FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 200

ristagrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ristagrad » 02 apr 2025, 22:35

Pablo11 je napisao/la:
02 apr 2025, 22:29
ristagrad je napisao/la:
02 apr 2025, 22:25
@pablo zasto se onda nadoveza, opet pozitivom, na levinovu i virtinu komunikaciju, nekad u decembru, kada su pisali kako smo, vjv, bili uplanirali pare od jaberove prodaje, pa, kako se ista nije desila, mogli bi imati fin problema. ako se dobro sjecam, pisali su kako bi nam moglo faliti par stotina hiljada KM. ti si se ubacio i tvrdio kako nam nista nece faliti. vec tada je taj koji ti daje info (ako nisi i sam "unutra") morao znati i za novi dug prema pu i neplacene doprinose. sta bi bilo da vlada fbih nije izglasa ovaj zakon o reprogramu?

to da neko daje pare, bez da trazi nazad, daj Boze. i to smo imali priliku slusati i citati, pa se ispostavi da su se i tuzbe podizale za vracanje tih para. pogotovo sto smo postali preskupa igracka. ne pricamo o desetinama, nego stotinama hiljda KM.

opet kazem da mi je iste price i vrcenja suplje na vrh glave. sve isto godinama, samo druge uprave, bolje receno drugi glumci u pitanju.

ne kazem da neko nesto svjesno radi kako bi klub doveo u dubiozu i da nema najbolje namjere. ima ona narodna: "put do pakla je poplocan dobrim namjerama". ako ostanemo bez evrope, mi smo u ogromnom prolemu i nece nam nista znaciti necije: "izvinite, sve smo radili u najboljim namjerama".
Da se ne lazemo sam i znas da nije bilo sanse da se ne izglasa zakon. Vratit cu postove kasnije, ne sjecam se tog dijela, ali vjerovatno jesam tvrdio, vjerovatno sam i pogrijesio.
ja to za repogram nisam mogao garantovati, ne lazem. ovo je drzava sitnosicarskih interesa i ako si nekome trn u oku, sklone te.

bez uvrede, pisanjem me podsjecas na storma sa **. samo drugi forum i druga uprava

FkZdoKraja
Kontakt:

Post Postao/la FkZdoKraja » 02 apr 2025, 22:40

Stari organizator prelaska na lobotomiju. Pa opet nazad. Prevrtljivci. Losi ljudi.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 apr 2025, 22:40

ristagrad je napisao/la:
02 apr 2025, 22:35
Pablo11 je napisao/la:
02 apr 2025, 22:29
ristagrad je napisao/la:
02 apr 2025, 22:25
@pablo zasto se onda nadoveza, opet pozitivom, na levinovu i virtinu komunikaciju, nekad u decembru, kada su pisali kako smo, vjv, bili uplanirali pare od jaberove prodaje, pa, kako se ista nije desila, mogli bi imati fin problema. ako se dobro sjecam, pisali su kako bi nam moglo faliti par stotina hiljada KM. ti si se ubacio i tvrdio kako nam nista nece faliti. vec tada je taj koji ti daje info (ako nisi i sam "unutra") morao znati i za novi dug prema pu i neplacene doprinose. sta bi bilo da vlada fbih nije izglasa ovaj zakon o reprogramu?

to da neko daje pare, bez da trazi nazad, daj Boze. i to smo imali priliku slusati i citati, pa se ispostavi da su se i tuzbe podizale za vracanje tih para. pogotovo sto smo postali preskupa igracka. ne pricamo o desetinama, nego stotinama hiljda KM.

opet kazem da mi je iste price i vrcenja suplje na vrh glave. sve isto godinama, samo druge uprave, bolje receno drugi glumci u pitanju.

ne kazem da neko nesto svjesno radi kako bi klub doveo u dubiozu i da nema najbolje namjere. ima ona narodna: "put do pakla je poplocan dobrim namjerama". ako ostanemo bez evrope, mi smo u ogromnom prolemu i nece nam nista znaciti necije: "izvinite, sve smo radili u najboljim namjerama".
Da se ne lazemo sam i znas da nije bilo sanse da se ne izglasa zakon. Vratit cu postove kasnije, ne sjecam se tog dijela, ali vjerovatno jesam tvrdio, vjerovatno sam i pogrijesio.
ja to za repogram nisam mogao garantovati, ne lazem. ovo je drzava sitnosicarskih interesa i ako si nekome trn u oku, sklone te.

