Nimla_RZ je napisao/la:Dobar ti ovaj potpis: klub sa TRADICIJOMnapravljenje je napisao/la:Ostali me ne zanimaju samo ću ovu komentirati
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 - minimalno 2 penala za nas i to je to
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: 22 kolo PLBIH
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo)......2 Željo dosta kvalitetniji 0:2
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor).......1 Sarajevo rijetko prosipa bodove na svom stadionu 2:0
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo)........1 Slavija u dobroj formi i rijetko gubi kod kuce 2:1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići)...... 1 Buducnost mislim vec ispala,lagana pobjeda 3:0
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik)......1 Travnik dosta los u gostima 1:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka).....X Sve je moguce al mi mirise na 1:1 ili 0:0
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac).....1x Zvijezda mozda moze do boda
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje).....1x2 Leotar ce zapet od pocetka,Široki kvalitetniji,sve je moguce
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor).......1 Sarajevo rijetko prosipa bodove na svom stadionu 2:0
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo)........1 Slavija u dobroj formi i rijetko gubi kod kuce 2:1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići)...... 1 Buducnost mislim vec ispala,lagana pobjeda 3:0
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik)......1 Travnik dosta los u gostima 1:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka).....X Sve je moguce al mi mirise na 1:1 ili 0:0
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac).....1x Zvijezda mozda moze do boda
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje).....1x2 Leotar ce zapet od pocetka,Široki kvalitetniji,sve je moguce
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo)-2,drina se pomirila sa ispadanjem
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor)-x bit ce gusto,prijedor moze do boda
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo)-1-slavija u formi i moze kuci do bodova
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići)-1- sloboda dobiva kuci sigurno
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik)-1-velez u formi i dobija kuci ovo
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka)-1-zrinja je u naletu,mozemo borca dobit
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac).-1-abdulah ce dobiti ovo,celik kvalitetnija ekipa puno
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje)-1- siroki je uhvatio formu za europu(imaginarnu)
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor)-x bit ce gusto,prijedor moze do boda
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo)-1-slavija u formi i moze kuci do bodova
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići)-1- sloboda dobiva kuci sigurno
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik)-1-velez u formi i dobija kuci ovo
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka)-1-zrinja je u naletu,mozemo borca dobit
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac).-1-abdulah ce dobiti ovo,celik kvalitetnija ekipa puno
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje)-1- siroki je uhvatio formu za europu(imaginarnu)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Željo 1921
- Kontakt:
$-? 1
"-& 2
"-& 2
-
necko_gradacac
- Kontakt:
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 2- nema vise ovdje sta Drina da trazi
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1- domacinski
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo)2 - gosti ce da prelete Lukavicu kao i Siroki 3:1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 realno
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 poslije odmorne utakmice u Gradaccu Travnik ce da deklasiraju sa 6:1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 2- ako nebude penala a 1- ako bude
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 bit ce gusto bit ce 0:2
jer i mi smo odmorni kao i Velez
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) poslije Zelje i Leotar ce da padne lagano 4-1
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1- domacinski
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo)2 - gosti ce da prelete Lukavicu kao i Siroki 3:1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 realno
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 poslije odmorne utakmice u Gradaccu Travnik ce da deklasiraju sa 6:1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 2- ako nebude penala a 1- ako bude
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 bit ce gusto bit ce 0:2
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) poslije Zelje i Leotar ce da padne lagano 4-1
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Nakon suspenzije Saveza ništa se ne može pogoditi. Bilo je obilje iznenađenja i mislim da će i tako biti i predstojeće kolo. Ovim ne želim ništa reći, osim da je moja tvrdnja o ogromnim iznenađenjima tačna.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Re: 21 . Kolo PLBIH
Zar ne shvatate da vam je ovo iscenirano sve iz Tuzle,Zrinski je dobio u TZ uz toliko negodovanje,a poslani isti ljudi da vas izbace iz lige,tj da vas dobije Zrinski i stabiluzuje se na tabeli,Slobodi su vraceni bodovi u Trebinju i rjesavaju se jednog premijerligasa na kantonu i vise novca iz proracuna TK ostaje njima,istu sui kradu bodova napravili u Gradaccu,isti scenario sa sudenjem i pobijeda 0:1,mogla je to uciniti nekome drugom a ne svojim "dragim komsijama"mislie se rijesiti i Zvijezde da budu sami na kantonu,ali to im ide po planu.
