Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Sve što je rekao se dalo naslutiti i prije interviewa. Svi smo mi znali da Sušić zna malo o fudbalu, Baždarević da posjeduje tu studioznost bez nekog autoriteta i da je Prosinečki toliko nezaintesovan da ne zna nabrojati 10 igrača u rosteru.
Međutim, priča za Brazil mu je smiješna. Svako ko malo prati fudbal će znati da je Pape maksimalno pogodio sa taktikom i formacijom za Argentinu. Nigdje nisam pročitao da se Ibišević bunio zbog toga što nije startao, a dao je više reprezentaciji od Harisa. Niko Harisu nije kriv što nije bio bolji igrač od Misimovića i Pjanića koji su mu realna konkurencija - a ne Bešić koji je mararonac u odnosu na njega.
Jedini koji se imaju pravo žaliti za neodlazak na SP su Rahimić, Zukanović i Zahirović. Ubacivanje na spisak amidžića i Anela Hadžića umjesto Zukanovića i Rahimića/Zahirovića je zločin. To se neznalici obilo od glavu kad mu je jasno falio profil igrača Zukanovića koji je trebao pokriti lijevog beka.
Haris je ispao seljak zbog ovakvog načina pljuvanja prema selektorima, čak Robija i omalovažava. Sve i da je to istina, a vjerovatno jeste, to se tako ne radi. I ne priča javno.
Međutim, priča za Brazil mu je smiješna. Svako ko malo prati fudbal će znati da je Pape maksimalno pogodio sa taktikom i formacijom za Argentinu. Nigdje nisam pročitao da se Ibišević bunio zbog toga što nije startao, a dao je više reprezentaciji od Harisa. Niko Harisu nije kriv što nije bio bolji igrač od Misimovića i Pjanića koji su mu realna konkurencija - a ne Bešić koji je mararonac u odnosu na njega.
Jedini koji se imaju pravo žaliti za neodlazak na SP su Rahimić, Zukanović i Zahirović. Ubacivanje na spisak amidžića i Anela Hadžića umjesto Zukanovića i Rahimića/Zahirovića je zločin. To se neznalici obilo od glavu kad mu je jasno falio profil igrača Zukanovića koji je trebao pokriti lijevog beka.
Haris je ispao seljak zbog ovakvog načina pljuvanja prema selektorima, čak Robija i omalovažava. Sve i da je to istina, a vjerovatno jeste, to se tako ne radi. I ne priča javno.
-
- Kontakt:
Hahahhahaha kad je takva trenercina, kako nije vodio nijedan iole ozbiljan klub u karijeri?ledesma je napisao/la: ↑02 apr 2025, 08:07Kakvi su se sve debili nakotili na ovoj temi, pa to je za ne povjerovati... cuuj Safet Susic nema pojma, a ja koliko se sjecam u njegovom periodu smo igrali najbolje utakmice, jednu Francusku satjerali u 16. plasirali se na SP... imali su i drugi poslije Safeta iste igrače pa sta su uradili???? Safet je najveci ikad trener sto smo imali, rezultati to govore. A to za igrače, pa trebalo je to posloziti i skresat im krila, a Safet je to odlicno radio.
Ovaj futČi š*pak sad laprda kad je prestao igrati, sto nije mangup i javno izasao i rekao na press: Sad cu mu ja reci da nije ni T od Trenera, kad mislimo da dobro igramo on to sve poruši... kad je vec mangup. Miš mekinjaš, g*vno od insana, yebo sebi malog futaČi
Pa te iste Francuze je Petev nadigravao u gostima, a u ekipi ti igrali Mateo Susic, Cimirot i Sanicanin, a s klupe ulazili Civic, Cipetic, Loncar i Prevljak.
Koji bi to trener na svijetu otisao igrati utakmicu, a da ne pozove nijednog napadaca u ekipu?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sušić, Baždarević, Prosinečki, Hadžibegić.. svi oni manje-više imaju upitan trenerski kvalitet.. ali za posao selektora je to malo drugačije u smislu da nemaš ti nešto previše vremena da taktiziraš, eksperimentišeš i tražiš igrače za određenu poziciju.. Igraš sa onim najboljima i njima se prilagodiš. Sušić je radio upravo to, i dok je radio, bilo je okej.. čim je počeo sa TSS i nekim poluigračima i izmišljanjem tople vode, tu mu je i kraj bio.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:25Hahahhahaha kad je takva trenercina, kako nije vodio nijedan iole ozbiljan klub u karijeri?
