Drina Zvornik-Željezničar 2
Mislim da je Drina,na moju veliku zalost,svoje odsvirala,i da ce dozivjeti sudbinu,kao sto neko kaze,bice kanta za nabijanje golova...Realno je ocekivati pobjedu Zeljeznicara,tako da,nema puno polemike.
Sarajevo - Rudar Prijedor 1
Sto se tice ove utakmice,Rudar polako posustaje u borbi za tu Evropu,shvatili su ljudi iz uprave da su jos zeleni,to jest da se puno stvari treba uraditi da bi se igrala Evropa,a ne samo imati rezultat.S druge strane,Sarajevo u dobrom svjetlu u BL,kod kuce zele sve da pobjede,i to je jedino i logicno.Dakle kec.
Slavija - Olimpic 1
"Gradski derbi".

Slavija je teskom mukom dosla do boda u Prijedoru,i sada naravno dolazi ono najbitnije,a to je potvrda tog boda kod kuce.Ukoliko izgube trud im je bio uzaludan,tako da mislim da ce Slavija ovo dobiti,naravno ostavljam rezervu,da Olimpik ipak iznenadi,jer su igracki jaka ekipa,pogotovo u gostima su im igre odlicne.
Sloboda - Budućnost 1
Buducnost druga liga...
Velež - Travnik 1
Pobjeda Mostaraca,i to uz veliku gol razliku,imam osjecaj.
Zrinjski - Borac 2
Reci cu dvojka,pomalo navijacki,ali s obzirom da su u Mostaru uvijek bili dobri uslovi za igru,teren,pa donekle i sudjenje,bar za Borac,mislim da smo jaca ekipa,plus sto je Zrinjski svoje bodove izdobijao na strani,na razne nacine,moraju sada malo pasti kod kuce.A s obzirom da smo lider tabele,ocekujem 0:1,0:2 za nas.Nadam se samo da ce biti TV prenos.
Čelik - Zvijezda 1
Celik dobar kuci.
Široki Brijeg - Leotar 1
Sliskovic je uveo novine u Siroki,igraci su dozivjeli neku vrstu pozitivnog soka,i sada su krenuli pobjedjivati.Ocekujem demoliranje Leotara.