kauča a Karlo nije pored terena, utakmica ne bi otišla u produžetke.
Real je dominirao cijelu utakmicu i dva brza gola nakon 1 3 dovoljno govore o snazi ekipe. Osim 4 postignuta pogotka imali su i minimalno 4 izgledne šanse.
Sudiji se može zamjeriti što nije isključio igrača s brojem 16 nakon namjernog starta nad Vinijem, koji uopšte nije ni gledao loptu. Da stvar bude gora to je treći faul u istom naletu, jedan ga je oborio ali je ustao drugi ga nije mogao srušiti pa dolazi ovaj treći odvratni faul.
![]()
![]()
Igrac RSO mijenja pravac kretanja jer ga je kornjaca koja je bila u ofsajdu trznula. Ofsajd ko ormar.
Ti za mene olicenje zdravog razuma? Svasta za procitati. Kao prvo, to sto si simpatizer Barcelone te vec izuzelo da budes razuman.Mukebir je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:511. Ja sam za tebe olicenje zdravog razuma.TonySosa je napisao/la: ↑31 mar 2025, 05:13Kod tebe bas sve zdravo i normalnoMukebir je napisao/la: ↑30 mar 2025, 06:32Samo da pozdravim ove madridase sto imaju neki nivo a svojim imbecilnim komentarima uništili svaki vid rasprave. Kad god je neko pokušao nesto iole zdravo i normalno napisati, ko iz paštete iskakali troleri deni, sosa a i ovaj gudrina i idiotluke svoje prosipali. Ljudi vam činjenice iznesu. I onda ocekujes da se s tobom nesto raspravlja. Bas se nesto fini pravite. Olicenje svega dobrog. Nema sta.
Da ponovim, smeće od kluba.
Bajrambarecula, ko slavi.![]()
. Otkako si se prijavio na forum prosipas neke djecije fore. Nije ni cudo kad ti je glavni izvor informacija Tiktok.
2. Nadji zadnju lijepu i smislenu stvar koju si napisao a da nije pokušaj trolanja i izazivanja.
2. Kazi mi koji ti izvor informacija koristiš? Vjerovatno koristiš naučne žurnale.
3. Video na TikToku je prenesen sa utakmice. Taj isti video se može pojaviti na stranici koju npr ti koristiš. Ako je TikTok smece(sto i jest) onda je i ta tvoja stranica smeće. Tu smo valjda onda isti.
4. TikTok mi nije glavni izvor informacija. Nije mi uopste izvor informacija. Ne znam sta hoćeš time postici sto tvrdiš i odakle ti taj zaključak?
3. Šta od navedenog sto prenesem ne bude tačno. Vama je sve montaža i fotosop.
4. Ja djeciju foru udarim na vašu djeciju foru ali ja to ne znam ko vi i sve da se potrudim.
5. Jednom sam pokušao ozbiljno s jednim vasim. Za odgovor nisam dobio nista sem trolanja i poruke da ovo nije mjesto za ozbiljnu raspravu.
6. Pogledaj koliko se piše na temi Barselone i koliko se ne pise na temi Reala pa skontaj do koga i sta je uzrok tome.
7. Zašto ti uvijek bude obrisan post na Barsinoj temi? Vjerovatno zato sto je kvalitetan.
8. Izvinjavam se za sve uvrede prema bilo kome.
Moze li jos jedna tema LL za normalnu priču a ovu preimenovati u troll LaLiga pa da bude potaman za sve.
Da, jer Mbappe nije imao namjeru igranja loptom, kako i sam kažeš
Ljudima cijelu sezonu igra igrac koji nije trebao biti registrovan a imaju obraza nekome nesto govoriti. Evo su im opet odbili neke sumnjive uplate. Naravno, glavni komentar je 'pa kako to mogu pred bitnu utakmicu, cime se sve sluze'. Ko da su Isus Krist licno i 12 njegovih apostola, pa zive muke Bozije.
Da ti dijete danas sutra bude simpatizer Barcelone, bi li isto to za njega govorio.TonySosa je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:58Ti za mene olicenje zdravog razuma? Svasta za procitati. Kao prvo, to sto si simpatizer Barcelone te vec izuzelo da budes razuman.Mukebir je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:511. Ja sam za tebe olicenje zdravog razuma.
