FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izbacili
SLOGU
ZRINJSKI
BORAC
UCERALI 2 gola borcu sa B timom a bircu je slabo ko za 72 minute i u evropi uspio to uradit , gdje ti sudija dao 10 zuti crveni..
Sad momci nek proslave, sutra tekuperacija i ponovo priprema za borac#5
Nema Gulijasviliia dadosmo 7 golova u 4 tekme i 0 golova primljeno
SLOGU
ZRINJSKI
BORAC
UCERALI 2 gola borcu sa B timom a bircu je slabo ko za 72 minute i u evropi uspio to uradit , gdje ti sudija dao 10 zuti crveni..
Sad momci nek proslave, sutra tekuperacija i ponovo priprema za borac#5
Nema Gulijasviliia dadosmo 7 golova u 4 tekme i 0 golova primljeno
-
- Kontakt:
Pena je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:14Jel moguce da nije mogao dobijati sansu ni s klupe do sada?jurisicduska je napisao/la: ↑15 apr 2025, 22:34Umjesto da se kaže da je Zekicev mangupluk u najbitnijoj utakmici sezone stavit Jattu a zdravi mu i Mehmedovic i Lulic i Mustafic , dakle nije bio primoran ni na šta. Oni pričaju o greškama. Momak napunio 19 godina prije mjesec dana.
Prije nešto vise od 8 mjeseci dečko prvi put napustio Gambiju u životu. U Gambiji prosječna 400 KM. Zemlja ne trećeg nego četvrtog svijeta za koju je Bosna Švicarska a znamo kakva nam je zemlja. Bez ikog svog, bez znanja jezika kako engleskog tako i bosanskog , ja ne znam da li ste vi normalni. Čuj trebao dobit šansu.
Dečka ne opterećivati. Super solidan za svoje godine top. Pustiti ga da se razvije. Malo mu dici platu da pomogne svojim. Znace on to cijeniti.
Umjesto tako da razmišljate vi o greškama.
Iz aviona se i na pripremama vidjelo kakav je kvalitet ti i Pantelija ste i tad ismijavali da mu se dadne sansa.
Treba Vrbana gurnut u derbiju![]()
Veze ti nemas, samo lijepo pricas.
Jel mangupluk Stavit Baltu nakon 5 mjeseci u prvu postavu nismo znali ni sta se s njim desava, isto tako i Ristic proslu, sad je na redu bio Jatta..
Nemam nista protiv Zekica, ali tim potezima se vidjelo da je pogubio konce..

Molio bih te lijepo da ne lažeš ako ti nije problem. Ovo su moja jedina dva posta o Jatti. A za Panteliju ne znam šta govorio to ti s njim vidi.
Dobijao je šanse u seniorskom fudbalu u Radniku i povremeno s prvim timom bas sve kako treba.
Mangupluk je u ovoj utakmici staviti Jattu
Prvo Baltu je stavio jer nikog zdravog nije imao
Isto tako i Ristica
Maliciozno pišeš i gluposti pišeš i lažeš. Mislim nemam ništa protiv mišljenja samo nemoj mene gurat u te koševe govorio ovo i ono kad nisam.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Uvijek se nadam pobijedi kad Sarajevo igra,ovaj put sam imao minimalna ocekivanja jer sam znao da ce biti teror kako se i pokazalo,trebalo je za ono zivaca,strpljenja i svasta nesta,igracima i Zekicu svaka cast za sve,ono su nadljudski napori pobijediti onu stoku. Kad treba pljuvat dodje brigada ovdje,niko sad da spomene ko je doveo Jattu,Gulija valjda peru opet pare.juka55 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:43Ova ekipa je prava mangupska a vi pričajte šta hoćete. Psihički biti jak, nakon svega što im se dešavalo tokom čitave sezone, je velika pobjeda. Najlakše je srat sa strane, uvijek je tako bilo. Za mene su ovi momci zajedno sa stručnim štabom apsolutni pobjednici ove sezone. Ispoštovati momke do kraja sezone bez obzira na ishode, a naravno da se nadamo trofeju. A već sljedeću sezonu ZZ će sve posložiti kako treba!
kakva je situacija, jel stigla ekipa?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Sljedecu tekmu sa Borcem bi mogli oboriti evroppske i svjetske rekorde,dvije tekme imacemo preko 50 faulova dosudjenih i preko 20 zutih i par crvenih,zivio Vico i BH liga.
- relativizam
- Kontakt:
Čestitke ekipi cestitke Zekicu i momcima
Meni i dalje sve ovo ima gorak ukus ali šta ćemo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Uh mogu misliti koliko je zekicu vecerasnja podrska dobro dosla. Bas u pravi cas kada su mentalno svi pali.
-
- Kontakt:
Isti sam ti,pricam to evo 4 godine,ovo je neka mala utjeha jer nas ovo sve isto ceka i sljedece sezone. Vazno je da svi budu mirni i da ne talasaju,nastaviti nijemo posmatrati sve ove lakrdije bez da iko odgovara. Da je ovo barem malo normalna zemlja ovi zlocinci u crnom kunem se Bogom lezali dugo i zatvoru.relativizam je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:27Čestitke ekipi cestitke Zekicu i momcima
Najjače kad je imao prenos na samom kraju. Poludi, skače, lupa, maše rukama, ko da je na ekserimaErosViverosViv je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:48Uh mogu misliti koliko je zekicu vecerasnja podrska dobro dosla. Bas u pravi cas kada su mentalno svi pali.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
HZ rekle sve o Zekicu,mislim da ovdje botine koje su jahale 24 sata kontra njega umiru,niste bitni sekunde,dzaba jasete ovdje 24 sata.Zutti je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:51Najjače kad je imao prenos na samom kraju. Poludi, skače, lupa, maše rukama, ko da je na ekserimaErosViverosViv je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:48Uh mogu misliti koliko je zekicu vecerasnja podrska dobro dosla. Bas u pravi cas kada su mentalno svi pali.![]()
Čestitam cijelom timu i svima nama ovu ogromnu pobjedu.
Sretan sam ko Nova Godina

