FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al maltretiranje raje po sjeveru od strane Hordi mi je isto fuj,ajd onaj dole sekjuriti sto je nesta valjda slikao ili snimao horde pa et,al kume covjek snimao svoje dijete kako navija u kopu budale ga okruzise i deru se na njega da obrise klip a lik snimao 20ti red gore.
Ne smije raja telefon u ruci drzati eto ti nekih debila i to nije fino da kazu,nego satro fantomke stave okruze ljude i deru se.
Ne smije raja telefon u ruci drzati eto ti nekih debila i to nije fino da kazu,nego satro fantomke stave okruze ljude i deru se.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Imaš li člansku? Gdje si sinoć na Koševu?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
tako nekako bas , odlicno poredjenjezagorski je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:39Mirvic=trojka, dok dodo i covke haraju drzavom i razvaljuju je ovi su apsolutno nesposobni da im pariraju i zadovoljavaju se time da gledaju i podmiruju svoje licne interese.
Tako i nas Mirvah, nije sposoban da parira vici i beusu odnosno borcu i zrinskom pa se zadovoljava time da lovi u mutnom preko kluba gdje je u fokusu da se uvijek ima neka zlatna koka za prodati i u tom slucaju njemu je sezona uspjesna.
Jedino mi navijaci (a sve vise raja pocinje da konta) gajimo nekakve iluzije i nafuravamo se bez pokrica.
Al' najjači mi je onaj hadalj (ne znam kako drugačije da ga nazovem) što je hodao i šepurio se kobajagi po zapadu i galamio na raju "štaaa je ne valja vam Sarajevo, ne valja jel? kome ne valja Sarajevo štaaaa jee" - ja mu odgovorio da ne valja igra a on fol glami odgovara "popravit' će se igra a jel to Sarajevo ne valja" i nastavio da galami kada su ga svi iskulirali.mma_hz je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:46Al maltretiranje raje po sjeveru od strane Hordi mi je isto fuj,ajd onaj dole sekjuriti sto je nesta valjda slikao ili snimao horde pa et,al kume covjek snimao svoje dijete kako navija u kopu budale ga okruzise i deru se na njega da obrise klip a lik snimao 20ti red gore.
Tačno je tražio batine, hvala Bogu nije ih dobio.
- luckystrike
- Kontakt:
Ko je kriv za ovo? Je li ovo manjak kvaliteta igrača ili je do trenera?leo1946 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:43Strasno, toliki broj nasih, a u biti niko nikog ne cuvaluckystrike je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:04Pregledom hajlajtsa uočavam da smo kod primljenog gola imali 8 igrača u 16 metara
Tek mi sad muka!![]()
Legendarna zonska odbranaluckystrike je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:06Ko je kriv za ovo? Je li ovo manjak kvaliteta igrača ili je do trenera?leo1946 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:43Strasno, toliki broj nasih, a u biti niko nikog ne cuvaluckystrike je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:04Pregledom hajlajtsa uočavam da smo kod primljenog gola imali 8 igrača u 16 metara
Tek mi sad muka!![]()

Pavičića i Lulića pred Hag treba odvesti za jučerašnju "partiju".
Na kraju je došao do lože i prema njima se isto dero a tamo nigdje nikogPendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:57Al' najjači mi je onaj hadalj (ne znam kako drugačije da ga nazovem) što je hodao i šepurio se kobajagi po zapadu i galamio na raju "štaaa je ne valja vam Sarajevo, ne valja jel? kome ne valja Sarajevo štaaaa jee" - ja mu odgovorio da ne valja igra a on fol glami odgovara "popravit' će se igra a jel to Sarajevo ne valja" i nastavio da galami kada su ga svi iskulirali.mma_hz je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:46Al maltretiranje raje po sjeveru od strane Hordi mi je isto fuj,ajd onaj dole sekjuriti sto je nesta valjda slikao ili snimao horde pa et,al kume covjek snimao svoje dijete kako navija u kopu budale ga okruzise i deru se na njega da obrise klip a lik snimao 20ti red gore.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Kakva li je njega droga prala sinoć, Boga pitaj.AVNOJ je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:17Na kraju je došao do lože i prema njima se isto dero a tamo nigdje nikogPendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:57Al' najjači mi je onaj hadalj (ne znam kako drugačije da ga nazovem) što je hodao i šepurio se kobajagi po zapadu i galamio na raju "štaaa je ne valja vam Sarajevo, ne valja jel? kome ne valja Sarajevo štaaaa jee" - ja mu odgovorio da ne valja igra a on fol glami odgovara "popravit' će se igra a jel to Sarajevo ne valja" i nastavio da galami kada su ga svi iskulirali.mma_hz je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:46Al maltretiranje raje po sjeveru od strane Hordi mi je isto fuj,ajd onaj dole sekjuriti sto je nesta valjda slikao ili snimao horde pa et,al kume covjek snimao svoje dijete kako navija u kopu budale ga okruzise i deru se na njega da obrise klip a lik snimao 20ti red gore.
