FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 14 apr 2025, 20:42

HyperOS je napisao/la:
14 apr 2025, 20:01
Dadox je napisao/la:
14 apr 2025, 15:44
Dzaba, nesto kontam da tesko mozemo dva razlike dobiti, znaci penali plafon, golmane ce nam vracati kad odbrane, dok ovi ne daju gol i tako
Jeste i vi dosadni sa sudijama.

Smijesni ste, dosta i vas vise. Djeca nam se smiju kako nam je za sve sudija kriv, a nista do nas nije.

Svaka tekma par dana prije iste sw samo o sudijama prica i prave price kako ce oni nas klati. A stvarnost je da sami sebe koljemo sa uzasnom igrom i voljnim momentom.
A da malo popusis **** decko. Aaa.
- FKS -

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 14 apr 2025, 20:52

Hajdeee je napisao/la:
14 apr 2025, 20:42
HyperOS je napisao/la:
Dadox je napisao/la:
Dzaba, nesto kontam da tesko mozemo dva razlike dobiti, znaci penali plafon, golmane ce nam vracati kad odbrane, dok ovi ne daju gol i tako

Smijesni ste, dosta i vas vise. Djeca nam se smiju kako nam je za sve sudija kriv, a nista do nas nije.

Svaka tekma par dana prije iste sw samo o sudijama prica i prave price kako ce oni nas klati. A stvarnost je da sami sebe koljemo sa uzasnom igrom i voljnim momentom.
A da malo popusis **** decko. Aaa.
Prvo ti, momak.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 14 apr 2025, 21:12

luckystrike je napisao/la:
14 apr 2025, 19:07
Pape jučer proslavio 70. rođendan. PSG posvetio nekoliko objava kroz razne platforme, uzeo i izjavu, a naši neki jeftini story jedva posvetili.
Tako da priče o dobrom marketingu (društvenim mrežama) okačim o kur@c.
Upravu si.

Neka znaju lezbejke promovirati a papetu nista

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 14 apr 2025, 21:14

H8Z7 je napisao/la:
14 apr 2025, 19:39
Popravio se,treba ga definitivno gurati . Mlad je mozda se i probije

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 apr 2025, 21:17

Podrzavam Mirvica 200% kao Zekica, al moram reci da je cetnik vico ustasa beus zeljo i balije iskarale Mirvica sramotno..

Gdje Magoda i ona lezbejka kod kog smo mi lobirali jao Mirvicu kako si mekan..

Mirvicu hvala na svemu, al nas je sveo na nesportskim granama kurcu za usi. Celi Bajramovic rahmetli kad upali zmigavac prema grbavici odma jedni idu u begovu dzamiju jedni u medjugorje a treci idu da ih vladika okupa..

Danas zeljo mali sa 3 covjeka koji nemaju 500 k km pisaju po Mirvicu miljarderu i sto je jos vaznije najvecem klubu u drzavi..

A jadu colpi i onom pilavu sto im citava porodica eade u savezu rade to je celo jednom nogom rjesavo..

Mi moramo uvozit iz **** tuzle tipove u vidu ibrakovica da nam rijesava neke stvari a covjeka niko nejebe u tuzli niko a ne u SARAJEVU gdje nezna otic do buca potoka a kamoli sta vise..

Sutra se nadam da cemo pobjedit sa 0-1, a realno bice 2-0 za bojac strijelac vico i gigx ili njihove zamjene u vidu sivca muse

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 apr 2025, 21:21

Je li fkt neko misli a da je pri zdravoj svijesti da se problemi sa Colpama, Duricima, Vicama ne mogu riješiti ? Jel fkt neko to misli da postoji volja da se to ne može riješiti. Mirvicev najbolji drug može jednim telefonskim pozivom odselit Colpu iz grada sa porodičnim stablom. Nemojte da se zajebavamo molim vas na taj način.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 apr 2025, 21:32

jurisicduska je napisao/la:
14 apr 2025, 21:21
Je li fkt neko misli a da je pri zdravoj svijesti da se problemi sa Colpama, Duricima, Vicama ne mogu riješiti ? Jel fkt neko to misli da postoji volja da se to ne može riješiti. Mirvicev najbolji drug može jednim telefonskim pozivom odselit Colpu iz grada sa porodičnim stablom. Nemojte da se zajebavamo molim vas na taj način.
Moze moj k u r a c od selit, pa nemoze da ugusi Musu koji je 89 faulova nepostojeci dosudio i to u po koseva s vico posle toga ga popisa sa suspenzijom 3 boda i ocjena 8,3

