Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 14 apr 2011, 13:26

SaltCityAttack je napisao/la:Rose, of course, had the most to do with this season's story.

He became the seventh player in NBA history to post averages of at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a single season, joining heavyweights Oscar Robertson, Jerry West, Larry Bird, Michael Jordan, Dwyane Wade and LeBron James. He also became the fifth player — and first point guard — to post 2,000 points, 600 assists and 300 rebounds in the same season.

ebote pa gledajte ove sve ovo i mi smo jos otvarali temu da se raspravljamo ko je bolji :)....ovdje jos nisu naveli da je Rose kao PG imao cak 51ili 61 blokadu za sezonu sto je najvise ikada koji je imao jedan PG(ovo su juce na comcastu popodne spominjali, ali nisam cuo jeli se radi o 51 ili 61 blokadi)...svaka cast majstore tebi se statua sprema ispred United Centra
Rose je nesto novo na poziciji pg,on je uradio ono sto nije niko na toj poziciji u jednoj sezoni.Nikon nije ocekivao ovo da budu prvi i 62 pobjede,ko god kaze da jest pravi se general poslije bitke i nije iskren.

Jordanova vremena se vracaju,jos mi je potesko da skontam da su prvi u ligi,nekako mi djeluje nestvarno,nisam jos svjestan sta su uradili.Poslije crnih sezona i obaranja rekorda po najvecem broju poraza i takvih stvari,sad ovo,zato vrijedi bit navijac kluba a ne igraca.

Mislim da se moze do finala istoka,a ako bude sve ok i do finala lige.

Ja kad sam dosao na forum jedini navijac Bullsa je bio Salt,te sam otvorio temu koja je do danas najaktivnija na NBA.Imaju trenutno najvise navijaca na forumu a mozda i u Bosni.

Sad ocekujem nove navijace,jer kad je uspjeh odmah su tu i navijaci,te povratak starih navijaca.

MVP,COY,Best rekord in NBA,Deng medju 5 najboljih defanzivaca lige.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 13:28

Ma lud je Tib majke mi, bas imamo unikatnog trenera : ).
Podsjeca me dosta na omiljenog Scott Skilesa!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 13:32

Titova-Juga je napisao/la:Ma lud je Tib majke mi, bas imamo unikatnog trenera : ).
jesil ti njega vidio kad je rezultat 20 razlike 30 razlike za nas kako se on ponasa?...pa isto koda gubimo on skace dere se, a sinoc ba u dvorani samo njega cujes koliko galami :)....podsjeca me na onog trenera sto je vodio Zenicu Metalno u ono vrijeme sa Kahrimanovicem,Delicem,Jovanovicem,Alihodzicem,Biberovicem,Hodzicem, mislim naravno na trenera Jahica :)...on je cupo kosu i skako ko majmun :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 13:35

SaltCityAttack je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ma lud je Tib majke mi, bas imamo unikatnog trenera : ).
jesil ti njega vidio kad je rezultat 20 razlike 30 razlike za nas kako se on ponasa?...pa isto koda gubimo on skace dere se, a sinoc ba u dvorani samo njega cujes koliko galami :)....podsjeca me na onog vaseg trenera sto je vodio Zenicu Metalno u ono vrijeme sa Kahrimanovicem,Delicem,Jovanovicem, mislim naravno na trenera Jahica :)...on je cupo kosu i skako ko majmun :)
Haha, jasta sam bola.
Najvise mi u glavi ona tekma protiv Kingsa kad smo ih razbili, kako skace, zivcira se, pokazuje Rose-u kako da radi s rukama i naravno dere se toliko da sam ga mogao cuti preko loseg streama u punoj dvorani.
Pogledaj mu press konferenciju ima na youtube kada je tek dosao u Chicagu i usporedi mu glas tada i sada haha.
Ne daj Boze da nam Tomu jos i glas zakaze, ali Boga mi kakav je to mocan trener on bi uspio rukama pokazati sve sto zeli da kaze haha.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 13:56

mi smo uzeli najboljeg i suvise jeftinog trenera u NBA i sretan sam zbog toga ...Thibs skace vazda i nikad nije zadovoljan igrom uvjek ima prigovorit na svakoj koferenciji za novinare :)...to je trener uvjek trazi maksimalno zalaganje...sa njim Bullsi ce uzeti prsten kad tad
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 14:02

Daj Bože već ove sezone !

