Jos jednom da potvrdim za ove sto su citav dan negativni bili, govorili da nismo za velike tekme, MRS U RUPE SMRADOVI
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: plisek, dana/u 15 apr 2025, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Elhamdulillah
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sudjenje uzasno, ne znam sta im je cilj ovim. Mater vam yebem.
3 crvena dobili
3 crvena dobili
-
- Kontakt:
Čestitke čitavoj ekipi.Nije bilo kako danas izaći na kraj protiv kriminalaca iz saveza.
Hajmo uzeti finale

Hajmo uzeti finale

-
- Kontakt:
Kuprseak nije ni ucestvovso za drugi zuti
Nadam se da ce klub traziti da poništi se zuti i da se opet prozove sudije
Nadam se da ce klub traziti da poništi se zuti i da se opet prozove sudije
Sad ce neki reci samo 3 boda bjezimo sirotinji GARANTUJEM DA BI BORCU BJEZALI 6 boba danas a zeljki 20+ al zeljin otac dodik i dajdzic vico su napravili da jesmo gdje jesmo
MAME vam namjestim a i natakarim. Samo za ove "naše" strumfeta.
- MokraKifla
- Kontakt:
Bravo momci
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ovo je zlocin,igraci,trener,uprava i svi u klubu sam rekao heroji nakon prve pobjede u BL,danas smo gledali ZLOCIN u BL,ako sad na ovo svi mi,navijaci i svi ostali ostanu po strani kao ovaj smrdljivi portal treba nas sve kolektivno ugasit da ne postojimo. Svaka cast heroji,iskljucio nam dva beka i osakaceni idemo u finale,12 kartona,milion faulova ovo je za rubriku vjerovali ili ne. Ova tema puna botova tj od dva plava bota sa opste teme koji nam po cijeli dan pisu o klubu,igracima,Zekicu i Mirvicu nadam se da ste umrli nocas.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naredni put kad mi neki realista dođe i počne pametovati "kako je Borac zasluženo tu", "kako su za dvije klase bolji", "kako su strašni" i slično, najebacu mu se mile majke makar me banovali momentalno.
Ubijaju svaku moguću volju za fudbal, ovo je ogavno za gledati. Momcima svaka čast, kapa dole. Sve dok ne budemo imali fer suđenje, nema im ko "a" reći.
Ubijaju svaku moguću volju za fudbal, ovo je ogavno za gledati. Momcima svaka čast, kapa dole. Sve dok ne budemo imali fer suđenje, nema im ko "a" reći.
Jatta je prekucao u sredini.Ovo nisam u nasoj ligi odavno vidio.Ovi sto kazu da je namjesteno nadam se da su ulozili velike pare i obogatili se inace mrs.
Najveca pobjeda zadnjih par sezona.Nadam se da vise nikad necemo igrati sa 3-5-2.
Najveca pobjeda zadnjih par sezona.Nadam se da vise nikad necemo igrati sa 3-5-2.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
U finalu će nas isto ovako guzit. Pogotovo ako budemo 4. na tabeli. Ne smije doći do opuštanja nikakvog.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
svaka cast Sarajevu, cestitke od srca, vidimo se ako Bog da na kosevu na ljeto na evropskim utakmicama 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, EastMadness, iliyaa8, Lecler, miguelramos, mnon46 i 67 gostiju.