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Zadnja recenica je najzanimljivijaluckyh je napisao/la:http://www.hayat.ba/vijesti/sport/41856 ... itet-.html
"Delegati iz Fudbalskog saveza Republike Srpske zastupali su stav da je rotacija neophodna, kao što je to slučaj i u drugim rukovodećim tijelima na nivou BiH, a pridružili su im se i delegati fubalskih saveza iz kantona sa hrvatskom većinom u Federaciji BiH."
Srbi i hrvati hoce samo rotacije, e evo vam sad kar.ina pa se rotirajte na njoj - to je stav UEFE...dosta je više rotacija i tih nacionalnih kljuceva....tu demagogiju mogu prosipati u parlamentu i domu naroda....ne yebe UEFA te rotacije ni 2% više.
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Ma nije ni rotacija problem,vidim Bošnjake too ne zanima,znaci ili Srbin ili Hrvat!!!

et' nastavite.
ja znam da Čelik - Zvijezda mora biti sigurna pobjeda Čelika
ja znam da Čelik - Zvijezda mora biti sigurna pobjeda Čelika
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Samo_Slavija
- Kontakt:
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 2 prodato 
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Rudar usao u losu seriju
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Bez dileme pobjeda i vadimo pasoše
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 5:0 da se ne lažemo
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 minilalna pobjeda Veleža
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 valjda je vrijeme da i oni zijane jednu
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) x najrealnije
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) Sve je moguće (proslo kolo leo gubi kuci, siroki uzima u gostima) LOGIČNA 2
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Rudar usao u losu seriju
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Bez dileme pobjeda i vadimo pasoše
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 5:0 da se ne lažemo
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 minilalna pobjeda Veleža
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 valjda je vrijeme da i oni zijane jednu
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) x najrealnije
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) Sve je moguće (proslo kolo leo gubi kuci, siroki uzima u gostima) LOGIČNA 2
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo)---------------------2 Brko brkane uzima ovo glat
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor)---------gutavo Bgm gutavo al msm da FKS mora uzet 1
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) -------- 1 ko munara
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići)-------- 1 cist kec
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik)----------- 1 i ovo bi trebali domacini glat uzet
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka)------------ 1 nema sta da se prica, penal za svinjZrinjski
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) --------- 1 Uzimamo uz Bozju pomoc
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje)--------- 1 komentar suvisan
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor)---------gutavo Bgm gutavo al msm da FKS mora uzet 1
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) -------- 1 ko munara
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići)-------- 1 cist kec
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik)----------- 1 i ovo bi trebali domacini glat uzet
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka)------------ 1 nema sta da se prica, penal za svinjZrinjski
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) --------- 1 Uzimamo uz Bozju pomoc
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje)--------- 1 komentar suvisan
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) - 2 Mada se Drina neće predati bez borbe. Naravno to im neće pomoći, na kraju 0:3 Za goste!
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - X Rudar nije loša ekipa, jedna od boljih u ligi...Oni igraju fudbal lijep za oko...Sarajevu sa druge strane fali nekoliko igrača i možda se okliznu u ovoj utakmici...Varešanović takav luksuz ne bih smio sebi dopustiti jer je konstantno "pod otkazom" zbog opravdanog pritiska navijača...!!!
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) - X Dvije skoro podjednake ekipe, remi je najrealniji ishod!
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) - 1 Sloboda je konačno počela igrati, i ovdje će uzeti bodove! Neće im biti lagano ali će slaviti na kraju! Budućnost će na moju veliku žalost vjerovatno u prvu ligu ali eto njih već sledeće godine ponovo u elitu! Sretno Ljumani!
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - 1 Rođeni svaka čast, to sam i očekivao od vas na proljeće, ovdje padaju veziri sa par golova razlike! Nema Pirote(hnike) nema bodova!
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) - 1 Zrinja je u naletu, kao što @Rosas reče! Nadam se da će opet biti nekih penala, a ruku na srce Borca mogu dobiti i bez penala, jer su ovi tanki ko lizalo samo toga još nisu svjesni! Poslije uspona dolaze padovi i to je tako u fudbalu jednostavno!
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - 1 Zeničani posle prolaska u finale kupa uzimaju i Zvijezdu, koja će siguran sam pružiti snažan otpor ali male su im šanse da se vrate neporaženi! Možda maleni x nekim čudom!
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) - 1 Široki je u naletu i neće imati puno problema da savlada neuvjerljivog Leotara...Znači Leotar nula bodova!
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - X Rudar nije loša ekipa, jedna od boljih u ligi...Oni igraju fudbal lijep za oko...Sarajevu sa druge strane fali nekoliko igrača i možda se okliznu u ovoj utakmici...Varešanović takav luksuz ne bih smio sebi dopustiti jer je konstantno "pod otkazom" zbog opravdanog pritiska navijača...!!!
