FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi kad bi tri igrača tipa Gojković, sad na ljeto, doveli, puno bolje bi to izgledalo nego sad. Naravno, u isto vrijeme, treba se zahvaliti Unušiću, Luliću, Pavičiću (ukoliko se "ne probude" do kraja sezone - pogotovo mislim na Lulića koji je u prvoj polusezoni bio super), Mustafiću, Rockovu, Mehmedoviću & Turkešu.
Što se tiče Butića, Gordeziania, Paskaleva, njih bi ostavio. Prva dvojica nisu ni imali previše vremena da nam nešto pokažu (Butić se barem bori) a Paskalev je dobar na svojoj poziciji. Ristić zaslužuje više minuta.
Uz nadu da se Đorđević vraća, vratio se i Jović (koji je sinoć uz Mujkića bio jedan od boljih) i uz nadu da se Renato (poslije operacije) može vratiti do početka nove sezone, mislim da bi sa 3 ala Gojković igrača bili 70% jači nego ove sezone.
Naravno, Zekiću puna podrška. Ako i sljedeće sezone ne budemo iznad trećeg mjesta i ne osvojimo (barem) jedan trofej, onda se možemo razilaziti.
Što se tiče Butića, Gordeziania, Paskaleva, njih bi ostavio. Prva dvojica nisu ni imali previše vremena da nam nešto pokažu (Butić se barem bori) a Paskalev je dobar na svojoj poziciji. Ristić zaslužuje više minuta.
Uz nadu da se Đorđević vraća, vratio se i Jović (koji je sinoć uz Mujkića bio jedan od boljih) i uz nadu da se Renato (poslije operacije) može vratiti do početka nove sezone, mislim da bi sa 3 ala Gojković igrača bili 70% jači nego ove sezone.
Naravno, Zekiću puna podrška. Ako i sljedeće sezone ne budemo iznad trećeg mjesta i ne osvojimo (barem) jedan trofej, onda se možemo razilaziti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
kad je imenovan zekic svi su govorili ako ne osvojimo jedan trofer razlaz. Evo nista nije osvojeno i sad opet daj 5 igraca . Do kad vise ovako. svake godine govorimo ako se ne osvoji gotovo je. i Evo . Nista . Nikakvog pomakaPendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 14:35Mi kad bi tri igrača tipa Gojković, sad na ljeto, doveli, puno bolje bi to izgledalo nego sad. Naravno, u isto vrijeme, treba se zahvaliti Unušiću, Luliću, Pavičiću (ukoliko se "ne probude" do kraja sezone - pogotovo mislim na Lulića koji je u prvoj polusezoni bio super), Mustafiću, Rockovu, Mehmedoviću & Turkešu.
Ja ne znam kako vama žižović (namjerno malim slovom) može biti primjer kako nekom novom treneru u našoj ligi "ne treba puno da nauči" kako se uzima titula kod nas?Maroon1946 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 14:30Svake godine ti se u ovo doba uvuče letargija. Da li mislis da ce i sljedece godine biti ista drugacije ako Zekic ostane? Od mene ima podrsku da ostane jos 10 godina ako znaci da cemo sljedece godine biti konkurentni za titulu ali stvari ne izgledaju dobro. Nije ovo ni Premiership ni La Liga da nekom treba 3 sezone da skonta kako uzeti titulu. Zizovic dosao u klub i nisu se njemu sve stvari poslozile niti je Borac u idealnoj situaciji pa dosao skoro do polufinala KL. Zekic iako vidi da ne mozemo igrati sa ovom formacijom i dalje igra i ni pod razno nista ne mijenja iako vidi da je ovo loše. Ovakvu igru bi igrali sa svim tim trenerima koje si naveo, isto bi bilo.Pendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 10:12
Jel moguće da svako 6-9-10 mjeseci gledamo/tražimo/očekujemo da se trener mijenja? Jel moguće da ne možemo istrpiti jednog trenera dvije sezone (ili ne do Bog tri+)?
