FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći poraz je ovdje što njima nije trebalo nikakvo "navlačenje" od strane sudija da nas totalno i na svim poljima izdominiraju i to sa oslabljenim sastavom, doduše nismo ni mi bili na max. ali ipak igramo na Koševu pa majku mu **** može li se barem kod kuće napadati i mudima igrati?!
Kad ne znaš a to nadoknadiš htjenjem i trkom, nema se šta prigovoriti , al naš voljni momenat u zadnjih par utakmica je u minusu, zbog čega to nek se bave oni koji trebaju.
MNON
-
- Kontakt:
Sve dok je predsjedniku bitnije da li je Viveros dao gol, dok je našoj upravi važno hoće li ko kupiti duksericu za 200KM uz sniženje od pedeset posto na gaće, bit' će nam ovako.
Uz sve sudijske greške i sve naše promašaje, budimo realni, ovo je naš domet. Ali eto, ove godine smo se oprostili u aprilu, što je opet napredak posljednih pet godina.
"FK - svi su protiv nas"
Mirviću, počni malo gledati fudbal, a ne tavernu i Viverosa.
Uz sve sudijske greške i sve naše promašaje, budimo realni, ovo je naš domet. Ali eto, ove godine smo se oprostili u aprilu, što je opet napredak posljednih pet godina.
"FK - svi su protiv nas"
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Ljudi su jednostavno bolji i to je to. Možemo mi i preokrenuti u revanšu, ali ljudi imaju kvalitetniji sastav i tu sva priča završava.
Nema to veze s Mirvicem. Koliko god se pojačas, konkurencija je jednako jaka ili jača. To se do prije 3,4 godine nije dešavalo.
I kad smo osvajali titule konkurencija nije ni izbliza bila ovako kvalitetna....i Borac i Zrinjski.
Nema to veze s Mirvicem. Koliko god se pojačas, konkurencija je jednako jaka ili jača. To se do prije 3,4 godine nije dešavalo.
I kad smo osvajali titule konkurencija nije ni izbliza bila ovako kvalitetna....i Borac i Zrinjski.
-
- Kontakt:
Cestitke borcu jaci su 10x.
Niko od ovih igraca ne zaslužuje dres. Skupina placenika bez muda.
Veliku krivicu i zekic ima jer je doveo invalide ove
Otjerati renana i ostaviti ovu dvojicu grobara je kriv mirvic i njegova politika narkomanska
Muka mi je vise gledati smjenu trenera i dovodjenje novih 7 igraca
Niko od ovih igraca ne zaslužuje dres. Skupina placenika bez muda.
Veliku krivicu i zekic ima jer je doveo invalide ove
Otjerati renana i ostaviti ovu dvojicu grobara je kriv mirvic i njegova politika narkomanska
Muka mi je vise gledati smjenu trenera i dovodjenje novih 7 igraca
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1MirkoPlazibat je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:44Sve dok je predsjedniku bitnije da li je Viveros dao gol, dok je našoj upravi važno hoće li ko kupiti duksericu za 200KM uz sniženje od pedeset posto na gaće, bit' će nam ovako.
"FK - svi su protiv nas"
MirkoPlazibat je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:44Sve dok je predsjedniku bitnije da li je Viveros dao gol, dok je našoj upravi važno hoće li ko kupiti duksericu za 200KM uz sniženje od pedeset posto na gaće, bit' će nam ovako.
"FK - svi su protiv nas"

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Mjesecima unazad se vidi da se mi patimo i sa dosta slabijim ekipama od nas,jednostavno nemas igre nemas kreacije,vratimo se samo na golove koje je Gulishvili do sad dao sve su plod neke kontre ili neceg gdje pritivnicka odbrana ispadne i to je to.A kada gledas te neke nase igrace sve su to neke zvjezdice i na papiru smo eto kao nesto smo a dodju ti Rozmani i Zekici i dokazu da nisi nista.Mi mislimo da stranac neki kad dodje on ce to sve sabrat kako treba i to ce biti ladja koja mirno dugorocno plovi svojim morem a na kraju se dobro prevarimo.Ne moze mi niko ovdje rec da je Borac kvalitetniji kad nije nego kao sto neko rece imaju Zizovica koji ne izmislja nego radi kako zna da treba i ne iziskuje previse od svojih igraca,ima svoj nacin rada gdje mu svaki njegov igrac igra svoju prirodnu poziciju na kojoj se osjeca najprijatnije, uz sve to igraci mu vracaju na najbolji moguci nacin.Kod nas kao Zekic je neki autoritet pa kad je takav autoritet zasto mu igraci psuju jedni drugima,eto vratite snimak pa ce te vidjeti,kako Bubanja nekome od nasih nesto **** i slicno.pred svaku bitnu tekmu Zekic pravi po jednu kardinalnu gresku prije samog pocetka utakmice i uvjek na poluvremenh shvati da je pogrijesio ali tad bude kasno.Zakljucak moj neki je da Zekic nije ni a od autoriteta i da njegova ekipa nema glave ni repa a on je tome kriv.Za njega je Varesanovic doktor fudbala s njim smo usudit cu se rec igrali ljepsi fudbal et a i to mj se gadilo tad ali u odnosu na ovo sto danas gledamo ono je ljepotica.Zao mi je suza mi je krenula.
