Nezz je li neko upratio od vas ali u zadnje vrijeme na instagramu neva vise story da Mirvic objavi prije i poslije utakmice sve mi je to nekako cudno i plus na to sve zadnje dvije utakmice protiv Borca kote su skoro 4 i da bude jos cudnije zalaganje komplet tima slabo skroz realno na jacim terminima ljudi vise trce na nasu zalost jbg
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi dzaba se nerviramo i raspravljamo nije ovo zadnja utakmica koju ce odigrat ovako lose
jednostavno nama samo preostaje da se nastave pit apaurini ko tik tak bobe i nista drugo
Nezz je li neko upratio od vas ali u zadnje vrijeme na instagramu neva vise story da Mirvic objavi prije i poslije utakmice sve mi je to nekako cudno i plus na to sve zadnje dvije utakmice protiv Borca kote su skoro 4 i da bude jos cudnije zalaganje komplet tima slabo skroz realno na jacim terminima ljudi vise trce na nasu zalost jbg
Kako se izvuci ili igrati pas kad nemas veznog igraca, sa dva destruktivca tipa Bubanja i Balta nema sanse preci centar osim nabijanja lopte. A ni kreativca naprijed nemamo A pogotov kad Guli izadje, ehh tad smo opasni ko zombi iz Walking Dead
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Oni sto su pisali da nam je kup namješten i da smo borca pustili u prvenstvu zelim sve najgore
Sto ce odlaziti kad nam je dogovorio kup s Vicom ???
Koji ste vi ljigavci jbt...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Nije do zekica nista, jednostavno covjek je oeh da su se ozlijedila 4 kljucna igraca (djorjdevic, jovic, gojkovic pa cak i beganovic, lakse je gledati njega od unusica), a evo sada i guly...
Vezni red nam je ocajan prema naprijed, izbij, nabij, bez trke bez icega, a nemas koga ni uvest ni izvest...
Nek nam je Bog u pomoci
Vezni red nam je ocajan prema naprijed, izbij, nabij, bez trke bez icega, a nemas koga ni uvest ni izvest...
Nek nam je Bog u pomoci
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nastiman nam kup. Kakvi mamlazi
Sto se utakmice tice, @Napoleon je objasnio kako stoje stvari. Borac je puno ozbiljnija ekipa od nas i to je cinjenica. Sa poprilicno izmiksanim sastavom su nas rutinirali.
Mozemo mi ovdje laprdati o formacijama, izmjenama i to, ali pogledajte glavu za glavu imena, znaci samo prvih 11. Koliko bi nasih igraca imalo mjesta u prvih 11 Borca, a koliko njihovih kod nas?
Kaze Zekic, Guliasvhili par dana odsustva. Odlicna vijesti, jer bez njega mogu zamisliti i neki scenario gdje bi Europa dosla u pitanje.

Sto se utakmice tice, @Napoleon je objasnio kako stoje stvari. Borac je puno ozbiljnija ekipa od nas i to je cinjenica. Sa poprilicno izmiksanim sastavom su nas rutinirali.
Mozemo mi ovdje laprdati o formacijama, izmjenama i to, ali pogledajte glavu za glavu imena, znaci samo prvih 11. Koliko bi nasih igraca imalo mjesta u prvih 11 Borca, a koliko njihovih kod nas?
Kaze Zekic, Guliasvhili par dana odsustva. Odlicna vijesti, jer bez njega mogu zamisliti i neki scenario gdje bi Europa dosla u pitanje.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
+1. Balijska posla.
Mi smo divovi
Svatko nam je plijen
Nas je cijeli svijet
U crno obojen