Pa te iste Francuze je Petev nadigravao u gostima, a u ekipi ti igrali Mateo Susic, Cimirot i Sanicanin, a s klupe ulazili Civic, Cipetic, Loncar i Prevljak.
Koji bi to trener na svijetu otisao igrati utakmicu, a da ne pozove nijednog napadaca u ekipu?![]()
Jesmo mi imali zlatnu generaciju i moguće je da bi sa bilo kojim selektorom se plasirali, ali je to ipak Sušiću pošlo za rukom.. je li u pitanju samo sreća i kvalitet ekipe ili ima i njegovih zasluga.. ja bih rekao da ima i Sušića tu.
Pogledaj Dalića, nije neka spektakularna trenerska karijera, najveći uspjeh mu i jeste sa reprezentacijom.. Vidio sam isto tako da neki također pripisuju taj uspjeh samo igračima, jer su fakat tada imali fantastičan tim, ali ima i selektor svojih zasluga.. što za dobre, što za loše rezultate.
Ne razumijem isto što daje izjave ovakve o Ibiševicu, itd. Pa valjda Vedad i ostali imaju mozak i usta da pričaju za sebe. Al on se sad našao i dobio šansu da sve isprazni iz sebe i misli da će mu to nešto pomoći. Svaka repka ima klanove i to je ok al izlaziti ovako i pričati u ime drugi igrača je preglupo. Sam sebi čovjek šteti. Osevapio bi se neko da ga upiše na neki PR kurs.CAGarfia je napisao/la: ↑02 apr 2025, 11:20Sve što je rekao se dalo naslutiti i prije interviewa. Svi smo mi znali da Sušić zna malo o fudbalu, Baždarević da posjeduje tu studioznost bez nekog autoriteta i da je Prosinečki toliko nezaintesovan da ne zna nabrojati 10 igrača u rosteru.
Sjećam se u onom korona periodu da je imao slično gostovanje u nekom podcastu i tada je rekao identilne stvari kao sada.
Evo našao sam

Evo našao sam
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro rekao je sve iz svog ugla gledista, ok da je sam priznao da ima i svojih gresaka, samo mislim da je mogao to sve reci o Susicu, Prosineckom na neki drugi nacin, vise diplomatski i sa vise postovanja. O Besicu nije trebao nista, krajnje nekolegijalno.HariTz je napisao/la: ↑02 apr 2025, 10:17Prilično loš intervju, što od Medunjanina, što od ovog voditelja što izgleda kao da sjedi na iglama.
Medunjanin je haman imao problem sa većinom trenera zbog discipline ili kako on kaže "brzog jezika".. Na samom početku govori kao "samo šuti i radi, i kada si u pravu, trener je opet u pravu" onda nastavlja o selektorima, kako su oni vodili ekipe i slično.. Tačno se da primjetiti da je bahat bio i kakav je odnos imao sa trenerima i selektorima.
Traži iskrenost i direktnu komunikaciju, smetalo mu je kada ga je selektor direktno zvao i rekao mu da nije siguran hoće li ga zvati, kao htio mu se nagovoritiEgo do nebesa.
Komentar za Bešića mu nije trebao.. čuj samo da ga se proda.. čuj on je trebao biti nagrađen da igra u prvoj postavi i ako je svjestan da nije neki trkač.. jer ono, hebo to da igraju najbolji, de mene nagradi.
Kod Prosinečkog je igrao protiv Senegala i protiv Bugarske (pola sata i jedno poluvrijeme).. svima je bilo jasno da je već tada imao 32-33 godine i bio je u padu, jednostavno nije mogao 90 minuta da izdrži, i eto smetalo mu je što ga je lagao i oprostio se.
U više navrata kontradiktoran i pokazao koliki je egoista.