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 16:07

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Izgleda da ce nas Salt, opet kostat pobjede. Ako izgubimo, nedo mu Bog, da ode na neku playoff utakmicu. :D

Nije slucajnost da mi lose igramo kad god on ode... :D
ajjjjjjj nerviro sam se ko budala , jer Thibs ne uvodi startere da preokrenu utakmicu :)...reko pa zasto opet mene ovo da potrefi i odmah sam ramzisljao o vama i pitao sam se sta li vi sad komentarisete. nesto slicno ovome odmah sam prepostavio :)..pokusao sam uci preko Blackberiya na forum, ali zaboravio sam pasword i nisam mogao da udjem, a kada ovdje ulazim meni je save pasword...uglavnom na svu srecu pobjeda, a Butler me je iznenadio :)..suta covjek i navijaci su bili sretni kada su ga vidjeli da ulazi.....evo Spursi gube i izgleda da cemo imati najbolji rekord u NBA....Spursi veceras ipak imaju svoje startere protiv Sunsa...hajde wolvi ovo ako dobijete castit cu te :)
Da smo izgubili... ja bi javio organizaciji Bulls, da te ni po koju cijenu ne pustaju vise da gledas utakmice Bulls-a u UCu, jer donosis losu srecu. :D

Izvukao si se za dlaku. Butler te je spasio. Trebao si mu tamo vikati: "Butleru, ti si moj heroj, hoces se ozenit/udat (kako to ide kod derape vec) za mene!" :D

Sto bi rekli Nadrealisti: "Ma dobro si pros'o, dobro si pros'o" hahahahahahahahahaha
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 16:33

Evo vam ESPN stream: http://atdhenet.tv/7215/watch-espn

Radi 24h. barem mislim da radi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 16:46

dobar je samo kasni jendo 15 sekundi, evo ja na tv gledam
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 16:52

[youtube][/youtube]

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 16:58

SaltCityAttack je napisao/la:dobar je samo kasni jendo 15 sekundi, evo ja na tv gledam
Dobro je. :)

Nadam se da ce raditi O.K. i u subotu. :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 17:01

SaltCityAttack je napisao/la:dobar je samo kasni jendo 15 sekundi, evo ja na tv gledam

Bola, mora kod tebe kasnit, ti si tamo, nama je drama :D

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 18:24

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 18:29

kad_kako je napisao/la:Thibs o susretu sa Indianom u PO: http://sports.espn.go.com/chicago/nba/n ... id=6350435

Koji ga k. vise pitaju o Bostonu, to je proslost, dosadni su... :roll:

Smrt nacionalizmu !!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 14 apr 2011, 22:16

Svim fanovima bullsa cestita,fenomenalna sezona!!
Trener je majstor motivacije i odbrane!!
Rose zasluzeno mvp,jedino je lebron statisticki bio boljii!!
Ali ,sada tek pocinje sezona,pa cemo da vidimo,dali ce kobe opet na kraju da digne krunu!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 apr 2011, 22:17

Butler je odlican, znao sam da je ofanzivno dobar al sinoc je pokazao da igra odlicnu odbranu. Prvi smo u ligi, niko nije ocekivao. Sad niko nista ne smije reci kad kazem da je Rose najbolji PG u ligi, dok je prije 2-3 mjeseca bio 7 PG lige. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 apr 2011, 22:41

BIHfan je napisao/la:Butler je odlican, znao sam da je ofanzivno dobar al sinoc je pokazao da igra odlicnu odbranu. Prvi smo u ligi, niko nije ocekivao. Sad niko nista ne smije reci kad kazem da je Rose najbolji PG u ligi, dok je prije 2-3 mjeseca bio 7 PG lige. :mrgreen:
ma nestalo kriticara skroz,valjda cekaju neki kiks da se jave ,evo doe78 se javio fino iako je pocesto i kritikovao ali tako i treba

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 23:01

Thibs, proglasen za najboljeg trenera u mjesecu Aprilu. To za Istocnu Conf.

Na Westu je trener Portlanda ponjeo tu cast.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 apr 2011, 23:26

Je li ovo prva utakmica PO protiv Indijane oko 7 po našem vremenu? Mislim da nam je finale Istoka zagarantovano, a dalje ako uspijemo, onda je neviđeni uspjeh, najviše zahvaljujući Rose-u i Thibodeau!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 15 apr 2011, 00:54

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Je li ovo prva utakmica PO protiv Indijane oko 7 po našem vremenu? Mislim da nam je finale Istoka zagarantovano, a dalje ako uspijemo, onda je neviđeni uspjeh, najviše zahvaljujući Rose-u i Thibodeau!
jes u 7 ,po njihovom je 1 poslije podne..a za drugi dio se potpuno slazem ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 1 gost.