Tačno je tražio batine, hvala Bogu nije ih dobio.![]()

Cirkus majke mi.Znam za kojeg govoris pjegavi onaj na vrhu kopa bio kad se izlazilo derao se nama ovamo.Pendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:57Al' najjači mi je onaj hadalj (ne znam kako drugačije da ga nazovem) što je hodao i šepurio se kobajagi po zapadu i galamio na raju "štaaa je ne valja vam Sarajevo, ne valja jel? kome ne valja Sarajevo štaaaa jee" - ja mu odgovorio da ne valja igra a on fol glami odgovara "popravit' će se igra a jel to Sarajevo ne valja" i nastavio da galami kada su ga svi iskulirali.mma_hz je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:46Al maltretiranje raje po sjeveru od strane Hordi mi je isto fuj,ajd onaj dole sekjuriti sto je nesta valjda slikao ili snimao horde pa et,al kume covjek snimao svoje dijete kako navija u kopu budale ga okruzise i deru se na njega da obrise klip a lik snimao 20ti red gore.
FK SARAJEVO.
- napoleon72
- Kontakt:
Mene samo zanima kako smo tako lagano postali bosanski Man Utd ili Chelsea. Dovedemo vagon igraca, sa odlicnim CVem, njih pojede sivilo i letargija. Umjesto da svaki igrac djeluje kao Gojkovic, da dize sve oko sebe, u 90% situacija se uniste do te mjere da se pitamo koga smo doveli. Mi godinama padamo kvalitetom na 70% pozicija. Gojkovic, Bubanja i Guliashvili, pa i Beganovic, su jedini igraci koji bi kvalitetom mogli upast u onu generaciju 18/19. I to u roster, ne nuzno prvih 11. Lose zamijenimo gorim. A ocekivanja navijaca nikad veca, jbt u septembru se pise da je Zekic najbolji trener u ligi i najbolji u poslijeratnoj historiji kluba, a sinoc pljuvacina i tjeranje. A dovedi Emerya na ovaj roster, isti qrac. Mi imamo poraze od Borca i Zrinjskog, remije sa Zeljom, Sirokim, Velezom i Posusjem. Protiv Posusja i Sirokog pokradeni, ostalo uglavnom regularno. Znaci doslovno nema iznenadjenja s nama, od ekipa ispod petog mjesta necemo izgubit, ove iznad nas ne mozemo pobijedit i to je to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Koliko su fokusirani dovoljno govori i ovaj nas igrac koji je najblize golmanu, sta li on razmislja, da li uopste gleda svoje saigrace da stane u liniju i eventualno prafi ofsajd zamku u slucaju da lopta krene na ovog igraca borca.luckystrike je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:04Pregledom hajlajtsa uočavam da smo kod primljenog gola imali 8 igrača u 16 metara
Tek mi sad muka!
Najgore od svega, sto na svaku utakmicu, kada je prekid i treba da se fata ofsajd zamka, jedan od bolida uskoci prije centarsuta i ponistava ofsajd. Do sad nas nisu kaznjavali na taj nacin, ali ovo je sramotna postavka igraca. Upratite ubuduce, kad su centarsutevi priotivnika kako nas igrac ulijece i ponistava ofsajd.