Za ojebine sa grbavice netreba puno al ni njima nemoze nista.

Uzo Magodu da mu rjesava neke stvari kojeg se neboji beba koja tek iz picke izadje

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 14 apr 2025, 21:36

FKSzuti je napisao/la:
14 apr 2025, 19:47
Domaće tekme naredne sedmice:
utorak 21h Sloboda
nedjelja 15h Derbi
Tako tako,u pola 11 stavi derbi **** li vam pleme ono seljacko

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 14 apr 2025, 21:40

Mogu razumjeti tekmu i satnicu protiv slobode, ali brate derbi u 3h mi je prerano bar tamo da su u 7 stavili je mjera za one i koji rade , da se mogu odmoriti i doci na tekmu, ovako nigdje covjek nije prispjeo, no dobro navikli smo na satnice koje arena diktira na tuki ih nabijem! :bih:

Sutra prvo borac pa cemo onda dalje, sretno nam. ;)
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 14 apr 2025, 21:46

HyperOS je napisao/la:
Dadox je napisao/la:

100%. Sutra izaći i zabiti im tri do poluvremena. Ne može nas ni jedan sudija oštetiti.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 apr 2025, 21:47

Pitar6785 je napisao/la:
14 apr 2025, 21:32
Moze moj k u r a c od selit, pa nemoze da ugusi Musu koji je 89 faulova nepostojeci dosudio i to u po koseva s vico posle toga ga popisa sa suspenzijom 3 boda i ocjena 8,3

Uzo Magodu da mu rjesava neke stvari kojeg se neboji beba koja tek iz picke izadje
Moze nego nema volje za tim. A garantovano može mu zabranit da radi ikako. Puno ozbiljniji ljudi se vrte oko Mirvica od Colpi i Durica. Nema interesa.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 14 apr 2025, 21:52

Još sutra pogledati utakmicu i mirni smo do ljeta. A na ljeto opet kako imamo najjači tim i kako ćemo biti šampioni...Do Novembra.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 apr 2025, 22:10

fks74 je napisao/la:
14 apr 2025, 19:45
Niko ništa iz kluba ne priča o povrijeđenim igračima.
Bipolarac, imao si prije nekoliko dana detaljan izvjestaj...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 apr 2025, 23:16

14 apr 2025, 21:47
Pitar6785 je napisao/la:

Moze nego nema volje za tim. A garantovano može mu zabranit da radi ikako. Puno ozbiljniji ljudi se vrte oko Mirvica od Colpi i Durica. Nema interesa.
Ako je tako nabijem na k u r ac i mirvica i sve zene u klubu.

Pickamu materina brezobrazna.

I onda cudo sto derbi igramo u sabah

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 apr 2025, 23:36

KosevoZove je napisao/la:
14 apr 2025, 21:40
Mogu razumjeti tekmu i satnicu protiv slobode, ali brate derbi u 3h mi je prerano bar tamo da su u 7 stavili je mjera za one i koji rade , da se mogu odmoriti i doci na tekmu, ovako nigdje covjek nije prispjeo, no dobro navikli smo na satnice koje arena diktira na tuki ih nabijem! :bih:

Sutra prvo borac pa cemo onda dalje, sretno nam. ;)
Nedjelja brate, ne radi niko
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 apr 2025, 23:39

