FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj ba Mirvicu odmah idi u Gambiju i dovedi nam jos ovih gazela
-
- Kontakt:
Strasan potencijal,usudit cu se reci da nisam dugo vidio neko dijete da ovakk dominira na sredini terena u nasem Sarajevu,iako sam u nekim stvarima protiv Zekica npr sto se tice formacije ovdje mu skidam kapu sto je malog Jattu bacio u vatru i ovaj mj je vratio fantasticno.
-
- Kontakt:
Jatta ,Cimirot ,Pavivicic vezni red iduće sezone 

Jooj kakva steta sto necemo na kone u finalu, to bi bio spektakl. Ovo ce nam biti jedno peti put da igramo sa sirokim finale.
-
- Kontakt:
Kako neće bit ljut jeste gledali utakmicu i šta je sve svirnuo frajer na utakmici.PeppermintSA je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:29Ljut sto nije forsirao Jattu. Sad bi bio na 2-3 boda od prvog mjesta.obrijanopile je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:06Pregledao sam Zekicev intervju. Čini mi se da nesto nije ok, previše mi je, da kažem, ljut. Jedva je čekao da završi i ode u svlacionicu
Zamisli radiš s kolegom ti sve dobro odlično on kasni na posao , ne zna ništa uradit , pomažu mu svi i dođe ti sef i kaže on će sad bit tebi nadređen da li bi te to frustriralo ?? A ti sposobniji, bolji, trudiš se , pošteno sve.
Nemojte bit ludi. Ja sam kući dva nervna sloma dobio mogu misliti kako je njima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jatta je davno trebo dobiti sansu, to je Zekiceva greska..Imamkarbarum je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:32Strasan potencijal,usudit cu se reci da nisam dugo vidio neko dijete da ovakk dominira na sredini terena u nasem Sarajevu,iako sam u nekim stvarima protiv Zekica npr sto se tice formacije ovdje mu skidam kapu sto je malog Jattu bacio u vatru i ovaj mj je vratio fantasticno.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 15 apr 2025, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 15 apr 2025, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Jatta nije bio samo dobar u duelu bolje dodavao lopte duple pasove od saida huseinovica u najboljim danima, JATTA JE BOLJI OD CIMIROTA KAD JE CIMI IMO 21 godinu..
-
- Kontakt:
Idemo braco, zasluzili su da ih docekamoluckystrike je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:27Evo i Klub je podjelio tu objavu.Zutti je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:26Ima istine, objavila je grupa. Normalni svakako nismoluckystrike je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:22Zove me drug upravo kaže u pola 12 doček igrača na parkingu. Ne znam ima li istine u ovome ali znam da mi nismo normalni sekunde![]()
![]()
Od ponora do ludila - samo nama svojstveno.
Vidimo se ispred Koševa!
- luckystrike
- Kontakt:
Glupan od sudije (majku mu 7ebem) je stavio u zapisnik sljedeće:
S tim u vezi, Klub treba koliko večeras iz autobusa uložiti žalbu disciplinskoj komisiji na javnu opomenu Kuprešaku "zbog očitog previda službenog lica" i priložiti snimke.54. minuta - nesportsko ponašanje - prigovor na odluku sudije;
78. minuta - međusobno naguravanje s protivničkim igračem.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
Nije Zekiceva greska, Jatti je trebalo vrijeme da se prilagodi novoj sredini, klimi, nedostatku porodice, drugacijem stilu igranja...Pena je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:35Jatta je davno trebo dobiti sansu, to je Zekiceva greska..Imamkarbarum je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:32Strasan potencijal,usudit cu se reci da nisam dugo vidio neko dijete da ovakk dominira na sredini terena u nasem Sarajevu,iako sam u nekim stvarima protiv Zekica npr sto se tice formacije ovdje mu skidam kapu sto je malog Jattu bacio u vatru i ovaj mj je vratio fantasticno.
Odlicno je njega ispratio Zekic i u pravo vrijeme ga poceo gurati u prvu postavu...
Kao sto se Rozman usudio dati Celiku sansu na najtezoj mogucoj poziciji u ekipi, tako je i Zekic Jattu u pravi momenat uveo u ekipu...
Kakva crna Zekiceva greska, momak se navikavao u juniorima i Radniku, Zekic kada je vidio da se malo prilagodio gurnuo ga je u vatru, da ga je odmah stavio je.bali bi malom svi od do jer bi se pogubio.Pena je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:35Jatta je davno trebo dobiti sansu, to je Zekiceva greska..Imamkarbarum je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:32Strasan potencijal,usudit cu se reci da nisam dugo vidio neko dijete da ovakk dominira na sredini terena u nasem Sarajevu,iako sam u nekim stvarima protiv Zekica npr sto se tice formacije ovdje mu skidam kapu sto je malog Jattu bacio u vatru i ovaj mj je vratio fantasticno.
Zar nisi do sad naučio da je sve što se desi Zekićeva greška?guadalupe je napisao/la: ↑15 apr 2025, 22:12Kakva crna Zekiceva greska, momak se navikavao u juniorima i Radniku, Zekic kada je vidio da se malo prilagodio gurnuo ga je u vatru, da ga je odmah stavio je.bali bi malom svi od do jer bi se pogubio.Pena je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:35Jatta je davno trebo dobiti sansu, to je Zekiceva greska..Imamkarbarum je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:32
Strasan potencijal,usudit cu se reci da nisam dugo vidio neko dijete da ovakk dominira na sredini terena u nasem Sarajevu,iako sam u nekim stvarima protiv Zekica npr sto se tice formacije ovdje mu skidam kapu sto je malog Jattu bacio u vatru i ovaj mj je vratio fantasticno.