Napisao sam bio veliki post pa sam izbriso da ne bi bilo da serem po pobjedi i prolazu.
Baš me zanima šta će te pisati u subotu navece o Zekiću i igračima koji će igrati tu utakmicu. Ašićare će staviti ove koji ne igraju haman nikako.
Sretan sam ko Nova Godina
Napisao sam bio veliki post pa sam izbriso da ne bi bilo da serem po pobjedi i prolazu.
Baš me zanima šta će te pisati u subotu navece o Zekiću i igračima koji će igrati tu utakmicu. Ašićare će staviti ove koji ne igraju haman nikako.
- luckystrike
- Kontakt:
Ide sad do sabaha "pregled dnevne štampe" tj. šta se ovdje jučer sve pisalo 

-
- Kontakt:
Fina atmosfera veceras
Zekic luda glava hahahaha
Ko nije vec na pripremama vidio da je Jatta dobar igrac ne konta fudbal.Decko je zvijercina i mogao bi biti pravo bogatstvo.
Dobro ovo ispade,nek osvoje kup i mlatnu plave kujice pa sve ostalo izgube sto se mene tice halal.
Ovo sto smo mi uradili niko ne moze.
ON VOLI SARAJEVO
PRAVI JE HORDAS
ZORAN ZEKIC JEDAN JE OD NAS!

Ko nije vec na pripremama vidio da je Jatta dobar igrac ne konta fudbal.Decko je zvijercina i mogao bi biti pravo bogatstvo.
Dobro ovo ispade,nek osvoje kup i mlatnu plave kujice pa sve ostalo izgube sto se mene tice halal.
Ovo sto smo mi uradili niko ne moze.
ON VOLI SARAJEVO
PRAVI JE HORDAS
ZORAN ZEKIC JEDAN JE OD NAS!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Kad su svi došli po činove poslije bitke da se i ja citiram
Ristić je meni interesantan, borben, pokretan ne libi se probati. Protiv Slobode bih ga ja opet gurnuo u prvih 11.
Očekujem Hamzića u subotu da odere vukovića k'o jarića.

Jatta opravdao povjerenje. Allah mu dao zdravlje i bereket.luckystrike je napisao/la: ↑12 apr 2025, 00:32Nadam se, a već sam ranije to i pisao i dijelom je "uvažio", da će više prilike dobijati Ristić, Jatta i Hamzić, naravno i Krdžalić, i to je možda promjena koja nam treba, jer bojim se da su pojedinci umislili da su nezamjenjivi pa je moguće da u tom grmu leži zec.
Ristić je meni interesantan, borben, pokretan ne libi se probati. Protiv Slobode bih ga ja opet gurnuo u prvih 11.
Očekujem Hamzića u subotu da odere vukovića k'o jarića.
- luckystrike
- Kontakt:
Isukušenja pred koja nas Uzvišeni stavlja nisu bez razloga ali je zato nagrada veća.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nije još osvojen kup.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:51Isti sam ti,pricam to evo 4 godine,ovo je neka mala utjeha jer nas ovo sve isto ceka i sljedece sezone. Vazno je da svi budu mirni i da ne talasaju,nastaviti nijemo posmatrati sve ove lakrdije bez da iko odgovara. Da je ovo barem malo normalna zemlja ovi zlocinci u crnom kunem se Bogom lezali dugo i zatvoru.relativizam je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:27Čestitke ekipi cestitke Zekicu i momcima

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bosnas_, Evander, Fouzi1, Konzerva, MaroonBjelave, Pena, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto, THEC, Varijantas8, ŠTA_JE i 104 gosta.