A da malo popusis **** decko. Aaa.HyperOS je napisao/la: ↑14 apr 2025, 20:01Jeste i vi dosadni sa sudijama.
Smijesni ste, dosta i vas vise. Djeca nam se smiju kako nam je za sve sudija kriv, a nista do nas nije.
Svaka tekma par dana prije iste sw samo o sudijama prica i prave price kako ce oni nas klati. A stvarnost je da sami sebe koljemo sa uzasnom igrom i voljnim momentom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
Prvo ti, momak.Hajdeee je napisao/la: ↑14 apr 2025, 20:42A da malo popusis **** decko. Aaa.HyperOS je napisao/la: ↑14 apr 2025, 20:01Jeste i vi dosadni sa sudijama.
Smijesni ste, dosta i vas vise. Djeca nam se smiju kako nam je za sve sudija kriv, a nista do nas nije.
Svaka tekma par dana prije iste sw samo o sudijama prica i prave price kako ce oni nas klati. A stvarnost je da sami sebe koljemo sa uzasnom igrom i voljnim momentom.
-
- Kontakt:
Upravu si.luckystrike je napisao/la: ↑14 apr 2025, 19:07Pape jučer proslavio 70. rođendan. PSG posvetio nekoliko objava kroz razne platforme, uzeo i izjavu, a naši neki jeftini story jedva posvetili.
Neka znaju lezbejke promovirati a papetu nista
-
- Kontakt:
Podrzavam Mirvica 200% kao Zekica, al moram reci da je cetnik vico ustasa beus zeljo i balije iskarale Mirvica sramotno..
Gdje Magoda i ona lezbejka kod kog smo mi lobirali jao Mirvicu kako si mekan..
Mirvicu hvala na svemu, al nas je sveo na nesportskim granama kurcu za usi. Celi Bajramovic rahmetli kad upali zmigavac prema grbavici odma jedni idu u begovu dzamiju jedni u medjugorje a treci idu da ih vladika okupa..
Danas zeljo mali sa 3 covjeka koji nemaju 500 k km pisaju po Mirvicu miljarderu i sto je jos vaznije najvecem klubu u drzavi..
A jadu colpi i onom pilavu sto im citava porodica eade u savezu rade to je celo jednom nogom rjesavo..
Mi moramo uvozit iz **** tuzle tipove u vidu ibrakovica da nam rijesava neke stvari a covjeka niko nejebe u tuzli niko a ne u SARAJEVU gdje nezna otic do buca potoka a kamoli sta vise..
Sutra se nadam da cemo pobjedit sa 0-1, a realno bice 2-0 za bojac strijelac vico i gigx ili njihove zamjene u vidu sivca muse
Gdje Magoda i ona lezbejka kod kog smo mi lobirali jao Mirvicu kako si mekan..
Mirvicu hvala na svemu, al nas je sveo na nesportskim granama kurcu za usi. Celi Bajramovic rahmetli kad upali zmigavac prema grbavici odma jedni idu u begovu dzamiju jedni u medjugorje a treci idu da ih vladika okupa..
Danas zeljo mali sa 3 covjeka koji nemaju 500 k km pisaju po Mirvicu miljarderu i sto je jos vaznije najvecem klubu u drzavi..
A jadu colpi i onom pilavu sto im citava porodica eade u savezu rade to je celo jednom nogom rjesavo..
Mi moramo uvozit iz **** tuzle tipove u vidu ibrakovica da nam rijesava neke stvari a covjeka niko nejebe u tuzli niko a ne u SARAJEVU gdje nezna otic do buca potoka a kamoli sta vise..
Sutra se nadam da cemo pobjedit sa 0-1, a realno bice 2-0 za bojac strijelac vico i gigx ili njihove zamjene u vidu sivca muse
-
- Kontakt:
Je li fkt neko misli a da je pri zdravoj svijesti da se problemi sa Colpama, Duricima, Vicama ne mogu riješiti ? Jel fkt neko to misli da postoji volja da se to ne može riješiti. Mirvicev najbolji drug može jednim telefonskim pozivom odselit Colpu iz grada sa porodičnim stablom. Nemojte da se zajebavamo molim vas na taj način.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Moze moj k u r a c od selit, pa nemoze da ugusi Musu koji je 89 faulova nepostojeci dosudio i to u po koseva s vico posle toga ga popisa sa suspenzijom 3 boda i ocjena 8,3jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:21Je li fkt neko misli a da je pri zdravoj svijesti da se problemi sa Colpama, Duricima, Vicama ne mogu riješiti ? Jel fkt neko to misli da postoji volja da se to ne može riješiti. Mirvicev najbolji drug može jednim telefonskim pozivom odselit Colpu iz grada sa porodičnim stablom. Nemojte da se zajebavamo molim vas na taj način.
Za ojebine sa grbavice netreba puno al ni njima nemoze nista.
