Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ja se izvinjavam sto ovom tvom obujnom postu moram dodati jedan anex,,, Kod kornera on mora obavezno stojati na proj stativi i svaku nabacenu loptu glavom izbitihz1987 je napisao/la:MCFC je kupio Džeku i od njega očekuju sljedeće:
1. Otici do svog šesnaesterca, oteti loptu napadaču i odigrati dupli pas i stvoriti se u protivničkom zoni prvi
2. Kad dobije loptu na sredini terena, odmah krenuti naprijed sam sa loptom, predriblati petoricu i zabiti gol
3. Kad prima loptu na centru na glavu (igra glavom), obavezno je nabaciti drugom napadaču u šesnaesterac na volej
4. Kad timu ne ide, onda da na centru ordinira i dijeli pasove i zabija iz nemogućih pozicija
5. kad sa strane krene akcija obavezno da je na sredini terena u slucaju da se presječe akcija i krene protivnapad da može zaustaviti protivnapad, a ako probiju po krilu da prvi bude u protivničkom šesnaesteracu
6. Ako samo bude jednom u prilici da zabije gol, obavezno mora zabiti 2 gola kako dolikuje centarforima
7. Kad je korner ili slobodan udarac treba zalet uzeti iz svog šesnaesterca i čuva svoju polovinu terena
8. Ako kojim slučajem ne dobije loptu, mora doći po nju i oteti je svom igraču i krenuti sam do kraja
9. Ako ga Silva i Yaya Tuore ne vide i ne dodaju mu loptu, nek se kreće u svim pravcima dok ga ne vide, ako ga i tad ne vide, nek se snadje kako dolikuje centarforima
Očekuje se borbenost, zabijanje iz nemogućih, zalaganje, bezglavo trčanje, presjecanje pasova, zabijanje glavom i kad lopta nije nabačena, zabijanje sa 30m iako nije lopta kod njega, vraćanje u odbranu, probijanje po boku, probijanje kroz sredinu, da sam sebi nabaci i na glavu i na volej...
Sasvim slučajno sam Džeku vidio uživo i primjetio sam da je pravoosmršao - dok se fizički ne napuca neće ni dobijati zračne duele, a kad u glavi skonta da duel igra ne vodi ka faulu, možda će se i naći u prilici. S druge strane, u onom timu on nema s kim da igra, nažalost...
Mister No je napisao/la:Taman sam pomislio nakon prelaska u MC da će konačno biti mirno ljeto bez Džeke, kad ono opet počeli sa njegovim transferima.
Kako da ne. Reci cifru.88000 je napisao/la:OCES SE KLADIT DA DZEKO NECE ZABIT VISE OD 5 GOLOVA????
NoName je napisao/la:Kako da ne. Reci cifru.88000 je napisao/la:OCES SE KLADIT DA DZEKO NECE ZABIT VISE OD 5 GOLOVA????
Odgovara. Odgovara i više ako želiš.88000 je napisao/la:NoName je napisao/la:Kako da ne. Reci cifru.88000 je napisao/la:OCES SE KLADIT DA DZEKO NECE ZABIT VISE OD 5 GOLOVA????
500 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.