Koliko smo trenera promijenili (uz to i igrača) od posljednje titule? Šta nam je to dobro donijelo? Apsolutno ništa, niti će.
Onog trenutka kada istrpimo (ili ispoštujemo) jednog trenera duže od 2 sezone, tad se možemo nadati da ćemo napraviti neki iskorak/napredak. Svi oni koji priželjkuju ove smjene (a poslije svakog poraza ili loše odigrane tekme pojavi vas se 10-tak "stručnjaka"; jedni prizivaju Čičkovo ulje drugi Husrefa) ne žele dobro Klubu. Tačka.
Ne žele dobro klubu ljudi koji prizeljkuju provjernog i naseg najboljeg poslijeratnog trenera? Ok... Ja sam ubijeđen da bi Hus uzeo bar jednu titulu od 2021. Imamo najbolju ekipu u ligi ove sezone a i imali smo i prosle ali ocigledno da je i do trenera malo. Eto doveli smo silne strucnjake iz razlicitih zemalja pa nista. Sljedece godine ti nece biti Gulishe to odmah znaci da necemo biti ni upola dobri ko sto smo sad.
Opet, neka Zekicu jos sljedecu sezonu ali ako mi na polusezoni ne budemo ni blizu titule ne vidim razlog zasto bi se ova saradnja nastavila. Nekako mi sve lici na proslu sezonu i kraj Rozmana vrlo moguce da ce se tako zavrsiti i ova epizoda Zekica, nadam se da grijesim.
Pa jesmo li svi gledali iste utakmice borca ove sezone ili nismo? Jesmo li svi gledali iste utakmice tog istog borca u Evropi?
Prvo, kako su došli do titule prošle godine koja im je omogućila da igraju protiv nekakve mrtve Egnatije?
Drugo, kako su prošli tu mrtvu Egnatiju?
Treće, koliko utakmica su izgubili u Evropi i opet ušli u grupe?
Četvrto, te utakmice koje su dobili u toj grupnoj fazi su u 60-70% slučajeva dobijali uz veliku dozu sreće (hiljadu faktora je i tu uticalo)
Peto, da li su oni osjetili igranje u našoj ligi dok su u isto vrijeme igrali te evropske utakmice? Ja bih rekao da nisu - imali su puni fokus na evropske utakmice jer su znali da u domaćem šampionatu imaju 3 boda tj. pobjedu samo ako se pojave na utakmici (osim u duelima protiv nas, kamenjara i eto, možemo reći kona).
Šesto, kamenjari su pretprošle godine igrali istu tu grupnu fazu ali se igranje na 3 fronta (evropa, liga, kup) osjetilo jer nisu imali protekciju kakvu je imao borac do sad.
Kakav crni Hus, kakav crni Zalizani Mirza, kakav crni Dogan i kakve više crne pi*ke materine u vidu Čale, Kodre i ostalih oyebina koje pored Sarajeva u CV-u nemaju ozbiljnu fudbalsku ekipu. Možda Kodro jedino ima?
Meni nije bitno kako se trener zove (ovaj trenutni je Zekić, zato možda izgleda kao da njega branim) ali, onog trenutka kad mi ispoštujemo (istrpimo) jednog trenera 2+ sezone, onda možemo očekivati napredak i iskorak. Sve osim toga nas vodi na put na kojem se trenutno nalaze plave fekalije.
Do sljeće utakmice, prijatno.

