Barem je ocijenjen. Imamo mi fudbalera koji su u lošijim klubovima, a nisu ni ocijenjeni tj ne igraju mnogo.
Vitaly Janelt
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vitaly Janelt
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Bude li oznaka na toj stranici kad je odbijen zahtjev ili samo kada se potvrdi ?
Pretpostavljam samo odobreni zahtjevi.The FIFA Change of Association Platform is a key **** for the football community, providing details about players who have requested and obtained a favourable Change of Association decision from the Players' Status Chamber of the FIFA Football Tribunal to change their 'sporting nationality'. This list includes players who have transferred their affiliation to a new MA in order to be eligible to participate for their representative teams in international football.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Onda to nije dobar znak.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kad mali po uzoru na babu zaigra za reprezentaciju svoje domovine 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Klupa danas. Jel moze bolje potvrde 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
naprijed rejal
Jel ga iko gledao?
Jel bolji od Sunjica?
Jel bolji od Sunjica?
Sve ok, nas je!
Svaki normalan menadžer napravi ponekad neku zamjenu u početnoj ekipi da mu ne igra uvijek doslovno svih istih 11 igrača. Janelt gotovo svaku utakmicu igra od početka a mnoge je i završio do kraja. Tako da ne vidim u čemu je drama. Zadnji put kad nije startao od početka je bilo prošle godine kada je došao nakon povrede i ušao jednu utakmicu u drugom poluvremenu. Tako da je normalno da se ovo ponekad desi. Pa i najbolji na svijetu se ponekad ostave na klupi.
Jedino da ga menadžer sad za redom stavi tri meča na klupu, mogli bismo pričati o tome da je ispao iz prvog sastava.
Jedino da ga menadžer sad za redom stavi tri meča na klupu, mogli bismo pričati o tome da je ispao iz prvog sastava.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Koga boli qrac, i s jednom nogom je maradona za nase veznjakeDeeWa je napisao/la: ↑07 apr 2025, 07:40Svaki normalan menadžer napravi ponekad neku zamjenu u početnoj ekipi da mu ne igra uvijek doslovno svih istih 11 igrača. Janelt gotovo svaku utakmicu igra od početka a mnoge je i završio do kraja. Tako da ne vidim u čemu je drama. Zadnji put kad nije startao od početka je bilo prošle godine kada je došao nakon povrede i ušao jednu utakmicu u drugom poluvremenu. Tako da je normalno da se ovo ponekad desi. Pa i najbolji na svijetu se ponekad ostave na klupi.
naprijed rejal
danas refrešujte, izlazi, imam havera radi u fifi, dok ne izađe ne zna niko osim par iz te komisije, ostalo su nagađanja tako mi reče
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Cekaju se neki clanovi iz komisije da se vrate sa godisnjeg, uskoro ce vijesti.
Sta se meni dopada u vezi Vitalija, a tice se igraca sredine terena, momak je visok i jake konstitucije. A ipak pokretan.
Neka me neko ispravi. Imali smo samo Rahimica koji je izgledao kao da se od logora nije oporavio sto se skoka tice. I Medunjanina koji nije bio taj tip igraca da si ga molio.
Besic, Krunic, Cimirot, Pjanic, Zahirovic, Misimovic. Danas Sunjic, Gigovic, Tahir ili Huseinabsic, sve nako-nako.
Vitalij mi se bas upgradeom cini.
Neka me neko ispravi. Imali smo samo Rahimica koji je izgledao kao da se od logora nije oporavio sto se skoka tice. I Medunjanina koji nije bio taj tip igraca da si ga molio.
Besic, Krunic, Cimirot, Pjanic, Zahirovic, Misimovic. Danas Sunjic, Gigovic, Tahir ili Huseinabsic, sve nako-nako.
Vitalij mi se bas upgradeom cini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.