Treba bekrica vratiti on je nako mudar. Nego koje su tvoje alternative evo da se Coric otjera?zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:49Brazilci, Odinaka, Trograncic, uplitanje tamo gdje im nije mjesto. Uostalom nek vam Rahimic kaze.obagol je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:38Znači neko treći onda je zaslužan za normalne pripreme, ugovore sa igračima i pojačanja na vrijeme?zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:57
Samo cu reci da smo bili treci i otjeran nakon 0:1 u Mostaru protiv Veleza. Dok sad dajemo i podrzavamo na 0:3 u polufinalu protiv nikad jadnijeg Sirokog..
Uz to da he ova ekipa tacno pet puta skuplja. Nesto se tu ne polapa?
Tad si imao najjaci Zrinski sa Jakirom, Borac sa Vicom, Sarajevo sa iston politikom. Slicno kao i sad samo troduplo jaci Zrinski. I nisi imao cetri ekipe koje ispadaju, od koje dvije igraju revijalne utakmice.
Nama je jedini problem Coric, covjek jednostavno nije trener za Zeljeznicar. Nije to taj mentalitet.
I naravno uprava ciji ce se nerad tek kad odu vidjeti.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
https://www.klix.ba/magazin/kultura/u-s ... /250409069
Pozivam sve navijace Zelje,da za otprilike mjesec i pol pogledaju predstavu o nasem klubu,nasem gradu...
Ovo je prvi put na nasim prostorima,a nije mi poznato ni sire,da se o jednom klubu radi teatarska predstava.
Snimali su se filmovi,reportaze,pisali tekstovi,ali prvi put da se na tako ozbiljnom nivou,i najposebnijem kulturnom izricaju i prostoru, kao sto je pozoriste,pravi predstava o jednom fudbalskom klubu.
Ovo ce biti vrijedno svake nase paznje,jer je ovo prica o nasem klubu,gradu,svim znacajnijim desavanjima kroz koje su klub,grad i navijaci prosli u proteklih 100 i kusur godina.
Pozivam sve navijace Zelje,da za otprilike mjesec i pol pogledaju predstavu o nasem klubu,nasem gradu...
Ovo je prvi put na nasim prostorima,a nije mi poznato ni sire,da se o jednom klubu radi teatarska predstava.
Snimali su se filmovi,reportaze,pisali tekstovi,ali prvi put da se na tako ozbiljnom nivou,i najposebnijem kulturnom izricaju i prostoru, kao sto je pozoriste,pravi predstava o jednom fudbalskom klubu.
Ovo ce biti vrijedno svake nase paznje,jer je ovo prica o nasem klubu,gradu,svim znacajnijim desavanjima kroz koje su klub,grad i navijaci prosli u proteklih 100 i kusur godina.
Jako zanimljiv clanak na is.traga.ba o ljudima koji neki ovdje žele vratiti, citiram dio iz teksta;
Prema dostupnim informacijama, ključnu ulogu u dodjeli ugovora imao je upravo Elvedin Grabovica, koji sa Badžakom već ima historiju zajedničkog djelovanja – od neuspješnog vođenja FK Željezničar do sadašnjih unosnih građevinskih poslova. Pored njih, kao politički pokrovitelji projekta navode se i Nermin Nikšić i Dragan Čović, čiji utjecaj na raspodjelu velikih ugovora u Federaciji BiH ostaje netaknut.
Prema dostupnim informacijama, ključnu ulogu u dodjeli ugovora imao je upravo Elvedin Grabovica, koji sa Badžakom već ima historiju zajedničkog djelovanja – od neuspješnog vođenja FK Željezničar do sadašnjih unosnih građevinskih poslova. Pored njih, kao politički pokrovitelji projekta navode se i Nermin Nikšić i Dragan Čović, čiji utjecaj na raspodjelu velikih ugovora u Federaciji BiH ostaje netaknut.
Fk Željezničar.