bez uvrede, pisanjem me podsjecas na storma sa **. samo drugi forum i druga uprava
Ma daleko od toga, procitam kad stignem i taj forum, ne vrijedja me to apsolutno, ja samo kazem da nema smisla sada nista mijenjati, da neki ljudi u klubu nesto pokusavaju fino uraditi pokusavaju. Sacekati kraj sezone vidjeti kako sta. Ja sam tu u interesu kluba, bio sam i kad je kup osvojen medju 1000 ljudi, isto tako medju 5 poraza zaredom. Apsolutno me ne zanima ko je na celu kluba. Sveakino moze potvrdii mnoge stvari koje je pitao privatno pisali smo redovno, ako sam ga ista slagao nek kaze.
Fk Željezničar.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 02 apr 2025, 22:41

Jel realno da nama ljudi pričaju kako ćemo mi Širokom strpati 3 na Grbavici!
Da ponovim
Dean Klafurić protiv Željezničara:
4 utakmice
4 pobjede
6:0 gol razlika
Mi Klafurićevom Veležu i Širokom gol nismo dali, ali ovdje se očekuje da strpamo Klafurićevom Širokom 4 i prođemo dalje. Čestitam...
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

FkZdoKraja
Kontakt:

Post Postao/la FkZdoKraja » 02 apr 2025, 22:48

Povjerovali smo sta nam pisu.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 02 apr 2025, 22:59

Penali ce odluciti putnika dalje i na Grbavici i tamo u Banjaluci, wwin odradjuje svoje

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2025, 23:30

FkZdoKraja je napisao/la:
02 apr 2025, 21:49
NoDi80 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:36
Fkzdokraja
Ti jucer napravio jucer profil i svaki drugi ti komentar hejt
Sta bi ti promijenio i koga bi doveo
Aj reci majstore
Doveo bih i ja Salihamidzica s Ibisevicem za trenera, ali ne mozeee
Vidim da ti ne bi nista promijenio. Tebi je ovo odlicno. Sta dobijas s tim sto pises podrska, brazilci uskoro i slicne gluposti.
Podrzavas upravu koja nista nije uradila. Sjede cekaju reprogram duga, kakve su oni pare ulozili u klub? Doveli smo igrace koji su s svojim timom ispali iz lige, doveli smo brazilce koji ne igraju dva mjeseca. Ne borimo se za trofej tolike godine i tebi je sve to dobro. Kakva crna podrska bolan. Rastjerat pola kluba treba. Ne interesujeme jel to Bekric, Tunovic, Cernica, Stan bilo ko.
Kakve veze imaju ovi s tim sto smo neozbiljni 13 godina?
Ljudi nisu godinu dana u klubu, a cetvrti smo na tabeli i u polufinalu kupa
Juniori takodjer u polufinalu kupa, biletarnica, fan shop
Uskoro pocinje igradnja novog juga, renoviranje sjevera, a mozda i novi teren
16 igraca nije u Zeljeznicaru ni godinu dana
Ne mozete govoriti da je 2025 godina losa za Zeljeznicar
Coric
17 pobjeda, 5 remija i 6 poraza
Svraka
6 utakmica, 5 pobjeda i poraz na debiju
Treba vremena, pustite ljude da rade i opustite se malo
Nikad nisam rekao da je sve super, jer mora i moze bolje
Medjutim ne mozemo zbog problema iz proslosti tjerati nove ljude
Sve negativno sto sputava Zeljeznicar dolazi iz prolosti
Nisu Brazili krivi sto su prosla rukovodstva ostavila dugove
Taraba (18) kapiten Sirokog, Celik (18) u Lensu, Rondic (26) u Kolnu, Jaganjac (19) u Istri, Radonja (23) Lamia, Kulasin (22) Borac
Da smo znali ista, mi bi profitirali ili bi ova djeca usspjela u Zeljeznicaru, a ne u drugim klubovima
Vi sto vracate neke trenere, direktore…
Jedino ko treba biti tu od proslih je Amar Osim, ali na ne na trenersko mjesto, nego za direktorom OP Zeljeznicara
Nakon rata 90% je Amar Osim najzasluzniji za sve dobro
Bio je tu u Dzekino vrijeme, Hadziahmetovicevo, a i Mufticevo
Sve sto je valjalo od domacih igraca bilo je uz Amara
Pa evo i u to Zrinjskom igra Memija koji je jedan od najvaznijih igraca
Mulalic i ovi svi ostali nasi treneri nakon rata su Amarova skola
Znaci lik jedini vrijedan pomena za neku funkciju