Hvala za sve Hare, dao si mnogo, ali stvarno si me izgubio sa ovim "trebao sam biti nagrađen, Bešić je tu bio da se proda".
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 03 apr 2025, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Loš čovjek!!!
A zasto je loš ? Što neda na sebe i govori istinu ?!
Ma jedino sta je lose rekao je ovo za Besica. Cuj stavili ga da se proda. Pa svako igra na SP da dobije bolji angazman i vecu platu. Osim ako ne igras za vrhunski klub.
Ovo za selektore je 100% upravu. Svaki od njih je bio teska ubleha, sto pokazuju i njihove trenerske karijere nakon reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Al fakat je da su i Bešić i Hajrović i Tino trebali da se prodaju nakon SP i zanimljivo svi su ogroman pad doživjeli... Zukanović je bezveze ispao sa SP.. Ibričić je bio jer se nije smjelo Džeki zamjerit...a i njega bi Safet ostavio kod kuće...DamirT je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:23Ma jedino sta je lose rekao je ovo za Besica. Cuj stavili ga da se proda. Pa svako igra na SP da dobije bolji angazman i vecu platu. Osim ako ne igras za vrhunski klub.
Ovo za selektore je 100% upravu. Svaki od njih je bio teska ubleha, sto pokazuju i njihove trenerske karijere nakon reprezentacije.
Zbog tih nepravdi i općenito u našoj državi nema zdravog kolektiva..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
To da, ali jbg, Besic je bas dobro odigrao to prvenstvo. Ne bi bilo fer da Hajrovica nije zvao na SP, a sjetit cemo se kljucnog gola protiv Slovacke. Jedino TSS apsolutno nije imao sta traziti uopste u avionu na SP, a kamoli u ekipi. Tu je debela nepravda napravljena prema Zukanovicu.rishovski je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:39Al fakat je da su i Bešić i Hajrović i Tino trebali da se prodaju nakon SP i zanimljivo svi su ogroman pad doživjeli... Zukanović je bezveze ispao sa SP.. Ibričić je bio jer se nije smjelo Džeki zamjerit...a i njega bi Safet ostavio kod kuće...DamirT je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:23Ma jedino sta je lose rekao je ovo za Besica. Cuj stavili ga da se proda. Pa svako igra na SP da dobije bolji angazman i vecu platu. Osim ako ne igras za vrhunski klub.
Zbog tih nepravdi i općenito u našoj državi nema zdravog kolektiva..
Takodjer, slazem se i za Ibricica, znamo da se i Dzeko pita dosta u reprezentaciji otkad je izgradio ime...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pregledao sam intervju, sve mu se svodi na to da je ljubomoran što je neko drugi igrao. Njemu su konkurencija Misimović i Pjanić bili ali obojica više dali timu nego on. Ja sad ne znam - on misli da je on protiv Argentine trebao igrati a ne Bešić?
Što se neigranja Ibiševića kod Papeta tiče, Ibišević je imao lošu polusezonu prije SP, pa se uigravalo 4-5-1 bez Ibiševića, sa Hajrovićem i Lulićem na krilima, a većina je bila da se igra zatvorenije protiv Argentine, nego klasik Papetov 4-3-1-2, ispostavilo se da smo bili opasniji sa Ibiševićem i tom formacijom. Slijedeća je utakmica protiv Nigerije bila onaj fijasko gdje su zajedno igrali tri sporaća - Misimović, Pjanić i Medunjanin.
Što se neigranja Ibiševića kod Papeta tiče, Ibišević je imao lošu polusezonu prije SP, pa se uigravalo 4-5-1 bez Ibiševića, sa Hajrovićem i Lulićem na krilima, a većina je bila da se igra zatvorenije protiv Argentine, nego klasik Papetov 4-3-1-2, ispostavilo se da smo bili opasniji sa Ibiševićem i tom formacijom. Slijedeća je utakmica protiv Nigerije bila onaj fijasko gdje su zajedno igrali tri sporaća - Misimović, Pjanić i Medunjanin.
