Borac puno bolji u 180 minuta i tu je kraj svake rasprave, puno se pažnje usmjerilo na sudije, sa razlogom, ali je doslo do toga da su i igraci vise fokusirani na protestovanje kad se doaudi aut na centru nego da neko preuzme inicijativu u igri. Sinoc su Jovic i Mujkic odigrali solidno, a ostali bas bas lose i bez ikakvog elana u igri.
Osjeti se sigurno nedostatak Ðorđevića, Gojkovića i Beganovića. Pola foruma ovdje vazi godinama da nam fali kretivni veznjak tj 10ka, Butić i Gordeziani su panicne kupovine i osim Butićevog zalaganja nista pokazali nisu.
Mislim da Zekiću definitivno treba dati podrsku i jos jednu sezonu uz to da mu se dovedu igraci koje hoce, zasluzio je covjek da se istrpi za razliku od vecine prethodnika.
Isto ne kontam cemu sad pljuvanje Mirvića, licno mislim da je klub bas na visokom nivou od marketinga pa i dovodjenja trenera kojeg smo svi docekali rasirenih ruku. Igravi koji su dovedeni na pocetku sezone a popljuvani Mujkic, Ðorđević i Jović su se pokazali dobro, ovi ostali koji su dosli kao velika pojacanja Lulic, Pavicic, Bubanja i Turkes su osim Vladana svi razocarali a slavlje je bilo za svakog kad su dolazili. Paskalev i Gojkovic jako dobi po meni od novih sa polusezone, napadaci su vec sam rekao panicne kupovine jer smo izvisili za Prevljaka, Pericu i Koljica. Znaci nije problem sto klub nece da ulozi pare ili sto su doveli loseg trenera jednostavno mislim da treba vremena da se ova ekipa poslozi i da moramo istrpiti.