Konačno nešto konkretno od tebe a ne samo da ništa ne valja.FkZdoKraja je napisao/la: ↑09 apr 2025, 08:26Suludo je da tebi i bilo kome na ovom forumu predlazem ko bi sta bi. Ja ti kazem za trenutno stanje posljednih uzet cemo pet godina. Omladinski pogon je unisten od kad je dosao Curekot. Nemam ti ja sta pisati ti znas ko je napravio Amira, Riada, Ibrahima, Vedu, i da ne nabrajam redom.Levin je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:41Opet mi nisi odgovorio na pitanje ali hajde, nema veze. Nego, vrlo si neodređen u svojim izjavama. Koji su to ljudi koji su godinama tu otjerani i od koga? I koja su nas to sela sve pobjeđivala ove sezone? Zrinjski, Borac, Široki, Sloga?FkZdoKraja je napisao/la: ↑08 apr 2025, 21:53
Ako se uhvatis posla da vodis jedan veliki klub, onda moras uraditi nesto konkretno. Ja ovdje ne vidim nikakav pomak u bilo kojem dijelu kluba. Unisten omladinski pogon, otjerani neki ljudi koji su tolike godine bili tu, jer kao oni znaju da ce postaviti bolje ljude. Njihov rezultat promjena sve govori. Unistili omladinski pogon. Dalje, niko ne ocekuje duple krune. Ocekujemo kao navijaci bolji igre, a ne da nas svako selo u ligi pobjedi, odnese nam bodove s Grbavice kao da su dosli u Olovo. Da ne nabrajam utakmice kad nas je samo Vedo izvadio. Cuvanja boda u Posusju. Tri komada u Sirokom, patnje s Igmanom. Prvo poluvrijeme u Konjicu ljudi bolji bili.
A onda slag na tortu, ovdje nam botovi pisu kako je zajeban Gosk. Ljudi imaju devet bodova u 24 kola. Najbolji pokazatelj na sta su klub doveli, a sta botovi brane.
Da je OP uništen znamo svi ali to nije nešto što se desilo u posljednjih osam mjeseci već nešto što je rezultat dugogodišnjeg lošeg rada za koji izvjesni ljudi nemaju obraza preuzeti odgovornost i časno napustiti trenutne pozicije.
Složit ću se da ne igramo dobro ali ono što je pozitivno u tome jeste da itekako pobjeđujemo ali i da ova ekipa ima jako mnogo prostora za napredak što se tiče igre. Mentalitet ekipe se itekako promijenio što govore i pobjede kad ne igramo baš najbolje ali i golovi u zadnjim minutama.
Da ne ulazim u predug post samo ću ponoviti ono što sam prije rekao da ne nabrajam. Onaj ko ne vidi napredak u ovoj godini je onaj koji samo to ne želi i onaj koji očekuje da nakon onakve sezone od prošle godine nabijamo ekipe poput GOŠK-a sa petardom u poluvremenu a u martu prošle godine nas Zvijezda 09 zatukla kao posljednje levate taj je u ogromnoj zabludi.
To sto ti vidis napredak, i to sto ti spinujes, gdje poredis sezonu kad smo zamalo ispali iz lige i to ti je napredak sta se tu ima dalje pricati. I opet te od ispadanja izvukli ljudi koji su u Zelji godinama. Nije te izvukao ni Coric, Krcmarevic, Kostic, Petrovic, a ni Tunovic ni ostala kompanija. Koji godinu poslije toga nista znacajno nije uradila. Isto kao sto ti preskaces neozbiljnost dovoditi dva igraca, a znas da cekas reprogram duga, i da ne mogu igrati. A jos gore bi bilo od toga da znas da cekas repogram a dovedes ih iako ih neces registrovati. To u Premijer ligi se moze desiti samo nama, i klubovima iz Federacije. Npr Zvijezda Gradacac. Ako je tebi to napredak. Ti si onda veliki navijac, a mi smo drugi budale.
