Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
što kae zmaj yebem ja kafanu đe vidiš kako treba
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovi su odrasli vani. Ja eto nisam takav, ako je nesto bolje, bolje je.alemsa je napisao/la: ↑12 apr 2025, 17:33Pa normalno da svako svoju hvali kad je obicno pravi po svom ukusu, pricas o ljudima koji 40+ godina piju rakiju. Kad pijes nonstop vodu, osjetis razliku u razlicitim vodama a kamoli rakijisoko je napisao/la: ↑12 apr 2025, 17:02Mene podsjeca na obloge, kad sam bio bolestan kao dijete. Ostao taj miris u sjecanju.
A sto mi je interesantno da posto znam raje iz citave BiH, svako svoju hvali. Jedan gore sjeverna BiH, kaze kraj Save, sljiva tamo naj. Ovaj drugi iz Kljuca, kaze sa Sane, izvor tamo najbolja.
Pio sam ne davno, donjeo kolega sa Romanije, divlja kruska. Nako nije nesta. Ne znam ja oko toga tako da je meni to sve slicno.. Ja kad sam malo vise/cesce pio, sam izbjegavo zestoko, jedino ako mi je cejf nakon 3-4 pive, drmnem shot Don Julia da me strese i digne za nivo
a ako mi se pijuckalo, onda whiskey ili rakiju, uz pivu/zaljevas pomalo nista vise od 2-3 casice pijuckas. Ide rakija dobro kad je jaka podloga i meza
Ja sam njima napravio blind taste i pobjedila ova iz oregona.
Isto sam pravio raji blind taste za colu, americka, iz meksika, pepsi. Ovaj jedan citav zivot pije colu, kao kola bolja i ispade covjek voli pepsi.

Kako ljudi mogu cugati rakiju, ono odo veceras satrat po/litru keruse, haj ne velim casicu, dvije al sve preko
ja je jedino mogu da nakvasim carape pa izvuce visoku temperaturu 

1946-1987
Ja sam probao rakiju od breskve, predobro je. Bas onaj fini ukus breskve u ustima. Inace imam od sljive, kajsije, dunje, jabuke i kruske.
Ma predobro je mezit uz rakiju
Ma predobro je mezit uz rakiju

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ide to s godinama burazeru, ako si pivopija recimo, nakon recimo 10 godina aktivnosti ne fata te vise 2-3 pive, nego 5-6, a za 5-6 piva treba 3+ sata, onako drmnes 3 rakije i za 45 minuta si na tom nivou

-
- Kontakt:
Vučić postavio svoje zahtjeve

Šta je buseva u Bgu 

-
- Kontakt:
Jbte grob
- AshburtonG
- Kontakt:
Slusajuci Srbijance poput ovoga dosao sam na ideju da tetku, koja misli i dalje da su nam ugradili GPS chipove tokom pelcovanja, odvedem na neki wellness vikend.
- bavariapivo
- Kontakt:
Slusam i ne vjerujem jbt. Morbidno

- bavariapivo
- Kontakt:
Pitanje je, koliko je para dobio, da ovo tvrdi…
Doduše moguće je, da je lik jednostavno brainwashed od strane pičqoustog

Mislim da je stari pravio to, to je ono vise za pokazivanja i casica za specijalne goste.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Izbaci mi neki video gdje se Trump pita zašto je toliko Mercedesa i BMWova po Americi a recimo nema Chevroleta po Berlinu i Minhenu. Oj jbm ti

- VensanKasel
- Kontakt:
Prije će biti ucjena , brat Andrej je zadužen za te "kombinacije" .bavariapivo je napisao/la: ↑13 apr 2025, 10:41Pitanje je, koliko je para dobio, da ovo tvrdi…
Doduše moguće je, da je lik jednostavno brainwashed od strane pičqoustog![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
A kako vas od Srba išta više iznenađuje. Uvijek bili najveći mitomani i lažovi na planeti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.