Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Euroliga 2024/25
Petrusevu su uvijek krive sudije kad god pogriješi,najantipaticniji košarkaš Eurolige
- VensanKasel
- Kontakt:
Čuj ? Jesi siguran ?Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 22:03Ugasi ih Bayern u 3/4.VensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:24Bayern i orilo gorilo samo trojku šibaj , Zvezda zaslužuje da prođe dalje ...

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Al CZ proda akciju Bayernu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Pa jel biloVensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2025, 22:28Čuj ? Jesi siguran ?Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 22:03Ugasi ih Bayern u 3/4.VensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:24Bayern i orilo gorilo samo trojku šibaj , Zvezda zaslužuje da prođe dalje ...![]()

Vratili se u 4/4,nema šta.
Koševo Zapad
Ugasi Bayern klub čiji navijači na tribinama u svojoj dvorani slave Mladića.
Mario Hezonja je najgori igrač za gledati u Europskoj košarci. Šta u njemu vide svi ti treneri pojma nemam? Mlad i zgodan? Dobar atleta sigurno ali momak nema pojma o košarci.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Sad je lijepo gledati Euroligu,nema više dvorana sa četničkom ikonografijom
Petrusev glup na kvadrat
Drugu sezonu zaredom neznalica na klupi Reala, sad ce otkaz.
Bravo Bayern, mnogo si jak.
Obrisi suze mala moja.
Bravo Bayern, mnogo si jak.
Obrisi suze mala moja.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka čast Splitteru,trener sezone
- akisarajevo92
- Kontakt:
kod srbijanaca tipicna prica, "zajebo nas sudija i X igrac odigrao protiv nas kako nikad nije i nikad vise nece u karijeri" 

Don't believe the hype.
Jos Kalinic krenu na trenera Bayernaakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:28kod srbijanaca tipicna prica, "zajebo nas sudija i X igrac odigrao protiv nas kako nikad nije i nikad vise nece u karijeri"![]()