Protiv Coric nemam nista. Samo znam da razlika njega i npr Adzema je isto. Isto tako Coric vise voli da bod osvoji Posusje nego Zeljo tri, to se pokazalo i dokazalo. A kod Adzema to ne bi bilo. Dalje, polufinale kupa je dokaz da on nije kalibar trenera koji nama treba. Najbitnija utakmica sezone, ti ostavis na klupi igrace koji imaju kontinuitet. Kakvo god su igrali su. I u najbitnijoj utakmici sezone takticki pokazes nezrelost i neozbiljnost. A imas drugu utakmicu kuci. Zbog losih odluka trenera, mi na kraju mozemo ostati bez evrope. Al tebi i tebi slicnim je to ok, napredak se vidi.
Od svih ljudi koji se ovdje spominju, od Amara, Misimovića, Badžaka i drugih ja bih samo u Klub vratio Adžema. Mislim da smo ga prelako i prebrzo potrošili a sigurno je bio a i jeste kapacitet a što pokazuje sada u Bihaću. Pokazivao je on to tokom cijele karijere ali nekom drugom prilikom o tome.
Na žalost, mislim da je prerastao to da bude trener nekih od omladinskih selekcija a čak i da bude šef OP na kraju krajeva. Vjerujem da bi pristao da bude šef OP jedino ako bi se tu pojavio ozbiljan projekat izgradnje akademije.
Adžema bih, u budućnosti, jedino mogao vidjeti kao SD ili šefa struke prvog tima ali upitno je da li bi i to htio i pod kojim uslovima ali kako mislim da treba gledati isključivo naprijed... Hvala Adžeme.
Što se tiče ostalog, ne slažem se ni sa jednim i odmah ću ti reći da nisi u pravu.
Treba isključivo porediti sezonu za sezonom kako se radi i koliko Klub razmišlja unaprijed. Naravno, ne treba odmah skakati i paničiti ako neke sezone bude lošiji rezultat ali mi generalno imamo problem sa srednjoročnim planiranjem. Mi donesemo neku strategiju razvoja kluba a nemamo nikakv plan razvoja između jer niko ne može znati koliko će vremena proteći do realizacije iste. Prošla sezona nije bila krah samo u rezultatskom smislu već u svakom drugom a posebno organizaciono. Mi smo došli u situaciju (a tako je u zadnjih pet godina) da na kraju sezone ne možemo zadržati niti jednog igrača. Dokaz da ovi momci rade dobro je i činjenica da najvažniji dio tima imamo već sada osiguran do kraja 2026. i konačno se možemo usmjeriti na dovođenje mladih igrača sa izvjesnim potencijalom. Ovu sezonu ne možeš porediti sa onima do 2012 a ni sa mnogim poslije jer su upravne strukture od 2019. godine klub dovele na rub egzistencije gdje više nije moguće za jedan ili dva prelazna roka napraviti ekipu koja će biti konkurent sa prve tri koje su u tom periodu planski radile.
Kao što sam rekao i ranije, ovoj strukturi nije svaka za hvale a to se najbolje vidjelo na problemima sa registracijom igrača i dobivanjem licence. Ono što je bitno je da su se sve finansijske obaveze izgurale uspješno jer da nisu više ne bi ni bilo bitno ko je u upravi kluba. Vjerovatno bismo lagano otišli pod stečaj jer bez ovog zakona što je nedavno donesen jedina opcija za izmirenje duga bi bila prodaja imovine. Neće ti nijedan "dobročinitelj" dati te pare da platiš dug koji je akumuliran u korona godinama i tokom 2024. godine (Ko ono bi sve u klubu u tom periodu?! Zaboravih. - De me podsjeti molim te - Sve sami spasitelji kluba koji su u Želji godinama kao što kažeš).