Sto se tice ovih drugih birokrata
U Zelji treba zakone regulisati i dodati ih u statut kluba sve lihvare otjerat za sva vremena
Neki godinama nesto se kao pitaju, a nikakvog hajra klub od njih nema
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 apr 2025, 23:41, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

maha1
Kontakt:

Post Postao/la maha1 » 02 apr 2025, 23:32

Ja da se ista pitam ,a nisam😁 jedan dan bi iskoristio da im ponavljam utakmicu non stop.A svaki put kad misle da je kraj ponovio bi snimku.I na kraju bi ih pito sta mislite vi,aa?

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 02 apr 2025, 23:49

@TeaM87, je li i ovo Vico ukomponovao ovako? U revanšu dobijemo 3:0, onda na penale prođemo, pa dobijemo Borac u finalu? Reci nam malo više detalja.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 02 apr 2025, 23:50

Šamarčina, ima da nam zvoni u glavi 3 dana. U utakmici sezone imati ovakav pristup kompletne ekipe je za drakonske kazne. Vjerovat ću da je loš dan i da ništa nije išlo ali mislim da nije to u pitanju. Ovdje su veći i dublji problemi, može se vidjeti "golim" okom, da ne kažem čuti uhom. Neće ovo na dobro izaći, živi bili pa vidjeli. Nikad mi nećemo na zelenu granu, borba koja će garnitura drugu povaliti a goli qurac sve i jedna, godinama i godinama. Moj Željo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2025, 23:56

Veoma težak poraz. Nadali smo se prolasku u finale kupa, čisto da se malo vratimo na neki put stare slave i da osjetimo borbu za trofej pa makar to bio i kup kao neka utješna nagrada.

Utakmica koja je nadam se napokon začepila usta pametnjakovićima koji znaju apsolutno sve, kojima su recimo Boljević i Dangubić bili problem, prvi jer eto izmađu ostalog - maše rukama.

To su ljudi koji nemaju pojma o fudbalu, ali kad nekoga uzmu na zub na početku, oni ne mijenjaju mišljenje makar taj igrač uzeo zlatnu loptu, oni će bezobrazno čekati jednu lošu partiju i nastaviti po starom.

Danas su vidjeli koliko smo jadni i bijedni bez ta dva igrača, koliko je recimo Radovac smiješan kad oni nisu na terenu, pa i Jaber. Ja prosto ne mogu vjerovati da neko gleda fudbal cijeli svoj život i da nema pojma o tom sportu.

Žao mi je što je Ćorić podlegao tim pritiscima i što je mislio da udovolji galamdžijama pa je danas dobio šamarčinu. Ovo neka mu bude škola za dalje. On kao trener mora da zna da svaka ekipa ima igrače koji su nezamjenjivi, a ako nije u stanju procijeniti koji su to igrači, onda treba da se vrati Posušju i GOŠK-u.

Druga stvar je što nije uspio motivisati ekipu u jednoj od najvažnijih utakmica sezone, ako ne i najvažnijoj. Mada, kad malo bolje razmislim, jebbem ja igrača kojeg treba motivisati za polufinale kupa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reha1987
Kontakt:

Post Postao/la reha1987 » 03 apr 2025, 00:45

Grozna,katastrofalna,ocajna utakmica
Svi ispod prosjeka bojim se da nam se "vratilo" vise utakmica u zadnje vrijeme
Igraci potpuno letargicni
3 u vezi ali totalno bezveze
Odbrana komicna
Napad anemican

Ali tjerati Corica granici sa zdravim razumom

Namjestilo nam se zrijebom ovo polufinale upitno je bi li dosli do njega nekih normalnim zrijebom

Okrenuti ovo u svoju korist u uzvratu granici sa naucnom fantastikom ali vrijedi pokusati
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 apr 2025, 00:54

Vidjecemo hladne glave sta novi dan nosi, ali ne izgleda na dobro. Laku noc :silent:
Fk Željezničar.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 03 apr 2025, 00:58

Ma na Grbavicu i nadati se najboljem.
Pa nisu Crystal Palace da im ne možemo uvaliti neki glup gol prvih 20 minuta i onda je sve otvoreno..
Grupa iznad svakog pojedinca.