Svatko nam je plijen
Nas je cijeli svijet
U crno obojen

Ja sam pisao da ce nas oni promasaji na derbiju kostati, ekipa je psihicki dobro pala, i otada ne licimo ni na sta. Bljesnemo na trenutke (kao protiv zrinjskog) ali ostalo je uglavnom patnja na terenu
Budimo realni da nam nije bilo Mirvica mi bi se sad borili sa Celikom zbog dugova i svega tako da je sramota da ga tjera bilo ko i neka ga ali u zadnje vrijeme nema da bilo sta objavi prije utakmice i poslije utakmice ness u znak podrske
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nadao sam se velikom finalu protiv gradskog rivala al ovako mozemo samo odigrati utakmicu za trece mjesto 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Mirvic je nesto slicno kao ovi trojkasi u vlasti, toliko nade u njih polagali,toliko obecanj,najava itd.,a na kraju mućak.
-
- Kontakt:
Vjerovatno tu mislis na mene jer sam novi na forumu,pa cu ti reci odakle sam "nikao kako ti kazes",prvo navijac sam Sarajeva 23 godine,tamo nekad od pocetka 2000 tih godina imao sam 5 6 godina kada sam poceo navijati za Fk Sarajevo,zivim u Tuzli a za tvoju informaciju na jedno 150 utakmica sam bio na stadionu,gdje za tvoju informaciju mnoge Sarajlije nisu isle ja sam isao.Takodjer pratim forum od 2007 godine i redovno svaki dan sam ga citao ali uvjek sam smatrao ima pametnijih momaka od mene pa cu citati sta pisu i bilo mi je uvjek zanimljivo,igrao sam fudbal i to solidno cak stavise upoznao sam i Mamica Zorana odmah znas da nisam seoska vucibatina od igraca ali zbog teskih zivotnih problema nisam uspio ali ne kajem se i ne zalim se.Isto tako mali je broj utakmica Sarajeva koje nisam gledao.Sta je sad problem sto sam ja novi na forumu ali srce je staro navijacko i stari u Bordo dresu.Nisam zelio te uvrijediti nego samo da upoznam te da nisam neki novi provokator i slicno,veliki pozdrav .
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Svakakvih idiota sam se nagledao ali ovaj, ovakav bijedni jad, jos nisam.
....sve drugo će proći!
Gdje su ovi sad s foruma sto su me prije 7 dana pljuvali kako nisam navijac Sarajeva jer sam kritikovao Mirvica i Sarajevo? Gdje su oni sto su govorili kako smo mi prejaki, nego nas sudije jebu? Ljudi su nas otresli 2x u 7 dana, a vi i dalje zivite u lazima..
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Od tebe ovako nesto nisam ocekivaoOldTownDistrict je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:09Svakakvih idiota sam se nagledao ali ovaj, ovakav bijedni jad, jos nisam.

-
- Kontakt:
Ajde mjesas babe i zabe,Zekic je magistar za Varesanovica da sad ne filozofiram. Na stranu nasa igra al pricas o Borcu kojeg su gurali protiv Goska,Celika itd. pa i mi bi isto uradili kao i oni da su nas tako gurali. Lose igramo,nema zara,volje,agresivnosti to stoji medjutim ni da imas boljeg trenera,igrace,igru nebi bio sampion. Pocetak ove sezone je bilo izivljavanje da nam odma pokazu dokle smijemo da idemo.Imamkarbarum je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:50Mjesecima unazad se vidi da se mi patimo i sa dosta slabijim ekipama od nas,jednostavno nemas igre nemas kreacije,vratimo se samo na golove koje je Gulishvili do sad dao sve su plod neke kontre ili neceg gdje pritivnicka odbrana ispadne i to je to.A kada gledas te neke nase igrace sve su to neke zvjezdice i na papiru smo eto kao nesto smo a dodju ti Rozmani i Zekici i dokazu da nisi nista.Mi mislimo da stranac neki kad dodje on ce to sve sabrat kako treba i to ce biti ladja koja mirno dugorocno plovi svojim morem a na kraju se dobro prevarimo.Ne moze mi niko ovdje rec da je Borac kvalitetniji kad nije nego kao sto neko rece imaju Zizovica koji ne izmislja nego radi kako zna da treba i ne iziskuje previse od svojih igraca,ima svoj nacin rada gdje mu svaki njegov igrac igra svoju prirodnu poziciju na kojoj se osjeca najprijatnije, uz sve to igraci mu vracaju na najbolji moguci nacin.Kod nas kao Zekic je neki autoritet pa kad je takav autoritet zasto mu igraci psuju jedni drugima,eto vratite snimak pa ce te vidjeti,kako Bubanja nekome od nasih nesto **** i slicno.pred svaku bitnu tekmu Zekic pravi po jednu kardinalnu gresku prije samog pocetka utakmice i uvjek na poluvremenh shvati da je pogrijesio ali tad bude kasno.Zakljucak moj neki je da Zekic nije ni a od autoriteta i da njegova ekipa nema glave ni repa a on je tome kriv.Za njega je Varesanovic doktor fudbala s njim smo usudit cu se rec igrali ljepsi fudbal et a i to mj se gadilo tad ali u odnosu na ovo sto danas gledamo ono je ljepotica.Zao mi je suza mi je krenula.
-
- Kontakt:
Nadogradit ekipu dogodine pa se probat pomjerit.
Nikog ne tjerat.
Ima par igrača ne zaslužuju dres Sarajeva njima se svakako zahvaliti.
Nikog ne tjerat.
Ima par igrača ne zaslužuju dres Sarajeva njima se svakako zahvaliti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Amco46, bhfanatic14, fks74, keli, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Proximic, ronaldo99, svabonja, vedinjo98 i 70 gostiju.