Što se tiče Denisa itekako nisi u pravu. Denisu je itekako stalo. Rekao bih najprije zbog njega samog pa tek onda zbog Želje ali meni je to dovoljno. Samo ti radi majstore. Spominješ Posušje, pa mi protiv njih ove sezone imamo bolji skor nego tokom mnogih sezona ranije a posebno prošle. Tako da, ne valjaj gluposti molim te. Pogledaj statistiku.
Da li je Denis kalibar za Želju? Ostaje da se vidi. Ima revanš kupa ali i pet bodova zaostatka za konama. To će biti jedino mjerilo. Nisam ni ja zadovoljan igrom ali rezultati su itekako tu. Ukoliko se odigra do kraja kako mislim da može, ovo bi mogla biti sezona sa najviše bodova u zadnjih deset godina. Promjena trenera u ovom trenutku za nas bi bila kao da sebi pucamo u stopala. Ekipa ima dobru hemiju ali igru treba dovesti na veći nivo i mislim da to zna i Denis a hoće li to znati uraditi vidjet ćemo. Uglavnom mu treba pružiti podršku da izvuće do kraja ono što se može izvući. Smatram da Evropa ne bi trebala doći u pitanje.
Govoriš u superlativima i sa dozom nostalgije o nekim ljudima koji su dugo u klubu. Nakon zadnjih pet godina i posljednje sezone lično smatram da je vrijeme da se klub očisti od takvih. Definitivno treba početi sa Ćurićem, Bekrićem i direktoricom i krenuti dalje. Ne moraš se ni ti niti bilo ko slagati sa tim ali sportski rezultati, infrastruktura i igrački kadar govore da svi koji su tu duže vremena treba da idu.
Na kraju bih te samo zamolio da pripaziš na vokabular. Situacija je dovoljno loša i ne moramo mi ovdje i na tribinama, bez obzira kakva su nam mišljenja, da psujemo jedni drugima i da se vrijeđamo međusobno. Meni tvoji postovi ne smetaju ali itekako treba da podignemo nivo komunikacije na jedan normalan nivo.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ovo što si napisao mi nikako nije jasno. Evo te k'o i hulahopka. Treba sve otjerat'!zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:49Brazilci, Odinaka, Trograncic, uplitanje tamo gdje im nije mjesto. Uostalom nek vam Rahimic kaze.obagol je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:38Znači neko treći onda je zaslužan za normalne pripreme, ugovore sa igračima i pojačanja na vrijeme?zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:57
Samo cu reci da smo bili treci i otjeran nakon 0:1 u Mostaru protiv Veleza. Dok sad dajemo i podrzavamo na 0:3 u polufinalu protiv nikad jadnijeg Sirokog..
Tad si imao najjaci Zrinski sa Jakirom, Borac sa Vicom, Sarajevo sa iston politikom. Slicno kao i sad samo troduplo jaci Zrinski. I nisi imao cetri ekipe koje ispadaju, od koje dvije igraju revijalne utakmice.
Nama je jedini problem Coric, covjek jednostavno nije trener za Zeljeznicar. Nije to taj mentalitet.
Treba otjerati upravu na čelu sa Tunovićem, treba otjerati Ćorića a naravno onda će sa njima u paketu i Rahimić. Ko ostaje?! Ostaju isti oni koji snose dio zasluga za trenutno stanje u klubu ili ima neko ko čeka iza ćoška da uleti? Budi iskren i reci koga bi ti volio da vidiš? Amara? Misimovića? Badžaka? Grabovicu? Gredića?
To tjeranje na prvu nas je koštalo života. Kontamo li mi mijenjati taj pristup? Jedino što tu ne valja je naš odnos navijača prema klubu i manjak strpljenja i rada.
Treba pustiti ljude da izguraju ovu sezonu do kraja pa tek onda donositi zaključke ko je za Želju a ko nije. Ima revanš kupa i devet ligaških utakmica do kraja.
