Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
1. Otici do svog šesnaesterca, oteti loptu napadaču i odigrati dupli pas i stvoriti se u protivničkom zoni prvi
2. Kad dobije loptu na sredini terena, odmah krenuti naprijed sam sa loptom, predriblati petoricu i zabiti gol
3. Kad prima loptu na centru na glavu (igra glavom), obavezno je nabaciti drugom napadaču u šesnaesterac na volej
4. Kad timu ne ide, onda da na centru ordinira i dijeli pasove i zabija iz nemogućih pozicija
5. kad sa strane krene akcija obavezno da je na sredini terena u slucaju da se presječe akcija i krene protivnapad da može zaustaviti protivnapad, a ako probiju po krilu da prvi bude u protivničkom šesnaesteracu
6. Ako samo bude jednom u prilici da zabije gol, obavezno mora zabiti 2 gola kako dolikuje centarforima
7. Kad je korner ili slobodan udarac treba zalet uzeti iz svog šesnaesterca i čuva svoju polovinu terena
8. Ako kojim slučajem ne dobije loptu, mora doći po nju i oteti je svom igraču i krenuti sam do kraja
9. Ako ga Silva i Yaya Tuore ne vide i ne dodaju mu loptu, nek se kreće u svim pravcima dok ga ne vide, ako ga i tad ne vide, nek se snadje kako dolikuje centarforima
Očekuje se borbenost, zabijanje iz nemogućih, zalaganje, bezglavo trčanje, presjecanje pasova, zabijanje glavom i kad lopta nije nabačena, zabijanje sa 30m iako nije lopta kod njega, vraćanje u odbranu, probijanje po boku, probijanje kroz sredinu, da sam sebi nabaci i na glavu i na volej...
Sasvim slučajno sam Džeku vidio uživo i primjetio sam da je pravoosmršao - dok se fizički ne napuca neće ni dobijati zračne duele, a kad u glavi skonta da duel igra ne vodi ka faulu, možda će se i naći u prilici. S druge strane, u onom timu on nema s kim da igra, nažalost...
ja se izvinjavam sto ovom tvom obujnom postu moram dodati jedan anex,,, Kod kornera on mora obavezno stojati na proj stativi i svaku nabacenu loptu glavom izbitihz1987 je napisao/la:MCFC je kupio Džeku i od njega očekuju sljedeće:
1. Otici do svog šesnaesterca, oteti loptu napadaču i odigrati dupli pas i stvoriti se u protivničkom zoni prvi
2. Kad dobije loptu na sredini terena, odmah krenuti naprijed sam sa loptom, predriblati petoricu i zabiti gol
3. Kad prima loptu na centru na glavu (igra glavom), obavezno je nabaciti drugom napadaču u šesnaesterac na volej
4. Kad timu ne ide, onda da na centru ordinira i dijeli pasove i zabija iz nemogućih pozicija
5. kad sa strane krene akcija obavezno da je na sredini terena u slucaju da se presječe akcija i krene protivnapad da može zaustaviti protivnapad, a ako probiju po krilu da prvi bude u protivničkom šesnaesteracu
6. Ako samo bude jednom u prilici da zabije gol, obavezno mora zabiti 2 gola kako dolikuje centarforima
7. Kad je korner ili slobodan udarac treba zalet uzeti iz svog šesnaesterca i čuva svoju polovinu terena
8. Ako kojim slučajem ne dobije loptu, mora doći po nju i oteti je svom igraču i krenuti sam do kraja
9. Ako ga Silva i Yaya Tuore ne vide i ne dodaju mu loptu, nek se kreće u svim pravcima dok ga ne vide, ako ga i tad ne vide, nek se snadje kako dolikuje centarforima
Očekuje se borbenost, zabijanje iz nemogućih, zalaganje, bezglavo trčanje, presjecanje pasova, zabijanje glavom i kad lopta nije nabačena, zabijanje sa 30m iako nije lopta kod njega, vraćanje u odbranu, probijanje po boku, probijanje kroz sredinu, da sam sebi nabaci i na glavu i na volej...
Sasvim slučajno sam Džeku vidio uživo i primjetio sam da je pravoosmršao - dok se fizički ne napuca neće ni dobijati zračne duele, a kad u glavi skonta da duel igra ne vodi ka faulu, možda će se i naći u prilici. S druge strane, u onom timu on nema s kim da igra, nažalost...
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Mister No je napisao/la:Taman sam pomislio nakon prelaska u MC da će konačno biti mirno ljeto bez Džeke, kad ono opet počeli sa njegovim transferima.
- JuveSissoko
- Kontakt:
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- NoName
- Kontakt:
------------------------ HART ------------------------ (Given, Taylor)
- RICHARDS - KOMPANY - BOATENG - KOLAROV - (Zabaleta, Toure, Lescot, Boyata)
----------------- YAYA ---- DE JONG ----------------- (Bary, Viera)
--- MILNER ---------------------------- JOHNSON --- (Na ovim pozicijama se mora pojačati)
------------------------ SILVA ------------------------- (I ovdje se moraju ojačati)
----------------------- DŽEKO ------------------------- (Jo, pojačanje)
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
patriota44
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Kako da ne. Reci cifru.88000 je napisao/la:OCES SE KLADIT DA DZEKO NECE ZABIT VISE OD 5 GOLOVA????
NoName je napisao/la:Kako da ne. Reci cifru.88000 je napisao/la:OCES SE KLADIT DA DZEKO NECE ZABIT VISE OD 5 GOLOVA????
500 KM
- NoName
- Kontakt:
Odgovara. Odgovara i više ako želiš.88000 je napisao/la:NoName je napisao/la:Kako da ne. Reci cifru.88000 je napisao/la:OCES SE KLADIT DA DZEKO NECE ZABIT VISE OD 5 GOLOVA????
500 KM
Dakle, govorimo o narednoj sezoni (ako Džeko ostane u MC) i o golovima u Premier League.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, Beli98, boki86, Brazzzoo123, Cautinho, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DoktorXabaras, dzemil, eaglebvb09, enobarca, exampLe., Fudo, Gifron, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, harko35, JohannWolfgang, karajlo, Kompromis, Lynx, Maestro^^, meepo, MikiPirs, muhamedkonjic, NEZALAGANJE, Pact1921, PingoFTW, PointBlank, Proximic, RaZuti, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, StevieG8, Sveti, tale07, THEC, TofiTofita, Truba1905burazeru, trunks1946, Venom, VivaLaLiberta, Yucca, zaostrog i 324 gosta.