Ljudi ovdje predstavljaju situaciju kao da nam 90% ekipe ne valjda, a stvarnost je da ti fale 2 ili 3 igraca koja bi to sve uvezala. Inace smo mi krajnost, dobijemo Zrinjskog na bi Modrica doveli, izgubimo od Borca tjerali bi 22 i doveli 22 igraca.luckystrike je napisao/la: ↑03 apr 2025, 11:14Po navici prelistam sve napisano, i kao i uvijek poslije poraza sepet anonimusa kojim ništa ne valja i koji bi sve redom tjerali su najaktivniji.
Ne znam za ove ironične da li im je to način da sebi tugu olakšaju ili su baš toliko jadni pa pokušavaju da na forumu s tim nekome budu interesantni.
Za one koji nešto napišu pa se sami sebi kao smijute bih da mogu uklanjao po automatizmu s foruma.
Rijetki su identifikovali probleme, a još rjeđi nudili rješenja.
Najlakše je srat.
Nama fali 10ka, špic i još jedan stoper, uz povratak Ðorđevića, Gojkovića i Beganovića iz povreda i bili bi 70% jači. Klub je na polusezoni pucao na visoko u pregovorima sa igračima i tu izvisio pa je po meni nepotrebno doveden Gordeziani, a mogli smo samo sa Butićem pregurati do kraja sezone.
Definitivno se mora napraviti neki ustupak i sa strane navijaca koji trebaju dati podrsku Zekicu i iducu sezonu a i sa strane vlasnika da se daju ozbiljnije pare da se dovedu igrači koji mogu ispostovati ono sto trener trazi od njih.
Vidim proziva se trener sto eksperimentise, a pola mu ekipe na klinickom cetru, ovo sto ima na klupi trenutno ja bas bas tanko, Mustafic, Turkes, Mehmedovic, Unusic, Soldo uz Pavicica i Lulica se nadam da nece biti u klubu iduce sezone.