Ima ona narodna : "Lako je tuđim kur*em gloginje mlatiti" da prostiš na izrazu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Riquelme1921
- Kontakt:
Trebali smo mu dati otkaz još nakon Sloge.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:57Samo cu reci da smo bili treci i otjeran nakon 0:1 u Mostaru protiv Veleza. Dok sad dajemo i podrzavamo na 0:3 u polufinalu protiv nikad jadnijeg Sirokog..Pablo11 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 12:07Pa onda treba usporediti ligu kad je Mulalic vodio, sad hi negdje mozda bili 7mi.. Sjecam se vremena u tri cetiri utakmice imali dva suta u okvir. Trener za derbija i to je to.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2025, 11:26
Treba usporediti okolnosti u kojima smo mi i liga bili proslih sezona. I sta cemo iduce sezone?
U ovoj smo nakon dugo godina imali:
Pripreme u normalnim uslovima
Zadrzali igrace
Doveli "pojacanja" na vrijeme.
Edisu su glavu skinuli jer je ima 7 dana prije prvenstva Krpica, dan pred utakmicu Armina Hodzica i Drlju. Tad opisano kao top prelazni rok.
Basicu je spic bio Haracic..
Znali smo u sezonu uci sa DMF na spicu..i imati ocekivanja.
Sada nam ostaju slobodni Low, Ten Hag i Xavi. Ipak mislim da bi najbolja opcija bio Xavi.
Sa Lowom bi vjerovatno osvojili kup ali smatram da je Xavi projekat za budućnost te da bi bio važna karika u razvijanju Foče i Šukilovića.
Treba mu samo pokazati koji su dijelovi Trebevića, Bjelašnice i Igmana očišćeni od mina da ne bi izginuli na treningu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Pa sve ti je jasno kad napise da je Coric jerini krivac za sve. Ovakvi prizeljkuju Mulalica i slicne. Da se bekric vrati i kompanija.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 01:09Trebali smo mu dati otkaz još nakon Sloge.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:57Samo cu reci da smo bili treci i otjeran nakon 0:1 u Mostaru protiv Veleza. Dok sad dajemo i podrzavamo na 0:3 u polufinalu protiv nikad jadnijeg Sirokog..
Sada nam ostaju slobodni Low, Ten Hag i Xavi. Ipak mislim da bi najbolja opcija bio Xavi.
Sa Lowom bi vjerovatno osvojili kup ali smatram da je Xavi projekat za budućnost te da bi bio važna karika u razvijanju Foče i Šukilovića.
Treba mu samo pokazati koji su dijelovi Trebevića, Bjelašnice i Igmana očišćeni od mina da ne bi izginuli na treningu.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Molim vas da kad storm postavi pitanje da mu se odgovori. Ovo je neozbiljnost.
Posto je Duvnjak u ovoj grupi koja bira nove skupstinare, ja se iskreno nadam da je promjenio misljenje u odnosu na ovo:

Privatizacija je nama apsolutna nuznost postala, mi sljedecu garnituru tesko da cemo docekati ako se nastavi ovako poslovanje kluba. Konstantno su dugovi, svako malo neke reprogramiramo, stadion nam se poceo raspadati, sve prokisnjava. Pitanje je do kada ce sjeverna tribina biti uslovna, istok nam i dalje zjapi prazan i ne generise pare(niko da izadje i kaze sta je potrebno da se stavi u funkciju i kaze cija je greska sto je stanje ovakvo godinama, vrijeme je da se proziva imenom i prezimenom). Omladinski pogon od najboljeg u drzavi je postao takav predmet ismijavanja i djeca i roditelji ga zaobilaze u sirokom krugu. Krajnje je vrijeme da skupstinu sacinjavaju ljudi koji ce uraditi sve da udje privatni kapital u klub. Apsolutno jedino rjesenje. I moramo se maniti one "nikom te ne damo".

