Rose je nesto novo na poziciji pg,on je uradio ono sto nije niko na toj poziciji u jednoj sezoni.Nikon nije ocekivao ovo da budu prvi i 62 pobjede,ko god kaze da jest pravi se general poslije bitke i nije iskren.SaltCityAttack je napisao/la:Rose, of course, had the most to do with this season's story.
He became the seventh player in NBA history to post averages of at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a single season, joining heavyweights Oscar Robertson, Jerry West, Larry Bird, Michael Jordan, Dwyane Wade and LeBron James. He also became the fifth player — and first point guard — to post 2,000 points, 600 assists and 300 rebounds in the same season.
ebote pa gledajte ove sve ovo i mi smo jos otvarali temu da se raspravljamo ko je bolji....ovdje jos nisu naveli da je Rose kao PG imao cak 51ili 61 blokadu za sezonu sto je najvise ikada koji je imao jedan PG(ovo su juce na comcastu popodne spominjali, ali nisam cuo jeli se radi o 51 ili 61 blokadi)...svaka cast majstore tebi se statua sprema ispred United Centra
Jordanova vremena se vracaju,jos mi je potesko da skontam da su prvi u ligi,nekako mi djeluje nestvarno,nisam jos svjestan sta su uradili.Poslije crnih sezona i obaranja rekorda po najvecem broju poraza i takvih stvari,sad ovo,zato vrijedi bit navijac kluba a ne igraca.
Mislim da se moze do finala istoka,a ako bude sve ok i do finala lige.
Ja kad sam dosao na forum jedini navijac Bullsa je bio Salt,te sam otvorio temu koja je do danas najaktivnija na NBA.Imaju trenutno najvise navijaca na forumu a mozda i u Bosni.
Sad ocekujem nove navijace,jer kad je uspjeh odmah su tu i navijaci,te povratak starih navijaca.
MVP,COY,Best rekord in NBA,Deng medju 5 najboljih defanzivaca lige.