-
- Kontakt:
Mrvica treba tjerati
Sav kredit je ispucao
Sav kredit je ispucao
-
- Kontakt:
Neshvatljiv je ovaj pad ekipe u zadnjih 20 dana.hurem je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:44Ljudi su jednostavno bolji i to je to. Možemo mi i preokrenuti u revanšu, ali ljudi imaju kvalitetniji sastav i tu sva priča završava.
Boljeg i isto ovako kompaktnog Zrinjskog smo rasuli u Mostaru prije 20 dana, izbacili i mogli ponizit da smo bili prisebniji, a sada u dvije utakmice nisi akcije napravio protiv Borca, kada treba da spašavaš sezonu.
I nema veze neka nema akcije, al nema želje, borbe i htijenja kakvog smo imali prije zadnje dvije utakmice sa njima.
Još jednom da se ponovi a što je Borac večeras doktorski odradio i potvrdio - mi ne znamo igrat lopte, ne znamo izać iz presinga, ne znamo igrat po zemlji. Ljudi su nas bukvalno čitavu utakmicu pritiskali presingom i nismo ni jednom uspjeli napraviti neki višak i izaći kombinatorikom iz presinga. Svi nabijaju u bunar, u aut, gube lopte, to je da te bog sačuva, muka mi je došla koliko nekvaliteta i neznanja.
Zekić je odbranu zategao koliko toliko, tranziciju je doveo na dosta visok nivo, kontranapade i sl, ali u posjedu smo nivo Igmana, ako i toliko.
Zekić je odbranu zategao koliko toliko, tranziciju je doveo na dosta visok nivo, kontranapade i sl, ali u posjedu smo nivo Igmana, ako i toliko.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Svima nam je ovdje, za razliku od igraca, trenera i admimistracije, u interesu samo FK Sarajevo.
Potrebno je naci najbolje i najrazumnije rjesenje za trenutnu situaciju, ne treba zuriti jer ti je svakako propala sezona, i liga i kup, a i evropa koja dolazi.
Dakle imamo dobra 4 mjeseca do narednih pripremnih utakmica da zbijemo redove i da se mijenja proslogodisnji zacrtani plan jer ocigledno ne ide.
Problem su osobe za koje ne vjerujem da mogu naci kvalitetno rjesenje u svim poljima, mi tih osoba nemamo. Ko da ti trazi izlaz iz krize i kojim prijedlozima? Pipo, Cala, Potura?
Ne mogu rjesenje za problem biti osobe koje su bile dio problema.
Ne bih iskljucio i opciju posjete Butmiru, da ovi polovnjaci vide da ima osoba koje zive za ovaj klub i da postoje neke sankcije koje ne moraju doci iz kluba.
Sve u svemu, nezadovoljan i razocaran, ne samo ovom utakmicom. To se nece promijeniti i da prodjemo u finale.
Ko dijete ja sam s tobom, osjetio bol...
Potrebno je naci najbolje i najrazumnije rjesenje za trenutnu situaciju, ne treba zuriti jer ti je svakako propala sezona, i liga i kup, a i evropa koja dolazi.
Dakle imamo dobra 4 mjeseca do narednih pripremnih utakmica da zbijemo redove i da se mijenja proslogodisnji zacrtani plan jer ocigledno ne ide.
Problem su osobe za koje ne vjerujem da mogu naci kvalitetno rjesenje u svim poljima, mi tih osoba nemamo. Ko da ti trazi izlaz iz krize i kojim prijedlozima? Pipo, Cala, Potura?
Ne mogu rjesenje za problem biti osobe koje su bile dio problema.
Ne bih iskljucio i opciju posjete Butmiru, da ovi polovnjaci vide da ima osoba koje zive za ovaj klub i da postoje neke sankcije koje ne moraju doci iz kluba.
Sve u svemu, nezadovoljan i razocaran, ne samo ovom utakmicom. To se nece promijeniti i da prodjemo u finale.
Ko dijete ja sam s tobom, osjetio bol...
Hajde Mirviću idi vrijeme je. I ranije smo bili kokuzi pa se bar igralo i borilo za neke titule. Ovo sve više nema smisla
Kretencino
-
- Kontakt:
Samo pitari bi da tjeraju sve i svakoga poslije poraza a niko clan kluba nije 

-
- Kontakt:
Ko nam je trener u junu ? Ko je slobodan?
Jesu nas poderali ali je zanimljivo odakle nikoše ovi tipovi, što nikada ne pišu na ovoj temi. I oni bi sada tjerali od čistačice pa nadalje.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Lecler, miguelramos, muhamedhulk, rimljanin90, svabonja i 74 gosta.