Logično da će Zekić reći mlako i bez karaktera da se odigrala utakmica kad takvih nemaš na terenu. Pa pogledajte samo kod Borca Grahovac, Herera, Kvržić, Majers, Ĉelić mi takvih jakih, karakternih igrača osim Gojkovića nemamo. Moraš u ekipi imati pola nježnih igrača pola fajtera jbt, kod nas toga nema, vezni red Bubanja, Lulić, Pavičić mlako sve gdje treba najviše da se bori i udara. Bez ustezanja jučer su utakmicu odigrali samo Mujkić u prvom redu, Jović i Butić ovo ostalo sve je sramota, usrali se do vrata od straha bezmudonjci. Prije kad smo išli u BL, Dupovac, Miličević, Cuc, Rahmanović, Ahmetović, Šabanović to je ekipa sako da se kaže kome treba nogu lomit oni idu. Obavezno za ljetni prelazni rok riješit se ova dva manekena Pavičića i Lulića, trajektom ih poslat odalek su došli pa nek se po kući vuku, 90 minuta bez dobijenog duela bježi ba tamo. Nekog fajtera naći i obavezno Amar Rahmanovića jer mi za drugo ne znamo, voli grad, voli klub zna šta znači dres i to je to. Mujkić neka igra svaku kad se ne olaši ni driblat nit išta, Jović se vratio Bogu hvala, vratit će se i Đorđević pa lagano ispočetka. Bolje gledat djecu kako se zajebavaju nego ove što uzimaju 20.000€ svakog mjeseca i za Boga ne pitaju.
- relativizam
- Kontakt:
zato sto ti ne dovodi pojacanja i igrace struka,nego 7od 10 igraca dodje na preporuku menadjera i raznih likova.napoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:29Mene samo zanima kako smo tako lagano postali bosanski Man Utd ili Chelsea. Dovedemo vagon igraca, sa odlicnim CVem, njih pojede sivilo i letargija. Umjesto da svaki igrac djeluje kao Gojkovic, da dize sve oko sebe, u 90% situacija se uniste do te mjere da se pitamo koga smo doveli. Mi godinama padamo kvalitetom na 70% pozicija. Gojkovic, Bubanja i Guliashvili, pa i Beganovic, su jedini igraci koji bi kvalitetom mogli upast u onu generaciju 18/19. I to u roster, ne nuzno prvih 11. Lose zamijenimo gorim. A ocekivanja navijaca nikad veca, jbt u septembru se pise da je Zekic najbolji trener u ligi i najbolji u poslijeratnoj historiji kluba, a sinoc pljuvacina i tjeranje. A dovedi Emerya na ovaj roster, isti qrac. Mi imamo poraze od Borca i Zrinjskog, remije sa Zeljom, Sirokim, Velezom i Posusjem. Protiv Posusja i Sirokog pokradeni, ostalo uglavnom regularno. Znaci doslovno nema iznenadjenja s nama, od ekipa ispod petog mjesta necemo izgubit, ove iznad nas ne mozemo pobijedit i to je to.
Pa mi smo rockova doveli nakon sto dvije godine nije rukavice na ruke nabio i onda se cudimo kad kiksne
Kažem vam ja sinoć, jedni kudili, drugi davali podršku. Lošeg predstavnika su izabrali da lobira za podršku. Ono od sinoć definitivno nije bilo za podršku. Ne samo zbog loše i letargične igre sinoć, već i u zadnjih par kola.Pendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:22Kakva li je njega droga prala sinoć, Boga pitaj.AVNOJ je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:17Na kraju je došao do lože i prema njima se isto dero a tamo nigdje nikogPendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:57
Al' najjači mi je onaj hadalj (ne znam kako drugačije da ga nazovem) što je hodao i šepurio se kobajagi po zapadu i galamio na raju "štaaa je ne valja vam Sarajevo, ne valja jel? kome ne valja Sarajevo štaaaa jee" - ja mu odgovorio da ne valja igra a on fol glami odgovara "popravit' će se igra a jel to Sarajevo ne valja" i nastavio da galami kada su ga svi iskulirali.
Tačno je tražio batine, hvala Bogu nije ih dobio.![]()
![]()
@AVNOJ drago mi je što smo se vidjeli poslije tekme. Vidimo se na sljedećoj.