Privatizacija je nama apsolutna nuznost postala, mi sljedecu garnituru tesko da cemo docekati ako se nastavi ovako poslovanje kluba. Konstantno su dugovi, svako malo neke reprogramiramo, stadion nam se poceo raspadati, sve prokisnjava. Pitanje je do kada ce sjeverna tribina biti uslovna, istok nam i dalje zjapi prazan i ne generise pare(niko da izadje i kaze sta je potrebno da se stavi u funkciju i kaze cija je greska sto je stanje ovakvo godinama, vrijeme je da se proziva imenom i prezimenom). Omladinski pogon od najboljeg u drzavi je postao takav predmet ismijavanja i djeca i roditelji ga zaobilaze u sirokom krugu. Krajnje je vrijeme da skupstinu sacinjavaju ljudi koji ce uraditi sve da udje privatni kapital u klub. Apsolutno jedino rjesenje. I moramo se maniti one "nikom te ne damo".
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Svakako, cestitke vama unaprijed jer ne sumnjam da ce biti odlicno i vidimo se krajem majaBarbareZeljin je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:20https://www.klix.ba/magazin/kultura/u-s ... /250409069

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- jointunija
- Kontakt:
Ne znam što vraćamo uopšte ove bivše satelite.irfo je napisao/la: ↑10 apr 2025, 09:40Posto je Duvnjak u ovoj grupi koja bira nove skupstinare, ja se iskreno nadam da je promjenio misljenje u odnosu na ovo:
Novi,mladi ljudi sa jakom energijom su nam potrebniji!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- jointunija
- Kontakt:
Nešto najbolje što nam se moglo desiti,okači te svoje spinove mačku o rep.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:49Brazilci, Odinaka, Trograncic, uplitanje tamo gdje im nije mjesto. Uostalom nek vam Rahimic kaze.obagol je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:38Znači neko treći onda je zaslužan za normalne pripreme, ugovore sa igračima i pojačanja na vrijeme?zeljovolimte je napisao/la: ↑09 apr 2025, 14:57
Nije prvi put da optužuješ ljude iz kluba!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Da su znali ista, ne bi onako pobjegli. Sto kaze covjek, ne znam sto ih uopste vracamo i dajemo priliku ljudima koji su bili tu i dokazali da ne znajuirfo je napisao/la: ↑10 apr 2025, 09:40Posto je Duvnjak u ovoj grupi koja bira nove skupstinare, ja se iskreno nadam da je promjenio misljenje u odnosu na ovo:
Sa svim se apsolutno slažem, osim s ovim dijelom da nam skupštinu sacinjavaju ljudi koji ce uraditi sve da privatni kapital uđe u klub.irfo je napisao/la: ↑10 apr 2025, 09:40Posto je Duvnjak u ovoj grupi koja bira nove skupstinare, ja se iskreno nadam da je promjenio misljenje u odnosu na ovo:
Nažalost, nama pod hitno trebaju i u skupstinu, između ostalog, uci ljudi koji imaju pare, veze, konekcije...
Nemamo tu komociju vise da nam kokuzi, neradnici i klimaci glavama i dalje sjede u skupštini.
A, obzirom da je Duvnjak in i da će se on lafo nešto pitati, "crna nam je sudba".
Mi ne mozemo naci 10 ljudi u upravi koji ce dati kakav takav novac, a ne skupstinu da sacinimo takvu. To je realnost nasa, a i realnost svih klubova u BiH. To nijedna uprava nije uspjela, nece ni ova, a ni sljedece takodjer nece. Mozemo mi ovdje mastati, ali od toga nema nista. Pogotovo trenutna situacija u kakvoj je bh fudbal, tesko je pronaci takve.
Potpuno netacno, znam momke koji su nudili po 5000 KM da budu u skupštini i insistirali su da i ostali dadnu istu sumu.Tempero je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:29Mi ne mozemo naci 10 ljudi u upravi koji ce dati kakav takav novac, a ne skupstinu da sacinimo takvu. To je realnost nasa, a i realnost svih klubova u BiH. To nijedna uprava nije uspjela, nece ni ova, a ni sljedece takodjer nece. Mozemo mi ovdje mastati, ali od toga nema nista. Pogotovo trenutna situacija u kakvoj je bh fudbal, tesko je pronaci takve.