- luckystrike
- Kontakt:
Kad su igrači otišli pred praznu tribinu da proslave, pjevali su 'Horde Zla na motorima, obrezanih ... prave ludila' 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tek dođoh s posla, nisam gledao utakmicu. Kad otvorih ovaj portal, bit će da će morati čitava habubica beta blokatora.
Ljubi vas brat na kojim arenama je bila utakmica da se može vratiti i rahat pogledati, a bogami i navijati kao da je direktan prijenos
Ljubi vas brat na kojim arenama je bila utakmica da se može vratiti i rahat pogledati, a bogami i navijati kao da je direktan prijenos

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Umjesto da se kaže da je Zekicev mangupluk u najbitnijoj utakmici sezone stavit Jattu a zdravi mu i Mehmedovic i Lulic i Mustafic , dakle nije bio primoran ni na šta. Oni pričaju o greškama. Momak napunio 19 godina prije mjesec dana.
Prije nešto vise od 8 mjeseci dečko prvi put napustio Gambiju u životu. U Gambiji prosječna 400 KM. Zemlja ne trećeg nego četvrtog svijeta za koju je Bosna Švicarska a znamo kakva nam je zemlja. Bez ikog svog, bez znanja jezika kako engleskog tako i bosanskog , ja ne znam da li ste vi normalni. Čuj trebao dobit šansu.
Dečka ne opterećivati. Super solidan za svoje godine top. Pustiti ga da se razvije. Malo mu dici platu da pomogne svojim. Znace on to cijeniti.
Umjesto tako da razmišljate vi o greškama.
Prije nešto vise od 8 mjeseci dečko prvi put napustio Gambiju u životu. U Gambiji prosječna 400 KM. Zemlja ne trećeg nego četvrtog svijeta za koju je Bosna Švicarska a znamo kakva nam je zemlja. Bez ikog svog, bez znanja jezika kako engleskog tako i bosanskog , ja ne znam da li ste vi normalni. Čuj trebao dobit šansu.
Dečka ne opterećivati. Super solidan za svoje godine top. Pustiti ga da se razvije. Malo mu dici platu da pomogne svojim. Znace on to cijeniti.
Umjesto tako da razmišljate vi o greškama.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: boki86, JavierBosnia, nedimmmm1337, Varijantas8 i 77 gostiju.