Veoma lahko, dobra primanja, manjak motivacije, loša formacija. Koliko god izlizano zvučalo nama trebaju fighteri, ovo CV to ne pije vodu. Moje rješenje ove situacije jesu smanjene plaće svim budućim igračima i ogromni bonusi na osvajanje kupa i titule. Vidio bi tad kako grizu. Pa ŠB jučer protiv kona ima više žara nego minapoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:29Mene samo zanima kako smo tako lagano postali bosanski Man Utd ili Chelsea. Dovedemo vagon igraca, sa odlicnim CVem, njih pojede sivilo i letargija. Umjesto da svaki igrac djeluje kao Gojkovic, da dize sve oko sebe, u 90% situacija se uniste do te mjere da se pitamo koga smo doveli. Mi godinama padamo kvalitetom na 70% pozicija. Gojkovic, Bubanja i Guliashvili, pa i Beganovic, su jedini igraci koji bi kvalitetom mogli upast u onu generaciju 18/19. I to u roster, ne nuzno prvih 11. Lose zamijenimo gorim. A ocekivanja navijaca nikad veca, jbt u septembru se pise da je Zekic najbolji trener u ligi i najbolji u poslijeratnoj historiji kluba, a sinoc pljuvacina i tjeranje. A dovedi Emerya na ovaj roster, isti qrac. Mi imamo poraze od Borca i Zrinjskog, remije sa Zeljom, Sirokim, Velezom i Posusjem. Protiv Posusja i Sirokog pokradeni, ostalo uglavnom regularno. Znaci doslovno nema iznenadjenja s nama, od ekipa ispod petog mjesta necemo izgubit, ove iznad nas ne mozemo pobijedit i to je to.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ocigledno sa ovim nekim kvazi zvjezdama/preplacenim strancima ne ide, hajmo sljedece godine pokusati sa 7,8 krampi/taraba i 3,4 zvijezde, da vidimo hocemo li sta napredovati. Dajte nam samo igrace koji znaju igrati na livadama, stoje blizu igraca, dobro igraju glavom i visoki su, hoce udariti i ne libe se duela. Ostala 3,4 igraca mogu biti fudbalski majstori/romanticari.
50% od martovske plate pa nek se ženama žale.
- Maroon1946
- Kontakt:
Svake godine ti se u ovo doba uvuče letargija. Da li mislis da ce i sljedece godine biti ista drugacije ako Zekic ostane? Od mene ima podrsku da ostane jos 10 godina ako znaci da cemo sljedece godine biti konkurentni za titulu ali stvari ne izgledaju dobro. Nije ovo ni Premiership ni La Liga da nekom treba 3 sezone da skonta kako uzeti titulu. Zizovic dosao u klub i nisu se njemu sve stvari poslozile niti je Borac u idealnoj situaciji pa dosao skoro do polufinala KL. Zekic iako vidi da ne mozemo igrati sa ovom formacijom i dalje igra i ni pod razno nista ne mijenja iako vidi da je ovo loše. Ovakvu igru bi igrali sa svim tim trenerima koje si naveo, isto bi bilo.Pendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 10:12
Jel moguće da svako 6-9-10 mjeseci gledamo/tražimo/očekujemo da se trener mijenja? Jel moguće da ne možemo istrpiti jednog trenera dvije sezone (ili ne do Bog tri+)?
Koliko smo trenera promijenili (uz to i igrača) od posljednje titule? Šta nam je to dobro donijelo? Apsolutno ništa, niti će.
Onog trenutka kada istrpimo (ili ispoštujemo) jednog trenera duže od 2 sezone, tad se možemo nadati da ćemo napraviti neki iskorak/napredak. Svi oni koji priželjkuju ove smjene (a poslije svakog poraza ili loše odigrane tekme pojavi vas se 10-tak "stručnjaka"; jedni prizivaju Čičkovo ulje drugi Husrefa) ne žele dobro Klubu. Tačka.
Ne žele dobro klubu ljudi koji prizeljkuju provjernog i naseg najboljeg poslijeratnog trenera? Ok... Ja sam ubijeđen da bi Hus uzeo bar jednu titulu od 2021. Imamo najbolju ekipu u ligi ove sezone a i imali smo i prosle ali ocigledno da je i do trenera malo. Eto doveli smo silne strucnjake iz razlicitih zemalja pa nista. Sljedece godine ti nece biti Gulishe to odmah znaci da necemo biti ni upola dobri ko sto smo sad.
Opet, neka Zekicu jos sljedecu sezonu ali ako mi na polusezoni ne budemo ni blizu titule ne vidim razlog zasto bi se ova saradnja nastavila. Nekako mi sve lici na proslu sezonu i kraj Rozmana vrlo moguce da ce se tako zavrsiti i ova epizoda Zekica, nadam se da grijesim.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Grk1234, Kyle88, nedimmmm1337 i 53 gosta.