Onog trenutka kad skontaš da jedan trener, nebitno kako se zove/preziva, ne može osvojiti titulu za 10 mjeseci na klupi FK Sarajevo, tad će ti biti lakše u životu.EastMadness je napisao/la: ↑03 apr 2025, 14:46kad je imenovan zekic svi su govorili ako ne osvojimo jedan trofer razlaz. Evo nista nije osvojeno i sad opet daj 5 igraca . Do kad vise ovako. svake godine govorimo ako se ne osvoji gotovo je. i Evo . Nista . Nikakvog pomakaPendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 14:35Mi kad bi tri igrača tipa Gojković, sad na ljeto, doveli, puno bolje bi to izgledalo nego sad. Naravno, u isto vrijeme, treba se zahvaliti Unušiću, Luliću, Pavičiću (ukoliko se "ne probude" do kraja sezone - pogotovo mislim na Lulića koji je u prvoj polusezoni bio super), Mustafiću, Rockovu, Mehmedoviću & Turkešu.
Nismo mi ni Posušje, ni lištica, ni Velež, ni borac pa da "Možeš kako hoćeš i dokle hoćeš, bez pritiska bez srkleta, samo radi a ako rezultat bude - dobro i jest".
Od prvog dana kada je Zekić imenovan, ovdje ste se upalili k'o kutnjaci "aa ko je ova ubleha, šta će ovaj, nas može samo Husref voditi" - nije čovjek ni kročio nogom u Butmir a već ste vi, stručnjaci, odlučili da on ne valja.
Onog trenutka kad shvatite da se preko noći (a tu mislim na 6-9-10-12 mjeseci) ne može osvojiti titula - tad ćemo mi napredovati kao Klub.
Do sljeće utakmice, prijatno.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma prosli su i islandjane za grupe al eto. Niko nece navesti kad su bili van svake forme da nisu uopste meceve u ligi igrali,da kad zapne svirnu oenal i crveni i to protiv Goska,Celika inace da je bilo pravde nebi ni igrali polufinale kupa,kad sve to uzmes u obzir nije ih moguce pratiti naredne 4 godine dok je ovaj kreten na celu saveza podrzan od Colpe i ostalih balija. Divim se ljudima koji ulazu i jednu marku u ovu ligu a sa druge strane im protivnici Dodik,Vico,Beus,Covic.Pendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 14:53Ja ne znam kako vama žižović (namjerno malim slovom) može biti primjer kako nekom novom treneru u našoj ligi "ne treba puno da nauči" kako se uzima titula kod nas?Maroon1946 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 14:30Svake godine ti se u ovo doba uvuče letargija. Da li mislis da ce i sljedece godine biti ista drugacije ako Zekic ostane? Od mene ima podrsku da ostane jos 10 godina ako znaci da cemo sljedece godine biti konkurentni za titulu ali stvari ne izgledaju dobro. Nije ovo ni Premiership ni La Liga da nekom treba 3 sezone da skonta kako uzeti titulu. Zizovic dosao u klub i nisu se njemu sve stvari poslozile niti je Borac u idealnoj situaciji pa dosao skoro do polufinala KL. Zekic iako vidi da ne mozemo igrati sa ovom formacijom i dalje igra i ni pod razno nista ne mijenja iako vidi da je ovo loše. Ovakvu igru bi igrali sa svim tim trenerima koje si naveo, isto bi bilo.Pendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 10:12
Jel moguće da svako 6-9-10 mjeseci gledamo/tražimo/očekujemo da se trener mijenja? Jel moguće da ne možemo istrpiti jednog trenera dvije sezone (ili ne do Bog tri+)?
Koliko smo trenera promijenili (uz to i igrača) od posljednje titule? Šta nam je to dobro donijelo? Apsolutno ništa, niti će.
Onog trenutka kada istrpimo (ili ispoštujemo) jednog trenera duže od 2 sezone, tad se možemo nadati da ćemo napraviti neki iskorak/napredak. Svi oni koji priželjkuju ove smjene (a poslije svakog poraza ili loše odigrane tekme pojavi vas se 10-tak "stručnjaka"; jedni prizivaju Čičkovo ulje drugi Husrefa) ne žele dobro Klubu. Tačka.