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) - X Dvije skoro podjednake ekipe, remi je najrealniji ishod!
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) - 1 Sloboda je konačno počela igrati, i ovdje će uzeti bodove! Neće im biti lagano ali će slaviti na kraju! Budućnost će na moju veliku žalost vjerovatno u prvu ligu ali eto njih već sledeće godine ponovo u elitu! Sretno Ljumani!
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - 1 Rođeni svaka čast, to sam i očekivao od vas na proljeće, ovdje padaju veziri sa par golova razlike! Nema Pirote(hnike) nema bodova!
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) - 1 Zrinja je u naletu, kao što @Rosas reče! Nadam se da će opet biti nekih penala, a ruku na srce Borca mogu dobiti i bez penala, jer su ovi tanki ko lizalo samo toga još nisu svjesni! Poslije uspona dolaze padovi i to je tako u fudbalu jednostavno!
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - 1 Zeničani posle prolaska u finale kupa uzimaju i Zvijezdu, koja će siguran sam pružiti snažan otpor ali male su im šanse da se vrate neporaženi! Možda maleni x nekim čudom!
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) - 1 Široki je u naletu i neće imati puno problema da savlada neuvjerljivog Leotara...Znači Leotar nula bodova!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) X
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) X
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 2
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) X
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 2
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 0:2
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 2:1
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1:1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 2:1
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 2:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 1:0
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 2:1
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 3:0
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 2:1
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1:1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 2:1
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 2:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 1:0
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 2:1
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 3:0
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 2 Drina ce do kraja biti kanta za napucavanje gol razlike
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Sarajevo se bori za Europu
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1/2 ovde sve moguce
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 Bez ikakvog imperativa Buducnost
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 Uzmamo ovo lagano 3:0 najmanje
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 Pognoziram 2:0 za Suhomesnate i oba gola iz penala ce biti
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 Celik ovo lagano uzma
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 Siroki dobar otkako ih je Baka preuzeo
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Sarajevo se bori za Europu
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1/2 ovde sve moguce
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 Bez ikakvog imperativa Buducnost
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 Uzmamo ovo lagano 3:0 najmanje
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 Pognoziram 2:0 za Suhomesnate i oba gola iz penala ce biti
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 Celik ovo lagano uzma
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 Siroki dobar otkako ih je Baka preuzeo
Samo jedan klub Velež Mostar
- Titova-Juga
- Kontakt:
Drina - Željezničar 1-2
Sarajevo - Rudar Prijedor 2-0
Slavija - Olimpic 1:1
Sloboda - Budućnost 2-1
Velež - Travnik 2-0
Zrinjski - Borac 1-1
Čelik - Zvijezda 2-1
Široki Brijeg - Leotar 2-0
Sarajevo - Rudar Prijedor 2-0
Slavija - Olimpic 1:1
Sloboda - Budućnost 2-1
Velež - Travnik 2-0
Zrinjski - Borac 1-1
Čelik - Zvijezda 2-1
Široki Brijeg - Leotar 2-0
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- L' Imperator
- Kontakt:
Drina - Željezničar 0-2
Sarajevo - Rudar Prijedor 1-0
Slavija - Olimpic 2:1
Sloboda - Budućnost 2-0
Velež - Travnik 2-0
Zrinjski - Borac 0-0
Čelik - Zvijezda 1-0
Široki Brijeg - Leotar 2-1
Sarajevo - Rudar Prijedor 1-0
Slavija - Olimpic 2:1
Sloboda - Budućnost 2-0
Velež - Travnik 2-0
Zrinjski - Borac 0-0
Čelik - Zvijezda 1-0
Široki Brijeg - Leotar 2-1
#samoRudar #zauvijek
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 2 zeljo ovdje lagano ...
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 potrebno sarajevu
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 neznam zasto ali neka bude
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 hvala svima koji su nas lijepo docekali i ugostili,takodjer pokusali smo i mi da budemo barem dobar domacin u ovoj ligi, ali ni to nam nedaju jbg. Zato u igri nemamo vise sta da trazimo. Jednostavno nedaju nam da pobijedimo. 3:0
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 ...
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 2:0 ovdje ce biti 2 penala
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 realno
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 ...
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 potrebno sarajevu
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 neznam zasto ali neka bude
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 hvala svima koji su nas lijepo docekali i ugostili,takodjer pokusali smo i mi da budemo barem dobar domacin u ovoj ligi, ali ni to nam nedaju jbg. Zato u igri nemamo vise sta da trazimo. Jednostavno nedaju nam da pobijedimo. 3:0
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 ...
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 2:0 ovdje ce biti 2 penala
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 realno
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 ...
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.