Glory Glory Man United
Ljubomora i zavist. Nabijem i njega i one navlake sugave
Qrčina od igrača , a poslije ovoga mi se jos manje sviđa. Besic je igrao i prije SP za reprezentaciju , protiv Mexica one godine je odigrao bolje nego sto je ovaj kornjača ikad ista odigrao za istu, a pogotovo SP , odigrao na nivou, i cijelu klupsku sezonu rešetao za razliku od ovog 2013/14
Zbog ovog kretena umalo nismo izvisili za SP , najgore utakmice smo odigrali s njim kao zadnjim veznim ( Slovacka kuci, Slovacka gosti, Litvanija gosti) , to je bilo bolno za gledat , očajan prema naprijed u odbrani još gori. Sklonili su Zahirovica i Rahimica da bi ovaj tulipan igrao i od tog momenta smo bili neprepoznatljivi, a do tada gazili sa po 5-1 , 4-1 , 5-0 itd
Zbog ovog kretena umalo nismo izvisili za SP , najgore utakmice smo odigrali s njim kao zadnjim veznim ( Slovacka kuci, Slovacka gosti, Litvanija gosti) , to je bilo bolno za gledat , očajan prema naprijed u odbrani još gori. Sklonili su Zahirovica i Rahimica da bi ovaj tulipan igrao i od tog momenta smo bili neprepoznatljivi, a do tada gazili sa po 5-1 , 4-1 , 5-0 itd
Zahirovica nazalost niko ne spominje, momak je uz ranije spomenute nepravedno izostavljen iz ekipe za SP.
https://sportsport.ba/fudbal/bivsi-zmaj ... zil/297901
Medunjanin je kar.ina rutava od igrača, uvijek bio i ostao. Ljudi se sjećaju ta dva gola Kipru koje je postigao, ali zaboravljaju koliko je u toj utakmici bio defanzivno neangažovan i koliko se uopšte nije trudio da potrči za svojim igračem, zaobilazili ga kao čunj. Sjećam se koliko sam se nervirao gledajući tu utakmicu, bukvalno mu mrsko bilo potrčati. Lik se izgleda posvađao sve i sa jednim trenerom s kojim je mogao, ali nije do njega, do trenera je. On je u svojoj glavi umislio da je neka igračina i da mora igrati, pa opleo po svima koji to tako nisu vidjeli, degenerik. Cijelu karijeru proveo vucarajući se po nekim nižerazrednim klubovima, osim eto Deportiva, ali su ga i tu brzo šutnuli. Na vrhuncu karijere igrao za Gaziantepspor i Maccabi Tel Aviv. Zvuči kao tipični Sandžaklija, ne bi me iznenadilo da je tako.
Pretjeruješ. Nije Medunjanin kriv što ga je tele stavilo da igra na zadnjeg veznog. Isto što je Baždarević od Vede pravio desno krilo. Ili što Barbarez od Dedića pravi klasično napadačko lijevo krilo, a frajer ne zna hodati u toj zoni kad je bek uz njega. On jednostavno nije igrač za zadnjeg veznog nikad bio jer je propuh nazad. O njegovom interviewu sam dao komentar, seljački i egomanijački.tiketoke je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:18Qrčina od igrača , a poslije ovoga mi se jos manje sviđa. Besic je igrao i prije SP za reprezentaciju , protiv Mexica one godine je odigrao bolje nego sto je ovaj kornjača ikad ista odigrao za istu, a pogotovo SP , odigrao na nivou, i cijelu klupsku sezonu rešetao za razliku od ovog 2013/14
Tele povede bratića, Anela Hadžića i Ibričića na Mundijal, a znamo svi da je trećeg poveo da se ne zategnu odnosi sa Džekom. Napravljena je nepravda prema Zahiroviću, Zukanoviću i generalu Rahimiću koji je bojkotovao opravdano reprezentaciju jer nije **** htio platiti poziv u periodu kad je bio prvak Kup Uefa.
Svaka čast Sušiću na tome što nas je odveo na SP. Ali mu se ne smije zaboraviti blamaža sa starta kvalifikacija kad je sahranio odlazak na EP sramotama protiv Kipra i Izraela. Za mene je on sahranio kvalifikacije i za EP12 kad se skonta da smo bili u bod sa Francuzima. Rumuni su nas otresli rutinski kući, a Albanija koja je miljama lošija ekipa tad bila nego sad naguzi i otkinu 2b u gostima.
