Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pusti par dalabu sta pricaju, fks zasluzeno prosli, ubili su poChetnike.
Upratio sam neki dan komentare, 80% vas je tjeralo sve redom, a danas odjednom Real Madrid? Polako jufkice, bice opet samar realnosti uskoro
Zeljo tesko do prolaza, ali rani gol mjenja sve, red je vala da bude derbi finale
Upratio sam neki dan komentare, 80% vas je tjeralo sve redom, a danas odjednom Real Madrid? Polako jufkice, bice opet samar realnosti uskoro
Zeljo tesko do prolaza, ali rani gol mjenja sve, red je vala da bude derbi finale
Price bolan za malu djecu. Cuj mirvic ima ozbiljnije ljude oko sebe nego Vico. Zamisli dokle nerealnost ide. Glavni covjek eufe uzdize i gotivi Vicu gdje stigne i onda se nadje neko pametan fol ratovati protiv saveza.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:07Nije im sad bitna ni borba, ni posten bh fudbal, ni fair play, ni Vico. Sjetite se samo kako su Vicine kujice cestitali prolaz Borca bukvalno minutu nakon utakmice, ni Dodik im nije stigao cestitati.
Kao sto sam vec napisao, sve je ovo predstava za njihovu potkapacitiranu brigadu. Bodovi u ligi za kup, i opet ce kad ne budu mogli meda, niti imali interesa od istih, ponovo "dizati glas", praviti se borci za pravdu i krenuti u svoju poznatu "borbu" za fudbal.
Zapamtite, za posten bh fudbal treba voditi borbu iskljucivo protiv ovakvog hinjaluka bez obraza i stida![]()
Fk Željezničar.
- PaprikaRoga
- Kontakt:
Još sutra mi da okrenemo, pa da zakažemo 2 praznika fudbala bez fašističkih ojebina.
HahahahahahahaKONTRASVIH je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:07Nije im sad bitna ni borba, ni posten bh fudbal, ni fair play, ni Vico. Sjetite se samo kako su Vicine kujice cestitali prolaz Borca bukvalno minutu nakon utakmice, ni Dodik im nije stigao cestitati.
Kao sto sam vec napisao, sve je ovo predstava za njihovu potkapacitiranu brigadu. Bodovi u ligi za kup, i opet ce kad ne budu mogli meda, niti imali interesa od istih, ponovo "dizati glas", praviti se borci za pravdu i krenuti u svoju poznatu "borbu" za fudbal.
Zapamtite, za posten bh fudbal treba voditi borbu iskljucivo protiv ovakvog hinjaluka bez obraza i stida![]()
Kakva nemoć ispoljena kmečanjem na najjače.

Kakav užitak za oči i dušu.

Ima li opcija za derbi da se otvori jugo zapad navijacima? Ili ce ostati ovo 1.800 karata?
Fk Željezničar.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sretan dan armije, kucnu listu je6o ko protiv bio 
-
- Kontakt:
Za ove koji se iz bolnica i stanica hitne pomoci javljaju,Gigara sudi finale.
Ne pitajte kako znam.
Poseban Selam za hadziju zbog srece njega i njegove porodice.
Sarajevo-Posusje 2:2
Ja mislim da je covjeku veceras ipak najteze.
Nadam se da je ipak dobro i da je stabilan.
Ne pitajte kako znam.
Poseban Selam za hadziju zbog srece njega i njegove porodice.
Sarajevo-Posusje 2:2
Ja mislim da je covjeku veceras ipak najteze.
Nadam se da je ipak dobro i da je stabilan.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Čisto, pošteno, mangupski i bez repova. Ovako se osvaja trofej.
Hinjski, borac pa lištica.
U inat savezu, Vici i sudijama.
Hinjski, borac pa lištica.
U inat savezu, Vici i sudijama.
Pa niko vas ne sprečava da kupite ulaznice za taj dio tribine.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako sam rekao za Sarajevo, tako i dalje mislim i za drugu polufinalnu utakmicu. Samo jedan gol u prvom poluvremenu i zeljo ce biti na pragu prolaza.ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:26
Bez obzira na sve, nikome prolaz nije garantovan jos. Sve je moguce i tamo, moguca je totalno druga utakmica od ove veceras, rekao bih 60-40 sanse za borac. Bit ce tesko odigrati jos trecu losu utakmicu za redom.
Ni siroki nije prosao dalje. Zeljo ako zabije u prvih 30 minuta, bit ce sasvim realno da prodju dalje jer vecini ovih poluamatera nestanu muda na grbavici, tako da jedan gol u prvom poluvremenu tu mijenja sve.
- BiHSportman
- Kontakt:
Ali onda niko vama ne garantuje da vas ti “ malobrojni “ navijači ne bi prebili.
1921!
Mogu nam se samo ku.rca napušiti.BiHSportman je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:21Ali onda niko vama ne garantuje da vas ti “ malobrojni “ navijači ne bi prebili.

Baš smo bezobrazni, kako smijemo dobit u sred BL sa igračem manje i iskasapljeni od strane sudija.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:07Nije im sad bitna ni borba, ni posten bh fudbal, ni fair play, ni Vico. Sjetite se samo kako su Vicine kujice cestitali prolaz Borca bukvalno minutu nakon utakmice, ni Dodik im nije stigao cestitati.
Glabaj ga furdo

MNON
- BiHSportman
- Kontakt:
Kako zdrava diskusija hahahahahaha…..NoProfit je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:22Mogu nam se samo ku.rca napušiti.BiHSportman je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:21Ali onda niko vama ne garantuje da vas ti “ malobrojni “ navijači ne bi prebili.![]()
1921!
-
- Kontakt:
Bas tako. Hase je otvoren stadion,osim sjevera naravno
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Bogami, preslikana utakmica sa Koševa, u smislu, gosti puno bolji, isto kao što nama nije moglo dati Sarajevo go na Koševu za još 2 utakmice, to isto je vrijedilo i za nas danas, još 100 minuta da smo igrali, nebi dali gola. Stim da smo mi iskoristili šanse koje smo imali na Koševu, dok smo danas dobro prošli sa samo 2 lopte u mreži. Generalno, Sarajevo itekako zasluženo prošlo dalje.
I manite se tih priča da je ovo danas dogovoreno, ili nešto slično, nema pojma o tome. Prvo poluvrijeme Sarajevo duplo bolje do gola, kasnije mi. Drugo poluvrijeme sudija uništio sa kartonima.
I manite se tih priča da je ovo danas dogovoreno, ili nešto slično, nema pojma o tome. Prvo poluvrijeme Sarajevo duplo bolje do gola, kasnije mi. Drugo poluvrijeme sudija uništio sa kartonima.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Treba biti posten i izvinuti se navijacima zelje zbog bolova u grudima koje su dozivili vcrs. Mogu misliti nelagodu i nemoc iscekivanja da borac zabije.
Onaj udarac Vranjesa su teze oni prezivili od navijaca bojca.
Onaj udarac Vranjesa su teze oni prezivili od navijaca bojca.
- PaprikaRoga
- Kontakt:
AvantiBL je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:25Bogami, preslikana utakmica sa Koševa, u smislu, gosti puno bolji, isto kao što nama nije moglo dati Sarajevo go na Koševu za još 2 utakmice, to isto je vrijedilo i za nas danas, još 100 minuta da smo igrali, nebi dali gola. Stim da smo mi iskoristili šanse koje smo imali na Koševu, dok smo danas dobro prošli sa samo 2 lopte u mreži. Generalno, Sarajevo itekako zasluženo prošlo dalje.

Što jest jest, nije ga Vranješ trebao dobiti.