2. Nadji zadnju lijepu i smislenu stvar koju si napisao a da nije pokušaj trolanja i izazivanja.
2. Kazi mi koji ti izvor informacija koristiš? Vjerovatno koristiš naučne žurnale.
3. Video na TikToku je prenesen sa utakmice. Taj isti video se može pojaviti na stranici koju npr ti koristiš. Ako je TikTok smece(sto i jest) onda je i ta tvoja stranica smeće. Tu smo valjda onda isti.
4. TikTok mi nije glavni izvor informacija. Nije mi uopste izvor informacija. Ne znam sta hoćeš time postici sto tvrdiš i odakle ti taj zaključak?
4. Ja djeciju foru udarim na vašu djeciju foru ali ja to ne znam ko vi i sve da se potrudim.
5. Jednom sam pokušao ozbiljno s jednim vasim. Za odgovor nisam dobio nista sem trolanja i poruke da ovo nije mjesto za ozbiljnu raspravu.
6. Pogledaj koliko se piše na temi Barselone i koliko se ne pise na temi Reala pa skontaj do koga i sta je uzrok tome.
7. Zašto ti uvijek bude obrisan post na Barsinoj temi? Vjerovatno zato sto je kvalitetan.
Moze li jos jedna tema LL za normalnu priču a ovu preimenovati u troll LaLiga pa da bude potaman za sve.
Ako bi simpatizirao zbog toga sto mu se svidja kako klub igra, boja dresa ili neki igrac eventualno, nemam problem sa tim.Mukebir je napisao/la: ↑02 apr 2025, 16:23Da ti dijete danas sutra bude simpatizer Barcelone, bi li isto to za njega govorio.TonySosa je napisao/la: ↑02 apr 2025, 15:58Ti za mene olicenje zdravog razuma? Svasta za procitati. Kao prvo, to sto si simpatizer Barcelone te vec izuzelo da budes razuman.Mukebir je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:51
1. Ja sam za tebe olicenje zdravog razuma.
Ovim si komentarom samo potvrdio gore pobrojane teze.
Dobro Evander rece, ovo je bas čist bezobrazluk. Pojava trolova mi nikad neće biti jasna. Hrane se podbadanjem, provociranjem. Bas jadno i podmuklo. Sramota za zrelu i odraslu osobu.
Ti si dokaz da su navijaci Reala mentalno zostali, glupi i bezobrazni. Nevjerovatno kako vam je svima to zajednicka crta.TonySosa je napisao/la: ↑02 apr 2025, 16:38Ako bi simpatizirao zbog toga sto mu se svidja kako klub igra, boja dresa ili neki igrac eventualno, nemam problem sa tim.Mukebir je napisao/la: ↑02 apr 2025, 16:23Da ti dijete danas sutra bude simpatizer Barcelone, bi li isto to za njega govorio.
Dobro Evander rece, ovo je bas čist bezobrazluk. Pojava trolova mi nikad neće biti jasna. Hrane se podbadanjem, provociranjem. Bas jadno i podmuklo. Sramota za zrelu i odraslu osobu.
Ako bi simpatizirao zbog toga sto je glup, nepodnosljiv i potkapacitiran, kao 99% simpatizera Barcelone, onda bih ga se odrekao preko novina.
Vrlo tesko iskreno. Vjerovatno si zamijenio uloge.Evander je napisao/la: ↑02 apr 2025, 16:58Ti si dokaz da su navijaci Reala mentalno zostali, glupi i bezobrazni. Nevjerovatno kako vam je svima to zajednicka crta.TonySosa je napisao/la: ↑02 apr 2025, 16:38Ako bi simpatizirao zbog toga sto mu se svidja kako klub igra, boja dresa ili neki igrac eventualno, nemam problem sa tim.Mukebir je napisao/la: ↑02 apr 2025, 16:23
Da ti dijete danas sutra bude simpatizer Barcelone, bi li isto to za njega govorio.
Ako bi simpatizirao zbog toga sto je glup, nepodnosljiv i potkapacitiran, kao 99% simpatizera Barcelone, onda bih ga se odrekao preko novina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.