Ne žele dobro klubu ljudi koji prizeljkuju provjernog i naseg najboljeg poslijeratnog trenera? Ok... Ja sam ubijeđen da bi Hus uzeo bar jednu titulu od 2021. Imamo najbolju ekipu u ligi ove sezone a i imali smo i prosle ali ocigledno da je i do trenera malo. Eto doveli smo silne strucnjake iz razlicitih zemalja pa nista. Sljedece godine ti nece biti Gulishe to odmah znaci da necemo biti ni upola dobri ko sto smo sad.
Opet, neka Zekicu jos sljedecu sezonu ali ako mi na polusezoni ne budemo ni blizu titule ne vidim razlog zasto bi se ova saradnja nastavila. Nekako mi sve lici na proslu sezonu i kraj Rozmana vrlo moguce da ce se tako zavrsiti i ova epizoda Zekica, nadam se da grijesim.
Pa jesmo li svi gledali iste utakmice borca ove sezone ili nismo? Jesmo li svi gledali iste utakmice tog istog borca u Evropi?
Prvo, kako su došli do titule prošle godine koja im je omogućila da igraju protiv nekakve mrtve Egnatije?
Drugo, kako su prošli tu mrtvu Egnatiju?
Treće, koliko utakmica su izgubili u Evropi i opet ušli u grupe?
Četvrto, te utakmice koje su dobili u toj grupnoj fazi su u 60-70% slučajeva dobijali uz veliku dozu sreće (hiljadu faktora je i tu uticalo)
Peto, da li su oni osjetili igranje u našoj ligi dok su u isto vrijeme igrali te evropske utakmice? Ja bih rekao da nisu - imali su puni fokus na evropske utakmice jer su znali da u domaćem šampionatu imaju 3 boda tj. pobjedu samo ako se pojave na utakmici (osim u duelima protiv nas, kamenjara i eto, možemo reći kona).
Šesto, kamenjari su pretprošle godine igrali istu tu grupnu fazu ali se igranje na 3 fronta (evropa, liga, kup) osjetilo jer nisu imali protekciju kakvu je imao borac do sad.
Kakav crni Hus, kakav crni Zalizani Mirza, kakav crni Dogan i kakve više crne pi*ke materine u vidu Čale, Kodre i ostalih oyebina koje pored Sarajeva u CV-u nemaju ozbiljnu fudbalsku ekipu. Možda Kodro jedino ima?
Meni nije bitno kako se trener zove (ovaj trenutni je Zekić, zato možda izgleda kao da njega branim) ali, onog trenutka kad mi ispoštujemo (istrpimo) jednog trenera 2+ sezone, onda možemo očekivati napredak i iskorak. Sve osim toga nas vodi na put na kojem se trenutno nalaze plave fekalije.
Do sljeće utakmice, prijatno.![]()
Ma ja sam gori što uopšte ikome išta objašnjavam. Treba reći da su oni upravu - da treba svakog trenera poslije 2-3 poraza ili 2-3 loše utakmice odmah otjerati (on će povući neke "svoje" igrače) i onda će nam doći novi trener koji će opet dovesti neke "svoje" Igrače i sve tako. Proći će kroz klub autobus od 50 igrača, šta fali?
To je jedini i najpametniji put za nas.
Jebte Tito, jedan Klopp kad je došao u Liverpool prvi trofej je osvojio poslije 4 ili 5 godina. Ali, stručnjaci će reći da je to EPL i da oni igraju protiv Man Citya, Chelsea, Man Uniteda i ostalih svemirskih brodova a mi protiv GOŠKa, Slobode, Posušja i slično.
To je jedini i najpametniji put za nas.
