Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Miralem Pjanić (34) je igrao do 80. minute za CSKA.PasodelMar je napisao/la: ↑01 mar 2025, 20:06h1a2s3o4 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 16:18Danas vrlo dobrih 80 minuta protiv Zenita.
Igrali su 4-3-1-2 i on je bio taj ofanzivni veznjak (sto nama i fali i reprezentaciji). Izgledalo je da je u formi. Radio dobar presing, stalno je bio u odbrani iako je bio AMF , a u napadu radio svoje. Takodjer i aktivno ucestovao u iznosenju lopte.
Ako postoji kakva sansa trebalo bi ga vratiti. I dalje je nas najbolji veznjak.![]()
Nama odgovara i 4-3-1-2 daleko više od 5-3-2, o tome sam pisao prije više od godinu dana. Pjanic može sigurno pola sata kvalitetno odigrati, u to ne sumnjam. Bio bi nam pogotovo sada od pomoći, jer nam je vezni red u teškoj/nezgodnoj situaciji.
Imao je 41 tačno dodavanje od 53, a uputio je osam tačnih dugih lopti od 10. Dobio je i dva duela sa protivničkim igračima, a imao je i jedno ključno dodavanje.
Pitanje je da li Mire još uvijek može igrati u visokom tempu?
Sto se tice tehnike bolji je 5 puta od svakog naseg CM-a CDM-a.
Gledam Modrića – trči, igra Ligu prvaka, a ima 40 godina. Svega mi, Mire je bio bolji od Modrića u svakom segmentu igre. Ali, iz nepoznatih razloga, nije uspio izdržati pritisak u raspdu u Barceloni.
Gledam Modrića – trči, igra Ligu prvaka, a ima 40 godina. Svega mi, Mire je bio bolji od Modrića u svakom segmentu igre. Ali, iz nepoznatih razloga, nije uspio izdržati pritisak u raspdu u Barceloni.
-
- Kontakt:
Bolji je od Modrica jedino u pusenju nargile i izvodjenju slobodnih udaraca...Djedo je napisao/la: ↑09 apr 2025, 18:20Pitanje je da li Mire još uvijek može igrati u visokom tempu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
svakako m igramo sveukupno devet des minuta poutaknici ako itoliko sanken tenpom ostsloje sve mrljanjeDjedo je napisao/la: ↑09 apr 2025, 18:20Pitanje je da li Mire još uvijek može igrati u visokom tempu?
siguransam dato nije njemu problem
pitanjeje imal on volje jos dabude tu a dabi nam valjo valjo binam bogami
menstrual
Pa bio je braca bolji dok Modric nije dosao Real19vendetta87 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 18:49Bolji je od Modrica jedino u pusenju nargile i izvodjenju slobodnih udaraca...Djedo je napisao/la: ↑09 apr 2025, 18:20Pitanje je da li Mire još uvijek može igrati u visokom tempu?
Pjanke je bio cudo pogotovo u Romi s pola centra trpo golove
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mogao je pjanke na vrhuncu da parira modricu u nekim segmentima igre, u nekima je, poput dugih lopti i lopti u prostor mozda bio i bolji. Ali kretnja izmedju blokova i brza rjesenja pod pritiskom na svojoj polovini kod luke su jednostavno do sad nevidjeni i smijesno je porediti ga s pjanicem
naprijed rejal
Za 8 dana ce punih 17 godina otkako je otvorena ova tema na forumu 
Iz ove perspektive je presmijesno ali stvarno je u prajmu Pjanic bio brutalan i mogao je u istu recenicu s Lukom. Stilom igre bi trebao moci igrati na vrhunskom nivou dugo godina, steta sto se raspao prelaskom u Barcu.Sveti je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:46Mogao je pjanke na vrhuncu da parira modricu u nekim segmentima igre, u nekima je, poput dugih lopti i lopti u prostor mozda bio i bolji. Ali kretnja izmedju blokova i brza rjesenja pod pritiskom na svojoj polovini kod luke su jednostavno do sad nevidjeni i smijesno je porediti ga s pjanicem
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ja nikako nemam izgradjeno misljenje o njegovom raspadu odlaskom u barcu.Madal je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:44Iz ove perspektive je presmijesno ali stvarno je u prajmu Pjanic bio brutalan i mogao je u istu recenicu s Lukom. Stilom igre bi trebao moci igrati na vrhunskom nivou dugo godina, steta sto se raspao prelaskom u Barcu.Sveti je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:46Mogao je pjanke na vrhuncu da parira modricu u nekim segmentima igre, u nekima je, poput dugih lopti i lopti u prostor mozda bio i bolji. Ali kretnja izmedju blokova i brza rjesenja pod pritiskom na svojoj polovini kod luke su jednostavno do sad nevidjeni i smijesno je porediti ga s pjanicem
Ne mogu nikako da rezonujem njegove poteze nakon toga, al nikako. Nekako sve vuce na to da hoce sto vise da zaradi dok ne bude check out, ali onda ode u faking rusiju da igra, sto ili govori da jos uvijek hoce da igra na kolko toliko ozbiljnom nivou, ili da su mu rusi dali vise para od arapa, sto mi je nekako tesko povjerovat.
Ne znam. Mire je sigurno nas najbolji igrac od osamostaljenja, te iako je imo high ceiling u svom peaku, sve je to nekako prekratko trajalo.
Svi sad podvlace taj neki bosanski mentalitet, ali ima pun qrac igraca i iz ostalih evropskih drzava, koji su bili world class pa se kasnije nisu mogli sastavit. Najsvjeziji primjer dele ali npr.