O masterplanu protiv Nigerije se već pričalo milion puta.
Nemojte samo od njega praviti nekog stručnjaka. Jedini njegov kvalitet je što je znao hendlati sa ovom bagrom prvenstveno jer je legenda igračka. Taktički smiješan lik. Doduše i takav je bolji pofino od svakog selektora izuzev Ćire i Peteva.
Slazem se s njim 90% i pomalo mi ga je zao
Medjutim sta se javljas 15 godina poslije
Kad treba pricat svi sutite ko ckapi
Glupo je vrijeme za prozivat nekog bio to Susic, Prosinecki ili Bazdarevic nebitno
Ljudi penzioneri ili davno otisli iz repke, a sad se prica o nekim problemima koji su trebali biti tema prije 5, 10,15 godina
Medjutim sta se javljas 15 godina poslije
Kad treba pricat svi sutite ko ckapi
Glupo je vrijeme za prozivat nekog bio to Susic, Prosinecki ili Bazdarevic nebitno
Ljudi penzioneri ili davno otisli iz repke, a sad se prica o nekim problemima koji su trebali biti tema prije 5, 10,15 godina
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Doktor, jedan od rijetkih igrača s kicmom, nista floskule, uljepšavanje, samo iskreno, vjerovatno je zasluzno to sto je odrastao vani. Isto vazi i za Begovica.
Rekao je sve ono sto je velika vecina i znala. Cak i u periodu najboljoh rezultata i SP-a pisali smo da je Susic obicna ubleha koja je imala najbolju generaciju ikad stvorenu od Cire Blazevica.
Ubleha, taktička neznalica i nepostojeci motivator, to je ekipa koja je bila toliko jaka da je na autopilotu igrala, kakav on i njegova tzv taktika sto neko gore spominje.
A ovo sto su mu nekolicina dosla da pričaju s njim, a on to shvatio kao pokušaj sabotaže opet potvrđuje koliko je mali čovjek. Sve to je pokazivao i bahacenjem u odnosu s medijima, ne možeš ne primijetiti sve to. Sve ovo sam znao 2014 godine i drago mi je da imam i dokaz, ali i bez ovog intervjua sam isto i mislio.
Ovo ostalo je vec bio slobodni pad, loši treneri koji vise nisu imali tu kvalitetnu ekipu i koji su sav manjak znanja pokazali, uz to pijuni saveza kao Mesa. Prosinečki je smijurija, mislim da sam jednu utakmicu BiH odgledao pod njegovim vodstvom, prvu.
Asmir je dokaz broj 2 naredbi s vrha koji su ovi pijuni samo ispunjavali. I dan danas momak kaze da bi stao na gol repke, nedavno je to rekao.
Rekao je sve ono sto je velika vecina i znala. Cak i u periodu najboljoh rezultata i SP-a pisali smo da je Susic obicna ubleha koja je imala najbolju generaciju ikad stvorenu od Cire Blazevica.
Ubleha, taktička neznalica i nepostojeci motivator, to je ekipa koja je bila toliko jaka da je na autopilotu igrala, kakav on i njegova tzv taktika sto neko gore spominje.
A ovo sto su mu nekolicina dosla da pričaju s njim, a on to shvatio kao pokušaj sabotaže opet potvrđuje koliko je mali čovjek. Sve to je pokazivao i bahacenjem u odnosu s medijima, ne možeš ne primijetiti sve to. Sve ovo sam znao 2014 godine i drago mi je da imam i dokaz, ali i bez ovog intervjua sam isto i mislio.
Ovo ostalo je vec bio slobodni pad, loši treneri koji vise nisu imali tu kvalitetnu ekipu i koji su sav manjak znanja pokazali, uz to pijuni saveza kao Mesa. Prosinečki je smijurija, mislim da sam jednu utakmicu BiH odgledao pod njegovim vodstvom, prvu.
Asmir je dokaz broj 2 naredbi s vrha koji su ovi pijuni samo ispunjavali. I dan danas momak kaze da bi stao na gol repke, nedavno je to rekao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT