FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 apr 2025, 12:21

Silvester071 je napisao/la:
13 apr 2025, 10:07
EastMadness je napisao/la:
13 apr 2025, 09:35
Ako zavrsimo 4 i ispadnemo u utorak Jel vrijeme mirvic da ide?
A kako mislis da ide?
Jedno je što bi možda neki željeli da on ode i da dodje neki "Mamić" i napravi ono što Mirvić najavljuje već 3-4 godine ali realnost je (nažalost po neke) mnogo drugačija.

Hocete da ode Mirvic, super, izvalite se xy para, otkupite udio ili nadjite nekog Miškovića spremnog da se uvali u ovo, Bgm teško.

Dugotrajan je sve to proces, pravljenja kluba na zdravim osnovama i sigurno da on ima mnogo gresaka i da je vjerovatno okružen ljudima koji ne umiju više/bolje.
Kao pozitivne stvari bi ja izdvojio kamp, marketing/fun shop a ono što meni smeta kao navijaču jeste izostanak rezultata (trofeja prevashodno, europa je druga prica, tu treba da ti se potrefe zvjezde i zvjezdice, sjetimo se samo Borca i onih Albanaca na startu kvalifikacija za LP, pa onda Zrinjskog i onog prolaska cini mi se Islandjana na jedvite jade itd...tu smo mi kurate srece iako ruku na srce zadnjih sezona smo ispadali od ne bas preozbiljnih ekipa u Europi), stalno mjenjanje trenera, lutanja u sportskom segmentu...

Da je samo proci u utorak i pokusati spasiti sezonu i doci do trofeja Kupa BiH...šta dalje, pokazat' ce nam uskoro ljeto i eventualni ostanak Zekića i konačno slaganje ekipe po njegovim željama, pa da vidimo kako dalje u ligi sa 10 ekipa, gdje ti skoro svako kolo neki derbi i bit' ce interesantno.
Ma lik nije tu zbog Sarajeva nit ga Sarajevo zanima valjda je to jasno po njegovim postov8ma,cim Mirvic ode i njegov ce nik da nestane tako da je smecar na bloku,vidio do sad ovakvih milion.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 apr 2025, 12:41

mosarajvosa83 je napisao/la:
13 apr 2025, 12:21
EastMadness je napisao/la:
13 apr 2025, 09:35
Ako zavrsimo 4 i ispadnemo u utorak Jel vrijeme mirvic da ide?
A kako mislis da ide?
Jedno je što bi možda neki željeli da on ode i da dodje neki "Mamić" i napravi ono što Mirvić najavljuje već 3-4 godine ali realnost je (nažalost po neke) mnogo drugačija.

Hocete da ode Mirvic, super, izvalite se xy para, otkupite udio ili nadjite nekog Miškovića spremnog da se uvali u ovo, Bgm teško.

Dugotrajan je sve to proces, pravljenja kluba na zdravim osnovama i sigurno da on ima mnogo gresaka i da je vjerovatno okružen ljudima koji ne umiju više/bolje.
Kao pozitivne stvari bi ja izdvojio kamp, marketing/fun shop a ono što meni smeta kao navijaču jeste izostanak rezultata (trofeja prevashodno, europa je druga prica, tu treba da ti se potrefe zvjezde i zvjezdice, sjetimo se samo Borca i onih Albanaca na startu kvalifikacija za LP, pa onda Zrinjskog i onog prolaska cini mi se Islandjana na jedvite jade itd...tu smo mi kurate srece iako ruku na srce zadnjih sezona smo ispadali od ne bas preozbiljnih ekipa u Europi), stalno mjenjanje trenera, lutanja u sportskom segmentu...

Da je samo proci u utorak i pokusati spasiti sezonu i doci do trofeja Kupa BiH...šta dalje, pokazat' ce nam uskoro ljeto i eventualni ostanak Zekića i konačno slaganje ekipe po njegovim željama, pa da vidimo kako dalje u ligi sa 10 ekipa, gdje ti skoro svako kolo neki derbi i bit' ce interesantno.
Ma lik nije tu zbog Sarajeva nit ga Sarajevo zanima valjda je to jasno po njegovim postov8ma,cim Mirvic ode i njegov ce nik da nestane tako da je smecar na bloku,vidio do sad ovakvih milion.
Ja sam u posljednjih 5 dana blokirao 15+ "naših" navijača. :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 apr 2025, 12:43

Pendulum je napisao/la:
13 apr 2025, 12:41
mosarajvosa83 je napisao/la:
13 apr 2025, 12:21

A kako mislis da ide?

Ja sam u posljednjih 5 dana blokirao 15+ "naših" navijača. :kafa:
Ma nikakva steta ni da ne pisemo ovdje,sve sto valja su rastjerali i sad su tu vecinom bolesne kone sa 30 profila.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 13 apr 2025, 13:10

Dobro, evo imamo investitora, dobre plate, financijski smo stabilan klub, fan shop, Amazon USA, kamp. S druge strane i pored svega toga rezultati izostaju.

Evo, ja bih zamolio da mi ovi, koji kritikuju "kritiku", objasne koji stav da zauzmem.

Unaprijed zahvaljujem.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 apr 2025, 13:47

MaroonBjelave je napisao/la:
13 apr 2025, 13:10
Dobro, evo imamo investitora, dobre plate, financijski smo stabilan klub, fan shop, Amazon USA, kamp. S druge strane i pored svega toga rezultati izostaju.

Evo, ja bih zamolio da mi ovi, koji kritikuju "kritiku", objasne koji stav da zauzmem.

Unaprijed zahvaljujem.
Dali su/ste svjesni da FK SARAJEVO na godisnjem nivou ima budzet oko 3-4 m km. Maksimalno, plus euro takmicenje koje ide od 1 do 2 miliona, koja sama sebe jedu jer 3-4 miliona nemogu napravit ekipu sa kojom mozes uzet prva 3 mjesta…

Takodje prije 4 GODNE nas klub je bio u bankrotu i bez igrackog kadra. U procesu preuzimamja (pregovori i finaliziranje papirologije) ta sezona je bila propala.

Naravno da po dolasku u neki novi biznis u drugu drzavu koja ima ZAKONSKE MOGUCNOSTI i vidu VICE BEUSA PILAVA I CO, da laz pretvara u istinu, da ilegalne zakone pretvori u legalne, da citavom svjetu kaze da je laz istina.

Pa idemo redom

Travnjak; najduza izgradnja hibridnog terena se desila BA KOSEVU 280 dana

Naj kraca na stadionu u BANJA LUCI 45 dana takodje i prvi stadion koji je dobio hibrid id uefini para je BANJA LUKA, zasto banja luka, nijednoj reprezentaci nije dozvoljeno da se igra u rs, nije to stadion gdje najgora trava bila, tusanj recimo je imo goru podlogu

Zadnje 2 godine katastrofalnim kriminalnim sudiskim unistavanje FK SARAJEVA OD strane vice beusa i ns bh izpomognuti sa par klubova u vidu fk zeljeznicar, smo dosli u situaciju da zeljeznicaru bjezimo 3 boda umjesto 15 i da kaskamo 11 bodova iza borca umjesto da budemo 3-4 boda u plusu.
Igracki kadar svi igraci koji su dosli i treneri osim Varesanovica su bili top treneri, i nisu treneri koji su dosli da se vjezbaju niti su treneri koji su bili jeftini. Znaci sve 4 godine savez je nas karandjo na ovaj ili onaj nacin, nekazem da bi mi bili prvac sve 4 godine al sigurno 1-2 godine bi osvoili ligu i bar 2 kupa i imali ekipu koja bi imala kostur jaci 10x nego sad. Da je sve bilo fer i posteno sudjenje pravoshodno

Zar stvarno mislite da je Vico smjenio glavne ljude iz sudiskog odbora cim je dosao zato sto oni nisu bili dobri, nije vec da prvo posalje poruku sudujama sta ce bit ako nebude po njegovom (6 utakmica kazne PELJTU), drugo instalirao svoje ljude kojim on daje direktive. Ponavljam 3 godine prije dolaska vice immali smo bolje sudjenje nego 4 godine od vicinog dolaska. Svi treneri koji su tada radili u pl bh su to rekli, takodje dosta ljudi su govorili da nam je sudjenje bolje nego u HNL.

Jer stvarno ovi sto kritikuju misle da sa dobrom igrom i dobrim rezultatima uz posteno sudjenje zrinjski-borac kogu stat na crtu FK SARAJEVU..

Normalno znaju oni sta rade pokradute otom se pise 2 dana a to sto pojebe strategiju kluba, sto zajebe trebera ss i sto po automatizmi aktivira navijace da traze smjene to je glavni cilj.