U svakom slucaju, bas steta. Mogao je biti od koristi svakako jos nekoliko godina, a i to poredjenje s Modricem nije fer. Modric je one of a kind, na prste jedne ruke mozes nabrojat igrace koji u tim godinama igraju na tom nivou jos imaju bitnu ulogu
naprijed rejal
Baš teško da je bolji od Džeke, ali bi se dalo diskutovati. Mislim da je bukvalno sve na strani Edina, evo i činjenica da igra na ozbiljnijem nivou još uvijek iako je četiri godine stariji.Sveti je napisao/la: ↑10 apr 2025, 05:02Ja nikako nemam izgradjeno misljenje o njegovom raspadu odlaskom u barcu.Madal je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:44Iz ove perspektive je presmijesno ali stvarno je u prajmu Pjanic bio brutalan i mogao je u istu recenicu s Lukom. Stilom igre bi trebao moci igrati na vrhunskom nivou dugo godina, steta sto se raspao prelaskom u Barcu.Sveti je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:46Mogao je pjanke na vrhuncu da parira modricu u nekim segmentima igre, u nekima je, poput dugih lopti i lopti u prostor mozda bio i bolji. Ali kretnja izmedju blokova i brza rjesenja pod pritiskom na svojoj polovini kod luke su jednostavno do sad nevidjeni i smijesno je porediti ga s pjanicem
Ne mogu nikako da rezonujem njegove poteze nakon toga, al nikako. Nekako sve vuce na to da hoce sto vise da zaradi dok ne bude check out, ali onda ode u faking rusiju da igra, sto ili govori da jos uvijek hoce da igra na kolko toliko ozbiljnom nivou, ili da su mu rusi dali vise para od arapa, sto mi je nekako tesko povjerovat.
Ne znam. Mire je sigurno nas najbolji igrac od osamostaljenja, te iako je imo high ceiling u svom peaku, sve je to nekako prekratko trajalo.
Svi sad podvlace taj neki bosanski mentalitet, ali ima pun qrac igraca i iz ostalih evropskih drzava, koji su bili world class pa se kasnije nisu mogli sastavit. Najsvjeziji primjer dele ali npr.
U svakom slucaju, bas steta. Mogao je biti od koristi svakako jos nekoliko godina, a i to poredjenje s Modricem nije fer. Modric je one of a kind, na prste jedne ruke mozes nabrojat igrace koji u tim godinama igraju na tom nivou jos imaju bitnu ulogu
Sveti je napisao/la: ↑10 apr 2025, 05:02Kad rece najbolji igrac od osamostaljenja e tu prestah citatMadal je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:44Iz ove perspektive je presmijesno ali stvarno je u prajmu Pjanic bio brutalan i mogao je u istu recenicu s Lukom. Stilom igre bi trebao moci igrati na vrhunskom nivou dugo godina, steta sto se raspao prelaskom u Barcu.Sveti je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:46Mogao je pjanke na vrhuncu da parira modricu u nekim segmentima igre, u nekima je, poput dugih lopti i lopti u prostor mozda bio i bolji. Ali kretnja izmedju blokova i brza rjesenja pod pritiskom na svojoj polovini kod luke su jednostavno do sad nevidjeni i smijesno je porediti ga s pjanicem
Ja nikako nemam izgradjeno misljenje o njegovom raspadu odlaskom u barcu.
Kad napisa najbolji od osamostaljenja, eh tu prestadoh citatiSetoKaiba je napisao/la: ↑10 apr 2025, 08:33Baš teško da je bolji od Džeke, ali bi se dalo diskutovati. Mislim da je bukvalno sve na strani Edina, evo i činjenica da igra na ozbiljnijem nivou još uvijek iako je četiri godine stariji.Sveti je napisao/la: ↑10 apr 2025, 05:02Ja nikako nemam izgradjeno misljenje o njegovom raspadu odlaskom u barcu.
Ostat ce upamcen kao pizdda.
Osoba koja nista ne drzi do sebe. Jel ono on pricao protiv prijateljske sa rusijom da bi nakon toga napravio transfer tamo?
A da ne pricam o shishagateu.
I transplataciji kose.
Osoba koja nista ne drzi do sebe. Jel ono on pricao protiv prijateljske sa rusijom da bi nakon toga napravio transfer tamo?
A da ne pricam o shishagateu.
I transplataciji kose.
kreten bez karaktera
ne bi ušao više u revoluciju sve da mi sve džaba daju
ne bi ušao više u revoluciju sve da mi sve džaba daju
Edin je najveci, mire je najbolji, nekako gledam razlicito na ta dva pojmaSetoKaiba je napisao/la: ↑10 apr 2025, 08:33Baš teško da je bolji od Džeke, ali bi se dalo diskutovati. Mislim da je bukvalno sve na strani Edina, evo i činjenica da igra na ozbiljnijem nivou još uvijek iako je četiri godine stariji.Sveti je napisao/la: ↑10 apr 2025, 05:02Ja nikako nemam izgradjeno misljenje o njegovom raspadu odlaskom u barcu.
naprijed rejal
Nema šanse da je Pjanic bolji igrac od Edina. Niti bolji niti bitniji.
Pjanić je samo talentovaniji od Džeke. Kvalitetniji nije sigurno.
+1
Bez Pjanica nekako i mozemo igrati, mada je za klasu bolji od ostalih veznjaka. Bez Dzeke jako tesko, sto cemo i vidjeti kad se oprosti...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 1 gost.