Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Amamos el futbol. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Treba češće 'vakoBiHSportman je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:24Kako zdrava diskusija hahahahahaha…..NoProfit je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:22Mogu nam se samo ku.rca napušiti.BiHSportman je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:21
Ali onda niko vama ne garantuje da vas ti “ malobrojni “ navijači ne bi prebili.![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da se mene pitalo, Vranješa je tu trebao isključiti. U momentu kad pritiskamo, on odmah po ulasku pravi tu retardiranu glupost i pravi prekid od 5 minuta. Jedino dobro je što je onu vašu 77-icu iskusno isprovocirao, poslao ga na hlađenje i nema ga u subotu. On i Jatta su nas ubili.PaprikaRoga je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:27AvantiBL je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:25Bogami, preslikana utakmica sa Koševa, u smislu, gosti puno bolji, isto kao što nama nije moglo dati Sarajevo go na Koševu za još 2 utakmice, to isto je vrijedilo i za nas danas, još 100 minuta da smo igrali, nebi dali gola. Stim da smo mi iskoristili šanse koje smo imali na Koševu, dok smo danas dobro prošli sa samo 2 lopte u mreži. Generalno, Sarajevo itekako zasluženo prošlo dalje.
I manite se tih priča da je ovo danas dogovoreno, ili nešto slično, nema pojma o tome. Prvo poluvrijeme Sarajevo duplo bolje do gola, kasnije mi. Drugo poluvrijeme sudija uništio sa kartonima.![]()
![]()
Što jest jest, nije ga Vranješ trebao dobiti.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- luckystrike
- Kontakt:
Nije on njega isprovocirao uopšte. Kuprešak nije bio ni blizu "kavge". Kad se smirilo i Mihael rekao sudiji 'hajmo igrat' on ga isključio.
-
- Kontakt:
Nije ga isprovocirao nije dečko pogledao nikog.
Nego je Vranjes pokazao sudiji kome da da žuti i ovaj pokazao.
Nego je Vranjes pokazao sudiji kome da da žuti i ovaj pokazao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ok, do mene, meni se učinilo da je baš sa njim ušao u kavgu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Opet se sam sa sobom svađa, stop preskakanju terpaije 

- feniksptica
- Kontakt:
Plavi na ovoj temi su mnogo bolesni i zavidni ljudi. Treba ih se kloniti...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PaprikaRoga
- Kontakt:
Nije moju 77icu isključio. Moji sutra igraju. Ovdje se radi čisto o mojoj podršci sportu protiv zmaj od šipova projekta.
Drugo, jadna je cijela priča koja se vrti oko vašeg Zmaja od Šipova kada i vaši zmajevi u kopačkama znaju da kad ne mogu ništa, tu su Vice, Gige i Kazlage, pa umjesto npr mijenjanja taktike ili većeg truda se oslone na sigurnu pomoć ovih abortusa u žutoj opremi.
E u tom se ogleda sav taj jad, antisport i laž u kojoj živi FK Zmaj od Šipova i njegovi fanovi.
Drugo, jadna je cijela priča koja se vrti oko vašeg Zmaja od Šipova kada i vaši zmajevi u kopačkama znaju da kad ne mogu ništa, tu su Vice, Gige i Kazlage, pa umjesto npr mijenjanja taktike ili većeg truda se oslone na sigurnu pomoć ovih abortusa u žutoj opremi.
E u tom se ogleda sav taj jad, antisport i laž u kojoj živi FK Zmaj od Šipova i njegovi fanovi.
Zadnja izmjena: PaprikaRoga, dana/u 15 apr 2025, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Po ovom scenariju i sta se sve vrti iza kulisa,slijedi nam kasapljenje u finalu,bez obzira na protivnika,a izgleda da ce to biti dvostruki derbi vjecitih.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Uvijek je kompletan "zapad" u prodaji, možda nekad bude zatvoren onaj dio skroz do juga ali evo na posljednjem derbiju vaši navijači su uredno sa nama kupovali ulaznice na onom kontejneru i išli na taj dio tribina.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:34Nije on njega isprovocirao uopšte. Kuprešak nije bio ni blizu "kavge". Kad se smirilo i Mihael rekao sudiji 'hajmo igrat' on ga isključio.

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gledaj ti kera za sta momka iskljuci, fuj.luckystrike je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:40luckystrike je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:34Nije on njega isprovocirao uopšte. Kuprešak nije bio ni blizu "kavge". Kad se smirilo i Mihael rekao sudiji 'hajmo igrat' on ga isključio.
![]()
-
- Kontakt:
Sarajevo će sutra saznati protivnika u finalu nakon meča Željezničar - Široki Brijeg u kojem klub s Pecare brani prednost od 3:0, a Bubanja se osvrnuo i na tu utakmicu.
"3:0 jeste veliki rezultat, ali se može stići. Ne bih davao neke prognoze, neka bolji pobijedi, a mi ih čekamo u finalu", zaključio je Bubanja.
Kakav gospodin.
"3:0 jeste veliki rezultat, ali se može stići. Ne bih davao neke prognoze, neka bolji pobijedi, a mi ih čekamo u finalu", zaključio je Bubanja.
Kakav gospodin.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
https://www.facebook.com/share/r/198797fMnc/KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:07Nije im sad bitna ni borba, ni posten bh fudbal, ni fair play, ni Vico. Sjetite se samo kako su Vicine kujice cestitali prolaz Borca bukvalno minutu nakon utakmice, ni Dodik im nije stigao cestitati.
Kao sto sam vec napisao, sve je ovo predstava za njihovu potkapacitiranu brigadu. Bodovi u ligi za kup, i opet ce kad ne budu mogli meda, niti imali interesa od istih, ponovo "dizati glas", praviti se borci za pravdu i krenuti u svoju poznatu "borbu" za fudbal.
Zapamtite, za posten bh fudbal treba voditi borbu iskljucivo protiv ovakvog hinjaluka bez obraza i stida![]()
Ja glavu dajem da si ti ovaj u rozoj kosulji, gaar aaa nttt
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hoće li se kontraš, računovođa i ostali navijači Vase Crnog popišati sebi u usta ako u subotu, ako Bog da, osvojimo bod (ili sva tri) na istom ovom stadionu?
Nevjerovatno koliko ih boli što smo prošli u finale. A na njihovoj temi je priča da ćemo "pustiti lišticu" samo da oni ne idu u evropu. Zašto misle da uopšte razmišljamo o njima?
Kup, kup, kup je naš!

Nevjerovatno koliko ih boli što smo prošli u finale. A na njihovoj temi je priča da ćemo "pustiti lišticu" samo da oni ne idu u evropu. Zašto misle da uopšte razmišljamo o njima?

Kup, kup, kup je naš!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Cestitke komsijaama!
Trenutno najkvalitetnija ekipa.
Trenutno najkvalitetnija ekipa.
Trenutno korisnika/ca: juka55, jurisicduska, Lokomotifa, Proximic, SamoDaKazeem i 57 gostiju.