Ovaj govori za jucerasnji start da je na loptu?
Ja se nadam da ovo dijete ima strucnu pomoc uz sebe
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ovaj govori za jucerasnji start da je na loptu?
Za botove na koje smo navikli na temisuperFrankie je napisao/la: ↑13 apr 2025, 10:33Previse se puta desilo da bude slucajno. Al ne iznenadjuje me nimalo to sto je Arsenal stao iza silovatelja
Haj sto opravdavate i branite uzasan klub, al da to radite i sa silovateljima u tom klubu, to mi nije jasnoBrokula je napisao/la: ↑13 apr 2025, 13:42Za botove na koje smo navikli na temisuperFrankie je napisao/la: ↑13 apr 2025, 10:33Previse se puta desilo da bude slucajno. Al ne iznenadjuje me nimalo to sto je Arsenal stao iza silovatelja
![]()
To sam ja i napisao samo nekako ljepšeJayCatwright je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:51Jos za razliku od Henrya nije morao otici u ekipu gdje ce biti cetvrta opcija u napadu i vodonoša u najboljim godinama da osvoji LP.
Stedimo se za Legiu
Ja pisem jezikom da me razumiju forumasi iz ruralnih dijelova, kao sto je Draževina odakle potječe brokulanerkolfc je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:53To sam ja i napisao samo nekako ljepšeJayCatwright je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:51Jos za razliku od Henrya nije morao otici u ekipu gdje ce biti cetvrta opcija u napadu i vodonoša u najboljim godinama da osvoji LP.
![]()
Evo sta ce Brokula procitati iz tvog posta.JayCatwright je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:55Ja pisem jezikom da me razumiju forumasi iz ruralnih dijelova, kao sto je Draževina odakle potječe brokulanerkolfc je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:53To sam ja i napisao samo nekako ljepšeJayCatwright je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:51Jos za razliku od Henrya nije morao otici u ekipu gdje ce biti cetvrta opcija u napadu i vodonoša u najboljim godinama da osvoji LP.
![]()
Jos rece da ce biti i minuta sutnje, ali ne rece razlog, hej komentarises najjacu ligu svijeta, i ne informises se za takve situacije iako je ova kod Luverpula opcenito poznata.JayCatwright je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:04Kaze komentator na Areni da je Salah blizu potpisivanja ugovora. Tačno je Gojko Andrijašević Peter Drury za ove idiote.
Kakav faul svega ti, gurnuo ga rukom u leđa ovaj se bacio ko pastrmka i uhvatio za skočni zglob. I Kudus (čini mi se) ga pogledao u fazonu ne provaljuj se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.