Ne moze se u ugovoru definisat formacija. Moze se trazit trener profila koji odgovara filozofiji kluba al da ti neko ugovorom definise kako ces radit... kao da te ljudi zaposle kao grafickog dizajnera i narede ti da smijes koristit samo odredjeni layer. A traze od tebe rezultat u fullu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma sta da ti bude zao, ko god da nas vodi mi isto igramo i zavrsavamo treci/cetvrti.macahz je napisao/la: ↑11 apr 2025, 19:58Nek prića ko šta hoće, ali ne bi mi uopšte bilo žao da Zekić na kraju sezone ako ne uzme kup (a neće sigurno) digne sidro.
Svaki trener nešto svoje na silu gura, ovaj naguro ovih poluigrača Hrvata, a nikakve tu nema prevage.
A pogotovo ovo sa formacijama, pa vidi čovjek 2 mjeseca ne mogu ljudi napraviti akcije kako treba i forsira ih uvijek isto.
Turkeš kakav god da je odron opet je imao 2-3 pravo dobra dodira, gdje se izrodile prilike. Realno boljo je i od Bultića i od Keremeha u napadu, što ne igra valjda zna Zekić.
Iskreno nakon ove sezone i ovakvih igara, ne dobijenij derbija, bezidejne igre, nediscipline u igri, ako ne uzme kup, zahvalio bi mu se. Ne znam šta sa njim treba graditi, ove zbunjujučće fprmacije....
Ovo ti je samo pokazatelj da nije vise ni do trenera,svaki on malo bljesne na pocetku i opet sve vrati na staro sivilo.
U ovako poslozenom klubu sa ovakvim “sistemom” ni Guardiola da dode ne bi nista napravio siguran sam.
-
- Kontakt:
FK IZBIJ-NABIJ
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Lukas je samo sarkastičan
E čuj ugovorom vezan za formaciju, uozbiljite se malo pa naša ni jedna selekcija ne igra tako. Čovjek gura svoje pod svaku cijenu, to što svi vide da ne ide to je drugi par opanaka.

E čuj ugovorom vezan za formaciju, uozbiljite se malo pa naša ni jedna selekcija ne igra tako. Čovjek gura svoje pod svaku cijenu, to što svi vide da ne ide to je drugi par opanaka.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sad ce onaj Pendulum dok dođe iz škole da vas ruži što kritikujete i da traži članske na pregled 

-
- Kontakt:
Sta kaze Zekic nema sta zamjeriti igracima 

- Maroon1946
- Kontakt:
Svaka sezona ista - dobar start i nadanje da će nešto drugačije biti, a onda hladan tuš čim se malo zakuha. Borac i Zrinjski su ti toliko daleko a imaš najbolju ekipu u ligi. Koliko već godina igramo sa istom formacijom? Zašto igramo sa 5 nazad ko da igramo u Ligi Prvaka? Igrali mi sa prvim ili zadnjim uvijek ista formacija i igra. Više nema onog "Svi u napad jedan je Hase." Kalkulišemo i u kupu kad igramo protiv ekipa iz nižih liga. Nismo napredovali ni jedne sekunde naprotiv gore igramo sada nego na početku sezone. I kako onda da čovjek pomisli da će sljedeće sezone biti išta bolje?
-
- Kontakt:
Jaro moj ovdje jesi li napisao nešto što se ne svidi forumskom puku odma te uzjašu ali samo bahato.Istom mjerom uzvraćajMerso1993 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:15Ne mora mi se niko izvinjavati ali ako cemo realno govoriti veceras je Aldin pokazao srce i voljni momenat u 5 minuta sto mogu glavom garantovati da gruzijac gordiziani nece pokazati za cijelu sezonu. Vidi se da momak ima zelju i da voli klub ali sta da pokaze za 5 minuta. Momak kako je u sarajevo stigao nema u svim utakmicama dvije citave tekme i u te dvije tekme dao recimo 3,4 gola i neku asist. Ali ovdje sta god napises ljudi te vredjaju i psuju, kao ja Aldin eto igraci imaju volju i vremena da pisu u forumu, oni primaju platu j .....e se njima realno svima ko ovdje sta pise.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 apr 2025, 19:45Onom se momku izvinuti što je pisao za Turkeša.
**** ga ovaj ziheraš otkako je došao.
Minute na kapaljku u firmaciji gdje se ne bi ni Levandovski snašao.

Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 11 apr 2025, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nema nista od ove igre,bolje reci ne igre.
Ispuhali smo ko dusica.
Yebes tim koji bukvalno zivi od jednog igraca.
Zekic fura sve isto,nema tu ideje,a realno nemas ni s kim nista realizovati.
Samo da vise ne gledam alibi igrace. Pavicic prednjaci uveliko,od 200 dodavanja 199,5 je nazad.
Mrs vise
Smijesno za gledati gdje je golman najbolji asistent i sa najvise pasova.
I Zekic izgleda jedva ceka da zavrsi sezona.
Opsta letargija.
I da ode ne bi mi nesto bilo zao.
Ispuhali smo ko dusica.
Yebes tim koji bukvalno zivi od jednog igraca.
Zekic fura sve isto,nema tu ideje,a realno nemas ni s kim nista realizovati.
Samo da vise ne gledam alibi igrace. Pavicic prednjaci uveliko,od 200 dodavanja 199,5 je nazad.
Mrs vise
Smijesno za gledati gdje je golman najbolji asistent i sa najvise pasova.
I Zekic izgleda jedva ceka da zavrsi sezona.
Opsta letargija.
I da ode ne bi mi nesto bilo zao.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 11 apr 2025, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Šta će zamjeriti igračima, važni igrači iz prve postave su povrijeđeni , nema ih ko zamijeniti i tjt. Ovo mi djeluje isto kao da je neko došao i rekao, ne smijete više igrati i Zrinjski takođe. Mi ne igramo ali me čudi što i Zrinjski ne igra, ispustili su 10 bodova prednosti. Izgleda Borac mora biti prvak i priča završena.
Isto bi ovako bilo i da smo u punom sastavu
-
- Kontakt:
Kako možete napisati jednog igrača a fale ti
Gojkovic
Jovic nedovoljno oporavljen
Beganovic
Guli
Butic
Đorđević
Svih ovih 6 igrača su prvih 11.
Loše je da ne može lošije ali nemojte iznositi neistine.
Nit bi Unusic ni Mustafic pa ni Kyeremeh igrali da nije povreda a sredina bi nam bila kreativnija i napad 10 puta jači.
Jad od igre , tuga , ali dajte malo činjenica.
Realu da fale npr Rudiger , Mbape, Vinicus, Belinghem, Mendi/Karvahal i Valverede ne bi mogli dobit drugoligaša.
Gojkovic
Jovic nedovoljno oporavljen
Beganovic
Guli
Butic
Đorđević
Svih ovih 6 igrača su prvih 11.
Loše je da ne može lošije ali nemojte iznositi neistine.
Nit bi Unusic ni Mustafic pa ni Kyeremeh igrali da nije povreda a sredina bi nam bila kreativnija i napad 10 puta jači.
Jad od igre , tuga , ali dajte malo činjenica.
Realu da fale npr Rudiger , Mbape, Vinicus, Belinghem, Mendi/Karvahal i Valverede ne bi mogli dobit drugoligaša.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 apr 2025, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Rogica fata grč kod 0:0

-
- Kontakt:
Druže, već sam ti pisao, pisat' ću ti ponovo, Turkeš je greda, on je u švicarskoj radio k'o sekjuriti u jednom vrtiću, a kad' je imao slobodno vozio tramvaj, ali samo noćnu smjenu, jer nije mogao jadan da spava.Merso1993 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:15Ne mora mi se niko izvinjavati ali ako cemo realno govoriti veceras je Aldin pokazao srce i voljni momenat u 5 minuta sto mogu glavom garantovati da gruzijac gordiziani nece pokazati za cijelu sezonu. Vidi se da momak ima zelju i da voli klub ali sta da pokaze za 5 minuta. Momak kako je u sarajevo stigao nema u svim utakmicama dvije citave tekme i u te dvije tekme dao recimo 3,4 gola i neku asist. Ali ovdje sta god napises ljudi te vredjaju i psuju, kao ja Aldin eto igraci imaju volju i vremena da pisu u forumu, oni primaju platu j .....e se njima realno svima ko ovdje sta pise.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 apr 2025, 19:45Onom se momku izvinuti što je pisao za Turkeša.
**** ga ovaj ziheraš otkako je došao.
Minute na kapaljku u firmaciji gdje se ne bi ni Levandovski snašao.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Mirvic mora napustiti klub i to je to. Bolje da smo u dugovima kao svaki normalni Europski klub, ali da se borimo za trofeje. Pod Mirvicem nismo primsrdili trofeju. Mirvic je Bosanski Glazer i Ratcliffe..
- luckystrike
- Kontakt:
Jel' bilo 'vakoluckystrike je napisao/la: ↑11 apr 2025, 11:176/10 - nebitna utakmica
9/10 - na poluvremenu pri 0:0 tjeraju ekonoma, igrače, vlasnika

Borac za 3god napravio ono sto Sarajevo nije u stanju sad ce 12godina od kako je Tan usao u klub.
Niko nam nije kriv kad nismo znali poklopiti sve sto se treba poklopiti kao sto je to Borac uradio,imali smo isuvise vremena.
Niko nam nije kriv kad nismo znali poklopiti sve sto se treba poklopiti kao sto je to Borac uradio,imali smo isuvise vremena.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Bing [Bot], Bordo10, Lik, nedimmmm1337, riki46, Rodman, ubipara i 80 gostiju.