Pridružit ću se.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:49Naredni put kad mi neki realista dođe i počne pametovati "kako je Borac zasluženo tu", "kako su za dvije klase bolji", "kako su strašni" i slično, najebacu mu se mile majke makar me banovali momentalno.
Ubijaju svaku moguću volju za fudbal, ovo je ogavno za gledati. Momcima svaka čast, kapa dole. Sve dok ne budemo imali fer suđenje, nema im ko "a" reći.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trojica nas je.mnon46 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:50Pridružit ću se.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:49Naredni put kad mi neki realista dođe i počne pametovati "kako je Borac zasluženo tu", "kako su za dvije klase bolji", "kako su strašni" i slično, najebacu mu se mile majke makar me banovali momentalno.
Ubijaju svaku moguću volju za fudbal, ovo je ogavno za gledati. Momcima svaka čast, kapa dole. Sve dok ne budemo imali fer suđenje, nema im ko "a" reći.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Cetvorica ipakBeli98 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:51Trojica nas je.mnon46 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:50Pridružit ću se.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:49Naredni put kad mi neki realista dođe i počne pametovati "kako je Borac zasluženo tu", "kako su za dvije klase bolji", "kako su strašni" i slično, najebacu mu se mile majke makar me banovali momentalno.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Samo da klub bocne ako nista sudiju i ovolike zute
Ovo ne smije proci bez kazne iako smo prosli!!!!
Ovo ne smije proci bez kazne iako smo prosli!!!!
-
- Kontakt:
TEBE VOLIIIIIM SARAJ'VOOOOOOOOOOOOOOOOO, VEC GODINAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sarajevo ljubavi moja.
Moramo se žaliti na onaj crveni Kuprešaka, nemamo beka u finalu.
Kupili. 

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 15 apr 2025, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Momke treba docekati, na koji nacin su prosli u finale.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vilim te SARAJ'VOOOOO

- Burberry46
- Kontakt:
E ovako se igra za Sarajevo, bravo momci sta ste sve izdrzali.
Bravo Zekicu.
Kup je nas
Bravo Zekicu.
Kup je nas

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jooooooj pantelija gdje si i sta radis, spavas li mirno hahahahahaahahahahahahahahaha
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Po prvi put odbije dati izjavu.
Svaka cast za potez,jasno je i zasto.
Halal vam cufte za ovih nekoliko losih tekmi.
Ova vrijedi zlata.

Svaka cast za potez,jasno je i zasto.
Halal vam cufte za ovih nekoliko losih tekmi.
Ova vrijedi zlata.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Šta reći poslije ovoga? Ova pobijeda nema cijenu, ovo je sve teško objasnit nekome ko je normalan, jer ne može zdrav insan da shvati kako se ovo uopšte može dešavati u 2025 godini, svi smo danas vidjeli kakva je UTAKMICA bila. Ko god napada i vrijeđa naše Sarajevo, samo nek pogleda ovu utakmicu, i ako treba nek je pogleda 100 puta.
Uvijek se pitam kako ljudi mogu unaprijed napisati da je Vico sredio sve, pa pogledaj te ovu sliku. Broj kartona, broj prekršaja, općenito broj faulova, ovo nema ni u Kongo...
I ne mogu se opet puno radovati, jer vidimo svi da će ovo trajati do 2029 godine i ne mogu da vjerujem da mnogo ljudi slave tog Vicu. To je šamar za svakoga ko želi gledati normalan fudbal u našoj ligi. Vico da i napravi stadion od 100k, Sramota je on za ovaj sport i za naš fudbal.
Svih oni koji te slave Vico, oni nemaju kičme, nemaju osječaj za istinu i pravdu. Njihov odgovor i opravdanje je ako su prije bili neki lopovi, onda mogu i ostali. Sramota svih oni koji hvale i brane tog Vicu.
Ne treba nam ni 1000 terena ni 1000 stadiona ako je suđenje ovako kriminalno. Pogledajte se u ogledalo, dok nije kasno...
Pozdrav svim dobrim i pravim navijačima našeg kluba. Ovo je pobijeda sviju nas koji smo uz klub uvijek tu.

Uvijek se pitam kako ljudi mogu unaprijed napisati da je Vico sredio sve, pa pogledaj te ovu sliku. Broj kartona, broj prekršaja, općenito broj faulova, ovo nema ni u Kongo...
I ne mogu se opet puno radovati, jer vidimo svi da će ovo trajati do 2029 godine i ne mogu da vjerujem da mnogo ljudi slave tog Vicu. To je šamar za svakoga ko želi gledati normalan fudbal u našoj ligi. Vico da i napravi stadion od 100k, Sramota je on za ovaj sport i za naš fudbal.
Svih oni koji te slave Vico, oni nemaju kičme, nemaju osječaj za istinu i pravdu. Njihov odgovor i opravdanje je ako su prije bili neki lopovi, onda mogu i ostali. Sramota svih oni koji hvale i brane tog Vicu.
Ne treba nam ni 1000 terena ni 1000 stadiona ako je suđenje ovako kriminalno. Pogledajte se u ogledalo, dok nije kasno...
Pozdrav svim dobrim i pravim navijačima našeg kluba. Ovo je pobijeda sviju nas koji smo uz klub uvijek tu.

Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 15 apr 2025, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dodaj sedam i ako ne volim psovati ali ovo jako udara čak na zdravlje. Otkucaji su mi na 160 , pritisak ne smijem mjeriti. VELIKO SI MOJE SARAJEVO

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, Armija1987, Beli98, drzgemboadislic, enzo1, fudbaler14, Fudo, gh0stHZ, Hajdeee, Honorar, hotonjskimaher, johntravolta123, kraljlavova, Lecler, misstianopenaldo, MSOZ101, Pantelija, pitara, Posejdon, Serha, stokastoka23, svabonja, Vanja8 i 164 gosta.