ZAMISLITE DA NAVIJACI FK SARAJEVA TRAZE DA IDE ISMIR MIRVIC A citava liga moli bogavda nadje jednog tskog

Husic ulozio 3 m km za 8 godina sto je vodio slobudi covjek 12 godina otom prica kao da je ulozio 200 m km, uz to preko slobode i dosao u SDA sto je razlig i vracanja u bih

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 apr 2025, 14:00

Unaprijed zahvaljujem.
Jbg ne mozes imati sve u zivotu :D

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 apr 2025, 14:45

Unaprijed zahvaljujem.
Samo nek' se ne puca
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 apr 2025, 15:05

jedino pravo mjerilo ekipe je broj bodova na kraju, kao i dokle se doguralo u Kupu. broj bodova za sad obecava, ako samo gledamo sebe. borac i lazni imaju svoje u sudijskoj organizaciji i tesko je nesto vise uraditi.
cak je i beus tu donekle preglasan jer vico sa irfom koji radi za njega vode glavnu rijec oko sudija i zato sada beus radi na tome da irfu skloni kao zamjenika predsjednika pa da sa drugim iz B komponente zavrsi sudijsku organizaciju, cisto da smanji utjecaj vice na sudije...na kraju, opet H rade za sebe, nas ko hebe. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 13 apr 2025, 16:35

H8Z7 je napisao/la:
13 apr 2025, 14:45

Unaprijed zahvaljujem.
Samo nek' se ne puca
Moraju se malo bolje organizovati stvari van terena, da bi na terenu dobili bolji rezultat. Treba Ismiru par ljudi od povjerenja koji ce angazovati jos par ljudi od povjerenja, pa da se uozbilji malo situacija oko akademije, skautinga, troskova i svega ostalog stim u vezi. Da bi to sve funkcionisalo, treba imati jasnu strategiju cemu tezimo, odnosno koji su ciljevi.

Meni djeluje da Mirvic radi koliko stigne od obaveza, onako spontano, vise iz hobija nego profesionalno.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 13 apr 2025, 16:36

bvsic je napisao/la:
13 apr 2025, 09:53
Da vas podsjetim, yebale vam pare sve i Mirvic vam yebo sve, i Zekic vam yebo sve
2.kolo + nepostojeci crveni za Kupresaka
slika

slika
6.kolo

slika

slika

7.kolo

slika

slika

slika

slika

8.kolo

slika

9.kolo

slika

slika

11.kolo

slika

12.kolo

slika

slika

4. kolo

slika

16. kolo

slika
Dzaba je ove sve brate onaj napisa neki dan da je sudjenje sad u redu
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 13 apr 2025, 16:43

pjankesarajevo je napisao/la:
13 apr 2025, 16:36
bvsic je napisao/la:
Da vas podsjetim, yebale vam pare sve i Mirvic vam yebo sve, i Zekic vam yebo sve
slika

slika
6.kolo

slika

slika

7.kolo

slika

slika

slika

slika

8.kolo

slika

9.kolo

slika

slika

11.kolo

slika

12.kolo

slika

slika

4. kolo

slika

16. kolo

slika
Nego šta, otme ti 6-10 bodova, ugasi ti sve nade i nagradi te onda postenim suđenjem. Pa nikne novi profil i kaže što nismo dobili Veleža kad je suđenje bilo dobro.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 apr 2025, 16:53

Pritim 0 gresaka na stetu zrinjskig borca. Zar je moguce da imas 8-9 kardinalni gresaka za 20 utakmica prema FK SARAJEVU a 0 za borac.. a da pritom napravis 6-7 gresaka kardinalni u korist borca i zrinjskog i onda kazu vidis kako je posteno sudio protiv borca na kosevu kako je dobro sudijo protiv zrinjskog u kupu kako je dobro sudio protiv veleza. 0 gresaka za nas 0 gresaka za velez valjda to tako treba

