FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvi potez ka ozdravljenju kluba mora biti promjena statuta gdje skupština mora brojati manje članova, sa jasnim i preciznim uslovima kako se postaje član iste. To je jedini način da se izbjegnu šurovanja i mogućnost da neko kontroliše skupštinu koja je najvažniji klupski organ.
Skupština je već deceniju rak rana ovog kluba i najveći kočničar svih procesa koji vode ka ozdravljenju.
Skupština je već deceniju rak rana ovog kluba i najveći kočničar svih procesa koji vode ka ozdravljenju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ne ofiraj se ziv bio. Bolan jedva su Igmana dobili, ko eto oni bi pobjedili dole Sirokog al nisu htjeli hahahaahahahhahaTeaM87 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:05Polako, uskoro ce izaci na vidjelo zasto su igraci pustili zavrsen kup. A imali su dobar razlog. Uprava je dogovorila kup sa Vicom, ali zaboravili su da na platnom spisku imaju 20-30 igraca od kojih taj isti kup zavisi. Sabura, sve ce se saznati.
Curva Sud
Naravno, mislim i ja da trebaju u skupstinu uci ljudi koji imaju pare, ja sam ovo privatni kapital spomenuo u smislu da treba biti samo jedna struja na celu kluba koja ce davati i ulagati svoje pare i pitati se za sve.mavi je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:18Sa svim se apsolutno slažem, osim s ovim dijelom da nam skupštinu sacinjavaju ljudi koji ce uraditi sve da privatni kapital uđe u klub.irfo je napisao/la: ↑10 apr 2025, 09:40Posto je Duvnjak u ovoj grupi koja bira nove skupstinare, ja se iskreno nadam da je promjenio misljenje u odnosu na ovo:
Privatizacija je nama apsolutna nuznost postala, mi sljedecu garnituru tesko da cemo docekati ako se nastavi ovako poslovanje kluba. Konstantno su dugovi, svako malo neke reprogramiramo, stadion nam se poceo raspadati, sve prokisnjava. Pitanje je do kada ce sjeverna tribina biti uslovna, istok nam i dalje zjapi prazan i ne generise pare(niko da izadje i kaze sta je potrebno da se stavi u funkciju i kaze cija je greska sto je stanje ovakvo godinama, vrijeme je da se proziva imenom i prezimenom). Omladinski pogon od najboljeg u drzavi je postao takav predmet ismijavanja i djeca i roditelji ga zaobilaze u sirokom krugu. Krajnje je vrijeme da skupstinu sacinjavaju ljudi koji ce uraditi sve da udje privatni kapital u klub. Apsolutno jedino rjesenje. I moramo se maniti one "nikom te ne damo".
Nažalost, nama pod hitno trebaju i u skupstinu, između ostalog, uci ljudi koji imaju pare, veze, konekcije...
Nemamo tu komociju vise da nam kokuzi, neradnici i klimaci glavama i dalje sjede u skupštini.
A, obzirom da je Duvnjak in i da će se on lafo nešto pitati, "crna nam je sudba".
Apsolutno se slazem da ulazak u skupstinu kluba treba biti uslovljen nekim finansiranjem. Eto moze i to da svak ko je u skupstini kluba mora kupiti neku godisnju clansku, koja bi bila posebna napravljena za sponzore/prijatelje kluba. Ta clanska moze ukljucivati i godisnju sezonsku kartu za zapad, novi dres, i jos neke pogodnosti, staviti na prodaju to Gold Vip karticu, gdje svak moze kupit a obavezno je za sve clanove upravnog odbora, nadzornog i skupstine, i neka simbolicna cijena od 4-5 hiljada maraka. Pa ako hoces nesto da se pitas bujrum.
Mi smo zadnjih godina imali ljude u skupstini koji ne da nisu marku sponzorstva dali klubu, vec nisu potrosili jednu marku na klub.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Čisto da se zna, da su u toj ekipi bili i još neki Željovci, koji su etiketirani kao posljednji bedem odbrane Željezničara od hijena, od strane anam onih, tako da im pada priča u vodu kako je Mirvić htio da nas ugasi, da vrati Amara i tako dalje i tako dalje. Svakim danom sami sebe demantiraju i potvrđuju teze kako su čovjeka otjerali.mavi je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:37Potpuno netacno, znam momke koji su nudili po 5000 KM da budu u skupštini i insistirali su da i ostali dadnu istu sumu.
Nisu prošli, jer predsjedniku i potpredsjedniku skupštine nisu odgovarali ljudi koji imaju svoje "ja".
A, što se tiče investitora, Sanin Mirvic je imao iskrenu namjeru da uđe u klub kao investitor.
Bez ikakvih uslovljavanja, isključivo ga je zanimao samo sportski dio.
Uplatio 100 hiljada eura za papire, koje mu iz kluba nisu htjeli dati na uvid.
Vjerovatno što bi mu desna ruka bili Zuban i Brkovic.
Nisu dovoljno Zeljovci...
Ovo je 1000 % tačno, tako da priču nema ko da uđe okačite mačku o rep...
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Postoji li admin na ovom forumu?
Čovjek hladno slaže da smo završili kup, a kada se ispostavilo da to nije bas tako, onda ponovo laze i navodi da su igrači odbili
osvojiti, već zavrsen kup.
Sramota za moderaciju foruma, potpuna neozbiljnost.
Na stranu sto hulahopka orgija godinama po temi.
Čovjek hladno slaže da smo završili kup, a kada se ispostavilo da to nije bas tako, onda ponovo laze i navodi da su igrači odbili
Ni u jednom trenutku nisam rekao da su dobri i da bi i pobijedili da su zapeli protiv Sirokog.WeekendOffender je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:30Ne ofiraj se ziv bio. Bolan jedva su Igmana dobili, ko eto oni bi pobjedili dole Sirokog al nisu htjeli hahahaahahahhaha
FKŽ !
Nek me blokiraju sta me briga, to nece promijeniti cinjenicu da igraci ne dobijaju platu, da je Madzid slagao povredu jer kasne plate, da u klubu nema feninga itd. Coric je u katastrofalnim odnosima sa igracima.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:56Postoji li admin na ovom forumu?
Cinjenicno stanje.
FKŽ !
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nemoj da lažeš.TeaM87 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 13:00Nek me blokiraju sta me briga, to nece promijeniti cinjenicu da igraci ne dobijaju platu, da je Madzid slagao povredu jer kasne plate, da u klubu nema feninga itd. Coric je u katastrofalnim odnosima sa igracima.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:56Postoji li admin na ovom forumu?
Cinjenicno stanje.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Jesu slagali i ovo slavlje u konjicu u 90oj? Pa kako ti nije ofirno vise, cuj zavrsen kup odlucili da puste utakmicu. Ebo ti mater svoju ludu..TeaM87 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 13:00Nek me blokiraju sta me briga, to nece promijeniti cinjenicu da igraci ne dobijaju platu, da je Madzid slagao povredu jer kasne plate, da u klubu nema feninga itd. Coric je u katastrofalnim odnosima sa igracima.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:56Postoji li admin na ovom forumu?
Cinjenicno stanje.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma nema on pojma, na dan utakmice piše da dobijamo 1-2 sada piše da igrači nisu htjeli igrati. Priča da plate kasne što je laž.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:56Postoji li admin na ovom forumu?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne vjerujem evo šta čitam, Krpić kod 0-0 namjerno iz voleja otresao stativu, nije htio dati gol znači.Pablo11 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 13:17Jesu slagali i ovo slavlje u konjicu u 90oj? Pa kako ti nije ofirno vise, cuj zavrsen kup odlucili da puste utakmicu. Ebo ti mater svoju ludu..TeaM87 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 13:00Nek me blokiraju sta me briga, to nece promijeniti cinjenicu da igraci ne dobijaju platu, da je Madzid slagao povredu jer kasne plate, da u klubu nema feninga itd. Coric je u katastrofalnim odnosima sa igracima.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:56Postoji li admin na ovom forumu?
Cinjenicno stanje.

