Postao/la avalPacidoroP » 15 apr 2025, 20:05
Ja napišem realno šta mislim o ovoj utakmici, i općenito situaciji i onda neki @ado nam yebe ma.ter, jer mislimo da je namješteno..
Ako nije, kapa dole.
Ali, nemojte u subotu pričati kako Jatta nije ni za Famosa, jer tako će i biti.. k'o što danas Kulašin četnik, Vuković, Savić,Despotović i komplet odbrana nisu izgledali kao profesionalni igrači. A neki dan sa Rapidom 150.minuta odigrali. Vas mlatnuli lagano i zasluženo 2.puta nasred Koševa.
Nije ni to poenta... poenta je što smo mi ko narod pič.ketine.. daj Bošnjama poneki kup svake 3-4 godine da se umire.. a mi ćemo u međuvremenu titule naizmjenično uzimati.
Mi smo već 10.godina u nekoj stabilizaciji. Naši se nadaju da ćemo mi nakon ove sezone biti još bolji sljedeće... hoćemo, al' u ku.rcu. Tri ekipe iznad nas su kilometrima ispred kvalitetom, realno, a mi se godinama samo stabilizujemo.. nikako da završimo sa tim.
Nama je ove godine četvrto mjesto lagano, gdje smo trenutno na +12, jer imamo trenera koji nije ubleha ko Tuwajri, Akrapović.. Ali nije ni Gvardiola, da bude na nekom od prva tri mjesta, kad kvalitetom nismo za to mjesto. Sutra da dobije otkaz, da dođe neki Akrapović, opet će Željo biti šesti-sedmi na tabeli, a Velež ili Široki četvrti i ići će u Evropu.
Tu smo gdje jesmo, još jednom čestitam Sarajevu na finalu, i samim tim čestitam nama na Evropi, udahnut malo svježeg vazduha ako bude koje atraktivno gostovanje, i onda opet kaburit u ligi.. to nam je što nam je, do nekog investitora, ako ikada bude vrijeme za njega.
Sportski pozdrav.