Uzo Magodu da mu rjesava neke stvari kojeg se neboji beba koja tek iz picke izadje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mogu razumjeti tekmu i satnicu protiv slobode, ali brate derbi u 3h mi je prerano bar tamo da su u 7 stavili je mjera za one i koji rade , da se mogu odmoriti i doci na tekmu, ovako nigdje covjek nije prispjeo, no dobro navikli smo na satnice koje arena diktira na tuki ih nabijem!
Sutra prvo borac pa cemo onda dalje, sretno nam.

Sutra prvo borac pa cemo onda dalje, sretno nam.

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
100%. Sutra izaći i zabiti im tri do poluvremena. Ne može nas ni jedan sudija oštetiti.HyperOS je napisao/la: ↑14 apr 2025, 20:01Jeste i vi dosadni sa sudijama.
-
- Kontakt:
Moze nego nema volje za tim. A garantovano može mu zabranit da radi ikako. Puno ozbiljniji ljudi se vrte oko Mirvica od Colpi i Durica. Nema interesa.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:32Moze moj k u r a c od selit, pa nemoze da ugusi Musu koji je 89 faulova nepostojeci dosudio i to u po koseva s vico posle toga ga popisa sa suspenzijom 3 boda i ocjena 8,3jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:21Je li fkt neko misli a da je pri zdravoj svijesti da se problemi sa Colpama, Duricima, Vicama ne mogu riješiti ? Jel fkt neko to misli da postoji volja da se to ne može riješiti. Mirvicev najbolji drug može jednim telefonskim pozivom odselit Colpu iz grada sa porodičnim stablom. Nemojte da se zajebavamo molim vas na taj način.
Uzo Magodu da mu rjesava neke stvari kojeg se neboji beba koja tek iz picke izadje
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Još sutra pogledati utakmicu i mirni smo do ljeta. A na ljeto opet kako imamo najjači tim i kako ćemo biti šampioni...Do Novembra.
Bipolarac, imao si prije nekoliko dana detaljan izvjestaj...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ako je tako nabijem na k u r ac i mirvica i sve zene u klubu.jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:47Moze nego nema volje za tim. A garantovano može mu zabranit da radi ikako. Puno ozbiljniji ljudi se vrte oko Mirvica od Colpi i Durica. Nema interesa.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:32Moze moj k u r a c od selit, pa nemoze da ugusi Musu koji je 89 faulova nepostojeci dosudio i to u po koseva s vico posle toga ga popisa sa suspenzijom 3 boda i ocjena 8,3jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:21Je li fkt neko misli a da je pri zdravoj svijesti da se problemi sa Colpama, Duricima, Vicama ne mogu riješiti ? Jel fkt neko to misli da postoji volja da se to ne može riješiti. Mirvicev najbolji drug može jednim telefonskim pozivom odselit Colpu iz grada sa porodičnim stablom. Nemojte da se zajebavamo molim vas na taj način.
Pickamu materina brezobrazna.
I onda cudo sto derbi igramo u sabah
- napoleon72
- Kontakt:
Nedjelja brate, ne radi nikoKosevoZove je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:40Mogu razumjeti tekmu i satnicu protiv slobode, ali brate derbi u 3h mi je prerano bar tamo da su u 7 stavili je mjera za one i koji rade , da se mogu odmoriti i doci na tekmu, ovako nigdje covjek nije prispjeo, no dobro navikli smo na satnice koje arena diktira na tuki ih nabijem!![]()
Sutra prvo borac pa cemo onda dalje, sretno nam.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Tacno tako, covjek koji je od odlaska iz kluba gledao JEDNU utakmicu na Kosevu, i to protiv Gladbacha u svojstvu selektora BiH. Zanima me sto 90% nasih "legendi" ima takav macehinski odnos prema klubu. Ne zelim da se poredim s konama al njima uzimaju clanske, dolaze, slikaju se, promovisu klub gdje stignu. Kod nas vise na tome rade stranci poput Tatomirovica i Velkoskog, a ovi najveci ne znaju ni da postojimo.AVNOJ je napisao/la: ↑14 apr 2025, 20:12Izvini brate al moram, kad je prošle sedmice gostovo kod Denisa, Denis ga pita kako je bilo kad ste igrali zadnju utakmicu za Sarajevo, jel to bio emotivan oproštaj, Safet hladno reče "ne znam, ne sječam se baš".luckystrike je napisao/la: ↑14 apr 2025, 19:07Pape jučer proslavio 70. rođendan. PSG posvetio nekoliko objava kroz razne platforme, uzeo i izjavu, a naši neki jeftini story jedva posvetili.