Jebte Tito, jedan Klopp kad je došao u Liverpool prvi trofej je osvojio poslije 4 ili 5 godina. Ali, stručnjaci će reći da je to EPL i da oni igraju protiv Man Citya, Chelsea, Man Uniteda i ostalih svemirskih brodova a mi protiv GOŠKa, Slobode, Posušja i slično.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 03 apr 2025, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma zesca droga ali nije lijepo ni psovati igracima dok prilaze da se pozdrave. Opet mi je on ispravniji od onih psovaca. Sutra npr ako prodjemo Borac hoce li se izviniti tim istim igracima kojima su psovaliPendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:22Kakva li je njega droga prala sinoć, Boga pitaj.AVNOJ je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:17Na kraju je došao do lože i prema njima se isto dero a tamo nigdje nikogPendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:57
Al' najjači mi je onaj hadalj (ne znam kako drugačije da ga nazovem) što je hodao i šepurio se kobajagi po zapadu i galamio na raju "štaaa je ne valja vam Sarajevo, ne valja jel? kome ne valja Sarajevo štaaaa jee" - ja mu odgovorio da ne valja igra a on fol glami odgovara "popravit' će se igra a jel to Sarajevo ne valja" i nastavio da galami kada su ga svi iskulirali.
Tačno je tražio batine, hvala Bogu nije ih dobio.![]()
![]()
I ja sam čuo te psovače, slažem se da nije lijepo. Od mene su mogli samo da čuju "Ne valja" više puta. Jesam li šta pogriješio? Jesu li se manekeni uvrijedili? Ako jesu, evo ja im se javno izvinjavam.Tatamata1946 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 15:12Ma zesca droga ali nije lijepo ni psovati igracima dok prilaze da se pozdrave. Opet mi je on ispravniji od onih psovaca. Sutra npr ako prodjemo Borac hoce li se izviniti tim istim igracima kojima su psovali
De ba, ako ti smeta psovanje navijača a baviš se takvim poslom gdje si podložan javnoj kritici (pa i psovanju, nažalost) - onda mijenjaj profesiju ili idi igraj za Posušje - tamo nema pritiska (a sumnjam da i kod njih nema psovanja).
Poslije svake utakmice do sinoć, od mene su imali aplauz. Sinoć ga nisu zaslužili, iskreno. Nisu ga ni dobili.

- relativizam
- Kontakt:
pa primaju pare da prodju borac ne primaju pare da se bore za 4.poziciju,to mozemo i sa hebibovicem sad ovakvim kakav jest.Tatamata1946 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 15:12Ma zesca droga ali nije lijepo ni psovati igracima dok prilaze da se pozdrave. Opet mi je on ispravniji od onih psovaca. Sutra npr ako prodjemo Borac hoce li se izviniti tim istim igracima kojima su psovali
Previse se kod nas gleda sve kroz neku emociju a nemamo igraca koji je tu preko 2 sezone,cisto poslovno ako ces pare zaradi ih a klub,grb ostaju zaludjenicima koji ce pratiti i da najgori hadalji igraju ,koji ce nagraditi borbu a kritikovati nezainteresovanost.
ne kazem da treba psovati prvi nisam to nikad ali nemam nista protiv ovih sto se pored onakvih predstava istresu na igrace
-
- Kontakt:
Ako neko psuje na igrace jer su izgubili ali nisu jos ispali i ako neko psuje onima sto psuju i govori im dobro je, ne psujte, sta je i slicno meni je ovaj prvi nenormalniji
Rekao si da nećeš višetabba77 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:52Kažem vam ja sinoć, jedni kudili, drugi davali podršku. Lošeg predstavnika su izabrali da lobira za podršku. Ono od sinoć definitivno nije bilo za podršku. Ne samo zbog loše i letargične igre sinoć, već i u zadnjih par kola.