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 03 apr 2025, 01:25

WeekendOffender je napisao/la:
19 mar 2025, 11:45
Odma mi naumpade ona utakmica polufinala protiv Sirokog kad nas je Sampras vodio, gluho i daleko bilo :D
Boga mi i danas bi tako, izgleda da se historija ponavlja, samo sto je ovaj put zijan u Sirokom. Nisam bas bio optimistican pred danasnju utakmicu i remi bi bio puna saka brade al eto sansa za finale je vec gotova.

Siroki ko i uvijek nezgodan protivnik a danas su nas posteno vratili u realnost i pokazali koliko smo zapravo losi i traljavi na terenu citav proljetni dio, osim prvog poluvremena protiv Borca.

Coriceva izjava djeluje kao da nesto u klubu na relaciji uprava - strucni stab nesto ne stima, kao i uvijek jel. Jos jedan pokazatelj koliko je nas klub nezdrava sredina za bilo kakav razvoj igraca/trenera i svega sto je vezano za fudbal, jedino u cemu smo dobri su podjele, ratovi izmedju garnitura i botovanje po forumu. Fakat ne znam ko moze biti lud da sjedne na nasu klupu u slucaju da Denis podnese ostavku/dobije otkaz, jedino nas moze voditi neki nas trener ili budaletina koja nije svjesna u sta se upusta kada dolazi u dodir sa klupom FK Zeljeznicara.

Nadam se da ce Tuna premuntat Corica da ostane trener makar do kraja sezone, jer nam taj cirkus fakat ne treba sada. Strucni stab i ekipa trebaju sjesti analizirati ovu utakmicu i skontati da su jedni drugima najbolji prijatelji i da samo zajedno mogu izaci iz ove krize.

Pogledajte danas ekipu Sirokog i koliko mladih igraca tu igra koji su ponikli u njihovoj skoli i povucite paralelu izmedju naseg kluba i Sirokog Brijega, koliko su igraca iz svoje skole izbacili zadnjih par sezona. Dok smo mi otisli od najbolje skole fudbala u BiH do toga da sada ni jedno dijete nema razlog da izabere nasu omladinsku skolu osim ako to nije navijacke prirode.

Eto i ovaj Jukic koji se povezivao sa nama je bio prozvan pitarcinom, prosjecnim igracem i umjesto njega smo doveli Mircevskog kojem je hajlajt sezone ona rasprava sa Dangubicem u Trebinju.

Nama je potrebno da pocnemo graditi zdravu fudbalsku sredinu i harmoniju unutar kluba, kod nas se vec godinama unutar kluba vode ratovi i podjele izmedju nekih ljudi. Trazimo godinama investitora a molimo Boga da ga ne nadjemo. Likovi iz struktura kluba u zadnjih 5 godina vise lice na rijaliti ucesnike nego na ljude kojima je u interesu da izgrade FK Zeljeznicar u sampiona BiH, pocevsi od masnice iz Londona, avantura & snova o arapskim parama pa do Dzafica cirkusanta koji u Maju ulazi u klub pa ga napusta u Oktobru (koji si **** ulazio u klub ako ga napustas nakon 4 mjeseca?), Jaskovog najavljivanja titule pa onda povlacenje i tako dalje. Uglavnom ljudi koji su bili u klubu u nekim upravljackim strukturama su imali takve ispade i gluposti kao da smo nastali prije 5 godina, pitanje je samo koliko ce jos da se zajebavaju i izdrkavaju sa Zeljinim imenom.

U sustini dok se ljudi u i oko kluba ne sloze i ne shvate da u klubu svi moraju da se osjecaju i disu kao jedan, od radnika u fan shopu, sportskog direktora, trenera, a najvise upravnog odbora, skupstine i predsjednika. Sve dok grupa ljudi u klubu ne bude bila kao jedan, nas klub nece izaci na zelenu granu i necemo nikada imati zdravu atmosferu u kojoj mozemo rasti kao klub i brend.