Jbg mi se polomismo oko njega i gledamo ga kao tobejarabi neko "božanstvo" a on nas ne jjebe.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Cuj nema interesa,kakva mu je onda poenta ako loppvluke,otimac8ne i kradje kojima te ostete za milione moze a nece da rijesi?jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:47Moze nego nema volje za tim. A garantovano može mu zabranit da radi ikako. Puno ozbiljniji ljudi se vrte oko Mirvica od Colpi i Durica. Nema interesa.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:32Moze moj k u r a c od selit, pa nemoze da ugusi Musu koji je 89 faulova nepostojeci dosudio i to u po koseva s vico posle toga ga popisa sa suspenzijom 3 boda i ocjena 8,3jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:21Je li fkt neko misli a da je pri zdravoj svijesti da se problemi sa Colpama, Duricima, Vicama ne mogu riješiti ? Jel fkt neko to misli da postoji volja da se to ne može riješiti. Mirvicev najbolji drug može jednim telefonskim pozivom odselit Colpu iz grada sa porodičnim stablom. Nemojte da se zajebavamo molim vas na taj način.
Hadzibegić je član kluba, inace redovno svrati u klub i fan shop, kad god je u Sarajevu, također i Dado Petkovic ima člansku. Ne znam zaista, zašto starije generacije i legende, nemaju malo prisniji odnos.napoleon72 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 23:39Tacno tako, covjek koji je od odlaska iz kluba gledao JEDNU utakmicu na Kosevu, i to protiv Gladbacha u svojstvu selektora BiH. Zanima me sto 90% nasih "legendi" ima takav macehinski odnos prema klubu. Ne zelim da se poredim s konama al njima uzimaju clanske, dolaze, slikaju se, promovisu klub gdje stignu. Kod nas vise na tome rade stranci poput Tatomirovica i Velkoskog, a ovi najveci ne znaju ni da postojimo.AVNOJ je napisao/la: ↑14 apr 2025, 20:12Izvini brate al moram, kad je prošle sedmice gostovo kod Denisa, Denis ga pita kako je bilo kad ste igrali zadnju utakmicu za Sarajevo, jel to bio emotivan oproštaj, Safet hladno reče "ne znam, ne sječam se baš".luckystrike je napisao/la: ↑14 apr 2025, 19:07Pape jučer proslavio 70. rođendan. PSG posvetio nekoliko objava kroz razne platforme, uzeo i izjavu, a naši neki jeftini story jedva posvetili.
Jbg mi se polomismo oko njega i gledamo ga kao tobejarabi neko "božanstvo" a on nas ne jjebe.
-
- Kontakt:
Qrac nam puca za Papetom, al fakat.
Lik koji nas 3 puta u životu spomenuo nije, a kad ga pitaju o klubu tačno vidiš da mu se želudac okrene.
I njemu takvom sad treba da se posvecuju neke objave, statusi, slike, storiji, tekstovi, qrci palci...
nabijem i ove sto ce me vjerovatno citirat u fazonu da je bio majstor u cijim igrama se uzivalo.
Uzivalo se i u igrama Ahmetovića, Husejnovića, Benke itd pa šta ?
Što reče kolega iznad, Krste stranac pa čovjek se slomi objavljujući, prateći, posjećujući klub i šta sve ne.
Lik koji nas 3 puta u životu spomenuo nije, a kad ga pitaju o klubu tačno vidiš da mu se želudac okrene.
I njemu takvom sad treba da se posvecuju neke objave, statusi, slike, storiji, tekstovi, qrci palci...
nabijem i ove sto ce me vjerovatno citirat u fazonu da je bio majstor u cijim igrama se uzivalo.
Uzivalo se i u igrama Ahmetovića, Husejnovića, Benke itd pa šta ?
Što reče kolega iznad, Krste stranac pa čovjek se slomi objavljujući, prateći, posjećujući klub i šta sve ne.
Imaš dokaze ili svoj stav iznosiš? Nemoj me pogrešno shvatiti ali pišeš zaista velike riječi. Kažeš nema volje za tim, ne razumijem želi se patiti i trošiti velike količine novca da dođe do nekog cilja težim putem (a može kako kažeš jednim telefonskim pozivom sve završiti) ili nema volje jer mu služimo kao klub za neke druge poslove. Ako je ovo drugo zašto uopšte pratimo klub? Zašto se uopšte živciramo oko svega? Ako možeš malo detaljnije da napišeš, možeš i pp što se mene tiče.jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:47Moze nego nema volje za tim. A garantovano može mu zabranit da radi ikako. Puno ozbiljniji ljudi se vrte oko Mirvica od Colpi i Durica. Nema interesa.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:32Moze moj k u r a c od selit, pa nemoze da ugusi Musu koji je 89 faulova nepostojeci dosudio i to u po koseva s vico posle toga ga popisa sa suspenzijom 3 boda i ocjena 8,3jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:21Je li fkt neko misli a da je pri zdravoj svijesti da se problemi sa Colpama, Duricima, Vicama ne mogu riješiti ? Jel fkt neko to misli da postoji volja da se to ne može riješiti. Mirvicev najbolji drug može jednim telefonskim pozivom odselit Colpu iz grada sa porodičnim stablom. Nemojte da se zajebavamo molim vas na taj način.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, izdzezveubrazil, mnon46, propoklopac, Serha, tenpenny i 46 gostiju.