-
- Kontakt:
Jel na ovoj temi ima iko da pise osim ove trojice bolida? Hak
Hajd sto botuju i spinuju po cijeli dan, nego od njih ne moze niko nista napisati.
Hajd sto botuju i spinuju po cijeli dan, nego od njih ne moze niko nista napisati.
Sam se odjavi.TeaM87 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 13:00Nek me blokiraju sta me briga, to nece promijeniti cinjenicu da igraci ne dobijaju platu, da je Madzid slagao povredu jer kasne plate, da u klubu nema feninga itd. Coric je u katastrofalnim odnosima sa igracima.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 12:56Postoji li admin na ovom forumu?
Cinjenicno stanje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako iko od vas ima blizak nekom igracu ili ima nekog zajednickog prijatelja sa igracem, zna da plate kasne 

FKŽ !
- gegenpressing
- Kontakt:
Prvom timu ne kasni ništa,Madžid izvrnuo zglob u Širokom.
Kasnili su doprinosi,koji su uvršteni u reprogram.
Zar ste toliki dušmani,lobotomci vam zavide.
Brohra ribo se...
Sam si rekao da imas info od nekog iz kluba, reci mu da te prestane zaje.bavat. Vise nije ni smijesno.
Fk Željezničar.
Prvom timu kasne plate.gegenpressing je napisao/la: ↑10 apr 2025, 14:09Prvom timu ne kasni ništa,Madžid izvrnuo zglob u Širokom.
Madzid nije izvrnuo zglob u Sirokom, normalno je trenirao do petka kad je rekao da ga boli zglob, a onda ga je tokom vikenda odjednom prestao boliti i vratio se treninzima u ponedjeljak
FKŽ !
-
- Kontakt:
ostalo je jos 10 utakmica, sudite igracima i trenerima nakon sezone. do tada podrska upravi igracima sš
kako da te ne volim
Cinjenicno mi se krca napusis smecaru
Jel ti Madzid to rekao ?TeaM87 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 14:41Prvom timu kasne plate.gegenpressing je napisao/la: ↑10 apr 2025, 14:09Prvom timu ne kasni ništa,Madžid izvrnuo zglob u Širokom.
Madzid nije izvrnuo zglob u Sirokom, normalno je trenirao do petka kad je rekao da ga boli zglob, a onda ga je tokom vikenda odjednom prestao boliti i vratio se treninzima u ponedjeljak

Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: kontra, Levin, OdbrambeniOP i 56 gostiju.