FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce nas vicine kuje preskociti na tabeli i da listica uzme kup da ne igramo evropu! To bi bila jedina pravda u ovoj sezoni. Borac i svinjski susvjetlosnu godinu ispred nas u svakom pogledu.
Zadnja izmjena: Medjed, dana/u 02 apr 2025, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bubanja je rak rana ekipe
-
- Kontakt:
"FK bit će bolje kad sudije prestanu šiljit i kada Vico ode"
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
-
- Kontakt:
Ljudi ja ne znam sta se od ovog Zekica pravio murinjo neki ovdje od pocetka sam bio protiv njega i imao sam neke razloge i izmedju ostalog jedan od tih je i sistem ovaj s kojim igramo koji je totalna katastrofa,zadnja linija ne postoji nikak.Sto ga prije otjeramo prije cemo se propremit za evropu sa novim trenerom pa lik nas sprda ba,pa frajer iskopa mrtvog Baltu da igra stopera hajd da je zadnji vezni makar nego stoper.Boli me gledati moje Sarajevo koje ne moze svezat 5 pasova cestito.Ovo stanje ako je nekome na forumu dobro taj nema veze s fudbalom.Prvo ovi igraci su svi limitirani i ne mogu izvest neke takticke carolije koje se od njih iziskuju,da mogu bili bi ala seria A,La liga i slicno.Mi nesto pokusavamo odigrati nazqd skroz na svojih 10 metara kako bi natjerali protivnika da nas pritisne i da oslobodi prostor za neko dubok centarsut na Gulishu i onda se dole gusimo gusimo i avaku utakmicu to gledamo identicno.
Sredine nemamo, golmana nemamo. Zekić nema nikoga na klupi da ovo poveže i okrene, ako se Guly bude povrijedio i Evropa je upitna.
-
- Kontakt:
Zadnji puta ovako nas je izdominirala Atalanta, tačno imam osjećaj da mogu dati gol kad god hoće.
- napoleon72
- Kontakt:
Napisao sam nekidan, pisem opet. Gubimo od bolje ekipe. Da ove utakmice protiv nas sudi Pedro Proenca, dobit ce nas. Nisu slucajno igrali 1/8 finala euro takmicenja i najjaci su u ligi. Zrinjski je drugi a mi smo tacno tamo gdje i treba da budemo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ako se je mislilo ici na trofej ove sezone i da ravnopravno konkuriramo zrinjskom i borcu, onda smo morali i dovesti adekvatna pojacanja na polusezoni, a osim Gojkovica kao zamjenu za Celika,mi nismo nikoga ozbiljnog doveli,dolazis u situaciju da ti ybn Balta mora igrati stopera u najvaznijoj utakmici sezone, a nafurali se hocemo mi titulu,hocemo Kup.
Ova ekipa je realno za 3. mjesto i nista iznad toga, jos ako sad ostanemo i bez Gulija i to ce biti upitno.
Ako cemo ikoga kriviti za neispunjenje navijackih ocekivanja onda je to Mirvic i ostala struktura koja je odgovorna za transfere u klubu.
Ovo je realnost a neka prica ko sta hoce.
Ova ekipa je realno za 3. mjesto i nista iznad toga, jos ako sad ostanemo i bez Gulija i to ce biti upitno.
Ako cemo ikoga kriviti za neispunjenje navijackih ocekivanja onda je to Mirvic i ostala struktura koja je odgovorna za transfere u klubu.
Ovo je realnost a neka prica ko sta hoce.
-
- Kontakt:
Ni goska mi ovim nacinom necemo dobiti, a kup me ne zanima **** mi se kad je njima svejedno, meni je jos vise zivce svoje pojedo, tolike pare se satro ulazu a vidi sta gledamo sta?
Borac ti na Kosevu radi sta hoce sa lakocom, u BL ce tricu primiti, macku o rep da je nesto dogovoreno kako cemo mi proci njih itd…..
Borac ti na Kosevu radi sta hoce sa lakocom, u BL ce tricu primiti, macku o rep da je nesto dogovoreno kako cemo mi proci njih itd…..
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 02 apr 2025, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
3:1 je ovo do kraja
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zadnji put Borca dobili na Koševu 11.09.2020.!!!!
Ponuditi Zizovicu platu koliku hoce i nek nas vodi.Pa lik nas izdominirao sa izmijesanim sastavom ili mozda ganjati Jakira ako ima volje doci u ovaj kurslus.napoleon72 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:28Napisao sam nekidan, pisem opet. Gubimo od bolje ekipe. Da ove utakmice protiv nas sudi Pedro Proenca, dobit ce nas. Nisu slucajno igrali 1/8 finala euro takmicenja i najjaci su u ligi. Zrinjski je drugi a mi smo tacno tamo gdje i treba da budemo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Apsolutno!napoleon72 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:28Napisao sam nekidan, pisem opet. Gubimo od bolje ekipe. Da ove utakmice protiv nas sudi Pedro Proenca, dobit ce nas. Nisu slucajno igrali 1/8 finala euro takmicenja i najjaci su u ligi. Zrinjski je drugi a mi smo tacno tamo gdje i treba da budemo.
I ne znam sta raja ocekuje,sto se lazno nafuravaju da smo nekakva Barca lige samo eto savez nam ne da naprijed.
Jbg odrijesi kesu,dovedi adekvatna pojacanja i onda imaj ocekivanja.
U ovoj ligi kad dovedes dobre igrace i sklopis kako treba ekipu onda ti trener moze biti i Braco ili evo u slucaju borca jbn Zizovic.
-
- Kontakt:
**** od kolektiva. Nigdje mudonje u ekipi
Treba nam pauza. Ocigledno je da nesto nije uredu sa igracima. Valja izdrzat ovu patnju do kraja sezone. Nije ovo ona igra Sarajeva od prije dva mjeseca. Guli je izasao jer mu se ne igra, kakva crna povreda
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ljudi Vukovica koji je u 2025 igrao svaku utakmicu ostavili na klupi.ajdohordas je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:27Zadnji puta ovako nas je izdominirala Atalanta, tačno imam osjećaj da mogu dati gol kad god hoće.
Zekic je imao 2 prelazna roka, odrijesene ruke i godinu dana da pripremi i uigra ekipu. 2025 godina pokazuje da nismo napredovali sekunde.
Ali ga opet ne bih jos godinu mijenjao jer sve ista imena hodaju okolo, muka mi od promjena.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, boki86, Bordo10, bordobijeli, budzak, Combattente87, dark44, Dave, drzgemboadislic, fera, Fudo, gh0stHZ, Haksss, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, J1897, Jadnimi, JuricaSpindl, keli, kogmagie46, Kyle88, laznokrilo, Lecler, ledesma, Lokomotifa, macahz, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, Pablo11, Posejdon, rimljanin90, Rodman, ronaldo99, SAMO BORDO, Seipronto, Serha, SHZ82, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, strahmeipomisliti, UltraSa46 i 542 gosta.