A do tada idemo po dobro poznatom receptu:
1) Dovodimo trenera koji nema poveznicu sa FK Zeljeznicar,
2) Dobri rezultati + na terenu se vidi igra
3) Prve trzavice u upravi izlaze u javnost na haverskim portalima
4) Pauza
5) Ulazak u krizu, prozivanje strucnog staba i ekipe
6) Ostavka trenera, neko od Željinih ratnika sjeda na klupu.
7) Dobija nogu i vracamo se na broj 1.
Curva Sud

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 03 apr 2025, 01:28

Najgora stvar u svemu ovome bi bilo da sad trener podnese ostavku, ili eventualno da ga uprava otjera s klupe. Jedini način da budemo koliko toliko konkurentni bez investitora je kontinuitet, između ostalog i kontinuitet trenera, ne mozemo svake sezone mijenjati trenere.

Naravno da sve nije idealno, i Ćoric je danas katastrofalno postavio utakmicu ( Klafurić ga je taktički doslovno uništio, nažalost), ali ne mozemo skidati glave svaki put kad neki trener pogrijesi. Prosle godine smo se borili za opstanak i ako ovo nije napredak ove sezone, ne znam sta jeste.

Ako me ista nervira, to je nas mentalitet, gdje bi haman ljudi sve otjerali nakon jednog bolnog poraza, i gdje bi radije ugasili klub nego trpill bol zbog losih rezultata.

Još bih dodao da kakav god Boljevic bio, tek kad ne igra, vidi se koliko on znaci ovoj ekipi, pored toga vidi se da i Cvetanovski nije stanju da povuce ekipu kada treba, on može s vremena na vrijeme uraditi neki dobar potez ili odigrati dobru utakmicu, ali nikad ne može biti glavno krilo, cak ni ove nase ekipe u ovakvoj ligi.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 apr 2025, 01:37

03 apr 2025, 01:25
19 mar 2025, 11:45
Odma mi naumpade ona utakmica polufinala protiv Sirokog kad nas je Sampras vodio, gluho i daleko bilo :D
Boga mi i danas bi tako, izgleda da se historija ponavlja, samo sto je ovaj put zijan u Sirokom. Nisam bas bio optimistican pred danasnju utakmicu i remi bi bio puna saka brade al eto sansa za finale je vec gotova.

Siroki ko i uvijek nezgodan protivnik a danas su nas posteno vratili u realnost i pokazali koliko smo zapravo losi i traljavi na terenu citav proljetni dio, osim prvog poluvremena protiv Borca.

Coriceva izjava djeluje kao da nesto u klubu na relaciji uprava - strucni stab nesto ne stima, kao i uvijek jel. Jos jedan pokazatelj koliko je nas klub nezdrava sredina za bilo kakav razvoj igraca/trenera i svega sto je vezano za fudbal, jedino u cemu smo dobri su podjele, ratovi izmedju garnitura i botovanje po forumu. Fakat ne znam ko moze biti lud da sjedne na nasu klupu u slucaju da Denis podnese ostavku/dobije otkaz, jedino nas moze voditi neki nas trener ili budaletina koja nije svjesna u sta se upusta kada dolazi u dodir sa klupom FK Zeljeznicara.

Nadam se da ce Tuna premuntat Corica da ostane trener makar do kraja sezone, jer nam taj cirkus fakat ne treba sada. Strucni stab i ekipa trebaju sjesti analizirati ovu utakmicu i skontati da su jedni drugima najbolji prijatelji i da samo zajedno mogu izaci iz ove krize.

Pogledajte danas ekipu Sirokog i koliko mladih igraca tu igra koji su ponikli u njihovoj skoli i povucite paralelu izmedju naseg kluba i Sirokog Brijega, koliko su igraca iz svoje skole izbacili zadnjih par sezona. Dok smo mi otisli od najbolje skole fudbala u BiH do toga da sada ni jedno dijete nema razlog da izabere nasu omladinsku skolu osim ako to nije navijacke prirode.

Eto i ovaj Jukic koji se povezivao sa nama je bio prozvan pitarcinom, prosjecnim igracem i umjesto njega smo doveli Mircevskog kojem je hajlajt sezone ona rasprava sa Dangubicem u Trebinju.

Nama je potrebno da pocnemo graditi zdravu fudbalsku sredinu i harmoniju unutar kluba, kod nas se vec godinama unutar kluba vode ratovi i podjele izmedju nekih ljudi. Trazimo godinama investitora a molimo Boga da ga ne nadjemo. Likovi iz struktura kluba u zadnjih 5 godina vise lice na rijaliti ucesnike nego na ljude kojima je u interesu da izgrade FK Zeljeznicar u sampiona BiH, pocevsi od masnice iz Londona, avantura & snova o arapskim parama pa do Dzafica cirkusanta koji u Maju ulazi u klub pa ga napusta u Oktobru (koji si **** ulazio u klub ako ga napustas nakon 4 mjeseca?), Jaskovog najavljivanja titule pa onda povlacenje i tako dalje. Uglavnom ljudi koji su bili u klubu u nekim upravljackim strukturama su imali takve ispade i gluposti kao da smo nastali prije 5 godina, pitanje je samo koliko ce jos da se zajebavaju i izdrkavaju sa Zeljinim imenom.

