ja to za repogram nisam mogao garantovati, ne lazem. ovo je drzava sitnosicarskih interesa i ako si nekome trn u oku, sklone te.Pablo11 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:29Da se ne lazemo sam i znas da nije bilo sanse da se ne izglasa zakon. Vratit cu postove kasnije, ne sjecam se tog dijela, ali vjerovatno jesam tvrdio, vjerovatno sam i pogrijesio.ristagrad je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:25@pablo zasto se onda nadoveza, opet pozitivom, na levinovu i virtinu komunikaciju, nekad u decembru, kada su pisali kako smo, vjv, bili uplanirali pare od jaberove prodaje, pa, kako se ista nije desila, mogli bi imati fin problema. ako se dobro sjecam, pisali su kako bi nam moglo faliti par stotina hiljada KM. ti si se ubacio i tvrdio kako nam nista nece faliti. vec tada je taj koji ti daje info (ako nisi i sam "unutra") morao znati i za novi dug prema pu i neplacene doprinose. sta bi bilo da vlada fbih nije izglasa ovaj zakon o reprogramu?
to da neko daje pare, bez da trazi nazad, daj Boze. i to smo imali priliku slusati i citati, pa se ispostavi da su se i tuzbe podizale za vracanje tih para. pogotovo sto smo postali preskupa igracka. ne pricamo o desetinama, nego stotinama hiljda KM.
opet kazem da mi je iste price i vrcenja suplje na vrh glave. sve isto godinama, samo druge uprave, bolje receno drugi glumci u pitanju.
ne kazem da neko nesto svjesno radi kako bi klub doveo u dubiozu i da nema najbolje namjere. ima ona narodna: "put do pakla je poplocan dobrim namjerama". ako ostanemo bez evrope, mi smo u ogromnom prolemu i nece nam nista znaciti necije: "izvinite, sve smo radili u najboljim namjerama".
bez uvrede, pisanjem me podsjecas na storma sa **. samo drugi forum i druga uprava