AVNOJ je napisao/la:
14 apr 2025, 20:12
Pape jučer proslavio 70. rođendan. PSG posvetio nekoliko objava kroz razne platforme, uzeo i izjavu, a naši neki jeftini story jedva posvetili.
Izvini brate al moram, kad je prošle sedmice gostovo kod Denisa, Denis ga pita kako je bilo kad ste igrali zadnju utakmicu za Sarajevo, jel to bio emotivan oproštaj, Safet hladno reče "ne znam, ne sječam se baš".
Jbg mi se polomismo oko njega i gledamo ga kao tobejarabi neko "božanstvo" a on nas ne jjebe.
Tacno tako, covjek koji je od odlaska iz kluba gledao JEDNU utakmicu na Kosevu, i to protiv Gladbacha u svojstvu selektora BiH. Zanima me sto 90% nasih "legendi" ima takav macehinski odnos prema klubu. Ne zelim da se poredim s konama al njima uzimaju clanske, dolaze, slikaju se, promovisu klub gdje stignu. Kod nas vise na tome rade stranci poput Tatomirovica i Velkoskog, a ovi najveci ne znaju ni da postojimo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 apr 2025, 23:44

Pitar6785 je napisao/la:

Cuj nema interesa,kakva mu je onda poenta ako loppvluke,otimac8ne i kradje kojima te ostete za milione moze a nece da rijesi?

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 15 apr 2025, 01:16

napoleon72 je napisao/la:
14 apr 2025, 23:39
AVNOJ je napisao/la:
14 apr 2025, 20:12
Izvini brate al moram, kad je prošle sedmice gostovo kod Denisa, Denis ga pita kako je bilo kad ste igrali zadnju utakmicu za Sarajevo, jel to bio emotivan oproštaj, Safet hladno reče "ne znam, ne sječam se baš".
Jbg mi se polomismo oko njega i gledamo ga kao tobejarabi neko "božanstvo" a on nas ne jjebe.
Tacno tako, covjek koji je od odlaska iz kluba gledao JEDNU utakmicu na Kosevu, i to protiv Gladbacha u svojstvu selektora BiH. Zanima me sto 90% nasih "legendi" ima takav macehinski odnos prema klubu. Ne zelim da se poredim s konama al njima uzimaju clanske, dolaze, slikaju se, promovisu klub gdje stignu. Kod nas vise na tome rade stranci poput Tatomirovica i Velkoskog, a ovi najveci ne znaju ni da postojimo.
Hadzibegić je član kluba, inace redovno svrati u klub i fan shop, kad god je u Sarajevu, također i Dado Petkovic ima člansku. Ne znam zaista, zašto starije generacije i legende, nemaju malo prisniji odnos.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 apr 2025, 02:14

Qrac nam puca za Papetom, al fakat.
Lik koji nas 3 puta u životu spomenuo nije, a kad ga pitaju o klubu tačno vidiš da mu se želudac okrene.
I njemu takvom sad treba da se posvecuju neke objave, statusi, slike, storiji, tekstovi, qrci palci...
nabijem i ove sto ce me vjerovatno citirat u fazonu da je bio majstor u cijim igrama se uzivalo.

Uzivalo se i u igrama Ahmetovića, Husejnovića, Benke itd pa šta ?

Što reče kolega iznad, Krste stranac pa čovjek se slomi objavljujući, prateći, posjećujući klub i šta sve ne.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 apr 2025, 03:28

Pitar6785 je napisao/la:

Imaš dokaze ili svoj stav iznosiš? Nemoj me pogrešno shvatiti ali pišeš zaista velike riječi. Kažeš nema volje za tim, ne razumijem želi se patiti i trošiti velike količine novca da dođe do nekog cilja težim putem (a može kako kažeš jednim telefonskim pozivom sve završiti) ili nema volje jer mu služimo kao klub za neke druge poslove. Ako je ovo drugo zašto uopšte pratimo klub? Zašto se uopšte živciramo oko svega? Ako možeš malo detaljnije da napišeš, možeš i pp što se mene tiče.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, izdzezveubrazil, mnon46, propoklopac, Serha, tenpenny i 46 gostiju.