Vala meni šta god Hayat prikaze je depresivno, nema gore televizije
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ova ispuni mi zelju se ne moze ni gledati nekad koliko rastuzi covjeka. Jos uvijek mislim kako ti ljudi dobiju samo tako neku kratkorocnu pomoc i za mjesec dana da ce biti u istim problemima ne mogu se ni radovati kad im daju nestoJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2025, 18:43Vala meni šta god Hayat prikaze je depresivno, nema gore televizije
soko je napisao/la: ↑14 apr 2025, 18:38Pa to ja radim. Ispijam, tj cejfim. Procitam stosta i onda laganice raditi.JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:59superFrankie je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:57Nije mi jasno kako nekome moze biti draze da putuje na posao preko 15-20 minuta, nego da mu je posao blizu, samo jer se na putu do posla stigne popiti kafa i ispusiti koja. Radije bih odspavao tih pola sata i vise, i dosao kuci ranije, nego svaki dan gubiti sat i vise u prometu do posla i nazad![]()
Znam ljude koji ustanu i po sat vremena ranije da popiju kafu prije posla npr., ne kontam al dobro
@alem
Gledaj sta se jede za lunch
![]()

@nerko, da ne bude da nesto lose mislim o ovome. I nije samo za tebe neg i ostale ljude koji imaju volje.
Mislim da bi bila dobra ideja da, ako mozete. Otidjite do svoje osnove skole i pricate sa uciteljima. Pa djeci kojoj treba pomoci da se preko FB ili drugi social stranica te skole objave da treba nekoj djeci pomoc. Odjeca, knjiga, skolska oprema. Onda to siriti po stranicama. Sad kad dodje dijaspora, siguran sam da bi bruka raje pomogla, ko god moze.
Mislim da bi bila dobra ideja da, ako mozete. Otidjite do svoje osnove skole i pricate sa uciteljima. Pa djeci kojoj treba pomoci da se preko FB ili drugi social stranica te skole objave da treba nekoj djeci pomoc. Odjeca, knjiga, skolska oprema. Onda to siriti po stranicama. Sad kad dodje dijaspora, siguran sam da bi bruka raje pomogla, ko god moze.
Dobar si ti covjek sokole, ali dole se djeca lijece i pomazu porukama, a politicika aparatura je skuplja nego u New York-u.
embrace the chaos
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lajk, jel to ramen ili phosoko je napisao/la: ↑14 apr 2025, 18:38Pa to ja radim. Ispijam, tj cejfim. Procitam stosta i onda laganice raditi.JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:59superFrankie je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:57Nije mi jasno kako nekome moze biti draze da putuje na posao preko 15-20 minuta, nego da mu je posao blizu, samo jer se na putu do posla stigne popiti kafa i ispusiti koja. Radije bih odspavao tih pola sata i vise, i dosao kuci ranije, nego svaki dan gubiti sat i vise u prometu do posla i nazad![]()
Znam ljude koji ustanu i po sat vremena ranije da popiju kafu prije posla npr., ne kontam al dobro
@alem
Gledaj sta se jede za lunch
![]()

Kako praviš, sam ili, deder recept

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A kad ne znaju, yebes pos’o gdje te kahva ne ceka spremna kad stignesJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:59superFrankie je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:57Nije mi jasno kako nekome moze biti draze da putuje na posao preko 15-20 minuta, nego da mu je posao blizu, samo jer se na putu do posla stigne popiti kafa i ispusiti koja. Radije bih odspavao tih pola sata i vise, i dosao kuci ranije, nego svaki dan gubiti sat i vise u prometu do posla i nazad![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑15 apr 2025, 10:28A kad ne znaju, yebes pos’o gdje te kahva ne ceka spremna kad stignesJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:59superFrankie je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:57Nije mi jasno kako nekome moze biti draze da putuje na posao preko 15-20 minuta, nego da mu je posao blizu, samo jer se na putu do posla stigne popiti kafa i ispusiti koja. Radije bih odspavao tih pola sata i vise, i dosao kuci ranije, nego svaki dan gubiti sat i vise u prometu do posla i nazad![]()
Znam ljude koji ustanu i po sat vremena ranije da popiju kafu prije posla npr., ne kontam al dobro![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Shategabri
- Kontakt:
Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?
Koševo Zapad
Teško.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Shategabri
- Kontakt:
Ja sam to batalio, nervira me sav taj protokol i robovanje ritualuPendulum je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:18Teško.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?![]()

Koševo Zapad
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sretan 15.april.
Dan armije republike Bosne i Hercegovine.

Dan armije republike Bosne i Hercegovine.

Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Sta kae Muhamed Velic, i ja radim nedjeljom 

Hodza sa tespihom se poredi sa kasirkom iz Binga koja pogine do pola smjene.
Hodza sa tespihom se poredi sa kasirkom iz Binga koja pogine do pola smjene.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Sretan 15. April, Dan željezničara

Fakat sere frajer. Kao njemu zao kasirki i teško mu bilo cekati jer je došao 10 minuta prije zatvaranja.

Svugdje na svijetu bi ljudi napali političare da im uvedu radnu nedjelju, samo je kod nas problem sto će kasirka iz binga napokon odmoriti nedjeljom.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Marsal
- Kontakt:
Kako naporan lik. Sve zna, sve vidio, sve doživio, sve se dogodilo kad je on bio tu i slično, za sve mora imati komentar.
Taj sam.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.