Bas, a nece se komentarisati 11 promasenih slobodnih bacanja.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:28kod srbijanaca tipicna prica, "zajebo nas sudija i X igrac odigrao protiv nas kako nikad nije i nikad vise nece u karijeri"![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
uvijek ali uvijek sudije,zato ih nikad ne spominju kada pobijedeakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:28kod srbijanaca tipicna prica, "zajebo nas sudija i X igrac odigrao protiv nas kako nikad nije i nikad vise nece u karijeri"![]()
Fantasticna sezona Zvezde u EL, gdje su detalji odlucili da ne idemo u plej of, a Zvezda pokazala da svakoga moze dobiti.
A sve u svemu, ako je istina da EL trazi 5 miliona za licencu, a da pri tome ne dobijas nikakve pare od nje (ni marketing, ni tv prava), onda neka je nabiju sebi u dupe, sto se mene tice.
A sve u svemu, ako je istina da EL trazi 5 miliona za licencu, a da pri tome ne dobijas nikakve pare od nje (ni marketing, ni tv prava), onda neka je nabiju sebi u dupe, sto se mene tice.
Slažem se da nije idealno al ako ništa vrate te pare kroz kartedscile je napisao/la: ↑16 apr 2025, 07:33Fantasticna sezona Zvezde u EL, gdje su detalji odlucili da ne idemo u plej of, a Zvezda pokazala da svakoga moze dobiti.
Ma vrati se kroz karte, ali ako cemo realno, sluzis im u toj ligi samo da te čerupaju za pare. Recimo Dubai je upao u ABA ligu i to placa, ali on u sustini placa to sto klubovi imaju vece troskove odlaska tamo, ne placaju nista radi kurtoazije. Tj placaju avio karte, smjestaj i ostalo za sve druge klubove i sudijen koje dolaze u UAE.Jabroni je napisao/la: ↑16 apr 2025, 08:12Slažem se da nije idealno al ako ništa vrate te pare kroz kartedscile je napisao/la: ↑16 apr 2025, 07:33Fantasticna sezona Zvezde u EL, gdje su detalji odlucili da ne idemo u plej of, a Zvezda pokazala da svakoga moze dobiti.
Ovdje imas ekipe koje ce placati po 5 miliona za 3 sezone + valjda nekih dodatnih 500 hiljada po sezoni. I pored svega toga ne dobijas ni evro od marketinga EL (a ovamo se svake sedmice vrte po svim njihovim kanalima navijaci Zvezde i Partizana), niti dobijas ista od TV prava koje za ovo podrucje placa Arenasport. A same nagrade za rezultate su toliko smijesne da npr. Pao prosle sezone nije dobio ni 2 miliona na osnovu toga. Sto znaci da Zvezdino (ili Partizanovo, Valensijino, cije vec..) clanstvo se ne moze isplatiti ni da osvojimo EL, a kamoli kad zavrsimo van plej ofa.
Mislim da vise u fudbalu zaradi ekipa koja prodje u 3. kolo kvalifikacija Lige Konferencija (znaci trece po snazi takmicenje u evropi) nego ekipa koja bude u top 10 u EL.
Slažem se da je krađa, ali u ovoj situaciji mi srpski klubovi djeluju u lose-lose situaciji, jer ih učešće na kraju dana košta, ali neučešće obara i marketinšku vrijednost kluba a i zainteresovanost publike. Euroliga bez problema napuni Arenu iako su cijene nenormalne (2500 najjeftinija dnevna ako se ne varam), a ABA liga poluprazne tribine osim ako nije neki derbi.dscile je napisao/la: ↑16 apr 2025, 08:36Ma vrati se kroz karte, ali ako cemo realno, sluzis im u toj ligi samo da te čerupaju za pare. Recimo Dubai je upao u ABA ligu i to placa, ali on u sustini placa to sto klubovi imaju vece troskove odlaska tamo, ne placaju nista radi kurtoazije. Tj placaju avio karte, smjestaj i ostalo za sve druge klubove i sudijen koje dolaze u UAE.Jabroni je napisao/la: ↑16 apr 2025, 08:12Slažem se da nije idealno al ako ništa vrate te pare kroz kartedscile je napisao/la: ↑16 apr 2025, 07:33Fantasticna sezona Zvezde u EL, gdje su detalji odlucili da ne idemo u plej of, a Zvezda pokazala da svakoga moze dobiti.
Ovdje imas ekipe koje ce placati po 5 miliona za 3 sezone + valjda nekih dodatnih 500 hiljada po sezoni. I pored svega toga ne dobijas ni evro od marketinga EL (a ovamo se svake sedmice vrte po svim njihovim kanalima navijaci Zvezde i Partizana), niti dobijas ista od TV prava koje za ovo podrucje placa Arenasport. A same nagrade za rezultate su toliko smijesne da npr. Pao prosle sezone nije dobio ni 2 miliona na osnovu toga. Sto znaci da Zvezdino (ili Partizanovo, Valensijino, cije vec..) clanstvo se ne moze isplatiti ni da osvojimo EL, a kamoli kad zavrsimo van plej ofa.
Mislim da vise u fudbalu zaradi ekipa koja prodje u 3. kolo kvalifikacija Lige Konferencija (znaci trece po snazi takmicenje u evropi) nego ekipa koja bude u top 10 u EL.
Jer koliko god nemaju direktni profit od Eurolige imaš taj indirektni jer igraš s najvećim evropskim klubovima, što znači bolji sponzori, prodaja mercha, marketing itd
A imam i sebični razlog jer sam preselio prije godinuipo s Bežanije u blokove, i treba mi nekih 10ak minuta pješke do Arene, pa je zgodno skočiti na evropsku utakmicu povremeno

-
- Kontakt:
Pa majmune jesi li gledao utakmicu, jel nije bila kradja? Ajde od tebe sam i navikao da si neobjektivan, ali ti si cak i bezobrazan, a ovdje se prodajes kao fol neki kosarkaski znalac. Dzaba ti sve tvoje poznavanje kosarke, kad si olos ljudski i gledas sve kroz politiku i nacionalizam.filip13 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 06:44uvijek ali uvijek sudije,zato ih nikad ne spominju kada pobijedeakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:28kod srbijanaca tipicna prica, "zajebo nas sudija i X igrac odigrao protiv nas kako nikad nije i nikad vise nece u karijeri"![]()
Primjetio sam i to, kad Zvezda pobijedi, zavuces se u rupu kao mali mis i ne pominjes tu utakmicu, trpis patis...pa pomenes Real ili Barsu, jer ti muka sto ostali komentarisu Zvezdinu pobjedu..., a kad izgubi onda si tu da iskomentarises, naravno neobjektivno. Zato jer si jedan obican debil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.