zelim Sarajevo koje ce imati ovlasti da zavrsi borcu 3 crvena do 10te minute.Pendulum je napisao/la: ↑04 apr 2025, 11:41Što se tiče prvog pasusa, ne mogu ti odgovoriti jer ne znam na koji način to fercera. Vjerujem (znači nisam dilajla) da ima toga, da ima dogovaranja, da ima namještanja, krađe i čega sve ne. Niko nikad nije objavio konkretne dokaze o tome ali, javna tajna je da toga ima i da se to dešava.relativizam je napisao/la: ↑04 apr 2025, 11:14vidi drug ja ne znam da li si gdje prije trenirao i sta ali da ti probam docarati kako stvari stoje.Pendulum je napisao/la: ↑04 apr 2025, 09:22
Ma jok paša, puno je 2-3 prelazna roka.
Klopp kad je u Liverpool došao u prvoj sezoni je osvojio tripletu. Ako ćeš mi pričati o Liverpoolu, engleskoj ligi i govoriti kako se to ne može porediti, imam jedan bliži primjer - Jakir & kamenjari - šta je on osvojio/uradio u prvoj sezoni? Ja ću ti reći; nije ni evropu osigurao ALI, zamisli sad ovo, ostao je trener kamenjara i napravio od njih ono što gledamo zadnjih 5 sezona.
Kakav mentalitet mi kao navijači imamo, to nisu istine.![]()
u federalnoj ligi odakle mi crpimo zadnje vrijeme pojacanja ,ekipa i igraci u autobusu cuju kako ce igrati taj dan jel 3 za 3 ili je placena vecera i premije i iz takvog sistema mi dovodimo igrace da se borimo u Evropi
sudija udje u svlacionicu i kaze da se mora pogurati da bude 50 50 sudjenje.
zadnjih godina osvajaju klubovi koji imaju veze sa savezom a nikakvim sistemom,de mi reci kakav to sistem ima borac svega ti ili zrinjski,eto ti siroki igrat ce finale kupa bez ikakvog sistema i nogometne ideologije sem nacionalisticke.
ovdje ti se stvari sredjuju kao u federalnoj samo na malo vecem nivou i malo skuplje,pa imas Bandovica kad su ga molili da ne izlazi na centarsuteve,za sto je godinama sluzio olimpik,kako smo mi izgubili od sisonje u Banovicima kad im je trebalo opstanka,kako Osim osvoji svoje titule,sto se celik izbaci ,sto se velez izbaci a sto se Borac pogura a iste probleme imao,sto Zeba prica da je Osim u bod znao koliko ce imati na kraju,vidjet cemo taj sistem zrinjskog ili borca za 3,4 godine kad ode beus ili vepric dajdjin.
ljudi nemaju nijedan crveni,ekipa sa najmanje kartona,odgadjaju utakmice igraju kad hoce,najmanje faulova svako kolo njihovi isjecci po internetu da se raja nasmije na greske, i ljudi bum titula u dzep u evropi od 6 utakmica izgubili 5 i uz malo srece dosli do grupne faze evrope ono sto mi ganjamo nekim sistemom
o kakvom sistemu da mi pricamo,dovest ces 3 pojacanja ubaciti omladinu gurati filozofiju neku fudbalsku i dodje gigovic i kaze ti ovo neces dobiti.
ako nisamo shvatili dosad kako ide je*o onda nas
sve drugacije borit cemo se ovako za milostinju i kup
ako nisam upravu neka neko kaze da sam ja ovo pogresno shvatio radu cu usvojiti primjedbu
Što se tiče boldiranog dijela - također se slažemo i niko od nas nije ćorav pored očiju. Ne znam zbog čega si napisao sve isto što sam ja rekao stranicu ili dvije ranije?
Svejedno, ja nikad ne bih pristao da moje (naše) Sarajevo osvaja titule i/ili igra grupne faze na način na koji je borac došao do istih. Ili Osim ili kamenjari. Prvi put kad bi vidio da smo krenuli tim putem, pocijepao bih člansku i nikad više ne bi otišao na Koševo.
To je možda moj "problem" ali, ja ne želim takvo Sarajevo.![]()
I da imamo 15 penala protiv njih i svinja po utakmici. Nema ovdje ni pravde ni istine!
Mamu li im jebbem!