@AVNOJ drago mi je što smo se vidjeli poslije tekme. Vidimo se na sljedećoj.![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Hajde sta se zalite, cekali smo titulu 10 godina od 2006te, mozemo i sad bar 10. Dok Vico i Beus haraju savezom, nas Mirvic gleda hoce li uzet 5 ili 6 miliona za Gulija. Jbg braco to su vam prioriteti kluba. Ne treba dizat ocekivanja uopce
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Gordeziani je na posudbi kod nas do kraja sezone ako se ne varam, ja ga iskreno ne bi ostavljao. Imamo Ristica koji ce da pogine za dres 100% sam siguran.Pendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 14:35Mi kad bi tri igrača tipa Gojković, sad na ljeto, doveli, puno bolje bi to izgledalo nego sad. Naravno, u isto vrijeme, treba se zahvaliti Unušiću, Luliću, Pavičiću (ukoliko se "ne probude" do kraja sezone - pogotovo mislim na Lulića koji je u prvoj polusezoni bio super), Mustafiću, Rockovu, Mehmedoviću & Turkešu.
Ne znam sta se desilo s Lulicem i Pavicicem, doduse nikad zajedno nisu igrali dok je bio Djordjevic. Lulic je zabijao vise nego spicevi sa Djordjevicem tako da ne znam sta s njima. Djordjevic je sve drzao pod kontrolom nekako, prekidi maestralni bili.
Imamo Gojkovica, Paskaleva, Jovica, Soldu pa i Mujkica. Soldu bi pustio a doveo jos jednu klasu ala Gojkovic, znaci provjerenog igraca.
Desni wing bek dovesti - Paskalev/Jovic - Gojkovic - Dovesti klasu - Mujkic
- luckystrike
- Kontakt:
Na prvu analizu sinoćnje utakmice a vjerovatno i posljednju jer je mučno iznova gledati, ja zaključujem da problem nije bio u formaciji, iako zaista u mnogim momentima nije ličilo ninašta, vjerovatno i zbog izbora početnih jedanaest prvenstveno zbog Jelić-Balte, već je po meni glavni problem u veznom redu odnosno igračima Lulić, Pavičić i Bubanja, i to redom od najgoreg.
Osim što niti u jednom momentu nisu uspjeli stati na loptu, ili kad prividno i jesu pas igra je uglavnom bila ili poprečna ili vraćanje unazad, nisu uspjevali napraviti presing nikako! Duel i skok igra isto tako 0 bodova. Prvi ozbiljan presing smo napravili nekad oko 85. minute.
Kad bi se moralo presuditi po sinoćnjoj igri nijedan igrač veznog reda FK Sarajeva ne bi zaslužio da bude dio ovog tima ubuduće.
Osim što niti u jednom momentu nisu uspjeli stati na loptu, ili kad prividno i jesu pas igra je uglavnom bila ili poprečna ili vraćanje unazad, nisu uspjevali napraviti presing nikako! Duel i skok igra isto tako 0 bodova. Prvi ozbiljan presing smo napravili nekad oko 85. minute.
Kad bi se moralo presuditi po sinoćnjoj igri nijedan igrač veznog reda FK Sarajeva ne bi zaslužio da bude dio ovog tima ubuduće.
Treba samo aplaudirati i pokazivati podrsku i ljubav prema igracima i ostalim gownima u klubu, nek se vidi da smo mi FGR. Igra, zalaganje i rezultati ne trebaju biti u prvom planu.
Podrska
Podrska

Jesili gledao utakmicu izmedju borca i goska prije 4 dana..Gdje borac pobjedjuje u 95 minuti iz penala. Oduzmi ta dva boda dolazis u situaciju da zrinjski borcu bjezi 5 boba i sa eventualnom pobjedom zrinjskog u mostaru borac vec 6 aprila 9 kola prije kraja izgubio titulu. I ja ti garantujem da bi prica u jucersanjoj utakmici bila mnogo drugacije da je borac kiksno protiv goska na svom terenu.Takodje pogledaj samo utakmicu u posusju kakav penal nama nije sudjen i 2 situacije na kosevu protiv posusja..pogledaj utakmicu zeljo borac zeljo Sarajevo koje bio bolji. Pogledaj utakmicu borac SARAJEVO za bodove i SARAJEVO borac. Pogledaj 2 penala koja su SVIRANA u 2goj minuti i pogledaj sta nije sudjeno u banja luci start sledja na guliju plus ruka u 16tercu. Sta je razlika od orve utakmice jeste da mi nismo dali go a da jesmo potao bi te ja kako bi utakmica bila do kraja mi smo vecinu utakmica koje smo igrali igrali iz minusa, protiv borca smo poveki i igrali se sanjima. Ista stvar protiv zrinjskig u revansuEastMadness je napisao/la: ↑03 apr 2025, 14:46kad je imenovan zekic svi su govorili ako ne osvojimo jedan trofer razlaz. Evo nista nije osvojeno i sad opet daj 5 igraca . Do kad vise ovako. svake godine govorimo ako se ne osvoji gotovo je. i Evo . Nista . Nikakvog pomakaPendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 14:35Mi kad bi tri igrača tipa Gojković, sad na ljeto, doveli, puno bolje bi to izgledalo nego sad. Naravno, u isto vrijeme, treba se zahvaliti Unušiću, Luliću, Pavičiću (ukoliko se "ne probude" do kraja sezone - pogotovo mislim na Lulića koji je u prvoj polusezoni bio super), Mustafiću, Rockovu, Mehmedoviću & Turkešu.
Uz to imali smo peh radi kojeg netrazim alibi za zekica niti krivim borac al se dese takve utakmice za bodove beganovic gojkovic pa juce si igrao 60 minuta bez Gulija..
Nek povedemo u bl sa 0-1 u prvih 50 minuta rasucemo borac sa 0-3 do kraja..borac je i juce imao dosta srece gdje sudjeno milimetri odlucivali
Uvjek u ova doba stvara se negativa, igraci i ss trebaju da odbiju tu negativu da se skupe pobjede ove dvije u prvenstvu prije kupa i otic u bl pokazat kosmo stasmo.
Borac je jaka ekipa, zizovic ih dobro vodi al moramo reci i to da pomjeranje utakmica crveni kartoni penali sigurnost da ti sudija nece dat zuti crveni dok nekom nogu ne odkunes takodje znaju da su zasticeni maksimalno od sudija.. vidjeli ste juce kad su kriterije bile 50/50 sa faulima kako crveni karton iskoci
I kao sto neko rece borac je kroz evropu uigrao dobro ekipu i napravili su ekipu koja zna cuvat rezultat..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa ovo sinoc je skoro identican sastav koji je razbio Zrinjski sredinom marta, izuzev povrijedjenih Gojkovica i Beganovica samo je Soldo igrao u Mostaru
Nisu to nikakvi eksperimenti, ne cini 1 igrac eksperiment. Nije 1 igrac lose igrao nego svi. Problem su oscilacije od utakmice do utakmice. Pogledaj dvije utakmice rekao bi ovo je vanserijska ekipa, onda pogledas druge dvije i kazes sebi jel se ovi bore za opstanak.
Nisu to nikakvi eksperimenti, ne cini 1 igrac eksperiment. Nije 1 igrac lose igrao nego svi. Problem su oscilacije od utakmice do utakmice. Pogledaj dvije utakmice rekao bi ovo je vanserijska ekipa, onda pogledas druge dvije i kazes sebi jel se ovi bore za opstanak.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ni prvi ni zadnji put da kažem da neću više.AVNOJ je napisao/la: ↑03 apr 2025, 15:34Rekao si da nećeš višetabba77 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 13:52Kažem vam ja sinoć, jedni kudili, drugi davali podršku. Lošeg predstavnika su izabrali da lobira za podršku. Ono od sinoć definitivno nije bilo za podršku. Ne samo zbog loše i letargične igre sinoć, već i u zadnjih par kola.
@AVNOJ drago mi je što smo se vidjeli poslije tekme. Vidimo se na sljedećoj.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Jok eto gledace da se zavali 100 mil koje nikad nece izvuci u ovoj ligi
Trenutno korisnika/ca: Dave, Direktorcic, J1897, tajsamja i 76 gostiju.