Nisu prošli, jer predsjedniku i potpredsjedniku skupštine nisu odgovarali ljudi koji imaju svoje "ja".
A, što se tiče investitora, Sanin Mirvic je imao iskrenu namjeru da uđe u klub kao investitor.
Bez ikakvih uslovljavanja, isključivo ga je zanimao samo sportski dio.
Uplatio 100 hiljada eura za papire, koje mu iz kluba nisu htjeli dati na uvid.
Vjerovatno što bi mu desna ruka bili Zuban i Brkovic.
Nisu dovoljno Zeljovci...
Ovo je 1000 % tačno, tako da priču nema ko da uđe okačite mačku o rep...
Koliko je bilo tih momaka po 5000 da daju?mavi je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:37Potpuno netacno, znam momke koji su nudili po 5000 KM da budu u skupštini i insistirali su da i ostali dadnu istu sumu.Tempero je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:29Mi ne mozemo naci 10 ljudi u upravi koji ce dati kakav takav novac, a ne skupstinu da sacinimo takvu. To je realnost nasa, a i realnost svih klubova u BiH. To nijedna uprava nije uspjela, nece ni ova, a ni sljedece takodjer nece. Mozemo mi ovdje mastati, ali od toga nema nista. Pogotovo trenutna situacija u kakvoj je bh fudbal, tesko je pronaci takve.
Nisu prošli, jer predsjedniku i potpredsjedniku skupštine nisu odgovarali ljudi koji imaju svoje "ja".
A, što se tiče investitora, Sanin Mirvic je imao iskrenu namjeru da uđe u klub kao investitor.
A o Mirvicu, kakva bi to sprdacina bila dva brata vode najvece rivale.
Ma to je vec svima jasno, itekako ima ko da uđe, vec pojedini ljudi zbog licnog interesa koce taj proces.mavi je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:37Potpuno netacno, znam momke koji su nudili po 5000 KM da budu u skupštini i insistirali su da i ostali dadnu istu sumu.Tempero je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:29Mi ne mozemo naci 10 ljudi u upravi koji ce dati kakav takav novac, a ne skupstinu da sacinimo takvu. To je realnost nasa, a i realnost svih klubova u BiH. To nijedna uprava nije uspjela, nece ni ova, a ni sljedece takodjer nece. Mozemo mi ovdje mastati, ali od toga nema nista. Pogotovo trenutna situacija u kakvoj je bh fudbal, tesko je pronaci takve.
Polako, uskoro ce izaci na vidjelo zasto su igraci pustili zavrsen kup. A imali su dobar razlog. Uprava je dogovorila kup sa Vicom, ali zaboravili su da na platnom spisku imaju 20-30 igraca od kojih taj isti kup zavisi. Sabura, sve ce se saznati.reha1987 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:04
Jel kup zavrsen da se ne sikiramo?
FKŽ !
Amarovi i Misketovi insajderi... Koji to ljudi cekaju s parama da udju? Il u klub ili u skupstinu? Koja im uprava odgovara da udju? Nije im Misimoviceva odgovarala, nije im Amarova uprava odgovara, nije im odgovarala ni Kovaceviceva.... Sve te uprave marke nisu imale na kraju, ali eto imaju ljudi koji bi usli al im neko ne da jer su od ovih ili od onih... Hajde ne lazite vise, zivimo od posudbi godinama i hvala Bogu pa imamo i to.
E cuj ozbiljna prica Sanjin Mirvic
Eto, cak smo i kup bili zavrsili al nasi dragi igraci rekli necemo jer nije posteno i namjerno izgubili. Joj Alija....
E cuj ozbiljna prica Sanjin Mirvic
Eto, cak smo i kup bili zavrsili al nasi dragi igraci rekli necemo jer nije posteno i namjerno izgubili. Joj Alija....
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Paromlinac, Proximic i 48 gostiju.