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 13 apr 2025, 17:25

Mrzi nas savez i sudije. Oni su krivi za sve. Mi smo fini dobri i uredjeni :kafa:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 apr 2025, 18:46

mnon46 je napisao/la:
13 apr 2025, 16:43
pjankesarajevo je napisao/la:
13 apr 2025, 16:36
bvsic je napisao/la:
slika

slika
6.kolo

slika

slika

7.kolo

slika

slika

slika

slika

8.kolo

slika

9.kolo

slika

slika

11.kolo

slika

12.kolo

slika

slika

4. kolo

slika

16. kolo

slika
Nego šta, otme ti 6-10 bodova, ugasi ti sve nade i nagradi te onda postenim suđenjem. Pa nikne novi profil i kaže što nismo dobili Veleža kad je suđenje bilo dobro.
Nema ovde posusja zadnje kolo ono ja mislim jos penal na Guliju i to je sve iz prve polusezone. Vamo ne znam jel sta bilo ne mogu ni pamtit vise.
I ljudi pricaju kako bi tjerali nekog.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 apr 2025, 19:10

Ovaj Mudražija je stvoren da igra kod nas.

Zaleti se, pa se žali.. na raznorazne sile.
The saddest thing in life is wasted talent.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 apr 2025, 19:27

Borac osvojio 63 boda od mogucih 75. Docekao proljece u evropi. Tako mocna ekipa jos nije igrala u nasoj ligi, jos ih sudije paze. Zrinjski malo slabiji ove godine, prosle godine igrao grupe u ervopi.
Da su druga vremena prosetali bi se ligom ali nikad jace i skuplje nisu bile prve 4 ekipe u ligi.
Jos kakvi smo baksuzi, izvucemo Borac u kupu i igramo bez pola ekipe zbog povreda.
Ne znam sta da mislim ali ako nemate bolje zamjene od Zekica iki Mirvica nemojte nikog tjerati. Izadjite s imenima pa pisite ko treba da zamijeni trenutne i zasto mislite da bi neko bio bolji u ovim okolnostima

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 apr 2025, 19:40

Tatamata1946 je napisao/la:
13 apr 2025, 19:27
Borac osvojio 63 boda od mogucih 75. Docekao proljece u evropi. Tako mocna ekipa jos nije igrala u nasoj ligi, jos ih sudije paze. Zrinjski malo slabiji ove godine, prosle godine igrao grupe u ervopi.
Da su druga vremena prosetali bi se ligom ali nikad jace i skuplje nisu bile prve 4 ekipe u ligi.
Jos kakvi smo baksuzi, izvucemo Borac u kupu i igramo bez pola ekipe zbog povreda.
Ne znam sta da mislim ali ako nemate bolje zamjene od Zekica iki Mirvica nemojte nikog tjerati. Izadjite s imenima pa pisite ko treba da zamijeni trenutne i zasto mislite da bi neko bio bolji u ovim okolnostima
Ma važno je tjerati, bilo bolje ili gore. Bitno je samo neka se vrti. Glup je ko misli da sudije ne donose prevagu, nas su uništili kada je se prvenstvo lomilo i još ti odgađaju utakmice, kada si ti u naletu forme a oni igrali teške utakmice u Evropi.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 apr 2025, 19:58

Tatamata1946 je napisao/la:
13 apr 2025, 19:27
Idu imena ala Husref, Čičkovo ulje kosica, Rožman i slični. :oops:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 apr 2025, 19:59

Malooo.. smo manja prevara od onih koji nas varaju.

Skulirajte, kakav ba fudbal.
The saddest thing in life is wasted talent.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 apr 2025, 20:20

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
13 apr 2025, 16:35
H8Z7 je napisao/la:
13 apr 2025, 14:45

Unaprijed zahvaljujem.
Samo nek' se ne puca
Moraju se malo bolje organizovati stvari van terena, da bi na terenu dobili bolji rezultat. Treba Ismiru par ljudi od povjerenja koji ce angazovati jos par ljudi od povjerenja, pa da se uozbilji malo situacija oko akademije, skautinga, troskova i svega ostalog stim u vezi. Da bi to sve funkcionisalo, treba imati jasnu strategiju cemu tezimo, odnosno koji su ciljevi.

Meni djeluje da Mirvic radi koliko stigne od obaveza, onako spontano, vise iz hobija nego profesionalno.
+1
Baš tako, Mirvić mora postaviti adekvatne ljude na pozicije u klub, te svoju ulogu svesti samo na posmatranje rada kluba. Što radi po SAD, odnsono s kim se sastaje to neka nastavi, ali upravljati klubom sa drugog kontinenta nema smisla.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, PeppermintSA, rimljanin90, SHZ82 i 27 gostiju.