U sustini dok se ljudi u i oko kluba ne sloze i ne shvate da u klubu svi moraju da se osjecaju i disu kao jedan, od radnika u fan shopu, sportskog direktora, trenera, a najvise upravnog odbora, skupstine i predsjednika. Sve dok grupa ljudi u klubu ne bude bila kao jedan, nas klub nece izaci na zelenu granu i necemo nikada imati zdravu atmosferu u kojoj mozemo rasti kao klub i brend.

A do tada idemo po dobro poznatom receptu:
1) Dovodimo trenera koji nema poveznicu sa FK Zeljeznicar,
2) Dobri rezultati + na terenu se vidi igra
3) Prve trzavice u upravi izlaze u javnost na haverskim portalima
4) Pauza
5) Ulazak u krizu, prozivanje strucnog staba i ekipe
6) Ostavka trenera, neko od Željinih ratnika sjeda na klupu.
7) Dobija nogu i vracamo se na broj 1.
Neko bi mogao dobro hajrovati, a zanima me ko je to? Sve da podnese ostavku, strah me zamisliti kakve su alternative.
Fk Željezničar.

FkZdoKraja
Kontakt:

Post Postao/la FkZdoKraja » 03 apr 2025, 04:00

Riquelme1921 je napisao/la:
03 apr 2025, 00:58
Ma na Grbavicu i nadati se najboljem.
Pa nisu Crystal Palace da im ne možemo uvaliti neki glup gol prvih 20 minuta i onda je sve otvoreno..
Sjecas li se da si nekoga pobjedio 3 0 na Grbavici. Osim raspale Slobode prosle godine?

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 03 apr 2025, 04:46

U kakvu se trenutno vezu dovodi Samir Bekrić sa klubom?
Šta on to radi okolo?

Ovo iskreno pitam jer nisam upucen, probao sam se odvojiti od foruma nakon nekog podjeljenog misljenja, napadnut sam da sam bot pa sam se odlucio povuci, ali nakon ovoga tesko je biti miran i ne procitati, napisati, pitati…

Istina je negdje izmedju svega sto se pise ovdje i to je svakom normalnom jasno.

Nema opravdanja da Cavnic, Vini, Simoni ovoliko dugo budu bez registracije, sramota je, pa je li i jednom klubu ikad trebalo ovoliko za registraciju igraca?

Denis Coric ne moze biti krivac za sve sto se desava, u klubu nesto ne stima izmedju igraca to je ocigledno.
Mali Sosic me kupio izjavama i ponasanjem kad je bio u “fazi dolaska”, ali ponasanjem na terenu, prema suigracima, prema grbu, sebicnoscu mi je za kratko vrijeme postao cak i malo mrzak, cini se da nije donio neku pozitivnu promijenu u atmosferi.

Dok potpisujemo igrace od kvazi menadzera koji “zele najbolje klubu” i “zive za zelju”, necemo biti puno bolji od ovoga.

Cudno je kako sa Galic tako dugo zadrzal u klubu, Sinisa Stevanovic je bolji igrac od Galica, siguran sam da bi se odvazvao na poziv prije koju godinu, sa slicne pare koje je Galic uzmao, ali eto mozda i grijesim.

Mircevski promasaj totalni, katastrofa, otjerat ga odmah ako ikako moze, dok za Dangubica iskreno mislim da moze biti puno bolji nego sto jeste.

Molim vas jos jednom, sta radi Samir Bekric, da li stvarno radi na stetu kluba, eto odgovorite mi sa obje strane pa cu izvuc iz toga nesto. Ima li jos neko od bivsih igraca ukljucem u to?

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 03 apr 2025, 05:55

Jadno i tuzno. Jos jedna godina prodje onako. Ako je uspjeh biti 4.i boriti se sa slogom za evropu i strahovat da široki ne osvoji kup onda smo uspješni
Ako jaber vrijedi milion tomic vrijedi 2.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.